Αν βάλεις το πλήθος των οχημάτων τις απαιτήσεις σε δίκτυο για την μεταφορά δεδομένων τον όγκο της πληροφορίας που πρέπει να επεξεργαστούν....
ληγμένα σίγουρα.
Αν βάλεις το πλήθος των οχημάτων τις απαιτήσεις σε δίκτυο για την μεταφορά δεδομένων τον όγκο της πληροφορίας που πρέπει να επεξεργαστούν....
ληγμένα σίγουρα.
Gps στο προσωπικό μου οχημα....
Κατ'επέκταση σε εμένα....
Με καταγραφή των κινήσεων μου....
:a13:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
χμμ λες να πάρει τη δουλειά πακέτο?
οι ντελιβεραδες και παντος τυπου διανομεις θα πληρωνουν το παπι για καγιεν!!
δεν προκειται να το κανουν ΠΟΤΕΕΕΕΕ
Έχε υπόψην σου όμως, ότι μια χοντρική καταγραφή των θέσεών σου, κάνει επί 24ώρου βάσεως η εταιρία της κινητής σου τηλεφωνίας. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, αν εσύ κάνεις γερό έγκλημα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους, και ισχυριστείς ότι ήσουν στην Πάτρα, η δικαστική αρχή μπορεί να διατάξει άρση του απορρήτου του κινητού σου, και να βρει ότι το κινητό σου ήταν στην Αθήνα και μάλιστα στον τομέα του πομποδέκτη των Αμπελόκηπων.
Οπότε μην το δένεις και τόσο ότι ΗΔΗ δεν γίνεται καταγραφή των κινήσεών σου.
δεν εχω καταλαβει γιατι κανουμε θεμα το πως θα πρεπει να αντικατασταθει ενα αδικο μετρο με ενα αλλο αδικο μετρο.
συνεχιστε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Χαλαρώστε, διαβάστε τον τίτλο της κατηγορίας που βρίσκεται το θέμα και μείνετε εντός αυτής...
![]()
Πρακτικα αδυνατο για μενα.
Δεν υπαρχει οργανωση εκει που θα επρεπε εδω θα οργανωθουνε?
Οι επαγγελματιες τι θα κανουνε.Θα ισχυσει αλλη χρεωση γι'αυτους η θα δουλευουνε για τα διοδια?
Συμφωνα με το Ολλανδικο μοντελο (0,03*50.000 χλμ) εγω θα πληρωσω 1500 ευρω.Και με 0,01 θα πληρωσω 500.Ποιος νομιζει οτι θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το κανω?
Αυτοι που εχουνε απαλλαγη τελων λογω αντιρυπαντικης τεχνολογιας τι θα γινουνε?Αν τους χρεωσουνε τελη θα μπορουνε αμεσα να πανε στα ευρωπαικα δικαστηρια και να δικαιωθουνε.Υπαρχει σχετικη δεσμευση της Ελληνικης κυβερνησης απεναντι στα ευρωπαικα οργανα (αν δεν κανω λαθος)
Μας βαζουνε καποιο τυρακι στην παγιδα και εμεις τσιμπαμε.Τους κανουμε το χατηρι να το συζηταμε και στο τελος θα ειμαστε χαρουμενοι οταν θα μας πουνε:μην ανησυχειτε δεν θα ισχυσει αυτο που λετε ,θα ανεβασουμε μονο 25% τα τελη.
Και ολοι θα ειμαστε χαρουμενοι.
αυτο με τα gps ειναι τεραστια π@παρια...:a31:
θα ξερουν ανα πασα στιγμη με ποσα πηγαινω και που πηγαινω...οχι ευχαριστω...:a17:
για να εφαρμοστει ενα πιο δικαιο μετρο απο το ηδη υπαρχον ειναι να υπαρχουν τελη και ασφαλειες με τον μηνα ή και με την ημερα...
και φυσικα να υπαρχει και κλιμακωτη τιμολογηση σε οφελος του πολιτη...
π.χ. 1€ η μερα για τα ΙΧ, 25€ ο μηνας, 120€ το εξαμηνο και 200€ ο χρονος...
οι επαγγελματιες δεν θα εχουν θεμα γιατι θα πανε με τον χρονο και θα τους συμφερει...
το ιδιο και οποιος χρησιμοποιει το οχημα του ολο τον χρονο...
αν καποιος ειναι εποχιακος μοτοσυκλετιστης π.χ. μπορει να τον συμφερει το εξαμηνο ή και συγκεκριμενοι μηνες...
οποιος ειναι μπατιρης ή αντιθετα εχει 10 οχηματα και θελει να τα βγαζει εναλλαξ καθε κυριακη βολτα για να γουσταρει να δινει το κατιτις του, μονο για την συγκεκριμενη μερα...
ειναι εντελως παραλογο π.χ. ο Γιωργος (Da Vintage) να εχει αυτη την αναπαλαιωμενη κουκλα την BMW και να πληρωνει τελη για ολο το χρονο, ενω θα την βγαζει 10-20 φορες τον χρονο εξω...
επισης καποιος που δεν εχει το πακετο των χρηματων για χρονο ή εξαμηνο αλλα παρ'ολα αυτα να θελει κυκλοφορησει το οχημα του και να κανει μια βολτα 700χλμ π.χ., να πληρωσει ενα γιουρο για τελη και 60-70€ μπετζινα και να παει να ξεσκασει...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Eτσι γινεται παντα,μας πετανε ενα 300αρι απο εκει που πληρωναμε 130π.χ και στο τελος θα ειμαστε ευχαριστημενοι, γιατι θα δουν την αδικια, που θα δοσουμε 200ε.