Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: Ενδιαφέρον για aprilia rs 125

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    ε? 100 αλογα ειναι μαμα και παει μεχρι 130 τροχο φτιαγμενο. και το μοτερ του δεν ειναι και τις φιλοσοφιας τις μεγαλης απόδοσης εχει 2 στρόφαλα
    αν βγαλει κατω απο 100 τοτε προκειτε για καποιο παρατημενο/σκισμενο/πεσμενο/επισκευασμενο/κακα πειραγμενο συχνο φαινομενο στην Ελλάδα

https://www.google.gr/search?q=rg500...tm%3B678%3B445

το συγκεκριμενο εχει προπορεια στα ρευματα για καλυτέρευση των μεσαιων στροφων με απώλειες στα ψηλα και σε αλογα με αυτη τη μετατροπη. και ομως 110 αλογα έδειξε.
    σαν 4 κυλινδρο δεν θελει συχνές επισκευές και το κοστος?
    4 πιστονια θες για να το φρεσκαρεις. αν σου σπασει παιρνεις μεταχειρισμενο κυλινδρο φτηνα ή περνας χιτωνιο
    92 το rg και 89 το rd μαμα. με τεραστια διαφορα στο βαρος οπου υπερισχυει το rg. για να δουν 130 αλογα κανουν τεμεναδες εχουν πουλησει νεφρα και παλι οι δυναμομετρησεις αμφισβητουνται απο τους γνωστες.. 180 ειχε το nsr του ντουχαν..

και απο δω http://pbmagforum.co.uk/index.php?/t...repsols/page-6 αυτο ο ατυχος ανθρωπος εχει 2 nsr500v αν θυμαμαι καλα. και λεει για 140+ αλογα. το hrc χοντα. που κυνηγουσε τα v4. οχι το rg του μπαρμπα μητσου....
    They are not the most powerful by any means but 140+hp, 70lbft in a bike that weighs 100kg is something else to hold onto.
    Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 14/02/2014 στις 12:18.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ε? 100 αλογα ειναι μαμα και παει μεχρι 130 τροχο φτιαγμενο. και το μοτερ του δεν ειναι και τις φιλοσοφιας τις μεγαλης απόδοσης εχει 2 στρόφαλα
    αν βγαλει κατω απο 100 τοτε προκειτε για καποιο παρατημενο/σκισμενο/πεσμενο/επισκευασμενο/κακα πειραγμενο συχνο φαινομενο στην Ελλάδα
    Δηλαδή το αγωνιστικό RGB 500 που είχε 2 στρόφαλα και πάνω του στηρίχτηκε το RGΓ, ήταν φιλοσοφίας μικρής απόδοσης?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    92 το rg και 89 το rd μαμα. με τεραστια διαφορα στο βαρος οπου υπερισχυει το rg. για να δουν 130 αλογα κανουν τεμεναδες εχουν πουλησει νεφρα και παλι οι δυναμομετρησεις αμφισβητουνται απο τους γνωστες.. 180 ειχε το nsr του ντουχαν..
    Τα αγωνιστικά γενικά, και το NSR που αναφέρεις τα χωρίζει ένας αιώνας απ΄τα RG-RD. Μιλάμε για μηχανάκια του 1986
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή το αγωνιστικό RGB 500 που είχε 2 στρόφαλα και πάνω του στηρίχτηκε το RGΓ, ήταν φιλοσοφίας μικρής απόδοσης?

Τα αγωνιστικά γενικά, και το NSR που αναφέρεις τα χωρίζει ένας αιώνας απ΄τα RG-RD. Μιλάμε για μηχανάκια του 1986
    ακριβως! αυτο θελω να τονιζω! οτι υπερβαλλει τα μαλλα ο Κωστας.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

https://www.google.gr/search?q=rg500...tm%3B678%3B445

το συγκεκριμενο εχει προπορεια στα ρευματα για καλυτέρευση των μεσαιων στροφων με απώλειες στα ψηλα και σε αλογα με αυτη τη μετατροπη. και ομως 110 αλογα έδειξε.
    σαν 4 κυλινδρο δεν θελει συχνές επισκευές και το κοστος?
    4 πιστονια θες για να το φρεσκαρεις. αν σου σπασει παιρνεις μεταχειρισμενο κυλινδρο φτηνα ή περνας χιτωνιο
    Πλάκα κάνεις ε? 100 άλογα μαμα?

Η Suzuki εδινε 95 ιππους στις 9500 και αυτα ηταν στον στρόφαλο. Στο δυναμόμετρο μαμα βγαζουν 83 με 85 το πολύ.
    Εχω καβαλήσει RG500 με εξατμίσεις Lomas Racing, ζιγκλερωμένο, με φίλτρα ανοιχτα και μεγαλα λεκανακια φλοτέρ για μην στεγνώνει.
    Δεν είχε 100 ούτε αυτό αλλά ήταν κοντά.

Συμφωνώ οτι μπορεί να παει 130 αλλά με πολύ φτιάξιμο, αλλά αυτό είναι αλλο ανέκδοτο.

Γενικά έχεις δικές σου αποψεις για τα πάντα, συχνά (πολύ συχνά) λανθασμένες, αλλά επιμένεις να προσπαθείς να τις στηρίξεις με επιχειρήματα διάφορα link απο το νετ (που εγω δεν τα ανοιγω καν) οπου ο καθένας λεει το μακρύ του και το κοντό του.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 14/02/2014 στις 12:54.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πλάκα κάνεις ε? 100 άλογα μαμα?

Η Suzuki εδινε 95 ιππους στις 9500 και αυτα ηταν στον στρόφαλο. Στο δυναμόμετρο μαμα βγαζουν 83 με 85 το πολύ.
    Εχω καβαλήσει RG500 με εξατμίσεις Lomas Racing, ζιγκλερωμένο, με φίλτρα ανοιχτα και μεγαλα φλοτέρ για μην στεγνώνει.
    Δεν είχε 100 ούτε αυτό αλλά ήταν κοντά.

Συμφωνώ οτι μπορεί να παει 130 αλλά με πολύ φτιάξιμο, αλλά αυτό είναι αλλο ανέκδοτο.

Γενικά έχεις δικές σου αποψεις για τα πάντα, συχνά (πολύ συχνά) λανθασμένες, αλλά επιμένεις να προσπαθείς να τις στηρίξεις με επιχειρήματα διάφορα link απο το νετ (που εγω δεν τα ανοιγω καν) οπου ο καθένας λεει το μακρύ του και το κοντό του.
    +990

Και εγώ έχω οδηγήσει, και ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που έδινε την δύναμη του αλλά μέχρι εκεί. 125 άλογα το 1986 μόνο το RGB του Sheene έβγαζε.

Ήμαρτον λέμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παίδες.... τα νουμερα δεν λένε πάντα αλήθειες....

Το πώς τα έδιναν αυτά τα 90κάτι άλογα λέει όμως... όπως και το πως (δεν) σταμάταγαν...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Παίδες.... τα νουμερα δεν λένε πάντα αλήθειες....

Το πώς τα έδιναν αυτά τα 90κάτι άλογα λέει όμως... όπως και το πως (δεν) σταμάταγαν...
    συμφωνουμε!!!!!!!!!!! σπανιο...
    ναι σε 4000σαλ 50 ιππους κλοτσα! και αυτο που δεν αποτυπωνεται ειναι το ποσο γρηγορα τελιωνουν αυτες οι 4000σαλ.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rgv500_dyno001.jpg 
Προβολές:	44 
Μέγεθος:	54,8 KB 
ID:	309749

αλλλο ενα θεμα που το καναμε κουκουρουκου?

Παλαιό μέλος
    80-85 ειχαν τα rd500 και 95-100 τα rg500. εγω αυτο ξέρω και αυτο μου εχουν πει. (και αυτο διαβαζω και στο νετ)
    αν τα rg ειχαν οσα τα rd τοτε θα επρεπε ολες οι κοντρες που γινοντουσαν μεταξυ τους να ειχαν διαφορετικά αποτελέσματα.
    αφου ειναι πάσης γνωστό οτι το rg ειναι +20 αλογα χοντρικα παραπανω απο το rd, οπως και 20 κιλα ελαφρύτερα
    αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε το rd500 θα επρεπε να ειναι 60 αλογα και θα τα περνουσαν τα rgv250 lol

ωραια ας το δούμε αλλιως. εξήγησε μου κατι
    γιατι στο google αν πατήσεις rg500 dyno, 9 στις 10 δυναμομετρισεις ειναι πανω απο 100 αλογα?
    εχουνε βαλει ολοι ψευτικες στο νετ? προκειτε για γιγαντιαιο τρολαρισμα για να αγοράζουν ολοι rg?

εγω τα εχω ψαξει φυσικα τι δινει η suzuki και εχεις δικιο σε αυτα τα νουμερα.μπορει για παραδειγμα ομως να υπηρχε καποια μοντα που να ξεκλειδωνε αλογα σε αυτα ή να ηταν φιμωμένα απο το εργοστάσιο. δεν εξηγείται αλλιως γιατι το νετ ειναι γεματο με δυναμομετρισεις πανω απο 100 αλογα ή κοντα στα 100
    ακομα μην βλεπεις τι λενε τα εργοστασια. αλλες φορες λενε πολλα για εντυπωσιασμό αλλες λίγα για διαφορους λογους
    ολα τα 250 street έβγαιναν φιμομενα στα 40-45 αλογα. και τοσο τα δινει το εργοστασιο αν ψαξεις
    η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλου. σχεδον ολα αυτα σημερα βγαζουν 50-65 αλογα τροχο γιατι πολυ απλα ολοι τα ξεφιμωναν

ακομα στο εξωτερικο εχουν λευτα και ανακατασκευαζουν απο την αρχη αυτα τα μοτερ.
    στην ελλαδα ενα rg που φοραει ακομα τα μαμα πιστονια και ηταν παρατημενο για χρονια σε υπογειο
    και το εφτιαξαν οι μαστορες μας
    ναι το βρισκω πολυ πιθανο να βγαλει και 50 αλογα

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν κρινεις τα αλογα ενος μοντελου απο μια και μονο δυναμομετριση ενος δειγματος του μοντελου.
    αν ειχες δυναμομετρισει 10 rg500 και εβγαλαν ολα 83 αλογα θα σε πιστευα αμεσος

αλλα το γεγονος οτι μετρισες μονο ενα 'ελληνικο' και μαλιστα πειραγμένο δεν μου φανταζει και τοσο αξιόπιστη μέτρηση
    τι παει να πει ανοιχτά φιλτρα και μεγαλα φλοτερ για να μην στεγνωνει?
    αμα θες να μην στεγνωνει το κανεις πλουσιοτερο απο ζιγκλερ/βελωνα ή ανεβαζεις την σταθμη στα μπολ λυγίζοντας ή βαζοντας αλλα φλοτερ.
    μεγαλητερα δεν βρισκω τον λογο να βαλει κανενας ασε που δεν θα χορανε στα μπολ των καρμπυρατερ

κανενας ελληνας μαστορας δεν ειναι ικανος να φερει ενα τετειο μοτο εκει που πρεπει. αυτοι δεν ηξεραν να τα φτιαχνουν τοτε που κυκλοφορουσαν θα ξερουν τωρα?
    εχω δει τα παντα απο ελεεινες ηλιθιες πατεντες μαστόρων και ασχετους ιδιοκτητες που εχουν πληρη αγνοια για το τι καβαλανε.
    εχω δει δυναμομετρισεις πειραγμενες με photoshop και να πειθουν τον ιδιοκτητη οτι το μηχανακι μετα το φτιαξημο που του εκαναν βγαζει+100 αλογα
    το πιστευε ο ιδιοκτητης και νομιζε οτι καβαλαει 350 αλογα ενο ειχε 200 πραγματικα για κανα χρονο... (true story)
    οποτε τι μου λες?

η μονη περίπτωση να ειναι αξιόπιστες οι μετρήσεις που λες ειναι το συγκεκριμενο να το κατεχει γνωστης ιδιώτης καμια 20αρια χρονια και να κανει ολες τις επισκευες/ρυθμίσεις μονος του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    συμφωνουμε!!!!!!!!!!! σπανιο...
    ναι σε 4000σαλ 50 ιππους κλοτσα! και αυτο που δεν αποτυπωνεται ειναι το ποσο γρηγορα τελιωνουν αυτες οι 4000σαλ.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rgv500_dyno001.jpg 
Προβολές:	44 
Μέγεθος:	54,8 KB 
ID:	309749

αλλλο ενα θεμα που το καναμε κουκουρουκου?

Πόσοι νομίζεις ότι έχουν τα χέρια, τα @@ και την τρέλα να τα οδηγήσουν αυτά τα μηχανάκια; Σταματούσαν; Έστριβαν;

Φέρετρα σε 2 ρόδες ήταν.

....
    Ρε φίλε, άκουσες, διαβασες στο νετ, σου είπαν.... Γιατί δεν ακούς και κάποιους παραπάνω (άσε εμένα) που τα είχαν και τα κυκλοφορουσαν;

Παλαιό μέλος
    μα απ αυτους που ειχαν εχω ακουσει το νουμερο 100. και στο νετ τα εχουν και ανεβάζουν δυναμομετρισεις

εγω πρωτη φορα ακουω για 83 αλογα το rg που λεει ο byron

οποτε εχω 15+ ενδειξεις και στοιχεια για 100 αλογα και 1 ενδειξη και στοιχεια για 83 αλογα.
    τι να πιστεψω? τους 15 προφανώς και οχι το εναν μεμονωμένο

αμα εσυ εχεις αλλα στοιχεια πιστευε το αντιθετο και ολα ειναι ωραια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πόσοι νομίζεις ότι έχουν τα χέρια, τα @@ και την τρέλα να τα οδηγήσουν αυτά τα μηχανάκια; Σταματούσαν; Έστριβαν;

Φέρετρα σε 2 ρόδες ήταν.
    κανεις εως ελαχιστοι. ο θειος μου δνε μου δινει τοο δικο του ουτε για βολτα. κι ας ξερει οτι εχω 100 αλογα μηχανη. κι ο λογος ειναι αυτη η τρελα του στην αποδοση. τρέλα η ανωμαλια..

μα απ αυτους που ειχαν εχω ακουσει το νουμερο 100. και στο νετ τα εχουν και ανεβάζουν δυναμομετρισεις

οποτε εχω 15+ ενδειξεις και στοιχεια για 100 αλογα και 1 ενδειξη και στοιχεια για 83 αλογα.

την δυναμομετρηση που ανεβασα την ειδες?

Δεν με νοιαζει ρε φίλε, αυτό προσπαθω να πω και δεν το πιάνεις, γιατί προφανώς δεν εχεις οδηγήσει τετοια μηχανάκια. Είτε 80 είτε 90 είτε 150 αυτα τα μηχανάκια έδιναν την δύναμη με τέτοιο τρόπο που ήταν πρακτικά αδύνατο να τα πας εκτός αν ησουν ο Κριβιγιέ (και πάλι δλδ με τα αστεία πλαισια και φρένα που είχαν)!
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 14/02/2014 στις 14:13.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    @kostakk

Εφ όσον δεν καταλαβαίνεις καν σε τι χρειάζονται μεγαλύτερα λεκανάκια στα καρμπ σε φτιαγμένο μηχανάκι που είναι φουλ ζιγκλερωμένο, αστο καλύτερα.
    Το ποιός δυναμομετρεί το στοκ RG500 100+ ίππους δεν με απασχολεί. Ούτε κι εσένα θα έπρεπε να σε απασχολεί.
    Τωρα για το αν υπάρχουν μάστορες να τα φτιάξουν, ασε με να εχω την γνωμη μου κι εσύ την δική σου.
    Τελος απο μένα και καλή συνέχεια.

Συμβουλή: Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε αυτα που διαβάζεις στο νετ και ειδικά στις δυναμομετρήσεις.

@sniper
    Δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι σήμερα για λόγους εντυπωσιασμού.
    Ναι είχαν απότομο παρπαγμα και μάπα φρένα.
    Αυτα απο μονα τους δεν σκοτώνουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Haynes Service Manual για το Aprilia Rs 125
    από Zacharias99 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2