Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 148

Θέμα: Σοβαρή συζήτηση!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    To sh Honda;Αυτο με το πορτοφολι από την σελα;Το σκουτερ το περνεις για πρακτικοτητα και όχι να στριβεις.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Χαχα δεν ήξερα ότι θα πουληθεί στις επόμενες 3 μέρες :P Άσε που ΤΩΡΑ έψαξα λίγο το θέμα σκούτερ και, αν εξαιρέσεις τους χώρους, όλοι εκθειάζουν το SH και τη "μοτοσυκλετική" συμπεριφορά του.
    Το SH στρίβει μια χαρά, έχει καλά φρένα, είναι οικονομικό και είναι μάλλον το καλύτερο απ΄όσα έχω οδηγήσει, αλλά και πολύ ακριβό ακόμα και ως μεταχείρο.
    Απέφυγε το Xmax που είναι μια μαλακία και μισή, αν θέλεις να δεις scooter. 1000φορές καλύτερα τα ιταλικά που είναι και πολύ φθηνότερα.

Υπάρχει και η λύση για tuono GenI που είναι τσάμπα και βγάζεις ότι γούστα γουστάρεις, στα λεφτά του scooter...:a13:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Λες οτι θες να δοκιμασεις κατι μικροτερο αρχικα για οικονομια και στη συνεχεια αν σου αρεσει να κατσεις με αυτο.
    Οτιδηποτε ανω των 250 κυβικων το θεωρω υπερβολη (αντε μεχρι κανα 300αρι σκουτερ) γιατι σημαντικη διαφορα σιγα μην δεις.
    Να πω οτι ειχες κανενα μπουζα, κανενα 1000αρι και το δινεις για κατι οικονομικοτερο τοτε ναι, να παρεις ενα μονοκυλινδρο αντε 2κυλινδρο 600.
    Αλλα τωρα δεν νομιζω πως αξιζει. Επειδη λες οτι το θελεις για καθημερινη χρηση αυτοματα αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι πρακτικο, τουτεστην σκουτερ.
    Και μικρα ταξιδια μπορεις να κανεις μια στο τοσο οπως λες και ειναι οτι πιο βολικο για καθημερινη χρηση.
    Ανετα βρισκεις νεξους, συμ, downtown με λιγοτερα απο 3 χλιαρικα.

Απο οτι σε κοβω δεν εισαι και τοσο ενθουσιασμενος στην ιδεα των σκουτερ οποτε αφου πας για καποιο στριτακι (εκτος απο το νιντζα) ριξε ενα βλεφαρο και στον λυκο της συμ.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω για λογους οικονομιας θα ελεγα καλυτερα οχι σκουτερ! και αυτο γιατι σε σχεση με ενα 250αρι, εχω την αισθηση οτι το σκουτερ ειναι ακριβοτερο στην συντηρηση λογω του οτι απαιτει περισσοτερη εργασια! ασε δε οτι σε περιπτωση μας πτωσης, θα εχεις να πληρωνεις ακομα περισσοτερα για εμφανισιακη αποκατασταση, ενω με ενα μοτοσυκλετακι μπορει να μην εχεις και ζημιες!

κατα τα αλλα οπως εγραψε και ο σπυρακος στο σχολιο 42 εγω με το ybr250 κανω σχεδον τα παντα και με αρκετα χαμηλο κοστος! σημειωτεον οτι ζυγιζω μονος μου, οσο ενα δικαβαλο! στην ουσια, σε σχεση με τον δουκα, αν εισαι καλο τιμονι, μονο στις ανοιχτες ευθειες και στην εθνικη θα εισαι πιο αργος με το 250! (τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα που ειχα και 4κυλινδρο 600αρι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    στην ουσια, σε σχεση με τον δουκα, αν εισαι καλο τιμονι, μονο στις ανοιχτες ευθειες και στην εθνικη θα εισαι πιο αργος με το 250!
    μικε, μην τα λες και παραεξω αυτα...
    δεν υπαρχει περιπτωση το 250 να μπει με τα ιδια χλμ με ενα 690 σε μια στροφη, ειδικα αν ο αλλος ξερεις να το πηγαινει...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν υπαρχει περιπτωση το 250 να μπει με τα ιδια χλμ με ενα 690 σε μια στροφη, ειδικα αν ο αλλος ξερεις να το πηγαινει...
    Ισχύει αυτό, αλλά οκ καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο μικές.

Γενικά δεν είμαι άτομο που κολλάει λόγω κυβικών, ούτε είχα συνηθίσει με κανά σταύλο άλογα ώστε να μου κακοφανεί (πολύ). Στις τελευταίες 2-3 ετήσιες με το μονοκύλινδρο ήμουν και το απολάμβανα μια χαρά ^^

Οδήγησα ένα SH 300 σήμερα με αλλαγμένο variator. Πολύ καλό γκάζι για σκούτερ, αλλά τα φρένα πραγματικά με τρόμαξαν. Κυρίως λόγω c-abs. Πραγματικά φοβόμουν να φρενάρω μη βρεθώ ξάπλα. Θέμα συνήθειας, υποθέτω. Οδήγησα κι ένα ninja 250. Καλό μου φάνηκε για 250, δε συγκλονίστηκα. Τα οδήγησα και τα 2 για πολύ λίγο, βέβαια, οπότε τι να καταλάβεις...
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    πατησες φρενο και δε σ αρεσε οπως φρεναρε??? το c-abs ειναι πολυ απλο, τα πατας στο τερνα και αφηνεις το abs να κανει τα υπολοιπα, δε φοβασαι μη χασεις μπροστινο, αλλα δε μπροεις να παιξεις και με το πισω
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πίεζα το πίσω και γονάτιζε μπροστά. Και γενικά τα ένιωθα απότομα. Ένιωθα ότι δεν είχα τον απόλυτο έλεγχο. Δεν είναι ωραία αίσθηση για έναν μοτοσυκλετιστή αυτή.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Πίεζα το πίσω και γονάτιζε μπροστά. Και γενικά τα ένιωθα απότομα. Ένιωθα ότι δεν είχα τον απόλυτο έλεγχο. Δεν είναι ωραία αίσθηση για έναν μοτοσυκλετιστή αυτή.
    προφανως για εναν μοτοσυκλετιστη το σκουτερ και το παπακι δεν κανουν. Εγω πχ δε τα μπορω με την καμια, νιωθω ανασφαλης , ειδικα στα παπια.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Βαριέμαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, άνεργος είμαι, οπότε ορίστε...
    Η πιο συνετή κατ'εμέ λύση είναι να πάρεις κανά παπάκι με 500ε για τις μετακινήσεις σου και τα υπόλοιπα χρήματα να τα βάλεις στην άκρη.
    Και μόλις ξαναπιάσεις δουλειά, εδώ είμαστε να σου προτείνουμε του κόσμου τις μηχανές.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν εννοουσα αυτο ρε σταυρο! εννοουσα το να πας απο το σημειο Α στο σημειο Β περνωντας απο στροφιλικι, που μεση ωριαια σηκωνει ας πουμε μεχρι 80-90 χλμ! ποσο πιο γρηγορα θα περασει με τον δουκα σε σχεση με ενα 250?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    δεν εννοουσα αυτο ρε σταυρο! εννοουσα το να πας απο το σημειο Α στο σημειο Β περνωντας απο στροφιλικι, που μεση ωριαια σηκωνει ας πουμε μεχρι 80-90 χλμ! ποσο πιο γρηγορα θα περασει με τον δουκα σε σχεση με ενα 250?
    καμμιά 100στή χιλιόμετρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Γιώργο το πιο σωστό το είπε ο Ζευκας.
    Παρ'ολαυτά χτύπα ενα WR250 που το έχεις και άχτι,και σου κάνει και κλίκ,και δεν καίει,και τα κάνει όλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    καμμιά 100στή χιλιόμετρα.
    +650 μονοκυλινδρα στον Βυρωνα...

@μικε, θες να μου πεις δλδ οτι θα αρχισουν να ανεβαινουν τον Αγιο ενα 690 και ενα 250 με ιδιας δυναμικοτητας οδηγους και θα φτασουν την ιδια ωρα στον Αλεξιου?
    και επειδη εχει και κατι μικροευθειακια να τεθει βετο να πηγαινουν και οι δυο 100χλμ σταθερα...

καλα για ανοιχτες στροφες, δεν το συζηταμε καν...

Θα εχουν πεντε το πολυ λεπτα διαφορα

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  2. Συζητηση Για....
    από x-rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 13:24
  3. Πολυ Παραξενη Συζητηση
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1