Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 165

Θέμα: Εκδρομή εκεί που θέλει 2ήμερο.....

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μάρτιος είναι νωρίς για Πίνδο και η μέρα είναι -σχετικά- μικρή ακόμα.
    Θα το προτιμούσα για μετά το Πάσχα, μέσα προς τέλη Απρίλη.
    Ιδανικότερο αυτο το διάστημα απο πολλές απόψεις!!!αλλα ο τελευταίος λόγος ανήκει στο γλυκό αγόρι με το φουζουρου!!!
    Here I am,on the road again.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotostzav Προβολή μηνύματος
    Ιδανικότερο αυτο το διάστημα απο πολλές απόψεις!!!αλλα ο τελευταίος λόγος ανήκει στο γλυκό αγόρι με το φουζουρου!!!
    έτσι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    έτσι.

Εχεις καβαλησει ενα καλαμι απο δω μεχρι το Συνταγμα λεμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Εχεις καβαλησει ενα καλαμι απο δω μεχρι το Συνταγμα λεμε
    έτσι είναι αν έτσι νομίζεις

Υπολογίστε και άλλον στην παρέα.

Χαρτες το βραδυ.......
    ανέβα

κατέβα

διαδρομές στην πίνδο παίζουν πολλές..... ακόμα είναι υπο μελέτη.... υπομονή, χρόνο έχουμε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Η αλήθεια είναι ότι διστάζω να δηλώσω "μέσα", γιατί τελευταία όποτε λέω "μέσα" όλο και κάτι στραβώνει, όλο και αυτός ο πούτανος ο Μέρφυ γ@μιέται, αλλά μωρή Γκουφάλα Σπύρε, αυτό δεν το χάνω με τπτ.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.........

Γιά ύπνο όχι Γιάννενα είναι πολύ πολύ έπίφοβο γιά τίς μοτό άν δέ βρείς γκαράζ.
    Βίτσα, Μονοδέντρι,Κουκκούλι,Καπέσοβο,Κήποι,Πάπιγκο είναι μέρη πού θά βρείτε αύλές στά ξενοδοχεία
    νά άφήσετε μέ άσφάλεια τίς μοτό σας.
    Δέν άξίζει μέ τίποτε νά πάς Ζαγοροχώρια καί νά κοιμηθείς στά Γιάννενα,είναι κουταμάρα.
    Τό άλλο Σαββατοκύριακο είναι ή 5η φορά πού άνεβαίνω άπό τό καλοκαίρι πού μάς πέρασε.
    Πολύ ώραίος προορισμός,δύσκολος γιά σάς τούς Άθηναίους,οί Θεσσαλονικείς σέ 3,5 ώρες
    μετά καί τόν νέο περιφερειακό τών Ίωαννίνων πίνουμε καφέ στήν Άρίστη,οί γρήγοροι σέ 3...!!!
    Είπε κάποιος φίλος 200 εύρώ τό κόστος.....ΛΑΘΟΣ,1300 χλμ. μέ 6-6,5 λίτρα στά 100 νά βάλεις
    κατανάλωση θές 150 εύρώ βενζίνη+διόδια,άξιοπρεπής ύπνος έφόσον ύπάρχει καί ή σύζυγος, φίλη
    ή ότι άλλο έκεί ψηλά ύπολόγισε τον άπό 50-100 άνάλογα τί θά διαλέξεις μέ πρωινό.
    60 -70 θές γιά κάτι σωστό,45-60 γιά οίκονομικό μέ συμβιβασμούς άρκετούς..!!
    Άν κάνεις καί 2 γεύματα δέ βλέπω τόν τρόπο πώς δέν θά φτάσεις τήν τριακοσάρα χωρίς σπατάλες.
    Σίγουρα είναι μία έκδρομή τών τριακοσίων εύρώ χωρίς ίδιαίτερα έξοδα....!!!!
    Έμένα έκεί μού βγαίνει κοστολόγιο άπό 250-300 καί τά χλμ. πού κάνω είναι τά μισά 650-700 μέ
    αύτοκίνητο συνήθως.
    Νάστε καλά νά πάτε..........τά Ζαγοροχώρια είναι άπό τούς καλύτερους προρισμούς τής πατρίδας μας,
    καί γιά νά πώ καί κάτι γιά νά χαλαρώσουμε άπό έμπειρία,άκόμα βατός καί άγνός προορισμός
    άπό κάθε άποψη ,έπειδή ΔΕΝ μπήκαν στό κόλπο λόγω δύσκολης πρόσβασης τά 6 μύρρια τού λεκανοπεδίου.
    Άν μπουκάρει τό μελίσσι...??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι ότι διστάζω να δηλώσω "μέσα", γιατί τελευταία όποτε λέω "μέσα" όλο και κάτι στραβώνει, όλο και αυτός ο πούτανος ο Μέρφυ γ@μιέται, αλλά μωρή Γκουφάλα Σπύρε, αυτό δεν το χάνω με τπτ.

Μλκ τελικά κάτι έχει η Πάτρα και βγαίνετΕ "τυχεροί" εκεί κάτω;
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 28/02/2014 στις 09:35. Αιτία: τον Μπαλούρδο μου μέσα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    έτσι είναι αν έτσι νομίζεις

Επισης εχεις χασει το χιουμορ σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Δέν άξίζει μέ τίποτε νά πάς Ζαγοροχώρια καί νά κοιμηθείς στά Γιάννενα,είναι κουταμάρα.
    ...

Είπε κάποιος φίλος 200 εύρώ τό κόστος.....ΛΑΘΟΣ

άκόμα βατός καί άγνός προορισμός
    άπό κάθε άποψη ,έπειδή ΔΕΝ μπήκαν στό κόλπο λόγω δύσκολης πρόσβασης τά 6 μύρρια τού λεκανοπεδίου.
    Άν μπουκάρει τό μελίσσι...??
    Ξεκινώντας από το τέλος, το μελίσσι δεν μπουκάρει πιά γιατί πλέον δεν παίζει τόσο χρήμα όσο παλιά. Όσο έπαιζε όμως, διαμόρφωσε χαρακτήρες... Και μερικοί εκεί πάνω έχουν μείνει στα προ κρίσης δεδομένα. Και σόρι κιόλας Τέρενς αλλά σιγά την αριστοκρατία του βορρά που τάχα φέρεται με σεβασμό εκεί που οι χαμουτζήδες καφρίζουν. Απλα τα δικά μας κόπρανα πάντα μυρίζουν λιγότερο απ' τα ξένα. Και δεν θα πω άλλα γιατί θα πάμε αντιπαραθέσεις με τίτλο "ποιός θεωρείται Αθηναίος και γιατί"...

Διανυκτέρευση σε καλούς ξενώνες, όχι Πάπιγκο και Αρίστη γιατί τσιμπάνε λίγο παραπάνω λόγω τοποθεσίας και θέας, έχει με 50 ευρώ με πρωινό. Και εκτός "καυτών" σουκου (εννοώ το 15ήμερο Πασχαλινών διακοπών) άν πάρεις τηλέφωνο κάποιον και πεις "5-10 δωμάτια" δεν νομίζω ότι θα το σκεφτεί πολύ. Φαγητό, δεν αγγίζει το 20ρικο για πολύ καλή μάσα ποσοτικά, η ποιότητα είναι άνω του μετρίου αλλά κάτι σούπερ γουάου δεν έχω φάει πουθενά, είναι τα κατάλοιπα της απόβασης των προηγούμενων ετών που λέγαμε. Πίτες λίγο πολύ προκάτ, μιά φασολάδα της προκοπής καθόλου ή σπάνια (κανείς δεν τρώει τέτοια ταπεινά φαγητά, μην τον πούνε βλάχο), τουλάχιστον έχει καλό κρέας, ο Σπυράκος θα λατρέψει τα άπειρα κοπάδια βοοειδών που βολτάρουν στο δρόμο. Και όμορφες διαδρομές και ως επί το πλείστον καλοδιατηρημένα χωριά, με μερικά "Αθηναϊκά" μαγαζιά και τιμές έτσι για να μην ξεχνάς από που ήρθες.
    Επίσης αξίεζει επίσκεψη στο Δελβινάκι, με μεγάλη ιστορία και "παραγνωρισμένο" γιατί όλοι έλκονται από το κεντρικό Ζαγόρι. Μαστοροχώρια επίσης αλλά ο χρόνος δεν φτάνει. Διανυκτέρευση Ιωάννινα δεν θα ήθελα ούτε εγώ, πέρα από την όμορφη παλιά πόλη που θυμίζει Ψυρρή και μιά βόλτα γύρω από το "Μώλο" που λένε και οι ντόπιοι, την λίμνη και το πλήθος φοιτήτριες το βράδι, δεν θυμάμαι κάτι άλλο ελκυστικό, μοιάζουν πολύ με όποια άλλη μεγάλη πόλη με τα κακά της. Το κακό με μιά τέτοια εξόρμηση είναι ότι δεν προλαβαίνεις να κατέβεις από τη μηχανή, να περπατήσεις λίγο μέσα στα χωριά (εντάξει, δεν αξίζουν όλα το χρόνο να κατέβεις κλπ) και να πεις ότι κάτι απόρρόφησες από εκεί πάνω. Ανοίγει το μάτι όμως και αλλάζει η διάθεση...

Ο υπολογισμός κοστολογίου στα 300 ευρώ είναι σωστός για μία διανυκτέρευση και δύο γεύματα σε ταβέρνα συν καφέδες κλπ για μοτοσικλέτα με δύο άτομα, και εγώ εκεί τα έβγαλα. Μονοκάβαλο θα βγει προφανώς λιγότερα, προς τα 250 μεριά.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    θα ηθελα να ρθω να σας γνωρισω απο κοντα. απο Βεροια δνε ειναι και τοσο μακρια τα Γιαννενα. καμια 200κατι χλμ ειναι.. το κακο ειναι οτι εχω υποσχεθει 2 μερο στο αμορε για γιαννενα και ζαγοροχωρια με μηχανη και τελικα θα την παω σε βολτα με μηχανοβιους? χαχαχαχχαχα θα δω αν τα ταιριαξω με τα λεφτα πρωτα και με τις ημερομηνιες.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Η αληθεια ειναι οτι με τετοιους ομορφαντρες ουτε και εγω θα εφερνα την δικια μου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Η αληθεια ειναι οτι με τετοιους ομορφαντρες ουτε και εγω θα εφερνα την δικια μου.
    Καλά και εγώ με την αδερφή μου λέω να έρθω.

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  2. Κι εκεί που καθόμουν....
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 19:23
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2004, 18:11
  4. να τα νε μια φορα!να σε καλα εκει που εισαι ξυλουρη
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί