Καλημέρα
Αν το ΤΑ 700 είχε 6αρι σαζμαν και 10 αλογάκια ακόμα θα σαρωνε
Δεν είπα το στρώμα κακό μηχανάκι, αλλά θέλει ποίο πολύ προσοχή σαν μηχάνημα, ποίο ευλαβική συντήρηση
Φαντάζομαι το καινούργιο στρώμα δεν το έχεις οδηγήσει
Καλημέρα
Αν το ΤΑ 700 είχε 6αρι σαζμαν και 10 αλογάκια ακόμα θα σαρωνε
Δεν είπα το στρώμα κακό μηχανάκι, αλλά θέλει ποίο πολύ προσοχή σαν μηχάνημα, ποίο ευλαβική συντήρηση
Φαντάζομαι το καινούργιο στρώμα δεν το έχεις οδηγήσει
Αυτά ήταν που θα έγραφες ως αυριο?
Το ότι καίει λάδια δεν είναι πρόβλημα. Από καινούριο το κάνει. Ακόμα και καινούρια αμάξια καίνε λάδι.
Η αντλία είναι ίδια με του ΤΑ το ότι έβγαλε πρόβλημα στο stroma οφείλεται στο stroma?
O λ χαιρετάει σε όλα ανάλογα τις βενζίνες κτλ. Μεμονομένες περιπτώσεις έχουμε δει σε όλα.
Τα ρουλεμαν χαλάνε. Ανάλογα και τη δύναμη, το χώμα που θα πατήσει κτλ. Αναλώσιμα είναι.
Δλδ δεν έβγαλε περισσότερα προβλήματα απ' το ΤΑ.
Και τα δύο είναι αξιόπιστα, μικροπροβλήματα μπορεί να βγάλει οποιοδήποτε ανεξαρτήτως μάρκας, προέλευσης και τιμής.
Δεν έχει νόημα να συζητάμε αν το ένα είναι 0,000001% παραπάνω αξιόπιστο απ' το άλλο.
Το νόημα είναι αλλού..
Ότι και τα δύο είναι μπουρδέλ@.![]()
Sent from me using a computer.
Αυτά τα έγραψα γενικά που πάθανε πολλά μηχανάκια
Η αντλία βενζίνης χαλάει και στα δύο,αν οφείλεται στις βενζίνες αυτού καθ αυτού δεν το νομίζω, έκτος αν το υπουργείο μας βάζει νοθευμένη
5 ΤΑ 700 έχουμε εδώ,ολα έχουν θέμα με αντλίες και φλοτερ
Το ΤΑ θα σε πάει ξεκούραστο παντού, το στρώμα και το παλιό και το νέο παρουσιάζουν κραδασμούς σε συγκεκριμενες ταχύτητες και κουράζει και μουδιάζει
Η σέλα τού στρώματος ανοίγει στα πόδια σε σχέση με του ΤΑ, και το αντιολισθητικο εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Δεν μπορώ να βγάλω το σώμα στις στροφές
Αν είχα ΙΧ στρώμα, θα άλλαζα τα μπροστινά φρένα με του ΤΑ, καλυμα στην σέλα,στενεμα αυτής στο μπροστά μέρος, και τίποτα άλλο
Προσωπικές εκτιμήσεις
Ας μείνουμε στις ζημιές γιατί αν το εμβαθύνουμε εχουμε να γράψουμε πολλά και για τα δύο.
Sent from me using a computer.