Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Αυτες που τις κανουν να επιδεικνύουν τον κωλο τους.
    SS και μιας το πιοτερα ειναι γιαπωνεζικα, οχι BMW.

Οι απαλευτες, που δεν ειναι για δευτερη ματια, μαντεψε.

Το πως περνα ο οδηγος της μοτο με την μοτο, δεν εχει καμια σχεση με το πως περνα με την αναβατη.
    Ολα αυτα μεχρι που βγηκε το ς1000ρρ.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Εκατονταδες σελιδες τοχουμε παρακουρασει το θεμα.
    Κατα την ταπεινη μου γνωμη κανεις δεν θα πεισει τον αντιπαλο του.
    Αν ομως μου επιτρεπεται να πω και γω την δικια μου αποψη πιστευω οτι οι ΒΜW,ειναι ακρως ανθρωποκεντρικες και με αριστα ανθωπομετρικα στοιχεια μηχανες,ασφαλεστατες για τον μεσο και κατω αναβατη,ανετες και φιλικες,ομωςειναι ακριβες για αυτα που προσφερουν,και δεν ειναι αναλογης αξιοπιστιας με την τιμη αγορας τους,ειδικα αν τις μεταχειριστεις ,οπως ενα γιαπωνεζικο αντιστοιχης ιπποδυναμης.
    Οσο για το status symbol που προσφερουν και την αποδοχη απο τις γυναικες ,ε αυτο πια ας το υπολογισουν οι υποψηφιοι αγοραστες και ας βαλουν βαθεια το χερι στην τσεπη διοτι ως γνωστον τα μεταξωτα βρακια....................................
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Να με συμπαθάς θα συμφωνήσω με όλα αλλά όποιος οδήγησε, κόλλησε. Σε αυτό τους βγάζω το καπέλο.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.............

Παρά τίς 60 άνακλήσεις γιατί μού ΑΡΕΣΕ όπτικά καί τίποτε άλλο καί είλικρινά
    έχοντας όδηγήσει άρκετά μηχανάκια τού είδους άπό τό 75 περίπου.......
    ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΔΗΓΙΚΑ...!!!
    Σέ καμμία περίπτωση δέν άξίζει τά λεφτά του στό θέμα όδηγική άπόλαυση....
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...!!!
    Έσύ μπορεί νά πιστεύεις ότι όσοι καβάλησαν έμειναν άπό τήν όδηγική του συμπεριφορά.
    Ούτε καί τό ΚΤΜ μού άρεσε,πολύ δύναμη σέ λάθος κουστούμι...!!!
    Προσπάθησε νά χτυπήσει τό BMW στό γκάζι,διότι τό μηχανάκι έχει πολλούς fun σέ όλα
    τά ύπόλοιπα.
    Έγώ όμως όταν πήγα πάνω άπό 120-130 ένοιωθα ότι κάνω τό γύρο τού θανάτου με BSA τού 40...!!
    Όταν δέ πέρασα τά 160-170 νόμιζα ότι θά διαλύσω καί κατεβαίνοντας μετά άπό μιά βόλτα μιάς ώρας
    τά χέρια έκαναν πάνω άπό 15 λεπτά νά ξεμουδιάσουν άπό τούς κραδασμούς.
    Ούτε καί τήν προστασία τήν καλή άπό άνέμους είχα.....τί έμεινε..?? ή άξιοπιστία..??
    Έντάξει φρενάρει στρίβει....έ καί τό ΚΤΜ όταν φρενάρει άπό τά 220-230 πού γιά νά τά πιάσει θέλει τό διάδρομο
    τής Μίκρας τό BMW ,άν δέν κρατηθείς θά φύγεις άπό πάνω...!!!!
    SO.....WHAT...???
    Ή γοητεία στό BMW είναι νομίζω στό αύτοκινητιστικό στύλ καί γραμμή πού έχει χρόνια τώρα.
    Έπίσης στό τρομερό μάρκετιγκ πού πέρασε μέσα στό πετσί όλης τής Εύρώπης τό τί μουράτο
    καί γαμάτο μηχανάκι είναι..!!!
    Αύτά άν τά συνδυάσεις μέ τήν άρχοντοβλαχιά τού Έλληνα πού έκανε θραύση στά Καγιέν πρίν λίγα χρόνια
    δέν είναι δύσκολο νά καταλάβεις γιατί σκίζει στίς πωλήσεις...!!!
    Ούτε τά 20 χιλιάρικα ,ούτε τά σέρβις πού κοστίζουν ένα μηνιάτικο ,ούτε τό ότι τό άγοράζεις πακέττο μέ τήν όδική
    είναι ίκανά νά τόν άποτρέψουν άπό τήν άγορά της...!!!!
    Οί φίλοι μας οί Γερμανοί έχουν στήσει ένα μύθο έδώ καί 100 χρόνια πώς ότι είναι δικό τους είναι τέρας άξιοπιστίας,
    δέ χαλάει,έχει φοβερή ποιότητα κ.λ.π....
    Κανείς δέ μίλησε ποτέ γιά best value for money .
    Σήμερα όμως ή Μερσεντές γιά παράδειγμα άγωνίζεται σέ κάποια καινούργια μοντέλλα της νά κατεβάσει τό κόστος παραγωγής
    10% δίνοντας προτεραιότητα καί κάνοντας έκπτώσεις στήν ποιότητα γιά νά πλασσαριστεί στήν άγορά ή όποία δέν σκέπτεται όλη
    όπως ό Έλληνας άρχοντόβλαχος..!!
    Τά έργοστάσια συναρμολόγησης όμως όλων τών κατασκευαστών άνά τόν κόσμο σκοπό έχουν τό ΚΕΡΔΟΣ ,όπότε πολλές φορές
    ή ποιότητα στήν έποχή τού fast food πού ζούμε πάει περίπατο .
    Γιαυτό καί ή άντίδραση τού καταναλωτή θά πρέπει νά είναι ΑΝΑΛΟΓΗ, ψάχνω τό καλύτερο γιά τήν τσέπη μου νά μού κάνει
    αύτά πού θέλω όσο καλύτερα καί άσφαλέστερα.
    Έσύ τί λές άξίζει ένα BMW σχεδόν 3 βεστρόμ...???
    Πού μετά θά θέλει κι άλλο ένα γιά 5-6 χρόνια πού θά τό έχεις..??
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 26/04/2014 στις 05:51.

Παλαιό μέλος
    Kαι για το 800 ισχυουνε τα ιδια?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	16,2 KB 
ID:	315006

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.............

Έσύ τί λές άξίζει ένα BMW σχεδόν 3 βεστρόμ...???
    Πού μετά θά θέλει κι άλλο ένα γιά 5-6 χρόνια πού θά τό έχεις..??
    Είσαι και πρωινός τύπος ρε μπαγάσα και δεν σε προλαβαίνω!!

Έχουμε 100% διαφορετική άποψη για την οδηγική αίσθηση στο ίδιο μηχανάκι οπότε η όποια συζήτηση είναι μάταια μιας και άλλα "είδα" εγώ και άλλα εσύ κατά την οδήγηση του συγκεκριμένου. Οπότε μένει ο καθένας στη θέση του.

Όσο για το τελευταίο, έχω το 12000 του 06, έχει 20000 χλμ δεν έχω κάνει καμία ανάκληση (απ' όσο θυμάμαι κάτι για μια ροδέλα στο γκρίπ του γκαζιού ήταν η μία και μοναδική που ξέρω) και από βλάβες έχω μια καμμένη λάμπα φώτων μεσαίας σκάλας, το κλασικό DWALO πριν από ένα περίπου χρόνο που αφορούσε τον θάνατο των επαναφορτιζόμενων μπαταριών του συναγερμού (κόστος αλλαγής 6€) και μια μπαταρία (η κύρια της μοτο).
    Μετά από 8 χρόνια συμβίωσης λοιπόν μπορώ να πω ότι αντέχω το κόστος συντήρησης. Τα εξουσιοδοτημένα μια που με είδαν και μια που με ξέχασαν. Οι τρελές χρεώσεις είναι για τους καβαλάρηδες της Κυριακής, της καφετέριας και του πουλ μουρ.

Για τον αστικό μύθο περί Γερμανικής αξιοπιστίας και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου και για τις εκπτώσεις που γίνονται στην ποιότητα στο όνομα του κέρδους και της κονόμας και πάλι θα συμφωνήσω αλλά νομίζω είναι σημάδι των καιρών και όχι μόνο της BMW. Εύκολα πια ακούς κομμένα πλαίσια, στραβά υποπλαίσια και ραγισμένα μουαγιέ από όλες τις κατασκευάστριες. Το κακό είναι ότι στην κατρακύλα της ποιότητας είναι και οι Γερμανοί οι οποίοι όμως δεν έχουν κάνει και αντίστοιχη έκπτωση στην τιμή. Η έκπτωση έγινε μόνο στην ποιότητα κατασκευής εις όφελος των εργοστασίων και εις βάρους του καταναλωτή.

Αυτά είχα να πω και γράμματα γνωρίζω ☺☺☺
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Για να μην λεμε και υπερβολες, μονο το 1200 ειναι ακριβο, τα μικρα δεν ειναι εκτος κατηγοριας.

Οταν γυρισει να τον ρωτησουμε κι αυτον(sid1967) πως επεσε θυμα του μαρκετινγκ

Όνομα:	mongolia pliris 3.jpg 
Μέγεθος:	88,2 KB 
ID:	315007

Όνομα:	DSCN3795.JPG 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	315008

οταν γυρισει να ερθει κρικο να μας τα πει απο κοντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    οταν γυρισει να ερθει κρικο να μας τα πει απο κοντα.
    Μπα.. Δεν θα ερθει... Εκτος κι αν το πουμε ΚρικοΣΤΑΝ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ......Όσο για το τελευταίο, έχω το 12000 του 06, έχει 20000 χλμ .....

Αυτά είχα να πω και γράμματα γνωρίζω ☺☺☺
    Να τα λες ομως ολα ........

Οπως ας πουμε οτι δεν γραφεις χιλιομετρα γιατι στα τριανταπεντε χιλιαδες παραδοσιακα σκανε οι αναρτησεις....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Kαι για το 800 ισχυουνε τα ιδια?

Όνομα:	12.jpg 
Μέγεθος:	16,2 KB 
ID:	315006
    Στα είπα εγώ γι αυτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μπα.. Δεν θα ερθει... Εκτος κι αν το πουμε ΚρικοΣΤΑΝ
    Θα επιδείξουμε το αριστερό πνεύμα που διακατέχει το μαγαζί, για μιά μέρα θα μετονομάσουμε την περιοχή Κουκακιστάν, το μαγαζί Κρίκος στάν' και θα φέρουμε προβατα και εμείς θα μετονομαστούμε σε Ιβάν, Γκιόργκι, Τεοντόροφ, Βασίλιεφ, δεν μπορεί θα λυγίσει ο Σιντ.

στις 35000 χιλιόμετρα βρε Σπύρωφ, το ανώτατο σοβιέτ δεν προτείνει μιά προληπτική συντήρηση αναρτήσεων; Εμείς οι χαζοί που κάνουμε και τα συμβατικά μας μηχανάκια κάθε περίπου τόσα μιά αλλαγή λάδια αέρια (γκαζπρόμ) και τσιμούχες στα αμορτισέρια κλπ; Τα μπροστινά πιο συχνά, δεν τα βάζω στην κουβέντα καν.

Μινάρα Βασκα το μπεμπέ άστρωτο είναι οκτώ χρόνια μετά, έτσι; άκου ακόμα 20,000... Τι πρόβλημα να βγάλει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Να τα λες ομως ολα ........

Οπως ας πουμε οτι δεν γραφεις χιλιομετρα γιατι στα τριανταπεντε χιλιαδες παραδοσιακα σκανε οι αναρτησεις....

Δεν έχω ESA αγάπη μου εγώ και στο δικό μου οι αναρτήσεις δεν παθαίνουν τπτ. Για τις ESA μίλησα πιο πάνω.

Χλμ δεν γράφω γιατί από τότε που το πήρα λες κι έπεσε κατάρα, τσίμπησα τον συνεταίρο μου να κλέβει από το μαγαζί (όχι πολλά 120 χιλιάρικα είχε τσιμπήσει σε συνεννόηση με προμηθευτή μας λαμόγιο) έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, κεφάλι κάτω και χωρίς ανάσα για να την παλέψω, να μην πάω φυλακή και να καλύψω το άνοιγμα που είχα στην αγορά χωρίς να χτυπήσουν οι επιταγές μου.
    Οπότε όπως καταλαβαίνεις έλλειψη χρόνου, μοτοβόλτες γιοκ. Αλλά και πάλι κάτι κατάφερα.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Έχω μηχανάκια από τα 16 μου από 50ρια μέχρι 1300 δηκύλινδρα τετρακύλινδρα εξακύλινδρα ποτέ δεν είχα μηχανάκια για στάτους αλλά για τη καύλα μου.
    Με όλα αυτά έχω κάνει του κόσμου τα ταξίδια σε όλη την Ευρώπη.
    Αυτή τη στιγμή έχω ένα BMW R 1100 RT του 96 από όλα αυτά που είχα το ποιο τουριστικό είναι αυτό έχω κάνει του κόσμου τα χλμ, δεν σπάει δεν χαλάει κάνει όλα μου τα χατίρια με κρατάει ζεστό το χειμώνα, φτιάχνει καφέ και βγάζει και το σκύλο βόλτα (καμιά φορά χα χα ) μα προπαντός είναι άνετο στο ταξίδι, πολλές φορές με έχουν κοροϊδέψει με τη μουσική που ακούω στο δρόμο αλλά ποτέ δεν προσπάθησε κανένας να κάνει μαγκιές σε στενό στροφιλίκι, και όσοι δεν ήξεραν έφαγαν σκόνη μπόλικη (όσοι με ξέρουν το έχουν ακούσει από την πρώην μου)
    Θα ήθελα να είχα ένα γρήγορο Τζαπάνι για τη πίστα γιατί αυτό μου λυπεί αλλά δεν καίγομαι άμεσα.
    Τώρα τι λέτε πως δεν στρίβουν ? μάλλον δε θα βρήκατε κανέναν καυλωμένο στο δρόμο να σας ματσουκώσει για τα καλά (η βρήκατε και κάνετε το κουνέλι και για αυτό τα κράζετε).
    ΡΕ !! ξεκολλάτε δεν βγάζουμε χρήματα που τα καβαλάμε αυτά δεν μας τα δίνει η BMW για να τα διαφημίσουμε της τα χώνουμε (Όσοι της τα χώνουν) και για να τα έχουμε ακόμα κάτι λέει αυτό.
    Καβαλάμε και κάνουμε τα ταξίδια μας ακριβός όπως και οι υπόλοιποι που είναι στο δρόμο δεν καταλαβαίνω αυτή τη αντιπαράθεση, Ωραία σπάνε ? σπάνε τα καινούργια Ε ΚΑΙ ? αυτοί που τα έχουν τα ξαναφτιάχνουν οι άλλοι τα φτιάχνουν με άλλο τρόπο (μετάχ)
    Άιντε βαρέθηκα αυτή τη κασέτα κάθε φορά που γράφουν για τη BMW
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Θα επιδείξουμε το αριστερό πνεύμα που διακατέχει το μαγαζί, για μιά μέρα θα μετονομάσουμε την περιοχή Κουκακιστάν, το μαγαζί Κρίκος στάν' και θα φέρουμε προβατα και εμείς θα μετονομαστούμε σε Ιβάν, Γκιόργκι, Τεοντόροφ, Βασίλιεφ, δεν μπορεί θα λυγίσει ο Σιντ.

στις 35000 χιλιόμετρα βρε Σπύρωφ, το ανώτατο σοβιέτ δεν προτείνει μιά προληπτική συντήρηση αναρτήσεων; Εμείς οι χαζοί που κάνουμε και τα συμβατικά μας μηχανάκια κάθε περίπου τόσα μιά αλλαγή λάδια αέρια (γκαζπρόμ) και τσιμούχες στα αμορτισέρια κλπ; Τα μπροστινά πιο συχνά, δεν τα βάζω στην κουβέντα καν.

Μινάρα Βασκα το μπεμπέ άστρωτο είναι οκτώ χρόνια μετά, έτσι; άκου ακόμα 20,000... Τι πρόβλημα να βγάλει;

Μούχλα ίσως??

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ