Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 258

Θέμα: 675, 848, R6, CBR600RR, ZX6R ή GSXR600/750

come to the dark side, we have cookies.
    και ξανατρέχουμε και στα τζιπί. έλα, μην αργείς, σε περιμένει. κάλεσε τώρα 090-gsxr για καυτά σέσιον.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εμένα θα ακούσεις (κι επειδή συνέχεια ρωτάς "γιατί" και "γιατί" θα σου πώ "γιατί").

Γιατί δεν έχω καβαλήσει κανένα και δεν έχω ιδέα οπότε είμαι ο πλέον αντικειμενικός και μιλάει μόνο η λογική

(αν δε σου άρεσε το επιχείρημα χέστηκα. Και πάλι εμένα θα ακούσεις)

Λοιπόν, βάλε ποτό άναψε τσιγάρο κι άκου.

Ντουκάτι δε θα πάρεις γιατί έτσι.
    Ντάξει? Παμ'παρακάτω τώρα.

R6 δε θα πάρεις γιατί αυτά τα 'ρδέλα δουλεύουνε μόνο πολύ ψηλά.
    Εσύ 1ον) είχες μεκανάκι λουκούμι που δούλευε από χαμηλά και είχες συνηθίσει και 2ον) είσαι επιρρεπής στις πτήσεις και δε θέλουμε να απογειωθείς στις Σέρρες και να προσγειωθείς εκτός συνόρων γιατί σε αγαπάμε
    3ον) Όλοι R6 πάνε και παίρνουνε ρε μλκ? Κι εσύ R6 θα πα να πάρεις?

ΖΧ6R δε θα πάρεις γιατί.......
    Έλα τώρα. 5 σελίδες και δεν το έχει αναφέρει κανείς. Όλοι κοιτάμε τη λίστα σου και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε

CBR600RR ή τζίξερ600 καλό θα ήταν να μην πάρεις γιατί στην πίστα σε σχέση με το λουκούμι που είχες πριν θα σου κακοφανούν.
    Θα μπεις σε συγκρίσεις θες δε θες.

Τζίξερ 750 να πάρεις γιατί γαμεί και δέρνει (περισσότερο στη βόλτα λιγότερο στην πίστα)
    Θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ στις βόλτες και στις εκδρομές και μια χαρά θα σου ταιριάξει και στην πίστα γιατί μπορεί να μη στρίβει σαν 675 αλλά γερνάς και θα χαίρεσαι τις ευθείες.

675 ή 675r να πάρεις γιατ γαμεί και δέρνει (περισσότερο στην πίστα πολύ λιγότερο στη βόλτα)
    Το είχες, το ξέρεις, είναι το κορυφαίο μηχανάκι της κατηγορίας του, είναι κουκλί είναι τα πάντα όλα.
    Άμα δε σε κουράζει η σκέψη και μόνο της θέσης οδήγησης κλπ, και σκέφτεσαι σχεδόν μόνο την πίστα και λιγότερο τις βόλτες (αν και το είχες και σε είχε βολέψει σαν παπί, μόνος σου τα έλεγες), πάρ'το και καλόστριφτο.

Κοινώς, ή τζίξερ750 θα πάρεις να είσαι λίγο πιο άνεση φάση και μια χαρά χαρούλα και στην πίστα και να ανανεωθείς και λίγο, ή θα πάρεις ένα επόμενο μοντέλο από το μηχανάκι που είχες ή το r και θα το στίβεις Σερρομέγαρα κι όσο αντέχεις σε βολταράκια.

Αυτά.

Α! Το πιο βασικό ξέχασα!

Δε θα πάρεις ντουκάτι!

να πάρεις εφτάμιση γιατί το λένε τ'αμερικανάκια
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    GSXR 600 (2008 φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει και πολύ) το έτρεξα 3 αγώνες και πολλές πολλές προπονήσεις. Έχει θέμα με τα φρένα του ειδικά στα μέγαρα αν πιέσεις και όχι σε τρελούς χρόνους ακόμη θα έχεις ένα πρόβλημα ακόμη και με υψηλής πίεσης. Εγώ είχα θέμα και στις Σέρρες και στα Μέγαρα. Το μοτέρ του είναι πολύ γραμμικό και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κάνεις χαι σαιντινκ ή να γλυστρήσεις πίσω αν οδηγείς σωστά αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο είναι κάπως σαν να οδηγείς hornet 600 αλλά πιο δυνατό. Η θέση οδήγησης είναι αρκετά άνετη και για ψηλούς αναβάτες και για κιλάκια. Εύκολο σε σέρβις αν πιάνουν τα χέρια σου. Βαλβίδες δεν ρύθμισα ποτέ. Δεν χρειάστηκε ως τις 15.000χλμ. Η γεωμετρία του θα σου φανεί πολύ αργή σε σχέση με το 675. Τα αμορτισέρ του είναι ικανοποιητικά απλώς. Ένα συν είναι οι χαρτογραφήσεις αν και με την πιο γρήγορη ακόμη και στη βροχή δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα....
    R6 (2008) Το έχω οδηγήσει σε βόλτα και λίγο πίστα. Πολύ καλό μπροστινό. Ίσως ως το 2010 το καλύτερο Ιαπωνικό παραγωγής για πίστα. Στρίβει εύκολα. Σχετικά άβολη θέση οδήγησης, βασικά είναι για πιο μικρόσωμους αναβάτες. Πρέπει να οδηγείς σε ψηλές στροφές και οι πίστες μας δεν είναι τόσο απλωτές όσο απαιτεί. Αν σου κρεμάσει πέθανε......
    CBR 600 (2008) Το έχω οδηγήσει μόνο σε βόλτα. Αμέσως κούμπωσα πάνω σαν και ήταν δικό μου. Πιστεύω μπορείς να το πάρεις δανεικό και να κάνεις χρόνο από τον δεύτερο γύρο. Το μοτέρ του είναι κάτι ενδιάμεσο στα δύο από πάνω.
    Το Kawasaki δεν το έχω οδηγήσει μόνο έχω κάτσει πάνω. Έχει καλή θέση οδήγησης. Νομίζω το 2009 και μετά έχει πολύ καλά φρενάκια και σταμπιλιζατερ ohlins.
    Γενικά το Ιαπωνικά στα σέρβις είναι πάνω κάτω το ίδιο οικονομικά.

Το 848 δεν είναι και το καλύτερο μηχανάκι για πίστα αν θυμάμαι καλά από τα συγκριτικά. Εγώ δεν θα το έπαιρνα από άποψη ιδιαιτερότητας.

Το 675 το ξέρεις... Προτασή μου... μάθε και το R!!!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    αμα τους τσεκαρεις ανα τριμηνο,πιστευτω οτι εισαι οκ.
    το θεμα της γυρανσης ειναι σωστο,αλλα φαινεται πιστευω.
    το πιο ουσιαστικο ειναι να ειναι σωστα τεντωμενοι και τα ρουλεμαν να δουλευουν ρολοι.
    Φίλε Μανώλη, οι ιμάντες πρέπει να αλλάζονται βάση ετών από την τοποθέτηση και όχι βάση οπτικού ελέγχου.
    Η γήρανση έτσι όπως πιθανά την αντιλαμβάνεσαι ίσως φαίνεται, σκασιματάκια κλπ, η κόπωση του υλικού φαίνεται; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να ρισκάρει ελέγχοντας οπτικά, είναι δικό του θέμα/πρόβλημα.
    Το σωστό όμως έχει αναφερθεί ήδη δις.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εμένα θα ακούσεις (κι επειδή συνέχεια ρωτάς "γιατί" και "γιατί" θα σου πώ "γιατί").

Γιατί δεν έχω καβαλήσει κανένα και δεν έχω ιδέα οπότε είμαι ο πλέον αντικειμενικός και μιλάει μόνο η λογική

(αν δε σου άρεσε το επιχείρημα χέστηκα. Και πάλι εμένα θα ακούσεις)

Λοιπόν, βάλε ποτό άναψε τσιγάρο κι άκου.

Ντουκάτι δε θα πάρεις γιατί έτσι.
    Ντάξει? Παμ'παρακάτω τώρα.

R6 δε θα πάρεις γιατί αυτά τα 'ρδέλα δουλεύουνε μόνο πολύ ψηλά.
    Εσύ 1ον) είχες μεκανάκι λουκούμι που δούλευε από χαμηλά και είχες συνηθίσει και 2ον) είσαι επιρρεπής στις πτήσεις και δε θέλουμε να απογειωθείς στις Σέρρες και να προσγειωθείς εκτός συνόρων γιατί σε αγαπάμε
    3ον) Όλοι R6 πάνε και παίρνουνε ρε μλκ? Κι εσύ R6 θα πα να πάρεις?

ΖΧ6R δε θα πάρεις γιατί.......
    Έλα τώρα. 5 σελίδες και δεν το έχει αναφέρει κανείς. Όλοι κοιτάμε τη λίστα σου και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε

CBR600RR ή τζίξερ600 καλό θα ήταν να μην πάρεις γιατί στην πίστα σε σχέση με το λουκούμι που είχες πριν θα σου κακοφανούν.
    Θα μπεις σε συγκρίσεις θες δε θες.

Τζίξερ 750 να πάρεις γιατί γαμεί και δέρνει (περισσότερο στη βόλτα λιγότερο στην πίστα)
    Θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ στις βόλτες και στις εκδρομές και μια χαρά θα σου ταιριάξει και στην πίστα γιατί μπορεί να μη στρίβει σαν 675 αλλά γερνάς και θα χαίρεσαι τις ευθείες.

675 ή 675r να πάρεις γιατ γαμεί και δέρνει (περισσότερο στην πίστα πολύ λιγότερο στη βόλτα)
    Το είχες, το ξέρεις, είναι το κορυφαίο μηχανάκι της κατηγορίας του, είναι κουκλί είναι τα πάντα όλα.
    Άμα δε σε κουράζει η σκέψη και μόνο της θέσης οδήγησης κλπ, και σκέφτεσαι σχεδόν μόνο την πίστα και λιγότερο τις βόλτες (αν και το είχες και σε είχε βολέψει σαν παπί, μόνος σου τα έλεγες), πάρ'το και καλόστριφτο.

Κοινώς, ή τζίξερ750 θα πάρεις να είσαι λίγο πιο άνεση φάση και μια χαρά χαρούλα και στην πίστα και να ανανεωθείς και λίγο, ή θα πάρεις ένα επόμενο μοντέλο από το μηχανάκι που είχες ή το r και θα το στίβεις Σερρομέγαρα κι όσο αντέχεις σε βολταράκια.

Αυτά.

Α! Το πιο βασικό ξέχασα!

Δε θα πάρεις ντουκάτι!

Πολύ λογική βρε παιδάκι μου.... βάλε και λίγο συναίσθημα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	848evo2.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	74,6 KB 
ID:	331748

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αφου δεν την γουστάρω τη ΓΙαπωνία....
    Ειναι μια παρα πολύ όμορφη χώρα σε πληροφορώ και πολύ θα ήθελα να την επισκεφτώ.

Τι τα έβαλες μωρ'καημενε τότε στη λίστα τα τζαπανεζικα?

Δε με λες....
    Το ενδεχόμενο να πάρεις κανά γυμνό πυρκαυλο (βλ. Tuono πχ) και να τον έχεις και για πίστα αλλα και για φουλ εβριντευ γιουζ..... Νο?

Πολύ λογική βρε παιδάκι μου.... βάλε και λίγο συναίσθημα.

Όνομα:	848evo2.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	74,6 KB 
ID:	331748
    Θες συναίσθημα?
    Θα σου κάνω εντιτ το μήνυμα να σβήσω τη σιχαμερη φωτογραφία γιατί ανακατευτηκα πρωί πρωί

Ρε ξεκολλα λέμε.
    Δες τί σε είπα και από πάνω.

Και μην ποσταρεις ασχήμιες πρωινιατικο να χαρεις.

Αφου δεν την γουστάρω τη ΓΙαπωνία....
    Καινούργιο GSXR750 από Γερμανία.... Ψάξτο λίγο ..... Έτοιμος είσαι....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και μην ποσταρεις ασχήμιες πρωινιατικο να χαρεις.
    α, ok, κατάλαβα...

Όνομα:	848ev.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	61,9 KB 
ID:	331752

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Καινούργιο GSXR750 από Γερμανία.... Ψάξτο λίγο ..... Έτοιμος είσαι....
    ε, τώρα... μισή πληροφορία δεν είναι πληροφορία...

Administrator
    πω ρε φίλε.... έχεις και τον Ζαφειρόπουλο να σε ενημερώνει για TD..... ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ;;;

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    come to the dark side, we have cookies.
    και ξανατρέχουμε και στα τζιπί. έλα, μην αργείς, σε περιμένει. κάλεσε τώρα 090-gsxr για καυτά σέσιον.

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια!..ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675
    από NikosNio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2011, 14:55
  2. Daytona 675 ή R6 ή Κάτι άλλο?
    από tcool στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2008, 13:20
  3. Hayabusa ή GSXR600 / 750
    από Lazaros32 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί