Τώρα τι θες να πάω να βγάλω φωτογραφίες από τέσσερις μεριές στο σπίτι να σου δείξω τα κομμάτια της δικιάς μου;Kαλοτάξιδη
![]()
Αλλά ο OP που λένε και οι φράγκοι δεν κάνει την ίδια χρήση με εσέναΝΕ.
Και όσο αφορά τους προβληματισμούς σου .
Κατ αρχήν να ξέρεις ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ΕΣΥ τι μηχανάκι να πάρεις .
Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια , γούστα και ανάγκες .
Ενας γενικός κανόνας είναι να γουστάρεις την μηχανή σου να την βλέπεις κα να την οδηγας άσχετα αν δεν είναι η κορυφαία στα χαρτιά ή δεν αρέσει σε άλλους.
Επισης , θα πρέπει να προσπαθήσεις να οδηγήσεις τις μηχανές που ψάχνεις αν και αυτό καμιά φορά μπορεί να μην σου δώσει όλη την αλήθεια .
Π.χ. άλλο να οδηγήσεις ένα τενερε μαμά και άλλο να οδηγήσεις ένα τενερε με αναρτήσεις και σοβαρή σελα.
Αν το πάρουμε με βαση τα χαρτια , το versys εχει περισσότερους ποντους… μάντεψε γιατί δεν παίρνουν ολοι versys…
Και τα τρία μηχανάκια που έβαλες είναι δοκιμασμένα και αντέχουν…
Ότι και να παρεις , καλους δρομους να εχεις …![]()
εγώ πάντως με αντίστοιχες ανάγκες με τις δικές σου πείρα το gs το 04. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα. Μόνο θέμα για μένα, μετανιώνω που δεν είχα πάρει το Dakar.
Κατά τα άλλα συνέχεια πολύ σούπερ και ευέλικτο. Και στα ταξίδια με βαλίτσες φουλ και τη γυναίκα άνετα και οι δύο, τουλάχιστον μέχρι τα 130. Αλλά και μεγαλύτερη μηχανή να είχα δεν ξέρω αν θα τι πίεζα για παραπάνω με φουλ μπαγκάζια.
Στο τριήμερα της πρωτομαγιάς έγραψα και πολλά χιλιόμετρα σε χώμα στα βουνά των Καλαβρύτων και στον Ερύμανθο, πάντα με τη γυναίκα μαζί και το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο.
Σίγουρα θα ήθελα το 800, αλλά και με αυτό και με βάση τα οικονομικά μου, είμαι οκ.