Δημοσιεύθηκε αρχικά από
SNORLAX2
αυτο που λεω οτι η εποχη των παχιων αγελαδων περασε,αλλο πολλοι δεν το καταλαβαινουν.
παραδειγμα ενα μαγαζι με παντελονια..πχ αγοραζει ενα παντελονι 10€.προτιμα να το πουλα 60€ και να περιμενει αν θα πουλησει ενα παντελονι την ημερα(κ μετα να κλαιγεται οτι δεν εχει δουλεια),παρα να το βαλει 15€ και να πουλα 10 παντελονια την ημερα,κ ετσι κ κερδοσ περισσοτερο να βγαλει,κ να "τζιραρει".αλλα γιατι να κουραστει..
και για να αναφερθω με παραδειγμα συνεργειου μοτοσυκλετων..
στα συνορα βυρωνα παγκρατι υπαρχει συνεργειο που διαφημιζει 10€ αλλαγη λαδιων,μπουζι,φιλτρου(εργασια κ ανταλλακτικα).οταν πηγα και τον ρωτησα για ρυθμιση βαλβιδων(σε παπι) μου ειπε 15€...η ρυθμιση βαλβιδων σε παπι δεν ειναι πανω απο 10 λεπτα(με σχολαστικη ρυθμιση).
και σασ ρωτω...ακομα και σαν χρονοσ για να αλλαξεισ λαδια,μπουζι,φιλτρο δεν απαιτηται περισσοτεροσ χρονοσ απο το να ρυθμισεισ βαλβιδεσ???
και σε ετερο συνεργειο στην γειτονια μου(ζωγραφου) οταν ρωτησα για ρυθμιση βαλβιδων ,μου ειπε 15€..σε απαντηση μου οτι αυτη η τιμη ειναι last year,προ κρισησ, κατεβηκε στα 10€..
οσο για τουσ φιλουσ που λενε για αποδειξεισ,κ τετοια,μηπωσ ζουνε σε αλλη χωρα???οι τιμεσ που σου λενε ειναι παντα χωρισ φπα,και αν ζητησεισ αποδειξη,εννοειται οτι θα σου προσθεσουν το φπα..και αμα ειναι καθε φορα που κανεισ μια δουλεια σε ενα συνεργειο,να τσακωνεσαι,να κανεισ φασαρια κλπ,για την αποδειξη,καλυτερα να μην εχεισ μηχανακι.
Εν κατακλείδι,ειναι καιροσ ΚΑΙ τα συνεργεια,να βγαζουν τα λεφτα τουσ, απο την ποιοτητα τησ δουλειασ τουσ,και απο τισ ΛΟΓΙΚΕΣ τιμεσ.ειπαμε ,οι εποχεσ των παχιων αγελαδων περασαν