Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 'H ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    επισης το πρόβλημα σας είναι ότι θεωρείτε δεδομενο ότι ο μαστορας θα δουλεψει μαυρα και θα φοροδιαφυγει, πραγμα που δεν συμβαινει από τη στιγμη που θα σας κοψει αποδειξη..
    Χαλάρωσε...
    Μάστορας είσαι ή παίρνεις ποσοστά και αρπάζεσαι;
    Γνώμη σου και γνώμη μας, μην προσπαθείς να επιβληθείς, είναι φασιστικό ξέρεις.

νοτακο απο οτι κοψεις, φπα 23 και εφορια 26, ητοι 49%...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Χαλάρωσε...
    Μάστορας είσαι ή παίρνεις ποσοστά και αρπάζεσαι;
    Γνώμη σου και γνώμη μας, μην προσπαθείς να επιβληθείς, είναι φασιστικό ξέρεις.
    δεν προσπαθω να επιβληθώ! σχολια κανω με αφορμή καποια δικα σας σχολια! εν προκειμενω αφορμή για σχολιο μου εδωσε αυτό που εγραψες εσυ! όπως λες εσυ τη γνωμη σου λεω κι εγω τη δικη μου! και ναι είμαι μαστορας, που κοιταει να κανει τη δουλεια του σωστα και ευσυνείδητα, και εχω βαρεθεί τοσα χρονια να μας αντιμετωπιζει ο κοσμος σαν λαμογια που παμε να τους φαμε τα λεφτα.. μα το θεο αν ανοιγα ποτε δικο μου μαγαζι, θα το εκλεινα καπακι γιατι ολο και με καποιον μαλακα ξερολα πελατη θα ερχομουν στα χερια...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ποιός ήρθε;
    Αυτό που θέλει να πει ο Μικές, είναι ότι π.χ. λες μια τιμή 100 ευρώ, τα όποια 100 ευρώ είναι καλά χρήματα στις μέρες μας και σαν ποσό ακούγεται μεγαλο.

Ο πελάτης πολλές φόρες δεν ξέρει οτι απο τα 100 ευρώ στην τσέπη του επαγγελματία θα μπούν τα 51 ευρώ, μιας και τα 49 ( 23% ΦΠΑ +26% φόρος επί του εισοδήματος) αποδίδονται σε αυτό το υπέροχο κράτος
    Οποτε προκειμενου να ανταπεξελθεις στα υπερογκα ποσά του κοστους συντήρησης ενος καταστήματος, αυξανεις το κοστος εργασίας. Είναι δυστυχώς μονόδρομος

Edit
    Με πρόλαβε ο Αμυρας
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    νοτακο απο οτι κοψεις, φπα 23 και εφορια 26, ητοι 49%...
    +1

Για να μην βάλουμε μέσα και την προκαταβολή φόρου, που μόνο θεωρητικά δεν είναι χαμένη, αλλά λέμε τώρα....
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    23% ΦΠΑ; ΑΝ κόψει απόδειξη.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Αυτό που θέλει να πει ο Μικές, είναι ότι π.χ. λες μια τιμή 100 ευρώ, τα όποια 100 ευρώ είναι καλά χρήματα στις μέρες μας και σαν ποσό ακούγεται μεγαλο.

Ο πελάτης πολλές φόρες δεν ξέρει οτι απο τα 100 ευρώ στην τσέπη του επαγγελματία θα μπούν τα 51 ευρώ, μιας και τα 49 ( 23% ΦΠΑ +26% φόρος επί του εισοδήματος) αποδίδονται σε αυτό το υπέροχο κράτος
    Οποτε προκειμενου να ανταπεξελθεις στα υπερογκα ποσά του κοστους συντήρησης ενος καταστήματος, αυξανεις το κοστος εργασίας. Είναι δυστυχώς μονόδρομος

Edit
    Με πρόλαβε ο Αμυρας
    και από τα 51 που μεινουν στο μαγαζι, εσυ ποσα θα βαλεις στο παντελονι? να τα λεμε κι αυτά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εγω παντως απο μαστορα που μου φτιαχνει το μηχανακι που καβαλαω δεν τολμαω να ζητησω αποδειξη γιατι εχω παιδια να μεγαλωσω
    καλα ρε σας εχει δωσει ποτε μαστορας οποιασδηποτε ειδικοτητας αποδειξη ή σας εχει πει ποτε τιμη με το φπα μεσα;
    εδω παιρνω προσφορες για βαψιμο πολυκατοικιας υψους 25000ευρω και το ΦΠΑ ολοι το περνανε by
    ακου φορολογουμενος μαστορας

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    23% ΦΠΑ; ΑΝ κόψει απόδειξη.....
    Πλεον αν δεν κοβεις σε πιάνει τεκμαρτό και τοτε .... you have drunk it. Τα παραπανω είναι και οι κύριες αιτίες, που πλεον δεν αξιζει να "συντηρεις" επιχείρηση και στους επόμενους μήνες οι περισσοτεροι σκεφτόμαστε να κλείσουμε

Edit
    Αν στα παραπανω βάλεις και το ΤΕΒΕ που απλα δεν βγαίνει (640 το διμηνο-τρίτη κλίμακα) εδώ και ενα χρόνο και είναι καθαρό νταβατζιλικι, το τέλος έρχεται πιο γρήγορα απ' οτι το περιμενες.
    Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 17/05/2015 στις 08:11.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εγω παντως απο μαστορα που μου φτιαχνει το μηχανακι που καβαλαω δεν τολμαω να ζητησω αποδειξη γιατι εχω παιδια να μεγαλωσω
    καλα ρε σας εχει δωσει ποτε μαστορας οποιασδηποτε ειδικοτητας αποδειξη ή σας εχει πει ποτε τιμη με το φπα μεσα;
    εδω παιρνω προσφορες για βαψιμο πολυκατοικιας υψους 25000ευρω και το ΦΠΑ ολοι το περνανε by
    ακου φορολογουμενος μαστορας
    ο σωστος επαγγελματιας μαστορας στην τιμη που θα σου πει θα περιλαμβάνεται το φπα και θα είναι με την αποδειξη στο χερι..
    τωρα αν αμα του ζητήσεις αποδειξη και σου πει "αα φιλαρακι αμα θες αποδειξη είναι συν φπα" για να σε αποτρεψει να τη παρεις, μπορεις να τον απειλησεις με καταγγελια η συμφωνα με το νομο αν δε στη κοψει δεν θα παρει φραγκο, και θα δεις μετα πως βαζει την ουρα στα σκελια και σου κοβει το αρχικα συμφωνηθεν ποσο!
    αλλα αμα θεωρείτε δεδομενο ότι δεν θα παρετε αποδειξη και ντρεπεστε να τη ζητήσετε τοτε βρισκουν και τα κανουν..

@toyar αν κανεις τετοια δουλεια χωρις αδεια, χωρις καρτελλα ΙΚΑ, χωρις συμφωνητικο στην εφορια και χωρις αποδειξη... μετα λεμε τι μας φταιει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    @toyar αν κανεις τετοια δουλεια χωρις αδεια, χωρις καρτελλα ΙΚΑ, χωρις συμφωνητικο στην εφορια και χωρις αποδειξη... μετα λεμε τι μας φταιει...
    σε εχασα.........αν θελεις να εξηγησεις.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    σε εχασα.........αν θελεις να εξηγησεις.......
    σε πμ.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ο σωστος επαγγελματιας μαστορας στην τιμη που θα σου πει θα περιλαμβάνεται το φπα και θα είναι με την αποδειξη στο χερι..
    τωρα αν αμα του ζητήσεις αποδειξη και σου πει "αα φιλαρακι αμα θες αποδειξη είναι συν φπα" για να σε αποτρεψει να τη παρεις, μπορεις να τον απειλησεις με καταγγελια η συμφωνα με το νομο αν δε στη κοψει δεν θα παρει φραγκο, και θα δεις μετα πως βαζει την ουρα στα σκελια και σου κοβει το αρχικα συμφωνηθεν ποσο!
    αλλα αμα θεωρείτε δεδομενο ότι δεν θα παρετε αποδειξη και ντρεπεστε να τη ζητήσετε τοτε βρισκουν και τα κανουν..
    Κάτσε βρε Μικέ, τι θα πει ντρέπεστε να τη ζητήσετε; Δεν αναφέρομαι μόνο σε μαστόρους αλλά σε οποιοδήποτε μαγαζί. Καφέ να πιεις απόδειξη πρέπει να σου κόψουν, όχι να τη ζητάς.
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Κάτσε βρε Μικέ, τι θα πει ντρέπεστε να τη ζητήσετε; Δεν αναφέρομαι μόνο σε μαστόρους αλλά σε οποιοδήποτε μαγαζί. Καφέ να πιεις απόδειξη πρέπει να σου κόψουν, όχι να τη ζητάς.
    αυτό ακριβως! και εχει παρατηρηθεί το φενομενο όταν δεν τη φερνουν την αποδειξη ο πελατης να μη λεει τιποτα για να μη γινει μανουρα..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται εξουσιοδοτημενο συνεργείο YAMAHA!!!
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 15:31
  2. Συνεργείο για άφρικα στην Σαλονίκη;
    από Stergios69 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 23:50
  3. Συνεργειο...
    από noble στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 11:45
  4. Μηχανικός/Συνεργείο για R1 '03