τώρα που είμαι σίγουρος ότι στο έχω πει ... συνέχισε να μου λες για το σκοπό σου που δεν μ ενδιαφέρει !
Respect mah authoritah!!!!
εδώ μου είναι αδιάφορος ο σκοπός που είχες , λες να δίνω δεκάρα για κάποιον που "δεν είχες" ;
Απ την αρχή λοιπόν αδιάφορος μου είναι και ο σκοπός που είχες και κάθε σκοπός που δεν είχες , αδιάφορος θα μου είναι κάθε σκοπός που θα έχεις ή δεν θα έχεις στο εξής ...
και για να μην έχω και ενοχές αν στο έχω πει θα βάλω και ένα ποστιτ στην οθόνη μου για να μην χρειαστεί ν ξαναρωτήσω αν στο έχω πει .
Καλά να σαι
και η φαγούρα συνεχίζεται ... τελικά μπορεί να είναι και ψείρες !!
Αυτόν που αγιάζει τα μέσα!![]()
Sent from me using a computer.
Για ενα σκοπο ζουσα.. Να επηρεασω ενα διαγωνισμο φωτογραφιας τσεχικου περιοδικου μοτοσυκλετας απο το fb του ξαδερφου μου (διοτι εγω δεν εχω). Πλεον μπορω να πεθανω ησυχος.
Αντιο!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Επειδή δημιούργησα αναπάντητα ερωτήματα και επειδή αυτοί που με ρώτησαν είναι αρκετά σοβαροί ώστε να μη παίρνουν κάποια πράγματα στα σοβαρά, δε μπορώ παρά να απαντήσω στο φλέγον ζήτημα "ποια είναι η Μαριγούλα και τι σχέση έχει με το διαγωνισμό".
Δεν ξέρω τι σχέση έχει η Μαριγώ με αυτό το διαγωνισμό αλλά ξέρω τι σχέση έχει με τον διαγωνισμό Μις μεγάλα μπαλκόνια.
Η κοπέλα μου ζήτησε να κάνω λικε στη φωτογραφία της γιατί έχανε στον πόντο από μια Σουηδέζα.
Φυσικά τσέκαρα τις φωτογραφίες όλων των κοριτσιών.![]()
Sent from me using a computer.
Λες και διαβάζω διαλόγους από σενάριο του Φώσκολου...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Ρε σεις τι μαργαριταρι ηταν αυτο εδω?
Εκανα και γω το καθηκον μου και μετα βλεπω οτι εφτασε 5 σελλιδες.
Ημουν σιγουρος οτι θα μιλουσατε για Eurovιsion και λοιπους αξιοκρατικους θεσμους (FIFA).![]()