κανε copy τον κωδικο πηγαινε στο παραπανω site και κανε paste εκει που λεει γνησια ανταλλακτικα yamaha
δεν υπαρχει σε κανενα ελληνικο η ευρωπαϊκο site το ανταλακτικο λεμε...
τι να σου πω..........
εκει που σου λεω βγαζει και τιμη 20,45
μη σε μπερδευουν τα τελευταια μηδενικα
εγω τον δικο σου κωδικο εβαλα στην αναζητηση
επιπλεον πληροφοριες μπορεις να εχεις τηλεφωνικα
στο λεω γιατι ολα τα ανταλλακτικα για το δικο μου ετσι ακριβως τα πηρα απο εκει και αναζητουσα παραξενους κωδικους απο καταργημενο μηχανακι
το πιθανότερο τα ιδια θα ναι... Αν ηταν στα πρωτα νουμερα η διαφορά θα το φοβόμουνα
εχω παραγγειλει πολλές φορες ςξειδικευμένα ανταλλακτικά απο εξωτερικό.
Φιλε κανε και ενα τηλεφωνο μια ερωτηση στον Μιχα στην Μιχαλακοπουλου.
http://motomixas.gr/aspInfo/aspContact.aspx?WepID=80
Για ενα παπακι suzuki που εψαχνα κατι ιδιαιτερο και η αντιπροσωπεια εδω δεν το εφερνε μου το εφερε απ'εξω.
Και μου το ειπε κι'ολας οτι θα το παραγγειλω απο ιντερνετ τοτε και εγω δεν ψαχνομουν και ηταν αμελητεο το ποσο οποτε δεν το κοιταξα καν πηρα 3 για να εχω.
Και εφερε και αυτος και πουλαγε μετα απ'οτι μου ειπε.
LIVE FREEEEE!!!!!
δεν υπαρχει ουτε μαριαλενα, ουτε χρηστος... άλλος κανει κουμαντο τωρα...
http://www.uride.gr/company-profile
να κατασκευαστεί δυσκολο μπορει να μην είναι, αλλα ενδεχομένως να μην πετυχει! στο λινκ που ειχα βαλει προ μηνων το παλικαρι ειχε κανει κατασκευη τα λαστιχάκια σε ένα μαγαζι στο αιγαλεω, του δουλεψε σωστα για ένα μηνα και μετα του εκανε παλι τα ιδια.. οποτε αν τα βρω μονο γνησια! αλλωστε ΔΕΝ βιαζομαι! το μηχανακι το εχω φτιαξει απ'τον οκτωβρη.. για καβατζα τα θελω τα λαστιχάκια!
Παιδια δεν ξερω αν βρηκατε ακρη με τις τσιμουχες,αλλα επειδη και εγω μαλλον αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα,ψαχτηκα και τις βρηκα.
Λοιπον,στις 10 αντιπροσωπειες που πηρα τηλ. οι 4 μου ειπαν οτι τις εχουν αμεσα η' μπορουν να τις παραγγειλουν και να ερθουν εντος 20 ημερων.Μαλιστα ο ενας μου ειπε οτι θα μπορουσε να στειλει Ε-mail σε στελεχος της Yamaha στα κεντρικα.γιατι ειχε συζητηθει να τακτοποιηθει το θεμα επειδη αρχισε να δημιουργειται προβλημα!
Εγω τις πηρα μεσα σε 1 ημερα απο τον Παπαγεωργιου στην Μιχαλακοπουλου.Που ηταν και εξαιρετικα συνεργασημος...
Το λεω αυτο γιατι τον πηρα τηλ. για να ρωτησω για καινουργιο σωμα-ποσο και ποτε-επειδη ο μηχανικος που πηγαινω μου προτεινε να το αγορασω ολοκληρο,γιατι και αυτος ηξερε οτι αυτες οι τσιμουχες δεν εισαγονται.Και με το που αρχισα να του λεω το στορυ μου ειπε,οτι δεν χρειαζεται να αγορασω ολοκληρο το σωμα γιατι πλεον υπαρχουν στην αγορα και μπορει να τις βρει.Μαλιστα και ο ιδιος εχει ενα Ybr 250 που του προεκυψε το ιδιο προβλημα και ετσι ψαχτηκε απο Αργεντινη!
Λοιπον,εισαγονται εδω και 6 μηνες.Απλα αλλες αντιπροσωπειες το κανουν και αλλες οχι για ευνοητους λογους...
Τωρα κατα ποσον ευθυνεται η Yamaha για μερικους καραγκιοζηδες που εχει σαν συνεργατες/αντιπροσωπους η οχι δεν το ξερω...
Για να μην αναφερω αλλες περιπετειες με αποτυχημενα service κτλ.