Σελίδα 5 από 42 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    πολύ καλα είναι τα λενοβο (ibm einai) kai μια χαρα εγγυηση εχουν
    Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ειπωθεί αυτό... Από το στιγμή που η Lenovo εξαγόρασε το τμήμα Η/Υ της ΙΒΜ μπορεί να κατοχύρωσε π.χ. την ονομασία Thinkpad αλλά πλέον είναι Lenovo κι όχι IBM υποθέτω. Τα entry level οικονομικά μοντέλα της έχω ακούσει πως έχουν κάποιες "εκπτώσεις" σε θέματα ποιότητας π.χ. τα πλήκτρα έχουν φτηνιάρικη αίσθηση και συναρμογή. Σχετικά πρόσφατα είχε και περιπέτειες με την αποκάλυψη του bloatware Superfish κι είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με τις αθέμιτες πρακτικές της στο θέμα αυτό.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Να πω 5-10 πράγματα μιας και είμαι μέσα στον "χορό" και ξέρω λίγα περισσότερα από τον μέσο καταναλωτή. Τα υπόλοιπα έχουν ειπωθεί κι εδώ αλλά και σε άλλα παρόμοια θρεντάκια

* Οι σοβαρές εταιρίες αποχωρούν σιγά σιγά από τον χώρο και ο λόγος είναι ένας. Βασικά μια εταιρία έχει μόνο έναν λόγο να αποχωρήσει και αυτός είναι η μη κερδοφορία κι εξηγούμαι. Όλος ο κόσμος αγοράζει πλέον επιδόσεις και νούμερα και όχι αξιοπιστία κι εκεί ο Κινέζος παίζει μπάλα μόνος του. Πήγαινες να αγοράσεις υπολογιστή κι έβλεπες ότι τα Sony είχαν τα διπλά λεφτά από αντίστοιχων επιδόσεων ας πούμε Acer που ήταν και η πρώτη που ξεκίνησε τον χορό της κατηφόρας των τιμών. Ο λόγος ήταν ότι τα Acer είχαν ημερομηνία λήξης κοντινή με την λήξη της εγγύησης ενώ τα τότε Sony ακόμα δουλεύουν. H Acer και η κάθε ίδιας φιλοσοφίας εταιρία έψαχνε λεπτομέρειες να μην ισχύσει η εγγύηση ενώ η Sony μοντέλα που παρουσίασαν πρόβλημα πχ στην GPU τα επισκεύασε δωρεάν ακόμα και 5 χρόνια μετά την λήξη της εγγύησης. Η Sony δεν αγόραζε τπτ από το εμπόριο, ακόμα και τα τροφοδοτικά ήταν δικά της. Και τώρα έχει αρχίσει το πάρτυ του Κινέζικου με Βασιλιά το τραμπλ Χ που αγοράζεις επιδόσεις και η αξιοπιστία απλά είναι άγνωστη λέξη.

** Δεύτερη σοβαρή αποχώρηση που χρονικά ήταν η πρώτη ήταν της IBM η οποία πούλησε το Retail κομμάτι της στην Lenovo. Και όχι η Lenovo δεν είναι ΙΒΜ και ας το λένε όλοι οι πωλητές των "ειδικών" μη χέσω καταστημάτων. Με εξαίρεση το Think Pad αυτό με την κλειτορίδα το οποίο ακόμα κατασκευάζεται με σχεδιασμό κι επιλογή υλικών από την βασίλισσα IBM. Κακομούτσουνο τετράγωνο αλλά τέρας αξιοπιστίας. Έτσι ήταν και τα πρώτα Lenovo, μετά τα πήρε ο διάολος κι αυτά.

*** Πρόσφατα ανακοίνωσε και Toshiba το επερχόμενο "γειά σας". Ο λόγος ο ίδιος. Γιατί να κάθεται να ασχολείται με τα πισιά, να είναι η ακριβότερη, να έχει τις λιγότερες πωλήσεις συνολικά σε σχέση με τις άλλες όταν από τα Ιατρικά της μηχανήματα είναι υπερ ικανοποιημένη γιατί παίζει μπάλα σχεδόν μόνη της μαζί με την LG?

Είτε το θέλουμε είτε όχι η αγορά πάει στο φτηνό και αν χαλάσει εντός εγγύησης το φτιάχνουμε αλλιώς πέταμα και άλλο. Δυστυχώς στα Ν/Β όταν ανεβαίνεις κλίμακα χρηματικά η αγορά σε κατευθύνει στο μηχάνημα που παίζει το τάδε παιχνίδι και με τόσα fps που σημαίνει σε πάει σε Gaming N/B τα οποία λόγω κατασκευής έχουν τσακωθεί με την αξιοπιστία. Τούμπανες κάρτες γραφικών όπερ μεθερμηνευόμενον υψηλότατες θερμοκρασίες λειτουργίας σε πολύ περιορισμένο χώρο και τροφοδοτικά ικανά να δίνουν τρελά ρεύματα αλλά ίσα σε βάρος με ένα μικρό UPS . Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης τέτοιων μηχανημάτων αλλά η πουτάνα η μόδα άλλα επιτάσσει. Γιατί μόδα είναι. Ένας σοβαρός gamer θα στήσει desktop pc και θα αλλάζει τα εντόσθια κατ' επιταγήν των παιχνιδιώνε εύκολα και οικονομικότερα από ότι σε ένα Ν/Β. Στα 15+ χρόνια της ενασχόλησής μου με την πληροφορική μόνο ένας πελάτης μου το είχε πραγματικά ανάγκη ένα τέτοιο μηχάνημα, που είναι ναυτικός κάνει μπάρκα 9μηνα και πρέπει με κάποιον τρόπο να περνάει την ώρα του στο βαπόρι όταν δεν είναι βάρδια στις μηχανές.

Τελειώνοντας, το κονκλούζιο είναι να μην ψάχνετε να αγοράσετε το τέρας της αξιοπιστίας γιατί απλά δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν επιτήδειες εταιρίες που σε ψήνουν ότι το έχουν και στο πουλάνε. Οι επαγγελματίες που χρειάζονται περισσότερο από τον ιδιώτη την αξιοπιστία μπορούν να βασιστούν στο "next business day repair" της Dell ή στο καλό όνομα (και όχι αδίκως) της Toshiba και στο "ότι κι αν συμβεί" για όσο υπάρχει. Όλοι οι υπόλοιποι πράττουν αναλόγως βαλαντίου και αναγκών.
    Τα Dell είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι φιλικά προς τον τεχνικό (αυτό συνεπάγεται λιτές και απέριττες κατασκευές που αυτό με την σειρά του συνεπάγεται ότι όλος ο σχεδιασμός των επιμέρους κυκλωμάτων πρέπει να ακολουθήσει αυτή τη γραμμή που δεν είναι πάντα η καλύτερη. Αυτό όμως λίγο ενδιαφέρει τον μέσο χρήστη.)
    Τα Lenovo είναι απλά ένας καλός Κινέζος κατασκευαστής αρκετά άνω του μέσου αλλά με την καμία δεν είναι IBM, δεν το πληρώνεις άλλωστε για IBM.
    Τα Η/Ρ πάντα με χαλούσαν και δεν θα αγόραζα δικό μου ποτέ και τα Τράμπλ Χ δεν τα βάζω ούτε για επισκευή στο μαγαζί μου. Πρέπει να έχον περί το 1 χιλιόμετρο σε καλώδιο χύμα ούτε οι Ιταλοί που φημίζονται για την σχέση τους με τα ηλεκτρικά δεν θα έβαζαν τόσο καλώδιο χύμα (το χύμα καλώδιο φανερώνει πολύ πρόχειρο σχεδιασμό και τροποποιήσεις της τελευταίας στιγμής για να συμπεριλάβουμε και αυτό το χαρακτηριστικό ή αυτή τη συσκευή. Οι σοβαροί σχεδιασμοί γίνονται πίστες στην μητρική και όχι χύμα καλώδια).
    Οι αγορές σας να γίνονται με χρονικό ορίζοντα (άρε Γιώργη που είσαι ρε??? Μην είσαι σε κανένα Αγρίνιο και τραβιέσαι με καμιά ντόπια ή πλένεις εσωτερικά καμιά μοτό??Μας λείπεις ρε.) την 3ετία!

Αυτά και αν κάποιος διαφωνεί με τα όσα έγραψα, στα παπάκια μου .
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ναι το ότι η Lenovo αγόρασε την IBM και έκτοτε ότι βγάλει είναι... ΙΒΜ δεν με έπεισε ποτέ σαν θεωρία (το αυτό για την εξαγορά της μοτορόλα). Αυτό το κόκκινο "κλειτοριδάκι" ήταν πολύ βολικό και το είχα συνηθίσει αμέσως σαν χρήση, τι μου θύμισες τώρα... Πιο βολικό από τα τρακπαντ.

Οπότε, για να συνοψίσωμεν...

Οι συνομολογούμενες από τους επαγγλεματίες τους φόρουμ ως ας πούμε "καλύτερες" είναι Dell (για την οποίαν ισχύει η εγγύηση next bysiness day για όλα τα μοντέλα της; ), και η Toshiba. Μετά Lenovo.
    Και το χάος... Για το θέμα μακροζωίας, γράφω από το Asus eee pc που θα το θυμάται ο DrEvil από... 6ετία πίσω; Το οποίο δεν κλείνει ποτέ γιατί κάνει το τόρεντ μποξ και την γενικότερη 'τανα του καθημερινού brοwsing. Έχει χαλάσει το νομιστεράκι του επεξεργαστή, έχω χαλάσει από βλακεία μου την SD/MMC υποδοχή... Και έχει κάνει κάμποσα χιλιόμετρα δώθε και κείθε. Δεν περίμενα να ζήσει τόσο

Εμένα τα HP μου αρέσουν (και έχει βγει και καλό το refurbished i5 που είχαμε πάρει πέρυσι, προς αναπλήρωση του κλεμμένου Compaq που αν δεν απατώμαι, πάλι της HP θυγατρική ήταν και ήταν και εκείνο σκλί).

Το ζήτημα της ζέστης και της απαγωγής αυτής από ένα πολύ μικρό σασί, όπως και το πόσο διαρκεί η μπαταρία με τόσους ισχυρούς καταναλωτές είναι θεματάκι, το asus κρατάει ένα 6ωρο βλέποντας σειρές και με τα τόρεντ να τρέχουν, το HP μία ώρα και κάτι ψιλά. Γελάω εδώ και μερικές μέρες γιατί άφησα μιά σοκολάτα δίπλα στο νέτμπουκ (ή το νέτμπουκ δίπλα σε μιά σοκολάτα τέλος πάντων), ακουμπούσε το αλουμινόχαρτο ακριβώς από κάτω του και... έλιωσε η μισή από μεταφορά θερμότητας
    Οπότε λέτε με αυτήν την λογική καλύτερα να προτιμηθεί κομμάτι που κάνει χρήση των ενσωματωμένων κυκλωμάτων (intel graphics 4400 κλπ) από κάποιο με NvidiaG920/Radeon330 ας πούμε; Δεν μιλάω για παιχνίδια, δεν με νοιάζει τέτοια χρήση στο λάπτοπ.

Και στο ερώτημα i3 αντί i5 για τον ίδιο λόγο (ζέστη/κατανάλωση)...; Θα μου πεις αν μπορείς να πάρεις i5 στα ίδια λεφτά γιατί όχι... Το "γκάζι" ουδείς εμίσησε. Αλλά πάλι, το δεύτερης γενιάς i5 του HP, μήπως θα είναι το ίδιο γρήγορο/αργό με τα τέταρτης γενιάς i3 που παίζουν κατά κόρον; Υπερεπαρκές είναι...

Οπότε λέω να πάω μιά βόλτα τώρα από το πλαίσιο με τα όμορφα decepticons να δω τα Dell 5558 με i3, από Κωτσόβολο να δω το HP 15-af109nv (που το δίνει με 3ετή ό,τι και αν πάθει εγγύηση), αν έχει Γερμανό στον πειραιά (που να τον φτάνουμε με τα πόδια) να δω Dell 5555 με AMD A10 και HP 15-af104nv με AMD A6... Βαριέμαι να πάρω αυτοκίνητο να δω και το λενόβο που έλεγε ο καλογιώργης πιο πίσω στο μήδεια μάρκτ.
    Και διερωτώμαι αν αξίζει να περιμένω μεταπασχαλινές προσφορές (μάλλον ναι). Αλλά να έχω ήδη μιά ιδέα.

Στην ποιότητα ισχύει το "κάθε πέρυσι και καλύτερα" αυτός είναι και ο λόγος που το eeepc παίζει ακόμα. Γενικότερα όλα εκείνα τα μικρούτσικα είχαν άτομ επεξεργαστή και δεν ήθελαν ούτε ψήκτρα.

Στην κορυφή αρχοντοκάθεται (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) η Toshiba, δυο σκαλιά κάτω είναι Dell & Lenovo με ανώτερο θεωρώ το Lenovo αλλά η Dell κερδίζει στα πεναλντυ με το next bus. day.

Δεν είναι ανάγκη να "πέσεις" στα μοντέλα που έχουν μόνο την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, μπορείς να πας και σε κάτι ανώτερο αρκεί να μην είναι το υπερτούμπανο που ψήνει μπιφτέκια στην έξοδο του αέρα του συστήματος ψύξης.

Και οι i3 και οι i5 είναι αξιοπρεπέστατοι και επαρκείς, θες τουλάχιστον 8gb RAM και σιγουράκι SSD.

Προσωπικά δεν θα ψώνιζα ποτέΣ από Κωτσόβολο γιατί ουσιαστικά είναι κομμάτι της αλυσίδας Dixon και δεν ξέρεις αν αυτά που πουλάει είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας. Εύκολα βέβαια το καταλαβαίνεις από το αν έχουν Ελληνικό ΚΒ ή όχι. Επίσης δεν θα ψώνιζα κι από το Πλαίσιο γιατί μου την δίνει στα νεύρα η παντογνωσία που έχουν όλοι οι πιτσιρικαρέοι που δουλεύουν εκεί αλλά και γιατί δεν γουστάρω να στηρίζω τον παίχτη που βάζει τους όρους του παιχνιδιού στην αγορά. Πολλές φορές τα έχει σκατώσει (πάντα προς όφελός του) και λόγω του τεράστιου τζίρου του κάνει μόδα brands που δεν αξίζουν. Επίσης από eshop δεν θα ακουμπούσα γιατί για οικονομικούς λόγους δεν του δίνει τπτ κανένας Έλληνας εισαγωγέας και ότι πουλάει εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι αγορασμένα από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εγγυήσεις. Επίσης όχι από παραμεθόριο που έχει χαμηλό ΦΠΑ και κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό σε μας με τον κανονικό ΦΠΑ, και γιατί έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι. Για τους εισαγωγείς δουλεύουν απλά δεν το ξέρουν.
    Πήγαινε στον Μήτσο ή Κώστα της γειτονιάς σου έστω κι αν έχει 10-15 € διαφορά και θα εισπράξεις και χαμόγελα και θα τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης και θα σου αφιερωθεί περισσότερος χρόνος σαν πελάτης οπότε θα μάθεις και κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρεις ή θα καταλάβεις καλύτερα κάποια που έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου.

Σας αφήνω πάω να πάρω λάδια και φίλτρα, αύριο είναι ημέρα αλλαγής λαδιώνΕ ΞιδιώνΕ στη χοντρή και στον πάπο. Ρε που καταντήσαμε να θέλει και αλλαγή λαδιών η χοντρή σε μόλις 2 χρόνια. Γμστα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ειπωθεί αυτό... Από το στιγμή που η Lenovo εξαγόρασε το τμήμα Η/Υ της ΙΒΜ μπορεί να κατοχύρωσε π.χ. την ονομασία Thinkpad αλλά πλέον είναι Lenovo κι όχι IBM υποθέτω. Τα entry level οικονομικά μοντέλα της έχω ακούσει πως έχουν κάποιες "εκπτώσεις" σε θέματα ποιότητας π.χ. τα πλήκτρα έχουν φτηνιάρικη αίσθηση και συναρμογή. Σχετικά πρόσφατα είχε και περιπέτειες με την αποκάλυψη του bloatware Superfish κι είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με τις αθέμιτες πρακτικές της στο θέμα αυτό.
    Δεν θα με ενδιέφερε αν ειναι χάλια η αίσθηση στα πλήκτρα. Να το δουλέψω θελω οχι για μόστρα.
    Αλλα αυτη ειναι η δικη μου άποψη

Επίσης Βασίλη εγω πιστεύω οτι δεν ανήκω στους μη χεσω πωλητές... Άσε που δεν ειμαι πωλητής.

Θα πω μονο οτι δεν αγοράζεις με ορίζοντα τριετίας. Ειναι λάθος. Αγοράζεις με ορίζοντα να αντέξει όσο περισσοτερο ξοδεύοντας όσο λιγότερο. Δυο λαπτοπς που εχω Λένοβο ειναι ηδη πάνω απο εξαετία και τα εχω πληρώσει όσο την προσφορά που έβαλε ο αμυρο. Φαντάσου το είχα παρει απο σατουρν περίπου το 2007 και μου εχει χαλάσει μονο το πληκτρολόγιο (15 ευρώ )

Οσο για ιβμ και Λένοβο δεν εχει νόημα να αναλύσουμε εδω κατα ποσο ειναι η οχι.

Α και κατι άλλο. Μετράει πολυ και ποσο θα κοπιάζεις να ανοίξεις ένα λαπτοπ γαι επισκευή ως και έλεγχο.
    Και σε αυτο τα ντελ και Λένοβο δεν παίζονται.
    Αυτα απο μενα. Ανουςια κουβέντα πλεον.... Μιας και ρώτησαν απλά για μια αγορά λαπτοπ και οχι να αναλύσουμε τις τακτικές και τις επιδόσεις των εταιρειών σε τετοιο βάθος.

Δεν θα με ενδιέφερε αν ειναι χάλια η αίσθηση στα πλήκτρα. Να το δουλέψω θελω οχι για μόστρα.
    Αλλα αυτη ειναι η δικη μου άποψη
    Δεν μιλάω για μόστρα αλλά για την αντιληπτή ποιότητα κατασκευής... να πατάς ας πούμε τα πλήκτρα και να κουνιέται όλο το πλαστικό του πληκτρολογίου, τέτοια θέματα εννοώ.

Δεν μιλάω για μόστρα αλλά για την αντιληπτή ποιότητα κατασκευής... να πατάς ας πούμε τα πλήκτρα και να κουνιέται όλο το πλαστικό του πληκτρολογίου, τέτοια θέματα εννοώ.
    Οκ δεν εχω αντιμετωπίσει τέτοια. Δεν εχω λόγο σε αμφισβητήσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εμένα τα HP μου αρέσουν (και έχει βγει και καλό το refurbished i5 που είχαμε πάρει πέρυσι, προς αναπλήρωση του κλεμμένου Compaq που αν δεν απατώμαι, πάλι της HP θυγατρική ήταν και ήταν και εκείνο σκλί).
    Κι εμένα μ΄άρεσαν τα ΗΡ παρά το ότι οι περισσότεροι ακούνε ΗΡ και βγάζουν φλύκταινες. Για την δε Compaq συμφωνώ κι επαυξάνω, το πρώτο μου laptop πριν 13 χρόνια ήταν ένα Compaq Presario 2300, σκυλί κυριολεκτικά!!! Ακόμα δουλεύει και πρόσφατα πέρασε στην κατοχή του brother. Μετά πήρε έναν Presario CQ-61, Compaq ονομασία αλλά ΗΡ εποχής, επίσης σκυλί και πάει ακόμα σφαίρα, πέρασε στην κατοχή της συζύγου, καθώς εδώ και 2 χρόνια έχω ένα Dell Inspiron 3542. Εκεί που η ΗΡ χάνει κατά κράτος είναι η διάρκεια της μπαταρίας και η ζέστη, το ανεμιστηράκι δουλεύει υπερωρίες, ο δε Dell κυριολεκτικά αθόρυβος. Περίμενα καλύτερη ποιότητα οθόνης από Dell αλλά με έχει κερδίσει σαν εταιρεία πλέον.

Θα πω μονο οτι δεν αγοράζεις με ορίζοντα τριετίας. .
    Κι εδώ θα συμφωνήσω. Δεν ξέρω πως το εννοεί ο Vaskas βέβαια ο οποίος είναι μέσα στο χώρο, αλλά ο ορίζοντας 3τίας μου φαίνεται λίγο υπερβολικός αν μιλάμε για απλή χρήση (τουτέστιν σερφάρισμα, κειμενογράφο, υπολογιστικά φύλλα κτλ).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    http://www.e-shop.gr/laptop-acer-asp...s-p-PER.902956
    Με αυτο εισαι καλυμμενος.Και ψαξε στο σκρουτζ να το βρεις πιο φτηνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    http://www.e-shop.gr/laptop-acer-asp...s-p-PER.902956
    Με αυτο εισαι καλυμμενος.Και ψαξε στο σκρουτζ να το βρεις πιο φτηνα.
    me tosa pou kanei??/ se ti einai kalimenos???
    den thelei na steilei piraulo stin nasa... na kanei kapoies doulies thelei... ase pou ta specs den dikaiologoun tosa lefta.

ase pou eiani acer.

δεν νομιζω ότι χρειαζεται να το τραβήξουμε παραπανω... ολοι στο χωρο ειμαστε περιπου 20 χρονια και ολοι θα πουμε την κουβεντα μας.
    ας παει να παρει οποιος είναι αυτος που θελει τελικα, ένα λαπτοπ που να καλυπτει τις ανάγκες του και να δωσει οσο το δυνατον λιγοτερα.
    όλα χαλανε και όλα μπορουν να κρατησουν για παντα...

επεσαν πολλες ιδεες και προτασεις, ας τις σκεφτει και ας πραξει.

Επίσης Βασίλη εγω πιστεύω οτι δεν ανήκω στους μη χεσω πωλητές... Άσε που δεν ειμαι πωλητής.

Δεν είπα ρε Γιώργο ότι είσαι

Θα πω μονο οτι δεν αγοράζεις με ορίζοντα τριετίας. Ειναι λάθος.

Αναφέρω τις τάσεις της αγοράς, θέλουν χρονικό ορίζοντα 3ετία για να υπάρχει αναδρομολόγηση του χρήματος. Και όλοι εκεί κατευθύνονται.
    Κι εδώ θα συμφωνήσω. Δεν ξέρω πως το εννοεί ο Vaskas βέβαια ο οποίος είναι μέσα στο χώρο, αλλά ο ορίζοντας 3τίας μου φαίνεται λίγο υπερβολικός αν μιλάμε για απλή χρήση (τουτέστιν σερφάρισμα, κειμενογράφο, υπολογιστικά φύλλα κτλ).
    Δες τι έγραψα πιο πάνω. Όταν ο κατασκευαστής κατασκευάζει έτσι εσύ, απλά ακολουθείς.
    Η Η/Ρ έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι ενσωματώνει στον πρόγραμμα διαχείρισης και λειτουργίας των κεφαλών στους εκτυπωτές, κώδικα που "πεθαίνει" το μηχάνημα λίγους μήνες μετά την λήξη της εργοστασιακής εγγύησης. Και είναι αλήθεια, υπήρξε πρόσφατη δημοσίευση για αυτό. Και δεν είναι η μόνη λέω εγώ. Ότι κάνει η μία το ακολουθούν και οι άλλες.
    Είμαι πολύ παλιός και θυμάμαι τους εκτυπωτές να έχουν το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή (παράλληλο τότε) μέσα στην συσκευασία. Μετά πρώτη η Η/Ρ το κατάργησε. Μου έκανε τρελή εντύπωση σε σημείο να αναρωτιέμαι αν υπήρξε λάθος σε όλη την παρτίδα (άνοιξα 5 διαφορετικούς και κανένας δεν είχε). Σε ελάχιστο χρόνο ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

Πιο πάνω έγραψα "κάθε πέρυσι και καλύτερα". Έχω έναν printer της H/P τον 930c. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες χιλιάδες εκτυπώσεις έχει κάνει, ακόμα δουλεύει ο σκύλος ο μαύρος κι επάνω του έχουν γίνει τα όργια σε μορφή πειράματος. Για την ιστορία, τυπώνει ακόμα και με μελάνι που γεμίζουν τα ταμπον των σφραγίδων. Πιστεύετε θα υπήρχε σήμερα η H/P αν συνέχιζε να παράγει τέτοιας αξιοπιστίας μηχανήματα για το ευρύ κοινό??? Μη συγκρίνετε με την επαγγελματική κατηγορία η οποία είναι πολύ αξιόπιστη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    me tosa pou kanei??/ se ti einai kalimenos???
    den thelei na steilei piraulo stin nasa... na kanei kapoies doulies thelei... ase pou ta specs den dikaiologoun tosa lefta.

ase pou eiani acer.

δεν νομιζω ότι χρειαζεται να το τραβήξουμε παραπανω... ολοι στο χωρο ειμαστε περιπου 20 χρονια και ολοι θα πουμε την κουβεντα μας.
    ας παει να παρει οποιος είναι αυτος που θελει τελικα, ένα λαπτοπ που να καλυπτει τις ανάγκες του και να δωσει οσο το δυνατον λιγοτερα.
    όλα χαλανε και όλα μπορουν να κρατησουν για παντα...

επεσαν πολλες ιδεες και προτασεις, ας τις σκεφτει και ας πραξει.
    γιατι ρε αδελφε "με τοσο που κανει"; Αφου ειπε οτι δινει μεχρι 600.Τωρα, αν ειναι τοσο χαλια τα σημερινα τα ACER ,το συζηταμε.

Δέκτά όλα.

Με το θέμα αγοράς. Η αλυσίδα καταστημάτων με βολεύει γιατί δεν θέλω να δώσω 500 ευρώ ντούκου.

Επίσης... Ότι είδα σε νορμάλ λεφτά σε lenovo, dell, toshiba ήταν με γυαλιστερή οθόνη. Έβλεπα πιο πολύ εμένα... Στο σκοτάδι μου λένε είναι καλύτερα. Αλλά δεν δουλεύουμε βράδι μόνον.

Επίσης όλα ήταν σε 1300*κάτι ανάλυση.

Εκτός... Της hp. Full hd ματ οθόνες, αξιοπρεπής συμπεριφορά πάνελ στις αλλαγές κλίσης. Ωραία πληκτρολόγια, μεγάλο τρακπαντ. Ωραία χρώματα... Και ωραία τιμή.

Οπότε... i3 με ιντελ 5500 γραφικά, 4gb ραμ και 128ssd ή amd a8 με radeon m330, 6gb ram και 1τΒ κανονικό δίσκο....;;;;

Σελίδα 5 από 42 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic