ποιο ταμπακο;
ψάθα από καρέκλα![]()
Όχι
Πέρισυ.
Σπίτι κλεισμένο από internet, κατέβηκε μέσα Σεπτέμβρη με μια βαλίτσα και ένα σλίπινγκ μπαγκ . Του είχα πει ότι δεν έχουμε δει το σπίτι απο κοντά, άρα μπορεί να κοιμηθεί λίγες μέρες στο πάτωμα ή να ψάξει για κάτι άλλο, μόνος του. Στο μήνα κατεβήκαμε εγώ και η Άννα με αυτοκίνητο, φορτωμένο με τα υπόλοιπα πράγματά του - κι άλλα ρούχα, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες, βιβλία, κιθάρες, ενισχυτή, ποδήλατο, την προίκα βρε αδερφέ- . Από τότε μόνο τηλέφωνα και λεφτά. Ανεβαίνει Θεσ/νίκη Χριστούγεμμα, Πάσχα, εκλογές.
Φέτος, ένα χρόνο μετά :
Το ίδιο αρχικό σπίτι, λάμπει από καθαριότητα - αστεράκι ένα
Βρήκε καλή κοπέλα, που μαγειρεύει, πλένει (με πλυντήριο) και τον στριμώχνει να διαβάσει. ...
Έχει δουλέψει σε τρια διαφορετικά μαγαζιά ....
(Αστεράκι ένα) - Δεν μένει πολύ στο σπίτι του, περισσότερο στης κοπελιάς αλλά φιλοξενεί συχνά φίλους - συμφοιτητές, που φροντίζουν να λάμπει το σπίτι...
Ίδωμεν
.
.
.
.
.
.
.
Nikol1979, στο δικό σου δάσκαλο έχει πάει, πέρασε ήδη σήματα και ετοιμάζετιαι για πορεία
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Ωωωωω..τωρα σε θυμηθηκα!!! Βρε λες να βρεθουμε να περιμενουμε στο ιδιο φαναρι και να μην το ξερουμε??
Καταρχην μπραβο σου και μπραβο και στο γιο σου, ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ καλα εδω, ειναι η καλυτερη πολη για φοιτητες....
Σου στελνω πμ που να με βρει αμα θελει τιποτα!![]()
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα