Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 208

Θέμα: Booting from dvd

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Θυμήθηκα πως το laptop είναι ακόμα στην εγγύηση οπότε θα μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη της Dell και θα ακολουθήσω την αρχική σου συμβουλή για επικοινωνία με τεχνικό. Κρατάω και το παραπάνω για να του ρίξω μια ματιά με καθαρότερο μυαλό αργότερα, όπως και να έχει ειλικρινά σ ευχαριστώ για το χρόνο σου, υπόχρεος Εάν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου Κορινθία έχεις κέρασμα!!!
    Υπολόγισε οτι αν πεις στην τεχνική υποστήριξη της Dell οτι ράβεις ξηλώνεις drivers μόνος σου με υποστήριξη από forum όπως το moto.gr, μάλλον θα σε χρεώσουν για κάποια software-ική παρέμβαση κάνουν μέσω remote...αν κάνουν.
    Γενικά τα θέματα software δε καλύπτονται στην εγγύηση από καμία εταιρία.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν το λαπτοπ δεν ακούει στο κουμπί power από τελείως σβηστό, το πρόβλημα είναι αλλού. Το να βγάζεις τη πρίζα σημαίνει οτι κλείνεις και την κατάσταση hibernation-sleep του λάπτοπ μιας και χωρίς παροχή ρεύματος κάνει μόνο του shutdown για να μην ξεμείνει από μπαταρία και χάσεις ότι προσωρινή εργασία μπήκε σε αναμονή αφού δεν έκανες τερματισμό.
    Για γράψε μια και το ακριβές μοντέλο αλλά υποψιάζομαι οτι απλά δεν κάνεις κανονικό τερματισμό και η εξήγηση είναι τα παραπάνω.
    Ξαναδιάβασα και αυτό που είχες γράψει αρχικά και μου ήρθε φλασιά Ραν-Ταν-Πλαν τουτέστιν ετεροχρονισμένα. Να έχει κάνει κάποια αλλαγή στo power options και να παίζει κανά θέμα επειδή δεν έχω τη μπαταρία αλλά δουλεύει μόνο με ρεύμα; Όπως είχα πει μόλις βγάζω το ρεύμα στιγμιαία και το ξαναβάζω, δουλεύει τσακμάκι...

Ξαναδιάβασα και αυτό που είχες γράψει αρχικά και μου ήρθε φλασιά Ραν-Ταν-Πλαν τουτέστιν ετεροχρονισμένα. Να έχει κάνει κάποια αλλαγή στo power options και να παίζει κανά θέμα επειδή δεν έχω τη μπαταρία αλλά δουλεύει μόνο με ρεύμα; Όπως είχα πει μόλις βγάζω το ρεύμα στιγμιαία και το ξαναβάζω, δουλεύει τσακμάκι...
    κακώς έχεις βγάλει τη μπαταρία από πάνω. είναι το μοναδικό φίλτρο για αυξομειώσεις ρεύματος από την πρίζα του τοίχου μέχρι τη μητρική σου. η μπαταρία στα λάπτοπ δουλεύει όπως το ups για τους σταθερούς.
    αν έχεις επιλέξει συγκεκριμένο πλάνο στα power options το να βάλεις βγάλεις ahci driver δε το επηρεάζει.
    καλού κακού τσέκαρε και την επιλογή για προχωρημένους αν ο σκληρός σβήνει στα 20λεπτά ή αν δε σβήνει ποτέ.

Υπολόγισε οτι αν πεις στην τεχνική υποστήριξη της Dell οτι ράβεις ξηλώνεις drivers μόνος σου με υποστήριξη από forum όπως το moto.gr, μάλλον θα σε χρεώσουν για κάποια software-ική παρέμβαση κάνουν μέσω remote...αν κάνουν.
    Γενικά τα θέματα software δε καλύπτονται στην εγγύηση από καμία εταιρία.
    Όχι, δεν θα τους αναφέρω το moto.gr γιατί παίζει να ξέρουν τον Ντάλτον Θα μιλήσω μαζί τους μιας και η παπαριά έγινε μόλις έκανα την αναβάθμιση του driver από τη σελίδα υποστήριξής τους και καπάκι εμφανίστηκε το πρόβλημα, έχω παραθέσει και σελίδες χρηστών Dell πιο πάνω που την κατηγορούν για το συγκεκριμένο update, όπως και για το update του BIOS (αυτό δεν το έκανα ευτυχώς). Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω uninstall το συγκεκριμένο driver, δεν έχω κάνει κάτι άλλο.

Όχι, δεν θα τους αναφέρω το moto.gr γιατί παίζει να ξέρουν τον Ντάλτον Θα μιλήσω μαζί τους μιας και η παπαριά έγινε μόλις έκανα την αναβάθμιση του driver από τη σελίδα υποστήριξής τους και καπάκι εμφανίστηκε το πρόβλημα, έχω παραθέσει και σελίδες χρηστών Dell πιο πάνω που την κατηγορούν για το συγκεκριμένο update, όπως και για το update του BIOS (αυτό δεν το έκανα ευτυχώς). Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω uninstall το συγκεκριμένο driver, δεν έχω κάνει κάτι άλλο.
    ουκεη. προχώρα :P

κακώς έχεις βγάλει τη μπαταρία από πάνω. είναι το μοναδικό φίλτρο για αυξομειώσεις ρεύματος από την πρίζα του τοίχου μέχρι τη μητρική σου. η μπαταρία στα λάπτοπ δουλεύει όπως το ups για τους σταθερούς.
    αν έχεις επιλέξει συγκεκριμένο πλάνο στα power options το να βάλεις βγάλεις ahci driver δε το επηρεάζει.
    καλού κακού τσέκαρε και την επιλογή για προχωρημένους αν ο σκληρός σβήνει στα 20λεπτά ή αν δε σβήνει ποτέ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SD1.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	66,6 KB 
ID:	342955

Παλαιό μέλος
    πιστευω οτι η λαλακια έγινε με τα driver που ανεβοκατέβαζες. Δεν διάβασα, επαναφορά έκανες? Γενικα να θυμάσαι (όπως σοφά) τονισε και ο pro, οτι δεν κανουμε τίποτα στον υπολογιστή πριν είμαστε το δυνατόν πιο σίγουροι οτι γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι οτι ο υπολογιστής και τα win10 είναι πιο έξυπνοι απο εμας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    πιστευω οτι η λαλακια έγινε με τα driver που ανεβοκατέβαζες. Δεν διάβασα, επαναφορά έκανες? Γενικα να θυμάσαι (όπως σοφά) τονισε και ο pro, οτι δεν κανουμε τίποτα στον υπολογιστή πριν είμαστε το δυνατόν πιο σίγουροι οτι γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι οτι ο υπολογιστής και τα win10 είναι πιο έξυπνοι απο εμας...
    Restore όχι, δεν έκανα.

Όνομα:	SD1.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	66,6 KB 
ID:	342955
    change advanced power settings μαναμ

change advanced power settings μαναμ
    Που μυαλό με 2 μικρούλια μες στα πόδια μου;

Όνομα:	SD2.jpg 
Προβολές:	49 
Μέγεθος:	68,9 KB 
ID:	342956

Κι εδώ σχετικά με το sleep mode

Όνομα:	SD3.jpg 
Προβολές:	49 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	342957

οκ. γύρνα και τις 2 επιλογές στο Never αντί για 10-20 και άστο για 25λεπτά απείραχτο να δούμε αν θα επανέλθει σωστά.

το hibernate κλείστο τελείως

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    Το σίγουρο είναι οτι ο υπολογιστής και τα win10 είναι πιο έξυπνοι απο εμας...
    Mην είσαι τόσο σίγουρος.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Mην είσαι τόσο σίγουρος.....
    Για την ακρίβεια, είναι το ίδιο έξυπνοι με τον χρήστη τους.
    Life begins at 45°.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Για την ακρίβεια, είναι το ίδιο έξυπνοι με τον χρήστη τους.
    ούτε καν....για να κάνουν μια οποιαδήποτε δουλειά, πρέπει κάποιος να τους "πει" ΠΩΣ να την κάνουν....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hiren's boot DVD 10.2
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 01:28
  2. from ozstralia
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 01:04
  3. Α twist of the Wrist (DVD)