Η Honda εν έτη 2016, έφτιαξε χιλιάρι 2κυλινδρο μηχανακι που βγάζει 85αλογα για να μην καίει λάδι.
Εξαιρείται η ΑΕΚ![]()
Εν έτη 2008 όμως spyrako έβγαλε και το δικό μου. Ταπεινό 600. Πάμε μια; τι έχεις να φοβηθείς; Δεν έχει γκάζι, δεν στρίβει και τα ευρωπαϊκά έχουν καλύτερα περιφερειακά.
Προσπαθούμε να αποδείξουμε τι; Ότι άδικα όλα αυτά τα χρόνια η Honda έχτισε όνομα;
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 14/02/2016 στις 11:11.
Αυτό θα έλειπε ρε συ. Τι να λέμε τώρα; Θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.
Το θέμα είναι η συχνότητα.
σωστό ακούγεται το περί συχνότητας αλλά στην περίπτωση της μπεμβέ δεν ισχύει....
με τη συχνότητα που βγάζουν τα τζιες θεματάκια δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί ούτε ένα (που λεει ο λογος) στο δρόμο... ε, είναι το πιο μοσχοπουλημένο αντβ.... άβυσσος η ψυχή του καταναλωτή
δε με χαλάει η χονΔα σαν εταιρεία.... για να ακριβολογώ, χρόνια τώρα μου είναι αδιάφορη καθώς κρίνω οτι τα τελευταία χρόνια (πολλά όμως) δε βγάζει μηχανάκια να ασχοληθώ (εγώ) μαζί τους έστω και πληροφοριακά.... για άλλον γαμεί και δέρνει και καλά κάνει, εμένα δεν και μπορεί να λέω και μαλακίες....
δεν μπορώ όμως να διαβάζω οτι "δεν έσπασε κανένα, προληπτικά το κάνουν", "δεν ξέρουμε τι συντήρηση είχε κάνει στον άξονα" (νο οφενς) όταν μία εταιρεία κάνει ανάκληση παγκοσμίως..... αυτή η συμπεριφορά ξεπερνάει και αυτούς τους τζιεσάκηδες που τόσο πολύ κράζουμε....
οτι βάζω προκλητικούς τίτλους (κατ αλλους άστοχους) σε τέτοιου είδους νήματα, ναι, είναι το στυλ μου, θέλω να ιντριγκάρω, να γίνεται μανούρα, να πέφτουν οι μάσκες![]()
πουτσ@@@@@@@@@