για το ρ1 είπα παραπάνω.... Θα το πούλαγα.... πόσο? δεν ξέρω....
ο,τι να' ναι είναι η τυφλή στήριξη κάποιων στις εταιρείες (όποιες) τη στιγμή που πρώτοι θα κράξουν τις άλλες (ευκαιρίας δοθείσης)....
εν ολίγοις, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ (που γουστάρω να κράζω τους πάντες εφόσον υπάρχει και λόγος) αλλά αυτοί που πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα....
εδώ θα πούμε σε λίγο "πώς γαμάει έτσι η χόντα ρπστμ, έσπασε ένας άξονας ο οποίος δεν είχε καν βαλβολίνες μέσα και η εταιρεία κάνει ανάκληση"......
και επειδή βρήκαμε να πούμε οτι δεν έκραξα το ρ1 (και επομένως είμαι γιαμαχάκιας σύμφωνα με τη λογική κάποιων), σας θυμίζω οτι έκραζα το τρέισερ όσο κανείς άλλος, αλλά και εκεί, είχα να αντιμετωπίσω επιχειρήματα του τύπου "έλα μωρέ βάλε ένα σταμπιλιζατερ και τελείωσες"....
τέλος (για να το προλάβω και αυτό), αν είχα τα φράγκα, θα έπαιρνα το νέο φουζουρού με τις εξι (6) ταχύτητες (ουάου!) εφόσον όμως πέρναγαν κανα-δυο χρόνια μη σκάσει κανα σασμάν και εκεί....
αφού ρε κουφ@λες αν αυτά βγαίνανε σε καμια μπεμβέ θα της είχατε αλλάξει τον αδόξαστο, γιατί τώρα κάνετε τα κουνέλια?![]()
πουτσ@@@@@@@@@
To πρόβλημά μας (απλά πιάνομαι Σπυράκο από το δικό σου θρεντ, δεν ειναι προσωπικό) είναι ότι αντί να γράφουμε κανένα χιλιόμετρο, γράφουμε σεντόνια εδώ μέσα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το προβλημα ειναι οταν καποιος δε κανει ανακληση...τωρα ειναι προβλημα και το οτι το εργοστασιο ειναι διατεθειμενο να φτιαξει κατι που ΙΣΩΣ χαλασει?
τζιζουζ![]()
Tη Honda δεν θα την ξανακραξεις!!!
Τη Honda!!!
MADE IN JAPAN 日本製
Και τώρα που το θυμάμαι, ο σπυροτρόλης είχε κραξει για κλιπον, που ήταν κινέζικο και είχε και πτώση πιο πριν, δεν ήταν Ντουκάτι. (Απλά όταν μαθεύτηκε η αληθινή ιστορία, κανείς δεν έδωσε σημασία)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αυτό το "όλα χαλάνε" το λένε όσοι δεν έχουν Honda χαχαχαχαχα
Οπως επισης, ευτυχως, δεν ειναι ολα Honda
Inochi, ρε!
Για οσο.