Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 102

Θέμα: KTEO εμπειρίες

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    @Blitzer πως ακριβως την εχεις την πινακιδα. εδω οσοι εχουν ψηλοφτερα τη βαζουν με λαμακια κατω απο το φτερο (στο ιδιο σημειο με την εργοστακη βαση) και δεν ειχανε ποτε προβλημα.
    Έτσι είναι.
    Δεν θυμάμαι 100% αν προβλέπεται το φωτάκι πάνω από την πινακίδα για το βράδυ όμως.Σαν παράβαση ΚΟΚ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Η πινακιδα πρεπει να βρισκεται σε εμφανες σημειο του οχηματος και ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ......
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Η πινακιδα πρεπει να βρισκεται σε εμφανες σημειο του οχηματος και ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ......
    Ευχαριστώώώ..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, το φωτάκι είναι απαραίτητο. Επίσης η ταχύτητα εντός πόλης δε μπορεί να ξεπερνάει τα 50χλμ/ώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Αν θυμάμαι καλά, δεν είναι τόσο απλό. Έχει κι άλλες προδιαγραφές (να μη βρίσκεται μπροστά από την ουρά πχ), τις οποίες βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Αλλά ακόμα και φωτισμένη να την είχα στο συγκεκριμένο σημείο, θα ήμουν παράνομος.
    Life begins at 45°.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, το φωτάκι είναι απαραίτητο. Επίσης η ταχύτητα εντός πόλης δε μπορεί να ξεπερνάει τα 50χλμ/ώρα.

Αν θυμάμαι καλά, δεν είναι τόσο απλό. Έχει κι άλλες προδιαγραφές (να μη βρίσκεται μπροστά από την ουρά πχ), τις οποίες βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Αλλά ακόμα και φωτισμένη να την είχα στο συγκεκριμένο σημείο, θα ήμουν παράνομος.
    Άρθρο 90

https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...qFne94MTCOEAOg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Στον...κυριο ΚΤΕΟ (ευτυχως blitzer που δεν το αποκαλυψες ) παω ολα τα χρονια τα οχήματα.
    Δεν ειχα κανενα παραπονο περαν του οτι καθυστερουν χωρις λογο.
    Σαββατο μεσημερι εγω κι ενα τζιπακι ford σε ολο το KTEO και καναμε μισή ωρα να τελειωσουμε.
    Ειχε βαλει τον μετρητη καυσαεριων στο αμαξι κι εφυγε για 20 λεπτα...τοση ώρα μέτραγε ?

Επισης αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι....πως πληρώνεις στις κοπέλες προκαταβολικα ???
    Τοσο σίγουροι ειναι οτι θα περασει τον έλεγχο ?

Πρεπει το οχημα να μεινει μεσα για τουλαχιστον 20 λεπτα(τοσο θεωρει το υπουργειο οτι διαρκει ο ελεγχος.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Στο Δαχτυλιδι Κηφισίας ευγενικοτατοι η Μοτο περασε με τα μπουνια και σπαστηκα γιατι εβαλε το αυτοκολητο τανασκελα..το βαζεις που το βαζεις βαλτο ισια ρε διαολε....α εχουν και εκπτωση οι ενστολοι....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GsDakar Προβολή μηνύματος
    Στο Δαχτυλιδι Κηφισίας ευγενικοτατοι η Μοτο περασε με τα μπουνια και σπαστηκα γιατι εβαλε το αυτοκολητο τανασκελα..το βαζεις που το βαζεις βαλτο ισια ρε διαολε....α εχουν και εκπτωση οι ενστολοι....
    Τι εννοείς ανάσκελα;
    Το αυτοκόλλητο το κολλάνε με τον μηνα του επόμενου ελέγχου να είναι στον ορίζοντα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    αα δεν το ηξερα οκ τοτε....το παιρνω πισω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τι πλακα εχετε μερικοι...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Το εστε μου θύμισε rotting Christ, δεν ξέρω γιατί, άσχετο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    .............

Δηλαδή θεωρείς ότι κάποιος θα αγοράσει ή θα δανειστεί καινούρια λάστιχα για να περάσει ΚΤΕΟ και μετά θα τα επιστρέψει. Ή θα αλλάξει τις καμένες λάμπες του με καινούριες για τον έλεγχο και μετά θα ξαναβάλει τις καμένες. Μμμ... οκ... λέμε ακριβώς το ίδιο τότε.

Ναι, προφανώς τους ενδιαφέρει να είναι καλυμμένοι. Αλλά από την άλλη γιατί να νοιαστούν αν μεθαύριο θα σε πιάσουν χωρίς καθρέφτες ή με ξετάπωτη εξάτμιση; Μπορούν κάλλιστα να ισχυριστούν ότι στον έλεγχο ήσουν προβλεπόμενος. Όλα αυτά αλλάζουν σε μερικά λεπτά. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι το κάνουν. Από τα 20 μηχανάκια που βλέπω στον δρόμο, τα 5 δεν έχουν καν πινακίδα και 3 από αυτά την έχουν στο "σωστό" σημείο. Και αν.

Την έχω για να προστατεύει την πίσω ανάρτηση από τις λάσπες Αλλά είναι τελείως κάθετα και φαίνεται πεντακάθαρα, ακόμα και με μένα πάνω.
    Δεν θεωρω,γραφω κατι που γινεται.Λαστιχα,εξατμισεις,καθρεφτες και αλλα πολλα και καλα.Ενταξει τις λαμπες δεν τις ξαναβγαζουνε.

Ο ελεγχος ,αν τους γινει,γινεται σε καποια αποσταση απο το ΚΤΕΟ.Αρα οτι και να ισχυριστουνε δεν θα το δεχτουνε.Στα δικα μας ΚΤΕΟ βγαζουνε και φωτογραφιες για να ειναι και τυπικα ενταξει.Αν τον τσιμπησουνε μετα απο μια ωρα,το ΚΤΕΟ,δεν εχει επιπτωσεις.Τα ΚΤΕΟ δεν μπορουνε να αλλαξουνε τον κοσμο ολο και την νοοτροπια μας.Αυτοι κανουνε αυτο που πρεπει (οσαοι τον κανουνε) και απο εκει και περα ας κανει ο καθενας αυτο που θεωρει σωστο.

Τωρα η πινακιδα δικη σου ειναι,βαλτην οπου θελεις.Να ρωτησω απο περιεργεια και μονο,εκει που την βαζεις φωτιζεται το βραδυ?

never hold back Το avatar του/της Ohm
    αφού σου κοιτάνε το αμάξι/μηχανάκι σε ημερομηνία που ξέρεις και μία φορά στα πόσα χρόνια, τί να το κάνεις;

θα καταφέρναμε κάτι, αν ο έλεγχος γινότανε τυχαία, στο δρόμο, επί τόπου.

καυσαέρια εκτός ορίων; ακινητοποίηση. Δε θα ρισκάρει ο κάθε ανεύθυνος τη δημόσια υγεία.

γιατί το λέω αυτό; γιατί ένα αμάξι που το μοτέρ του έχει πρόβλημα, μέσα σε λίγη ώρα (να μην πω λίγες μέρες ή μήνες...) έχει αμολήσει τόσο καρκίνο στον αέρα που ακυρώνει ό,τι οικολογικές παπαριές έχουν όλα τα άλλα αμάξια στο δρόμο.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τωρα η πινακιδα δικη σου ειναι,βαλτην οπου θελεις.Να ρωτησω απο περιεργεια και μονο,εκει που την βαζεις φωτιζεται το βραδυ?
    Δεν ξέρω. Συνήθως είμαι πάνω στο μηχανάκι όταν καβαλάω Πολύ πιθανό να φωτίζεται, πάντως, γιατί το led φανάρι, που έχω πίσω, στέλνει και μια λευκή δέσμη προς τα εμπρός, η οποία φτάνει σχεδόν μέχρι τον μπροστινό τροχό μου. Όταν πρωτοπήρα το μηχανάκι, έλεγχα κάθε λίγο πίσω μου, νομίζοντας ότι με πάει προφυλακτήρα αμάξι με xenon.

Σε περίπτωση που δεν το διάβασες στα προηγούμενα ποστς μου, πήγα σε άλλο ΚΤΕΟ και πέρασα ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Και έβγαλαν τις φωτογραφίες τους και δε μου έκαναν το παραμικρό σχόλιο. Είχα πάει προετοιμασμένος, βέβαια, με εργαλεία για να την ξεβιδώσω αν χρειαστεί, αλλά κανείς δε με ενόχλησε. Λες να φωτοσοπάρουν την πινακίδα στην κανονική της θέση ή απλά να έχουν το ελεύθερο από το υπουργείο, εφόσον εκεί στέλνονται οι φωτογραφίες; Ή απλά θα σκάσουν ειδικές δυνάμεις σπίτι μου να με μπαγλαρώσουν, που διαπράττω τέτοιο έγκλημα;
    Life begins at 45°.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μεταθανατιες εμπειριες...
    από noble στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:40
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:30
  3. Εξωσωματικές εμπειρίες
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11