Η πινακιδα πρεπει να βρισκεται σε εμφανες σημειο του οχηματος και ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ......
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Ναι, το φωτάκι είναι απαραίτητο. Επίσης η ταχύτητα εντός πόλης δε μπορεί να ξεπερνάει τα 50χλμ/ώρα.
Αν θυμάμαι καλά, δεν είναι τόσο απλό. Έχει κι άλλες προδιαγραφές (να μη βρίσκεται μπροστά από την ουρά πχ), τις οποίες βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Αλλά ακόμα και φωτισμένη να την είχα στο συγκεκριμένο σημείο, θα ήμουν παράνομος.
Life begins at 45°.
Στο Δαχτυλιδι Κηφισίας ευγενικοτατοι η Μοτο περασε με τα μπουνια και σπαστηκα γιατι εβαλε το αυτοκολητο τανασκελα..το βαζεις που το βαζεις βαλτο ισια ρε διαολε....α εχουν και εκπτωση οι ενστολοι....
Το εστε μου θύμισε rotting Christ, δεν ξέρω γιατί, άσχετο.
Δεν θεωρω,γραφω κατι που γινεται.Λαστιχα,εξατμισεις,καθρεφτες και αλλα πολλα και καλα.Ενταξει τις λαμπες δεν τις ξαναβγαζουνε.
Ο ελεγχος ,αν τους γινει,γινεται σε καποια αποσταση απο το ΚΤΕΟ.Αρα οτι και να ισχυριστουνε δεν θα το δεχτουνε.Στα δικα μας ΚΤΕΟ βγαζουνε και φωτογραφιες για να ειναι και τυπικα ενταξει.Αν τον τσιμπησουνε μετα απο μια ωρα,το ΚΤΕΟ,δεν εχει επιπτωσεις.Τα ΚΤΕΟ δεν μπορουνε να αλλαξουνε τον κοσμο ολο και την νοοτροπια μας.Αυτοι κανουνε αυτο που πρεπει (οσαοι τον κανουνε) και απο εκει και περα ας κανει ο καθενας αυτο που θεωρει σωστο.
Τωρα η πινακιδα δικη σου ειναι,βαλτην οπου θελεις.Να ρωτησω απο περιεργεια και μονο,εκει που την βαζεις φωτιζεται το βραδυ?
αφού σου κοιτάνε το αμάξι/μηχανάκι σε ημερομηνία που ξέρεις και μία φορά στα πόσα χρόνια, τί να το κάνεις;
θα καταφέρναμε κάτι, αν ο έλεγχος γινότανε τυχαία, στο δρόμο, επί τόπου.
καυσαέρια εκτός ορίων; ακινητοποίηση. Δε θα ρισκάρει ο κάθε ανεύθυνος τη δημόσια υγεία.
γιατί το λέω αυτό; γιατί ένα αμάξι που το μοτέρ του έχει πρόβλημα, μέσα σε λίγη ώρα (να μην πω λίγες μέρες ή μήνες...) έχει αμολήσει τόσο καρκίνο στον αέρα που ακυρώνει ό,τι οικολογικές παπαριές έχουν όλα τα άλλα αμάξια στο δρόμο.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Δεν ξέρω. Συνήθως είμαι πάνω στο μηχανάκι όταν καβαλάωΠολύ πιθανό να φωτίζεται, πάντως, γιατί το led φανάρι, που έχω πίσω, στέλνει και μια λευκή δέσμη προς τα εμπρός, η οποία φτάνει σχεδόν μέχρι τον μπροστινό τροχό μου. Όταν πρωτοπήρα το μηχανάκι, έλεγχα κάθε λίγο πίσω μου, νομίζοντας ότι με πάει προφυλακτήρα αμάξι με xenon.
Σε περίπτωση που δεν το διάβασες στα προηγούμενα ποστς μου, πήγα σε άλλο ΚΤΕΟ και πέρασα ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Και έβγαλαν τις φωτογραφίες τους και δε μου έκαναν το παραμικρό σχόλιο. Είχα πάει προετοιμασμένος, βέβαια, με εργαλεία για να την ξεβιδώσω αν χρειαστεί, αλλά κανείς δε με ενόχλησε. Λες να φωτοσοπάρουν την πινακίδα στην κανονική της θέση ή απλά να έχουν το ελεύθερο από το υπουργείο, εφόσον εκεί στέλνονται οι φωτογραφίες; Ή απλά θα σκάσουν ειδικές δυνάμεις σπίτι μου να με μπαγλαρώσουν, που διαπράττω τέτοιο έγκλημα;
Life begins at 45°.