"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Το 2003 στην medina μου είχε λήξει η βίζα 2 ώρες πριν την αναχώρηση-επιστροφή του αεροπλάνου. Δεν με άφησαν να περάσω και έμεινα άλλες 7 μέρες κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο περιμένοντας ανανέωση για να μπορέσω να φύγω.
Μόνο το να επισκέπτεσαι αυτή την χώρα είναι μια περιπέτεια.
Τα ίδια και στην αλγερία. Άμα πέσεις σε κανά ραμαζάνι δεν ξέρεις πότε θα γίνει η εσωτερική πτήση. Περιμένεις σαν τον μαλάκα. Τα παλιότερα χρόνια δεν μίλαγε και κανένας αγγλικά εκεί κάτω στα τοπικά αεροδρόμια. Δράμα.
Saoud arabia.
Δεν ξέρεις που είναι ο τάφος του μωάμεθ?
https://www.google.com/maps/place/Al...19!4d39.611721
Ρε φιλε επειδη μου την λες χωρις να εχεις γνωση της καταστασης ακου λοιπον...το αεροδρομιο στο ηρακλειο δεν εχει την δυνατοτητα ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ κινησης που εχει!και 2 ωρες να πας νωριτερα μπορει να σου κατσει και παλι να μην προλαβαινεις οποτε ασε σε μενα τα μαθηματα.οχι φιλε μου,εγω που ανεβοκατεβαινω σχεδον καθε βδομαδα για δουλειες δεν εχω την πολυτελεια του χρονου που εχει ο ξενος ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!και δεν θα παθουν κατι με εναν που θα περασει πρωτος τον ελενγχο και κανεις δεν θα με περιμενει απο την πτηση.ειμαι σιγουρος πως εισαι απο αυτους που μολις ανοιγει η πυλη πας στην ουρα και μπορει να περιμενεις και 20 λεπτα χωρις λογο ενω μπορεις να σηκωθεις τελευταιος οπως πιθανα θα ησουν ετσι και αλλιως...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
........stin trapeza den exo tin polyteleia tou xronou ara tha xotho mprosta sou......
..sto gipedo den blepo kala ara tha xotho mprosta sou....
.......sto super market biazomai ara tha fonazo ENA PRAGMA, ENA PRAGMA, kai tha mpo mprosta sou.....
... o kathe eis tyxaios proigeitai tou tourista.....
............ opou o ntopios touristas proigeitai tou ksenou tourista...........
.....ego pou eimai 1,92 kai 135 kila proigoumai ton ypoloipon (ektos apo ton Zampidi kai loipous palaistes).....
................sti diastayrosi i 1000ss proigeitai tou innova.....
...stin ethniki i cayenne proigeitai tou ibiza......
....ki ego o megas tzimidios proigoumai pantou!!!!!.
Επειδή από ότι καταλαβαίνω θα ακούσω πολλές ανοησίες από αφελής ανθρώπους ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.κανονικα στην σειρά κάθομαι.το αν με περνούν τα σεκιουριτι από το χέρι και με πανε μπροστά όπως θα έκαναν για κάθε αργοπορημένο επιβάτη δεν αφορά κανέναν.
Υγ.κανε δίαιτα.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
και Αθηνα και Θεσσ παιζουν λεοφορεια και μετρο(αθηνα) με 2-5ε μαχ 30 λεπτα ταξιδι... και απο 1 ωρα συνολο αναμονης συνηθως... με αμαξι θες 200ε αλερετουρ και λιγα εβαλα..
ORGIA!!!!!
φιλε πρην 6 μηνες εμενα Θεσσαλονικη και ειχα πεταξει πολλες φορες...
λεοφορειο απο Συνταγμα αεροδρομιο 45λεπτακια μετρημενα 1ωρα+/- απο πειραια οταν εμενα...
θεσσαλονικη που επερνα το λεοφορειο απο 25ης Μαρτιου εκανε μαξ 20 λεπτα
η τιμη για αεροδρομιο ειναι 2ε και 5ε λεοφορειο απο συνταγμα τωρα αν αλαξανε απο τοτε που εφηγα δεν ξερω...
μου λες ποσο κοστηζει να πας και να γηρησεις Αθηνα Θεσσαλονικη? νομιζω 60ε ειναι τα διοδια μονο δεν θες και ενα 100ε βενζινη? δεν θα φας τιποτα στον δρομο?
correction: https://www.viamichelin.com/web/Rout...=&arrivalDate=
ποση ωρα κανει στον Αερα ? τελευταια φορα νομιζω απο την στιγμη που απογειωθηκε εκανε 25λεπτα
ORGIA!!!!!
Οι τιμές του λεωφορείου είναι χαμηλές, όντως, αλλά δεν κάνει "μαξ 30 λεπτά", όπως είπες. 45 λεπτά στην καλύτερη, είσαι μέσα.
Το κανονικό εισιτήριο του μετρό έχει 10€ και κάνει, επίσης, 30-50 λεπτά (από κέντρο και πίσω), αν, φυσικά, έχεις ραντεβού και περάσει ακριβώς όταν φτάσεις στον σταθμό.
Πήγα και γύρισα Θεσσαλονίκη με κόστος ~100€ (2 άτομα). Δεν πέρασα διόδια. Με οικονομικό αυτοκίνητο και οδήγηση, μπορείς να το ρίξεις κι άλλο. Αν πάρεις άλλα 2 άτομα, το κόστος είναι αστείο.
Life begins at 45°.
30 λεπτα ελεγα για το αεροπλανο οχι για το λεοφορειο..
ORGIA!!!!!