Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 132

Θέμα: Αθήνα-Σαλόνικα οδικώς ή αεροπλάνο

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μπα πλέον η αποσκευή δεν είναι στάνταρ και στις άλλες (ολυμπιακή κλπ)

Πρόσφατα γυρνώντας από Ζυρίχη με Swiss, έχω περάσει τον έλεγχο και κάθομαι περιμένωντας την επιβίβαση

Με πλησιάζει μια μαυρούλα του αεροδρομίου και μου λέει ότι επειδή η πτήση είναι υπερπλήρης θα πρέπει να ελέγξει την χειραποσκευή μου

Βγάζει μια φορητή ζυγαριά και την βρίσκει κάτι λιγότερο από δέκα κιλά (με όριο τα οκτώ)

Μου λέει ότι θα πρέπει να την δώσω σαν κανονική αποσκευή (φυσικά πληρώνοντας ανάλογα...)

Της βγάζω κάτι καπνούς που έχω πάρει και της λέω αυτά τα πήρα από τα duty free, άρα μπορώ να τα κουβαλήσω στο χέρι (δύο πακέτα του μισού κιλού - άρα πάμε στα εννιά παρά)

Κοιτάει τους καπνούς, βλέπει ότι είναι ένα κιλό, οπότε πάλι θα πρέπει να να την πάω για κανονική

Εν τω μεταξύ έχω κοκκινίσει από τα νεύρα, και έχει ξεκινήσει διάλογος του στυλ

- I will have to take it
    - No you will not take it

κλπ

Ανοίγω τη βαλίτσα και ξεκινάω να βγάζω 2~3 χοντρές μπλούζες και της λέω:

If you don't let me take the handbag with me as it is, i will start wearing all those blouses in front of you

Τελικά με άφησε

Αν είχες ένα λάπτοπ μέσα ούτε που θα το σκεφτόταν να την ακουμπήσει άν
    την καθιστούσες υπεύθυνη γιά οποιαδήποτε τυχόν ζημιά...........

Βέβαια μιλάτε γιά ωράρια,ελέγχους, περιθώρια κλπ γιατί δεν έχετε ιδέα από αεροδρόμια της μέσης Ανατολής..........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Επιτρέπουν όμως (οι Ελληνικές) μεγαλύτερες διαστάσεις (διότι άλλες ευρωπαϊκές επιτρέπουν και περισσότερα κιλά - από 10-12kg ή και παραπάνω) και επιπλέον δεν τις ζυγίζουν (τουλ. δε μου έχει τύχει ποτέ προσωπικά).

Αυτό με ανάγκασε να αγοράσω 2 χειραποσκευές επί τούτου. Σαν καταναλωτή, αυτό το πράγμα με εκνεύρισε.
    υπάρχει ελληνικη που επιτρεπει μεγαλυτερη ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ απο 55χ40χ20?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Αν είχες ένα λάπτοπ μέσα ούτε που θα το σκεφτόταν να την ακουμπήσει άν
    την καθιστούσες υπεύθυνη γιά οποιαδήποτε τυχόν ζημιά...........

Βέβαια μιλάτε γιά ωράρια,ελέγχους, περιθώρια κλπ γιατί δεν έχετε ιδέα από αεροδρόμια της μέσης Ανατολής..........
    Το 2003 στην medina μου είχε λήξει η βίζα 2 ώρες πριν την αναχώρηση-επιστροφή του αεροπλάνου. Δεν με άφησαν να περάσω και έμεινα άλλες 7 μέρες κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο περιμένοντας ανανέωση για να μπορέσω να φύγω.
    Μόνο το να επισκέπτεσαι αυτή την χώρα είναι μια περιπέτεια.
    Τα ίδια και στην αλγερία. Άμα πέσεις σε κανά ραμαζάνι δεν ξέρεις πότε θα γίνει η εσωτερική πτήση. Περιμένεις σαν τον μαλάκα. Τα παλιότερα χρόνια δεν μίλαγε και κανένας αγγλικά εκεί κάτω στα τοπικά αεροδρόμια. Δράμα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Το 2003 στην medina...
    Μόνο το να επισκέπτεσαι αυτή την χώρα είναι μια περιπέτεια.
    Πού βρίσκεται η χώρα αυτή;!
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πού βρίσκεται η χώρα αυτή;!
    Saoud arabia.
    Δεν ξέρεις που είναι ο τάφος του μωάμεθ?
    https://www.google.com/maps/place/Al...19!4d39.611721

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Αν ,μαγικά πάντα ,στο κάνει κανένας άλλος ,γράψε εντυπώσεις ...
    ΥΓ Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου έμεινα Fife & Εδιμβούργο και κινήθηκα αρκετά και με λεωφορείο ,δεν υπήρξε ένας ξένος (από αυτά τα κορόιδα που περνάς στη σειρά φίλε )που να μην χαιρέτησε τον οδηγό κατεβαίνοντας από το λεωφορείο ,εμείς βέβαια εδώ κάτω είμαστε πολύ μάγκες για τέτοιες συμπεριφορές...
    Ρε φιλε επειδη μου την λες χωρις να εχεις γνωση της καταστασης ακου λοιπον...το αεροδρομιο στο ηρακλειο δεν εχει την δυνατοτητα ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ κινησης που εχει!και 2 ωρες να πας νωριτερα μπορει να σου κατσει και παλι να μην προλαβαινεις οποτε ασε σε μενα τα μαθηματα.οχι φιλε μου,εγω που ανεβοκατεβαινω σχεδον καθε βδομαδα για δουλειες δεν εχω την πολυτελεια του χρονου που εχει ο ξενος ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!και δεν θα παθουν κατι με εναν που θα περασει πρωτος τον ελενγχο και κανεις δεν θα με περιμενει απο την πτηση.ειμαι σιγουρος πως εισαι απο αυτους που μολις ανοιγει η πυλη πας στην ουρα και μπορει να περιμενεις και 20 λεπτα χωρις λογο ενω μπορεις να σηκωθεις τελευταιος οπως πιθανα θα ησουν ετσι και αλλιως...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλε επειδη μου την λες χωρις να εχεις γνωση της καταστασης ακου λοιπον...το αεροδρομιο στο ηρακλειο δεν εχει την δυνατοτητα ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ κινησης που εχει!και 2 ωρες να πας νωριτερα μπορει να σου κατσει και παλι να μην προλαβαινεις οποτε ασε σε μενα τα μαθηματα.οχι φιλε μου,εγω που ανεβοκατεβαινω σχεδον καθε βδομαδα για δουλειες δεν εχω την πολυτελεια του χρονου που εχει ο ξενος ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!και δεν θα παθουν κατι με εναν που θα περασει πρωτος τον ελενγχο και κανεις δεν θα με περιμενει απο την πτηση.ειμαι σιγουρος πως εισαι απο αυτους που μολις ανοιγει η πυλη πας στην ουρα και μπορει να περιμενεις και 20 λεπτα χωρις λογο ενω μπορεις να σηκωθεις τελευταιος οπως πιθανα θα ησουν ετσι και αλλιως...
    ........stin trapeza den exo tin polyteleia tou xronou ara tha xotho mprosta sou......
    ..sto gipedo den blepo kala ara tha xotho mprosta sou....
    .......sto super market biazomai ara tha fonazo ENA PRAGMA, ENA PRAGMA, kai tha mpo mprosta sou.....
    ... o kathe eis tyxaios proigeitai tou tourista.....
    ............ opou o ntopios touristas proigeitai tou ksenou tourista...........
    .....ego pou eimai 1,92 kai 135 kila proigoumai ton ypoloipon (ektos apo ton Zampidi kai loipous palaistes).....
    ................sti diastayrosi i 1000ss proigeitai tou innova.....
    ...stin ethniki i cayenne proigeitai tou ibiza......

....ki ego o megas tzimidios proigoumai pantou!!!!!.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Επειδή από ότι καταλαβαίνω θα ακούσω πολλές ανοησίες από αφελής ανθρώπους ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.κανονικα στην σειρά κάθομαι.το αν με περνούν τα σεκιουριτι από το χέρι και με πανε μπροστά όπως θα έκαναν για κάθε αργοπορημένο επιβάτη δεν αφορά κανέναν.

Υγ.κανε δίαιτα.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Επειδή από ότι καταλαβαίνω θα ακούσω πολλές ανοησίες από αφελής ανθρώπους ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.κανονικα στην σειρά κάθομαι.το αν με περνούν τα σεκιουριτι από το χέρι και με πανε μπροστά όπως θα έκαναν για κάθε αργοπορημένο επιβάτη δεν αφορά κανέναν.

Υγ.κανε δίαιτα.
    an den afora kanenan , min to grafeis dimosia.

y.g. diaita den paizei,
    kathe fora pou pernao ekso apo ta goodys ,
    bgainei o mageiras kai me bazei proto sti seira.

και Αθηνα και Θεσσ παιζουν λεοφορεια και μετρο(αθηνα) με 2-5ε μαχ 30 λεπτα ταξιδι... και απο 1 ωρα συνολο αναμονης συνηθως... με αμαξι θες 200ε αλερετουρ και λιγα εβαλα..
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    μετρο(αθηνα) με 2-5ε
    Όχι.

μαχ 30 λεπτα ταξιδι
    Όχι.

με αμαξι θες 200ε αλερετουρ και λιγα εβαλα..
    Όχι.

Ίσως ισχύουν όλα αυτά, αν μένεις στην Παλλήνη και οδηγείς Veyron.

Όχι, ούτε καν. Ακόμα κι από την Παλλήνη, 6€ έχει το εισιτήριο.
    Life begins at 45°.

φιλε πρην 6 μηνες εμενα Θεσσαλονικη και ειχα πεταξει πολλες φορες...

λεοφορειο απο Συνταγμα αεροδρομιο 45λεπτακια μετρημενα 1ωρα+/- απο πειραια οταν εμενα...

θεσσαλονικη που επερνα το λεοφορειο απο 25ης Μαρτιου εκανε μαξ 20 λεπτα

η τιμη για αεροδρομιο ειναι 2ε και 5ε λεοφορειο απο συνταγμα τωρα αν αλαξανε απο τοτε που εφηγα δεν ξερω...

μου λες ποσο κοστηζει να πας και να γηρησεις Αθηνα Θεσσαλονικη? νομιζω 60ε ειναι τα διοδια μονο δεν θες και ενα 100ε βενζινη? δεν θα φας τιποτα στον δρομο?

correction: https://www.viamichelin.com/web/Rout...=&arrivalDate=

ποση ωρα κανει στον Αερα ? τελευταια φορα νομιζω απο την στιγμη που απογειωθηκε εκανε 25λεπτα
    ORGIA!!!!!

Οι τιμές του λεωφορείου είναι χαμηλές, όντως, αλλά δεν κάνει "μαξ 30 λεπτά", όπως είπες. 45 λεπτά στην καλύτερη, είσαι μέσα.

Το κανονικό εισιτήριο του μετρό έχει 10€ και κάνει, επίσης, 30-50 λεπτά (από κέντρο και πίσω), αν, φυσικά, έχεις ραντεβού και περάσει ακριβώς όταν φτάσεις στον σταθμό.

Πήγα και γύρισα Θεσσαλονίκη με κόστος ~100€ (2 άτομα). Δεν πέρασα διόδια. Με οικονομικό αυτοκίνητο και οδήγηση, μπορείς να το ρίξεις κι άλλο. Αν πάρεις άλλα 2 άτομα, το κόστος είναι αστείο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Οι τιμές του λεωφορείου είναι χαμηλές, όντως, αλλά δεν κάνει "μαξ 30 λεπτά", όπως είπες. 45 λεπτά στην καλύτερη, είσαι μέσα.

Το κανονικό εισιτήριο του μετρό έχει 10€ και κάνει, επίσης, 30-50 λεπτά (από κέντρο και πίσω), αν, φυσικά, έχεις ραντεβού και περάσει ακριβώς όταν φτάσεις στον σταθμό.

Πήγα και γύρισα Θεσσαλονίκη με κόστος ~100€. Δεν πέρασα διόδια. Με οικονομικό αυτοκίνητο και οδήγηση, μπορείς να το ρίξεις κι άλλο.
    δεν περνω μετρο αρα δεν ξερω τελευταια φορα εκανε 7ε... περνω Λεοφορειο οταν ειμαι Αθηνα εχει απο παντου (ΚΤΕΛ/Τρενα/Λιμανι/Συνταγμα)
    ORGIA!!!!!

30 λεπτα ελεγα για το αεροπλανο οχι για το λεοφορειο..
    ORGIA!!!!!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  2. Κοντινή εκδρομή : Αθήνα, Στενή Εύβοιας, Οξύλιθος Κύμης
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 11:57
  3. Αθηνα πολη της βιας