Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ok, τα 600 γράφουν 299 τώρα.
ΕΛΕΟΣ, όχι άλλο κάρβουνο.
Τις φωτογραφίες τις τράβηξες εσύ ή τις βρήκες κάπου?
ειναι απο video κομμενες...
απο dyno τεστ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ok, τα 600 γράφουν 299 τώρα.
ΕΛΕΟΣ, όχι άλλο κάρβουνο.
Τις φωτογραφίες τις τράβηξες εσύ ή τις βρήκες κάπου?
απο dyno τεστ...
Α οκ, είπα και εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
απο dyno τεστ...
Ποτέ δεν πρόκειται να γράψει 299 στο δρόμο.![]()
www.clubcsl.com
ναι ρε συ εδω το r1 τρακοσαριζει με ζορι...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Α οκ, είπα και εγώ.
Ποτέ δεν πρόκειται να γράψει 299 στο δρόμο.![]()
Παιδιά είχα R6 03 και είχα δεί 287 στο μπάμ και 292 σχεδόν στον κόφτη. Τώρα έχω ένα Gsxr k6 600cc και είχα δεί μαμά στις 14000 σαλ 272km/h αλλά είχε κίνηση και έκοψα, είναι μακριά η 6η ταχήτητα και μακρή γενικά μοτο θέλει πολύ δρόμο να τελικιάσει. Γιαυτό και έβαλα ένα δόντι μικρότερο μπροστά και 15τ και είδα στισ 16000 σαλ 292 km/h και έκοψα πάλι για τον ίδιο λόγο ενώ ανεβάζει . Αν πάω στην ευθεία της Θήβας ίσως δω στο κοντέρ 300+ χιλιόμετρα. Δεν ξέρω, πάντως έτσι που το κόντινα πάει σχεδόν μαζί με R1 03 που έχει ένας φίλος μέχρι τα 250-260, μετά λόγο κυβικών χαλαρώνει, ένας άλλος φίλος με R1 04 μέχρι τα 270 που είχε στο κοντέρ του δεν με πλησίαζε ή δεν με έφτανε . Το πιστεύεται αυτό , εμένα μου φαίνεται τρελό, απίστευτο, είμαι yamahakias ο λόγος που δεν πήρα R6 06 είναι η τιμή και το ύψος σέλας το έφτανα με τις μύτες, σαν εντούρο σχεδόν, αλλά είναι μακράν μπροστά. Τα παιδιά μου λέγανε ότι δεν με φτάνανε αν και έχουν 1000cc τους λέω ότι αν είχα R6 06 δεν θα με βλέπανε.
Αυτα τα ολίγα τρελά.
soraios
καλα το 600 περασε τα 1000αρια??στην ευθεια?:hypnotize καλα αμα θελετε τελικες παρτε κανα χαγιαμπου(τ)σα κ η πραγματικη τελικη μονο με gps μετριεται.
οτι να ναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Παιδιά είχα R6 03 και είχα δεί 287 στο μπάμ και 292 σχεδόν στον κόφτη. Τώρα έχω ένα Gsxr k6 600cc και είχα δεί μαμά στις 14000 σαλ 272km/h αλλά είχε κίνηση και έκοψα, είναι μακριά η 6η ταχήτητα και μακρή γενικά μοτο θέλει πολύ δρόμο να τελικιάσει. Γιαυτό και έβαλα ένα δόντι μικρότερο μπροστά και 15τ και είδα στισ 16000 σαλ 292 km/h και έκοψα πάλι για τον ίδιο λόγο ενώ ανεβάζει . Αν πάω στην ευθεία της Θήβας ίσως δω στο κοντέρ 300+ χιλιόμετρα. Δεν ξέρω, πάντως έτσι που το κόντινα πάει σχεδόν μαζί με R1 03 που έχει ένας φίλος μέχρι τα 250-260, μετά λόγο κυβικών χαλαρώνει, ένας άλλος φίλος με R1 04 μέχρι τα 270 που είχε στο κοντέρ του δεν με πλησίαζε ή δεν με έφτανε . Το πιστεύεται αυτό , εμένα μου φαίνεται τρελό, απίστευτο, είμαι yamahakias ο λόγος που δεν πήρα R6 06 είναι η τιμή και το ύψος σέλας το έφτανα με τις μύτες, σαν εντούρο σχεδόν, αλλά είναι μακράν μπροστά. Τα παιδιά μου λέγανε ότι δεν με φτάνανε αν και έχουν 1000cc τους λέω ότι αν είχα R6 06 δεν θα με βλέπανε.
Αυτα τα ολίγα τρελά.
φιλε απο τη στιγμη που αλλαξες το εμπρος γραναζι το κοντερ σου εχει επιπλεον σφαλμα (δηλ ακομα μεγαλυτερο απο αυτο που εχει απο το εργοσταστιο ΠΑΝΤΑ "αισιοδοξο")
αρα οι τελικες που γραφεις ειναι "ΥΠΕΡ-αισιοδοξες"...
Θα συμφωνήσω με idi ότι με το μικρό γραναζάκι το κοντέρ σου γράφει παπάδες.
Επιπλέον, με την ΚΑΜΜΙΑ δεν είσαι μπροστά από R1 04!
Και μπορώ να στο αποδείξω όποια ώρα και στιγμή θέλεις.
www.clubcsl.com
Alex kai ego mazi me to diko mou giati mou fenete oti thelei grafei o kathenas edo mesa.... dyskoleuete na 300arisi to R1 04???
edo exoume dei 304xlm me tin gria tou 98'
το μαμα r1 05 δυσκολευεται ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Alex kai ego mazi me to diko mou giati mou fenete oti thelei grafei o kathenas edo mesa.... dyskoleuete na 300arisi to R1 04???
edo exoume dei 304xlm me tin gria tou 98'
Na fantasto oti prospathises toses fores na to 300ariseis pou apelpistikes. giauto eksigite i sigouria sou.....Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
το μαμα r1 05 δυσκολευεται ναι...
AAAAAAaaaa ksexasa, den exeis kan diploma![]()
Otan loipon megaloseis, isos to diapistoseis kai monos sou oti me pempti bgazei 299xlm .
Kai prosoxei otan tha to anoikseis to gkazi mexri to 1/3 giati meta tis 10ares dagkonei.![]()
φιλε συμφορουμιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Na fantasto oti prospathises toses fores na to 300ariseis pou apelpistikes. giauto eksigite i sigouria sou.....
AAAAAAaaaa ksexasa, den exeis kan diploma![]()
Otan loipon megaloseis, isos to diapistoseis kai monos sou oti me pempti bgazei 299xlm .
Kai prosoxei otan tha to anoikseis to gkazi mexri to 1/3 giati meta tis 10ares dagkonei.![]()
κατα πρωτον ειρηνη!!
κατα δευτερον οτι λεω το λεω απο video που εχω δει...
και σε οποιο βιντεο την εχω δει δεν 300ριζει καν...![]()
τεσπα...
δως μου τα φωτα σου!!![]()
αλλο γραναζι μπροστα σου δεχνει οτι θελει το κοντερ .+- Με ενα GPS αν ειχες πανω σου θα γελαγες απο την αποκλιση που σου δινει![]()
www.kawasaki-bikers.gr
οχι οτι ο θεος vale ειναι στη yamaha .... οχι οτι το R1 ειναι το απολυτο μηχανημα ........ οχι οτι εχω ενα YZ... αλλα επειδη ειχα την τυχη να εχω μηχανακια πιστας και να εχω οδηγησει το R6 του 2002 κια επαθα πλακα αλλα το καινουριο R6 ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...................... ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΣΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ
Παιδιά ξεφτύλα (χου) με έκανε ο κολλητός μου με το r6 2002 καρμπυρατεράτο είναι μαμά όλα εκτός από τα καρμυρατέρ που είναι ζιγκλερομένα με βελόνες, μαμά εξάτμηση ,και όλα τα άλλα.
Εγώ με Full Arrow, prog. Yosimura , ένα δόντι μπροστά κοντό15τ , δείτε τι έγεινε. ενώ πήγαινα τελική με 293χλμ ο φίλος μου με πέρναγε με 267χλμ και ξεκόλαγε, ανοίξαμε 3η ταχύτητα και στην αλλαγή πάνω που φώρτωνε 4η με πέρασε σαν σταματημένο σαν να έβαζα όπισθεν και αυτός 1η, τόσο μεγάλη διαφορά. Απογοητεύτηκα, την άλλη μέρα πήγα και μηδένισα μείγματα έβαλα το μαμά γρανάζι μαμά είναι τώρα εκτός απ την εξάτμηση. Και θα τα ξανά πάμε να τα δοκιμάσουμε. Αν με περάσει πάλι το πουλάω, εξατμήσεις όλα. Τι άλλο να κάνω?
Αυτά.
soraios
Na περιμενιες λιγο να ανοιξει το μοτερ σου γιατι ειναι καινουργιο ακομα και να μην αναλωνεσαι σε ασκοπες κοντρες με φιλους!Μπες μεσ στην πιστα και σκιστου τα ραμματα στις στροφες του φιλου σου και μετα ελα πες μου πιο στριβει καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Παιδιά ξεφτύλα (χου) με έκανε ο κολλητός μου με το r6 2002 καρμπυρατεράτο είναι μαμά όλα εκτός από τα καρμυρατέρ που είναι ζιγκλερομένα με βελόνες, μαμά εξάτμηση ,και όλα τα άλλα.
Εγώ με Full Arrow, prog. Yosimura , ένα δόντι μπροστά κοντό15τ , δείτε τι έγεινε. ενώ πήγαινα τελική με 293χλμ ο φίλος μου με πέρναγε με 267χλμ και ξεκόλαγε, ανοίξαμε 3η ταχύτητα και στην αλλαγή πάνω που φώρτωνε 4η με πέρασε σαν σταματημένο σαν να έβαζα όπισθεν και αυτός 1η, τόσο μεγάλη διαφορά. Απογοητεύτηκα, την άλλη μέρα πήγα και μηδένισα μείγματα έβαλα το μαμά γρανάζι μαμά είναι τώρα εκτός απ την εξάτμηση. Και θα τα ξανά πάμε να τα δοκιμάσουμε. Αν με περάσει πάλι το πουλάω, εξατμήσεις όλα. Τι άλλο να κάνω?
Αυτά.![]()
Τα χιλιομετρα που ειχες οταν σε περναγε ο κολλητος σου ειναι πλασματικα λογω αλλαγης του μπροστινου γραναζιου,με λιγα λογια το κοντερ σου εδειχνε οτι ηθελε και οποτε ηθελε![]()
Keep spamming!!!:a13: