Δεν ξερεις τι λες . μάλλον , ξέρεις όσο ξέρει και ο Τακης Τσουκαλας από αντικειμενικό ποδόσφαιρο…
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε αμέσως στο moto.gr.
Το θέμα ηταν με την αφίσα της εκδήλωσης που ΔΕΝ ανέφερε ότι έχει κόστος εισόδου.
Ο ίδιος ο κος Γκονης με ένα πολύ ευγενικό και κατατοπιστικό ποστ, διευκρίνισε τα πράγματα και ζήτησε συγνώμη για την παράβλεψη.
Από εκει και πέρα όλων η ευχή ήταν να επιτύχει η εκδήλωση και φυσικά συνέχιζε να φιλοξενείται στο φορουμ..
Αν σε ενόχλησε ο χαβαλές για το φινγκερ φουντ και το σπαρκλινγκ γουαιν , που να δεις τι έχουν γραφτεί για την πανελλήνια πχ..
Εδώ , γράφουν όλοι αλλά τα ακούν και όλοι …
Οσο για το «ψυχογράφημα» , ξερω ότι εισαι γιατρος , ελπίζω να μην είσαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος..
Η τακτικη '' σε προσβαλω '' για να στειλω την μπαλα στην κερκιδα αποπροσανατολιζοντας ειναι για κλαμματα.Εθεσα δυο τρια θεματα ,που και αλλοι τα διαπιστωνουν ,ακομα ειμαι σιγουρος και εσυ.Δεν γουσταρετε συνεχιση κουβεντας ,πεστε το απλα.Εγω ειπα την γνωμη μου,αντιλογο με επιχειρηματα δεν ακουσα.Μην προσπαθεις να με προσβαλεις προσωπικα γιατι δεν μπορεις.
κουκουρουκουκου
Κολακεύεις τον εαυτό σου αν θεωρείς ότι προσπάθησα να σε προσβάλω. Τόνισα, απλά, ότι δε μπορείς να ψυχολογήσεις (όχι εσύ, οποιοσδήποτε) τους πάντες από ένα ποστ ή δύο ή 5000. Είναι απλά αδύνατο. Ίσως ένα μέρος τους και πάλι με κάθε επιφύλαξη.
Προσωπικά δε θέτω τέτοια θέματα, δε με ενδιαφέρουν και, αν σχολιάζω ποτέ, είναι χάριν συζήτησης και τίποτα παραπάνω. Δεν έχουν να μου προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Life begins at 45°.
Αν μιλάς ιατρική ιδιότητα, δεν την κατέχω. Μου αρκούν όσα βλέπω, όσα διαβάζω, όσο δουλεύει το μυαλό και μέχρι οπου μπορεί να φτάσει αυτό. Δεν νομίζω οτι διαφέρει άλλωστε και ιδιαίτερα από την εκ του ασφαλούς κριτική που κάνεις εσύ.
Δεν έχω στο λεξικό μου την λέξη "αντιστοιχεια". Το μπλαζέ ύφος το είχα πάντα, και στην διαχείριση είμαι από το 2008 αν σε βοηθάει κάπου αυτό. Και απ΄όσο με θυμάμαι, η υπομονή στην μαλακία δεν ήταν ποτέ από τις αρετές μου. Είναι γνωστό πως κάποιοι εδω μέσα με λένε Βείρωνα, αφού νόμιζα πως το θέμα αφορούσε μόνο εμένα αρχικά.
Δεν ξέρω τι λέει για σένα το συγκεκριμένο ποστ, εμένα δεν μου λέει τίποτα πάντως. Ήταν μια εκδήλωση φίλων/κατόχων της ducati. Κανείς δεν σας είπε λαμόγια, κάποιοι ανέφεραν (και σωστά) πως η αφίσα θα έπρεπε να αναφέρει τιμή εισόδου για να είναι πλήρης.
Από που κι ως που είναι "ξεφτιλίκι" το οτι δεν σφάξαμε τα εν λόγω σχόλια, ή γιατί δεν πήραμε θέση υπερ των (αμελών) διοργανωτών μόνο εσύ το καταλαβαίνεις, εκτός και όπως σου ξαναείπα θεωρείς πως είμαστε η σελίδα εταιρικής προβολής κάποιας εταιρίας και των κατόχων τους.
Το παραπάνω μου θυμίζει κάτι σε τρικυμία εν κρανίω ενώ δεν έχουμε και πολλά πολλά μεταξύ μας για να χρησιμοποιείς υπονοούμενα και στυλάκι "να'σου πω εγώ". Αν έχεις κάτι ξεκάθαρο να πεις, πές το γιατί κουράζεις. Το finger food, ονομάζεται και fisting ενίοτε. Πάμε παρακάτω.
Τι ακριβώς θα ήθελες να γίνει για να μην "ξεφτιλιστούμε"? Να εκδράμουμε ομαδικά ως forum στο Κορωπί? Να γυαλίσουμε τα μηχανάκια? Να πέσουμε στα τέσσερα και να προσκυνάμε το Cucciolo?
Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος?
Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος αντιλήφθηκε το 100% των γραφομένων σου. Την επόμενη φορά να χρησιμοποιείς απλές, σύντομες προτάσεις, με λέξεις που γνωρίζεις τι σημαίνουν και πώς συντάσσονται, γιατί στην υπεράνθρωπη προσπάθειά σου να εντυπωσιάσεις μερικούς αγνώστους διαδικτυακώς, η σύνταξή σου πλησιάζει το επίπεδο παιδιών Β' δημοτικού. Προς τα κάτω.
Μαθήματα ηθικής, κουβέντες ξερολίασης και υπεροψίας, επίδειξη ικανοτήτων/ιδιοτήτων και "ψυχολογικές ενδοσκοπήσεις" από το πιο δήθεν άτομο που έχει log-άρει ποτέ στο φόρουμ, ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε. Αυτά, στους ντουκατίστι, που περνάνε.
Life begins at 45°.
Αν θα ειμουν ευχαριστημενος να πεσετε στα 4 να προσκυνατε το κουτσιολο ..
Και περιμενεις να σε παρει σοβαρα και να σε σεβαστει ο συνομιλητης σου με αυτα που γραφεις; ρε συ Βυρωνα ;.Και με σκυλοειρωνευεσαι σε θρεντ με τιτλο << Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.>>.Η συζητηση Βυρωνα αφορα χαρακτηρες ,οχι μηχανακια.Το παραδειγμα που παραθεσα με το θρεντ της ντουκατι ,ειναι ο τροπος που ξεκιναει το δυναμιτισμα σε ενα θρεντ απο τρολλαρισμα που θα μπορουσε να αφορα τα Χοντα,τα σουζουκι η οποιοδηποτε αλλο θρεντ γινεται flame απο εγγενη κακοτροπια Βυρωνα.
Και αυτη την κακοτροπια την εχουν τα ιδια και τα ιδια ατομα Βυρωνα που η παρουσια και η δραση τους ειναι δεδομενη και στημενη σε αναλογα θρεντ,επαναλαμβανω ειτε με ντουκατι,ειτε με οποιαδηποτε αλλη μαρκα.
Δεν το εχετε διαπιστωσει οτι το '' ψυχογραφημα του ειρωνα '' που εξεθεσα on topik και σας ξενισε ,αφορα τα κλασσικα τρολλ και τον ορισμο της υπαρξης τους; Δεν αντιλαμβανεσαι οτι ο '' telegonos '' που ξεκιναει το τρολλαρισμα στο θρεντ ειναι το ιδιο προσωπο με τον μπαναρισμενο αρχιτρολλ ''πολυμηχανο '' που αποτελει το κεντρικο προφιλ του ψυχογραφηματος;http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2835825 Και εσυ και οι αλλοι ρε Βυρωνα ,πεφτετε να με φατε με προσβολες και με ειρωνευεστε και απο πανω που εμβαθυνω - on topik επαναλαμβανω -στο κυριο προφιλ του ειρωνα των θρεντς ,στο ποιον και στον σκοπο υπαρξης του;
κουκουρουκουκου
Γι'αυτό έβαλα αυτό το άβαταρ. Επειδή με αντιπροσωπεύει. Αλλιώς θα έβαζα ένα ΓΙΑΜΑΧΑ για να δείξω σε όλον τον κόσμο τι μηχανάκι έχω, γιατί όλοι πρέπει να ξέρουν.![]()
Aς μη συνεχίσουμε τον διάλογο εδώ. Μπορώ να το κάνω για πάντα, αλλά είναι κρίμα να γίνεται αυτό σε ένα thread.
Ορίστε, θα σου αφήσω και την τελευταία κουβέντα, που την έχεις εμφανώς ανάγκη και υπόσχομαι να μην απαντήσω.
Life begins at 45°.