ενταξει τιγκα τα γλυτωσαμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχω δηλώσει καθαρά ότι κι εμένα μου αρέσουν οι τετράποδοι σκύλοι και οι σκυλίτσες.... ορισμένες φορές και οι δίποδες![]()
![]()
![]()
ενταξει τιγκα τα γλυτωσαμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχω δηλώσει καθαρά ότι κι εμένα μου αρέσουν οι τετράποδοι σκύλοι και οι σκυλίτσες.... ορισμένες φορές και οι δίποδες![]()
![]()
![]()
Λινάκι έχεις κοράκλα που σου μοιάζει,
να την χαίρεσαι βρε!!!
νικολακι ... σπαμαρουμε ποστ εεε? και μετα απειλουμε με σβησιμο σε 10' εεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια που είπες φλογοβόλο..... Δράττωμαι της ευκαιρίας να βάλω μία δική μου με κάποιο αντικείμενο που είχαμε μία σχέση για 15 μήνες (περίπου).....
οποιος αγαπαει τα ζωα αγαπαει και τους ανθρωπους.... ειτε στα 2 ειτε στα 4 χαχαχαχαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευχαριστω Λαμπρουκο για το παρων σου .... να σαι παντα καλα εκ βαθεων ψυχηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Λινάκι έχεις κοράκλα που σου μοιάζει,
να την χαίρεσαι βρε!!!
Re thn ton exete ntsei aftonane?????Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια που είπες φλογοβόλο..... Δράττωμαι της ευκαιρίας να βάλω μία δική μου με κάποιο αντικείμενο που είχαμε μία σχέση για 15 μήνες (περίπου).....
san leromenh sfougaristra einai lemeee
τι ναι τουτο το ομορφουλη καλε? λαμπραντορ?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
το κουταβι μου....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ΕΧΩ ΘΗΛΥΚΟ ΙΔΙΟ RSP!!!!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Βάλε κι εκείνη που "βρωμίστηκε¨λιγάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Σε ενα υπεροχο Καναδικο Λυκο 42-47 κιλα αναλογα την εποχη...
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Πανουργία πολύ χωματερός είναι ο dog σου![]()
Ειχα παντα σκυλια, διαφορες ρατσες, πολλα αδεσποτα που μαζευαμε.Το συγκεκριμενο σκυλι ειναι αλλο πραγμα, τρομερος συνδιασμος εξυπναδας, τρυφεροτητας, δυναμης και οταν χρειαστει τρομερος φυλακας.Τον ειχα εκπαιδευση σε ενα Βουλγαρο που προπονει τα σκυλια του στρατου. Δεν τον χτυπησα ποτε, δεν χρειαστηκε.Εχει εκπαιδευτει σε ολες τις εντολες και σωματοφυλακη και εντολες μονο με το χερι(σιωπης) και εχει ομως κρατησει και το χαρακτηρα του..Δεν ειναι ρομποτ και ουτε θελω να γινει..
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com