Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 93

Θέμα: ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Εσύ μην μιλάς με τα λάδια στα χέρια.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Υπερβολη απο 390 σε XR1000...Μαζευει τα χλμ σα στραγαλια. Οταν θα ερθει η ωρα να πεσεις στα φρενα ή να στο στριψεις και θα εχεις καμια 230αρα εκει θα ειναι τα δυσκολα.
    Παρε κατι ενδιαμεσο (~600-700cc) να μαθεις και σε λιγο παραπανω γκαζι και ασε τα 150+ γι αργοτερα.
    Τωρα αν εισαι σουπερ μυαλωμενος και καταφερεις να μαθεις πριν παθεις προχωρα.

Τωρα αν ειναι βολικο για ταξιδια, ευκολο στην πολη ειναι εντελως υποκειμενικο.
    Αλλοι κουραζονται με γυμνα ή/και σουπερ ον-οφ...τι να λεμε τωρα.
    Μυαλωμενοι είμαστε όλοι αλλά όταν είσαι πάνω μερικές φορές παρασύρεσαι από το γκάζι και την στιγμή...:P(πικρή αλήθεια)

Administrator
    το 900XR το έχεις δει;

μήπως να πήγαινες σε αυτό για αρχή και να δεις πιο μετά το 1000;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    το 900XR το έχεις δει;

μήπως να πήγαινες σε αυτό για αρχή και να δεις πιο μετά το 1000;
    Το έχω σκεφτεί αλλά πιστεύω πως θα χαθεί η όλη μαγεία και ο ενθουσιασμός όταν έρθει η ώρα για το 1000...δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ και αν το εξήγησα σωστά. Μια φορά το παίρνεις και μια φορά το ζεις όλο αυτό το πακέτο συναισθημάτων πιστεύω.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PanosK24 Προβολή μηνύματος
    Το έχω σκεφτεί αλλά πιστεύω πως θα χαθεί η όλη μαγεία και ο ενθουσιασμός όταν έρθει η ώρα για το 1000...δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ και αν το εξήγησα σωστά. Μια φορά το παίρνεις και μια φορά το ζεις όλο αυτό το πακέτο συναισθημάτων πιστεύω.
    το αντίθετο ακριβώς θα συμβεί

Θα ενθουσιαστείς 2 φορές και πίστεψέ με, θα τρομάξεις άλλε τόσες ή και περισσότερες με μεγαλύτερη ασφάλεια.

και πού 'σαι, τα σχολεία στον Χούντρα (τουλάχιστον το 1 & το 2) κάνε τα με το 390.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PanosK24 Προβολή μηνύματος
    δεν ισχυει αυτο. αν ησουν 35 θα ελεγα ναι αλλα στα 24 ειναι αναποδα. αν παρεις τωρα μια μηχανη σχεδον top tier μετα δεν εχεις τι να παρεις. εκτος αν θες να σκασεις 30χιλιαρικα για ενα multi v4 η καποιο εξωτικο superbike. το να ανεβαινεις σκαλοπατια ειναι πιο ενδιαφερον και σιγουρα μαθαινεις καλυτερα και απολαμβανεις περισσοτερα. make no mistake, αυτη η μηχανη πιο πολυ θα σε κουρασει και θα σε τρομαξει παρα θα σε μαθει. με ενα 900 θα νιώσεις περισσοτερο οτι οδηγας παρα οτι σε οδηγαει. σε 3 χρονια το πουλας και παιρνεις 1000. τοτε θα εισαι πιο πιο ανετος πανω του και δεν θα νιωσεις ουτε μια στιγμη οτι εχασες χρονο. το να αλλαζεις μηχανακια αλλωστε ειναι ωραιο. το να παρεις τωρα το καλυτερο που βγαινει απο εργοστασιο σημαινει οτι εχασες ολη η μαγεια του να καβαλας συνεχως κατι καλυτερο.
    αν γυρναγα το χρονο πισω στα 18 και μου ελεγαν να ξαναπαρω οτι μηχανη θελω στα 18 δεν θα επαιρνα χιλιαρι.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν ισχυει αυτο. αν ησουν 35 θα ελεγα ναι αλλα στα 24 ειναι αναποδα. αν παρεις τωρα μια μηχανη σχεδον top tier μετα δεν εχεις τι να παρεις. εκτος αν θες να σκασεις 30χιλιαρικα για ενα multi v4 η καποιο εξωτικο superbike. το να ανεβαινεις σκαλοπατια ειναι πιο ενδιαφερον και σιγουρα μαθαινεις καλυτερα και απολαμβανεις περισσοτερα. make no mistake, αυτη η μηχανη πιο πολυ θα σε κουρασει και θα σε τρομαξει παρα θα σε μαθει. με ενα 900 θα νιώσεις περισσοτερο οτι οδηγας παρα οτι σε οδηγαει. σε 3 χρονια το πουλας και παιρνεις 1000. τοτε θα εισαι πιο πιο ανετος πανω του και δεν θα νιωσεις ουτε μια στιγμη οτι εχασες χρονο. το να αλλαζεις μηχανακια αλλωστε ειναι ωραιο. το να παρεις τωρα το καλυτερο που βγαινει απο εργοστασιο σημαινει οτι εχασες ολη η μαγεια του να καβαλας συνεχως κατι καλυτερο.
    αν γυρναγα το χρονο πισω στα 18 και μου ελεγαν να ξαναπαρω οτι μηχανη θελω στα 18 δεν θα επαιρνα χιλιαρι.
    +1301 (είναι πολλάαααααααα τα κ.εκ.)

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Άσχετος δεν φωτογράφησε κανέναν και προσωπικά θεωρώ πως έχει και δίκιο.

Ακόμα και να βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτά που γράφει όμως, έχω να σου πω 2 πράγματα.
    Πρωτον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται .
    Δεύτερον το "πάμε σε μια πίστα και θα σου δείξω πόσο γαματος ειμαι" δεν λέει τίποτα.

Μην επιτιθεσαι στο κόσμο κατά αυτό το τρόπο. Παρτο σα προειδοποίηση.
    Εσύ τι θες? Πόσα μηχανάκια είχες στην κατοχή σου , επιτρέπεται να απαντάς εδώ?
    The Dirty Harry

Administrator
    Εσύ τι θες? Πόσα μηχανάκια είχες στην κατοχή σου , επιτρέπεται να απαντάς εδώ?
    Ώπα μάγκες, όλοι ΠΡΟΣΟΧΗ, πλάκωσαν οι λέουρες

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    το αντίθετο ακριβώς θα συμβεί

Θα ενθουσιαστείς 2 φορές και πίστεψέ με, θα τρομάξεις άλλε τόσες ή και περισσότερες με μεγαλύτερη ασφάλεια.

και πού 'σαι, τα σχολεία στον Χούντρα (τουλάχιστον το 1 & το 2) κάνε τα με το 390.
    Tracer 9 ή Tracer 9GT . Τι θα έλεγες για αυτό αντί του 900XR;
    Τα σχολείο θα τα κάνω με το 390 σίγουρα

Νέο μέλος
    Ίδια ερώτηση που έκανα και στον Χάρη. Tracer 9 ή Tracer 9GT αντί του 900XR?

Παλαιό μέλος
    νομιζω το θεμα δεν ειναι τι μηχανη θα παρεις αλλα που θα την παρκαρεις. tracer στο δρομο δεν αφηνεις.
    για τη μηχανη τι να πουμε, το tracer εχει αποδειξει οτι ειναι πολυ καλη μηχανη. καμια σχεση με το 390 ομως, εγω το βρισκω λιγοτερο διασκεδαστικο.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Για να εξηγηθώ και εγώ και να μην παρεξηγηθώ αν και είμαι ''νέος'' στον χώρο.

Μηχανή που να κάνει τα πάντα σούπερ δεν παίζει.

Το XR κατ'εμέ είναι ένα μηχανάκι που με τις ανάλογες υποχωρήσεις κάνει τα περισσότερα καλά έως και πολύ καλά.

Αν μιλάμε για ταξίδι π.χ. μέχρι την Θεσσαλονίκη, είναι σούπερ και γαμώ.
    Αν μιλάμε για ταξίδι 5.000 χλμ το XR θεωρώ ότι θα σε κουράσει , λόγω του ότι είναι υψηλόστροφο και δεν ''φορτώνεται'' τόσο πολύ .

Κατά την ΔΙΚΗ μου άποψη και εμπειρία όσο ακόμα μου επιτρέπεται να την εκφράσω , σε ένα τέτοιο ταξίδι , θες μηχανή βολική όχι γρήγορη , αν είσαι όλη την ώρα στην τσίτα θα κουραστείς γρήγορα και δεν θα καταπίνεις χιλιόμετρα , κατανάλωση κλπ κλπ.

Πάμε για τα άλλα τώρα, προφανώς όταν γράφει ο μέσος χρήστης καθημερινή χρήση συζητάμε δουλειά-σπίτι-σπίτι-δουλειά. Αυτό που λες εσύ ΔΕΝ είναι η τυπική καθημερινή χρήση, άρα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός επιλογής και Panigale να πάρεις.

Τώρα όσον αφορά την ικανότητα σου, δεν την γνωρίζω όπως και κανείς επομένως είναι άσκοπο να σχολιάσει οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο. π.χ. και ο πατέρας μου οδηγά 40 χρόνια , αλλά θα τον περάσω από πάνω αν πάμε για πάτημα που οδηγώ 5 και με μεγαλύτερη ασφάλεια.
    Δεν είναι θέμα χρόνων ούτε θέμα αριθμού μηχανών, είναι ζήτημα πόσο ασχολείσαι με κάτι και αν είσαι περιστασιακός χρήστης μοτό ή μοτοσυκλετιστής όπως είχε γράψει κάπου κάποτε και ο STF πολύ εύστοχα.

Όσον αφορά το σκαλοπάτι από 390 σε 1000ρι με 170 άλογα και την ΜΑΝΑ μου να ρωτήσω, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ είναι μία μη ομαλή μετάβαση.
    Το πρακτικό της υπόθεσης όμως , αυτή η ανώμαλη , εκθετική, μετάβαση μπορεί να καλυφθεί από το υποκείμενο χρήστη, δηλαδή το πόσο νιώθεις εσύ ή όχι.
    Για άλλη μία φορά, ότι και αν γραφτεί εδώ μέσα, είναι ανούσιο να το σχολιάσουμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν δεδομένα να το κρίνει ο οποιοσδήποτε.

Επομένως, η λογική λέει όχι , τα μαθηματικά το ίδιο, ωστόσο αν είσαι εσύ σίγουρος για τα δικά σου χέρια και κεφάλι , πάρε την.

Τώρα αν δεν είσαι σίγουρος, (που μεταξύ μας φαίνεται να μην είσαι , εξού και το post) θα πρότεινα κάτι πιο ομαλό σε μετάβαση όπως πολλά μηχανάκια που ειπώθηκαν παραπάνω.

Parking στον δρόμο και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ = ΚΛΑΜΑ σε 6 μήνες max που θα το έχουν σποτάρει, εκτός αν μένεις σε κανένα χωριό στην επαρχία.
    The Dirty Harry

Νέο μέλος
    νομιζω το θεμα δεν ειναι τι μηχανη θα παρεις αλλα που θα την παρκαρεις. tracer στο δρομο δεν αφηνεις.
    για τη μηχανη τι να πουμε, το tracer εχει αποδειξει οτι ειναι πολυ καλη μηχανη. καμια σχεση με το 390 ομως, εγω το βρισκω λιγοτερο διασκεδαστικο.

Το θέμα πάρκινγκ θσ το λύσω πριν οποιαδήποτε κινηση. Λιγότερο διασκεδαστικο εννοώντας;
    Τελευταία τροποποίηση από PanosK24; 22/01/2025 στις 13:13.

Νέο μέλος
    Για να εξηγηθώ και εγώ και να μην παρεξηγηθώ αν και είμαι ''νέος'' στον χώρο.

Μηχανή που να κάνει τα πάντα σούπερ δεν παίζει.

Το XR κατ'εμέ είναι ένα μηχανάκι που με τις ανάλογες υποχωρήσεις κάνει τα περισσότερα καλά έως και πολύ καλά.

Αν μιλάμε για ταξίδι π.χ. μέχρι την Θεσσαλονίκη, είναι σούπερ και γαμώ.
    Αν μιλάμε για ταξίδι 5.000 χλμ το XR θεωρώ ότι θα σε κουράσει , λόγω του ότι είναι υψηλόστροφο και δεν ''φορτώνεται'' τόσο πολύ .

Κατά την ΔΙΚΗ μου άποψη και εμπειρία όσο ακόμα μου επιτρέπεται να την εκφράσω , σε ένα τέτοιο ταξίδι , θες μηχανή βολική όχι γρήγορη , αν είσαι όλη την ώρα στην τσίτα θα κουραστείς γρήγορα και δεν θα καταπίνεις χιλιόμετρα , κατανάλωση κλπ κλπ.

Πάμε για τα άλλα τώρα, προφανώς όταν γράφει ο μέσος χρήστης καθημερινή χρήση συζητάμε δουλειά-σπίτι-σπίτι-δουλειά. Αυτό που λες εσύ ΔΕΝ είναι η τυπική καθημερινή χρήση, άρα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός επιλογής και Panigale να πάρεις.

Τώρα όσον αφορά την ικανότητα σου, δεν την γνωρίζω όπως και κανείς επομένως είναι άσκοπο να σχολιάσει οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο. π.χ. και ο πατέρας μου οδηγά 40 χρόνια , αλλά θα τον περάσω από πάνω αν πάμε για πάτημα που οδηγώ 5 και με μεγαλύτερη ασφάλεια.
    Δεν είναι θέμα χρόνων ούτε θέμα αριθμού μηχανών, είναι ζήτημα πόσο ασχολείσαι με κάτι και αν είσαι περιστασιακός χρήστης μοτό ή μοτοσυκλετιστής όπως είχε γράψει κάπου κάποτε και ο STF πολύ εύστοχα.

Όσον αφορά το σκαλοπάτι από 390 σε 1000ρι με 170 άλογα και την ΜΑΝΑ μου να ρωτήσω, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ είναι μία μη ομαλή μετάβαση.
    Το πρακτικό της υπόθεσης όμως , αυτή η ανώμαλη , εκθετική, μετάβαση μπορεί να καλυφθεί από το υποκείμενο χρήστη, δηλαδή το πόσο νιώθεις εσύ ή όχι.
    Για άλλη μία φορά, ότι και αν γραφτεί εδώ μέσα, είναι ανούσιο να το σχολιάσουμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν δεδομένα να το κρίνει ο οποιοσδήποτε.

Επομένως, η λογική λέει όχι , τα μαθηματικά το ίδιο, ωστόσο αν είσαι εσύ σίγουρος για τα δικά σου χέρια και κεφάλι , πάρε την.

Τώρα αν δεν είσαι σίγουρος, (που μεταξύ μας φαίνεται να μην είσαι , εξού και το post) θα πρότεινα κάτι πιο ομαλό σε μετάβαση όπως πολλά μηχανάκια που ειπώθηκαν παραπάνω.

Parking στον δρόμο και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ = ΚΛΑΜΑ σε 6 μήνες max που θα το έχουν σποτάρει, εκτός αν μένεις σε κανένα χωριό στην επαρχία.
    Εσυ νομίζω ότι το έχεις πάρει προσωπικά το όλο θέμα χωρίς λόγο. Έχεις δίκιο σχετικά με την καθημερινή χρήση δεν το έθεσα σωστά. Ότι δεν είναι ομαλή μετάβαση το ξέρω και σχετικά με την σιγουριά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πιστεύω πάντα θα έχεις τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σου όπως και μια φοβία στην κάθε μεταβαση αρκεί να είναι <<καλή φοβια>> εννοώντας ότι το σέβεσαι αυτό που καβαλάς και ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείς σε μια δύσκολη κατάσταση αλλα δεν φοβάσαι να ανέβεις. Ο λόγος του ποστ εοναι να πάρω απόψεις και εμπειρίες και να ακούσω πράγματα που ίσως δεν έχω σκεφτεί όχι να δείξω ότι είμαι σίγουρος γαμαω σας πατάω όλους κλπ.Εσυ σε αυτα τα 5 χρόνια τι είχες και εχεις;
    Τελευταία τροποποίηση από PanosK24; 22/01/2025 στις 13:27.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ / ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΝ-OFF
    από giannis1070 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2016, 12:57
  2. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  3. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα