το σουτζουκι ειναι καλυτερο μηχανακι.
εχει αλουμινενιο ψαλιδι με γεφυρα..εχει καλυτερο πλαισιο και σεις τραγουδατε με 150 κυβικα παραπανω.
παπαρια μεντολες.
ενα μοτερ σας δωσανε και το υπολοιπο μηχανακι ειναι για το πουτσο.
αιντε λεμε.
το σουτζουκι ειναι καλυτερο μηχανακι.
εχει αλουμινενιο ψαλιδι με γεφυρα..εχει καλυτερο πλαισιο και σεις τραγουδατε με 150 κυβικα παραπανω.
παπαρια μεντολες.
αιντε λεμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
......
αιντε λεμε.
κι αυτό όταν δεν κολλάνε οι πεταλούδες![]()
Πάλι συμφωνώ με τον DUKASII;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε παιδιά είπαμε ότι τα Ζ είναι για τα λεφτά που δίνετε και τα παίρνετε καλά μηχανάκια....
Μην σας δυσαρεστεί η πραγματικότητα....
ΔΕΝ εχετε πλαίσια.....
ΔΕΝ έχετε ψαλίδια.....
και άρα ΔΕΝ θα μπορέσετε ποτέ να πείτε ότι έχω ένα μηχανάκι που στρίβει καλύτερα απο ένα άλλο που έχει τα παραπάνω.... Άσχετα αν αυτοί που τα έχουν τα στριβουν ή όχι....
Φίλος με Hornet 900 (με δοκό κι αυτό αντι για πλαίσιο) το πούλησε γιατί το μηχανάκι "στράβωνε" στις στροφές....
Αυτά....![]()
Το GSR στριβει π ο λ υ καλυτερα απο ενα αντιστοιχο <δηλαδη νορμαλ> Ζ-750.Τωρα για τις φωτο ειανι οντω για τα γελια.Εγω το GSR το ξαπλωνω αρκετα περισσοτερο
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
μας εχεις κουρασει λεμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε παιδιά είπαμε ότι τα Ζ είναι για τα λεφτά που δίνετε και τα παίρνετε καλά μηχανάκια....
ΔΕΝ εχετε πλαίσια.....
ΔΕΝ έχετε ψαλίδια.....
και άρα ΔΕΝ θα μπορέσετε ποτέ να πείτε ότι έχω ένα μηχανάκι που στρίβει καλύτερα απο ένα άλλο που έχει τα παραπάνω.... Άσχετα αν αυτοί που τα έχουν τα στριβουν ή όχι....
Φίλος με Hornet 900 (με δοκό κι αυτό αντι για πλαίσιο) το πούλησε γιατί το μηχανάκι "στράβωνε" στις στροφές....
Αυτά....![]()
ξερω τι λεφτα εδωσα και με αυτο που πηρα ειμαι ευχαριστημενος δεν περιμενα εσενα να μου πεις οτι δεν εχω πλαισιο η οτι κολλανε οι πεταλουδες ...
αν ειχα λεφτα θα επαιρνα ss αλλα ποτε ΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ειναι για τα μπαζα και οι μηχανες και τα κουτια σας
α και μην σβησεις το ποστ μου ...ξερεις εσυ
Τι έκανε λέει στις στροφές ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μήπως ο φίλος σου έχει στραβώσει και του φαινότανε?
:rotflmao:
Γιατί το δικό μου δεν στραβώνει ότι και να του έχω κάνει.
Και στις Σερρες καλά τα πήγε, βέβαια δεν είμαι ο Rossi, αλλά τα μαρσπιέ τα έλιωσα, το μπροστινό λάστιχο το τελείωσα.
Αν ο φίλος σου το πήρε ενώ ήθελε 1000 SS καλά έκανε και το πούλησε.
Εντάξει σίγουρα δεν είναι το super άκαμπτο, σαν τα SS, αλλά είναι μια χαρά ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ απ όλα τα SS.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
To Ποστ δεν εχει κανα μηχανακι της Honda.αλλα ποτε ΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ειναι για τα μπαζα και οι μηχανες και τα κουτια σας![]()
Suzuki vs Kawasaki ειναι.![]()
Στα @@ μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
μας εχεις κουρασει λεμε.....
ξερω τι λεφτα εδωσα και με αυτο που πηρα ειμαι ευχαριστημενος δεν περιμενα εσενα να μου πεις οτι δεν εχω πλαισιο η οτι κολλανε οι πεταλουδες ...
αν ειχα λεφτα θα επαιρνα ss αλλα ποτε ΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ειναι για τα μπαζα και οι μηχανες και τα κουτια σας
α και μην σβησεις το ποστ μου ...ξερεις εσυ
Και ουτε σου είπα τι να πάρεις.....
Αλλά αν δεν γουστάρεις αυτά που σου λένε .... ε τότε ξυδάκι..... τι να κάνουμε.... Βγαίνει ο κάθε ένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του.....
Δεν το έβγαλα σκάρτη την μαλακία που καβαλάς αλλά μην μας γ@μήσεις κιόλας....
ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΔΕΝ εχετε πλαίσια.....
ΔΕΝ έχετε ψαλίδια.....
Αυτά....![]()
Ξερουμε τι μηχανακια πηραμε και για πια χρηση επισης.....
Ενα Αρμονικο συνολο....που οταν μαστιγωνεις το μοτερ στο οριο..κανεις ακριβως το ιδιο στο πλαισιο ....
Ενα μηχανακι που μπορεις να το ευχαριστηθεις ολοι μερα, καθε μερα...για ολες τις μερες του χρονου.....
Την καραμελα του ψαλιδιου...και του πλασιου..την πιπιλανε οσοι ξεκοκαλιζουν περιοδικα...και κανουν τεστ μεσα απο αυτα!!
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
ειναι μαπα το Ζ750 λεμε...
μην αγοραζει κανενας! 100 ατομα το αγορασαν στο φορουμ και ουτε ενας δε το κρατησε! ρωτηστε αυτους! ολο χαλαει και δε στριβει!
αλλα παλι σας εχουμε ολες κοριτσια... You have to try more :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτά αναφέρθηκαν γιατί κάποιοι πιο πάνω έλεγαν κάτι για στρίψιμο και ότι τα Ζ στρίβουν..... όλα έχουν κι ένα όριο....Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
......
Την καραμελα του ψαλιδιου...και του πλασιου..την πιπιλανε οσοι ξεκοκαλιζουν περιοδικα...και κανουν τεστ μεσα απο αυτα!!
![]()
![]()
Αυτό ακριβώς δέν το έγραφε στο moto με το master bikes (αναδημοσίευση απο ξένο περιοδικό) που τελικά βγήκε πρώτο το gsxr1000 και τρίτο το Ζ?Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ενα Αρμονικο συνολο....που οταν μαστιγωνεις το μοτερ στο οριο..κανεις ακριβως το ιδιο στο πλαισιο ....
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτά αναφέρθηκαν γιατί κάποιοι πιο πάνω έλεγαν κάτι για στρίψιμο και ότι τα Ζ στρίβουν..... όλα έχουν κι ένα όριο....
![]()
Ναι εχουν.......το γονατο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Αυτό ακριβώς δέν το έγραφε στο moto με το master bikes (αναδημοσίευση απο ξένο περιοδικό) που τελικά βγήκε πρώτο το gsxr1000 και τρίτο το Ζ?
![]()
Εεεε τοτε πρεπει να γινω συντακτης![]()
![]()
![]()
Μάλιστα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ναι εχουν.......το γονατο![]()
Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί που παίρνουν SS για να στρίβουν.....
Εντελώς όμως....
![]()