Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: ducati? γιατί;

Banned
    Δεν είσαι ο μοναδικός.Κανένα μηχανάκι, που συντηρήτε σωστά, δεν θα σου ζητήσει τρελά χρήματα. 'Οσον αφορά τις βαλβίδες είναι αναγκαίο κακό... Άν πιάνεσαι πάντως ζήτα να σου το δείξουν, δεν είναι και δύσκολο

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Κανένα μηχανάκι, που συντηρήτε σωστά, δεν θα σου ζητήσει τρελά χρήματα.

+1

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    το ενδεχομενο να παρεις μια ducati για να τη κρατησεις μια ζωη το εχει εξετασει κανεις μαγε? ...οσο για το φιλο τον αρχαιο ντε που θεωρει οτι το monster και το multi δεν ειναι ducati και μιας και στο παρελθον ηταν και ιδιοκτητης και εχει πιασει το νοημα ..μπορει να μου πει τι δεν εχουν τα παραπανω μοντελα απο αυτα που θεωρει ducati?

και να σας υπενθυμησω οτι σε αυτη τη ζωη δεν ειναι ολοι φυσιολογικοι ...υπαρχουν και οι ανωμαλοι ..αυτοι που ξερουν το τι θα περασουν αλλα γουσταρουν να το ζησουν ...οτι ονομα και να εχει
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Για μένα προσωπικά και με βάση πάντα το τι εγώ αγάπησα στη Ducati Θα πρέπει να είναι δρόμου με φαίρινγκ ή δυνατόν ολόσωμο το τερατάκι δεν έχει φαίρινγκ και η μούλτι είναι on ? είναι off ? είναι on off ? τι είναι τέλος πάντων;;;;;;;;
    Ακαθόριστο (για τον ίδιο λόγο δεν μου αρέσει π.χ. και το TDM)
    Είναι όμως πάντα προσωπική άποψη......

Είχα αυτή αγορασμένη μεταχειρισμένη, πήγε από τρίκυκλο...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	800_2.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	52,3 KB 
ID:	51298

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για μένα προσωπικά και με βάση πάντα το τι εγώ αγάπησα στη Ducati Θα πρέπει να είναι δρόμου με φαίρινγκ ή δυνατόν ολόσωμο το τερατάκι δεν έχει φαίρινγκ και η μούλτι είναι on ? είναι off ? είναι on off ? τι είναι τέλος πάντων;;;;;;;;
    Ακαθόριστο (για τον ίδιο λόγο δεν μου αρέσει π.χ. και το TDM)
    Είναι όμως πάντα προσωπική άποψη......

Είχα αυτή αγορασμένη μεταχειρισμένη, πήγε από τρίκυκλο...........
    με καθε σεβασμο στη διαφορετικοτητα να πω οτι το Μουλτι ειναι ενα αγνωστου ταυτοτητος ιπταμενο αντικειμενο που παρνα ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ σε τακτα χρονικα διαστηματα

:rotflmao:
    Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Δεν είπα ποτέ ότι είναι κακό μηχανάκι, είπα ότι με βάση αυτά που εγώ θέλω από μια Ducati δεν μου αρέσει..

ελα χιουμορ κανουμε ,χαλαρα

Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

και το tdm και το multistrada καθαρά on είναι. Τί χώμα να πατήσουν για να τα πεις off; (η σκόνη στο πάρκινγκ δε μετράει )

Os nin katoxos Ducati (Monster 695) mporo na po merikous logous na parei kaneis Ducati:

1) Einai panemorfo apo polles apopseis (teleios ipokeimeniko). Nai to xorodiktioma se kapoious aresei se kapoious oxi...Prosopika, ontas fan tou minimal otan eida p.x. to GSR skeftika "mpliaaaaaa"...Thema goustou kai mono....

2) Filiko stin simperifora tou ston arxario (teleios antikeimeniko). Oso gia auto den xreiazetai na po kai polla....Grammiko, me osa aloga xreiazetai kaneis gia na pei oti kanei anetes voltes se poli kai pista...

3) Den to vlepeis se kathe dio gonies (opos p.x. Fazer, Z750 klp klp), pragma pou gia emena prosopika to kanei diaforopoiitai xoris na iponoo oti ta alla mixanakia einai tou laou kai auto einai tis high society....Apla, to gegonos oti den to vlepeis sixna sou ftiaxnei alli diathesi otan to deis...

My 2 cents...
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

προς Ducatisti:

- Έχει αγοράσει κανείς απο εσάς μεταχειρισμένη Ducati; Μήπως το οτι μετά τα 3 χρόνια χρήσης της, την καθιστά προβληματική απωθεί την αγορά της ώς μεταχειρισμένο δίκυκλο;
    - Δώστε παρακαλώ ενα τυπικό ετήσιο κόστος συντήρησης (οχι βλάβες) μιας Ducati.
    - Πόσοι απο εσάς κινούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , και έχουν την Ducati τους για όλες τις χρήσεις;... και απο αυτούς που το κάνουν , πόσοι βιώνουν βλάβες συνήθως και με ποιά συχνότητα;
    - Τα περιφερειακά που έχει γίνει η "Ιταλική Καραμέλα" για το Ducati, να πούμε πόσο κοστίζουν;... Φτάνουν τα 2-3000?; .. δικαιολογούν το ακριβότερο κόστος μιας 999 σε σύγκριση με ενα GSXR 1000 K5;
    - Πόσοι απο εδώ μέσα είναι τέτοιοι οδηγοί που πίνουν το αίμα σε ενα Ducati και στα περιφερειακά του, φέρνοντας τα σε όρια αντοχής , κάτι που σίγουρα είναι 10-20% παραπάνω απο τα standard Ιαπωνικά;.

Αν μπορέσετε και απαντήσετε στα παραπάνω και κάπου δεν δυσανασχετήσετε με το κόστος αγοράς , συντήρησης , χάσιμο μεταπώλησης... οκ... πάσο.. τότε απλά είναι χρήματα δωσμένα για ικανοποίηση προσωπικής κά(τ)λας , δημιουργημένη απο διαφημίσεις και μαρκετινγκ. Κάπου εκεί ΟΛΟΙ μας έχουμε κάνει διάφορα...

Αλλά μην ακούω οτι το παίρνει κάποιος γιατί είναι καλύτερο απο το Ιαπωνικό στα περιφερειακά, στρίψιμο κτλ.. λες και θα το φέρει ποτέ σε αυτά τα όρια πάνω απο τα συνιθισμένα. Γιατί αν έχει χέρια να πάει , ο οποιοσδήποτε ενα R1-GSXR1000-ZX10 κτλ... τότε ακόμα και το "μαμα" Ducatti θα θέλει αρκετά extra για να τον ικανοποιήσει... και αυτό στην πίστα μόνο.

Gandalf
    Εχω αγορασει μεταχειρισμενη Ducati δυο φορες. Ενα monster και ενα multi. Εχω αγορασει και μια φορα καινουργια.
    Κανενα απολυτως προβλημα δεν μου εβγαλε, τουλαχιστον οχι καποιο που θα εκλεινε το μηχανακι στο συνεργειο. Προβληματα; καηκε το φλασακι, δακρυσε η ταπα λαδιου. Τα θεωρεις τοσο σημαντικα; Τα υπολοιπα μηχανακια δεν παθαινουν τιποτα; Ενα τρανσαλπ που ειχα παλιοτερα ειχε καψει την ηλεκτρονικη...

Κοστος χρησης εχει υψηλοτερο απο πχ μονοκυλινδρο γιαπωνεζικο αλλα σε σχεση με τα Ι4 δεν νομιζω οτι ειναι και τρελα σημαντικοτερο.

Με το multi κινουμαι καθημερινα, απο ΑΟ μεχρι κεντρο. Μονο προβλημα ειναι οτι καιει αρκετα, αλλα μηχανακι του λιτρου ειναι, τι να κανουμε;

Το κοστος, οπως σε οποιδηποτε προιον, εχει να κανει με τις ‘‘οικονομιες κλιμακος’’, δηλ. εαν καποιος παραγει 1 εκ. μηχανακια και ο αλλος 50 χιλ. ειναι λογικο να εχει μικροτερο κοστος ανα παραγομενη μοναδα και αρα να μπορει να πουλαει φθηνοτερα. Οποιος θελει, αγοραζει.

Οσο για το θεμα του οδηγου, εγω θα σε ρωτησω, τι εχεις να πεις για αυτους που αγοραζουν καθε χρονο το επομενο rr το οποιο εχει 180 αλογα και, που τα χαιρονται ή τα τελειωνουν αυτα τα μηχανακια; Δεν μιλαω για αυτους που τουλαχιστον πανε σε track days και χαιρονται τα μηχανακια τους στο χωρο για τον οποιο φτιαχτηκαν. Τουλαχιστον η Ducati σεβεται τον πελατη της και δεν βγαζει νεο μοντελο μετα απο 10 μηνες, με διαφορετικα αυτοκολητα και το "προηγουμενο" μοντελο να χανει 50%...

Γνωμη μου ειναι οτι εκει που "μετραει" ο αναβατης, στο στροφιλικι δηλαδη, τα ευρωπαικα, οπως βγαινουν απο το εργοστασιο, ειναι καλυτερα.

Τελος, δεν μπορω να ακουω για τα ιταλικα οτι ειναι πιο βαρια κλπ γιατι ολοι ξερουμε οτι τα στοιχεια που δινουν οι ιαπωνες για HP και βαρος πρεπει να εχουν μετρηθει στην σεληνη...

Sorry για το μεγαλο post, αλλα οι ιταλοφιλοι ειμαστε ως γνωστον πολυλογαδες και παθιασμενοι...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Κοστος χρησης εχει υψηλοτερο απο πχ μονοκυλινδρο γιαπωνεζικο αλλα σε σχεση με τα Ι4 δεν νομιζω οτι ειναι και τρελα σημαντικοτερο.
    ε οχι!!! ελεος!!! αυτο ειναι παραπληροφοριση!!!! εχω φιλο με 749 και ξερω ... (ακομα και τωρα που αλλαξε μαστορα αφου ο πρωτος τον εγδυσε κανονικα...ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτα για σερβις αναλοσημα κτλ....)

Τουλαχιστον η Ducati σεβεται τον πελατη της και δεν βγαζει νεο μοντελο μετα απο 10 μηνες, με διαφορετικα αυτοκολητα και το "προηγουμενο" μοντελο να χανει 50%...
    ναι η ducati τον σεβεται αλλα αυτο το ριμαδι χανει 60% με το που βγει απο το εργοστασιο χωρις να βγει νεο μοντελο

Γνωμη μου ειναι οτι εκει που "μετραει" ο αναβατης, στο στροφιλικι δηλαδη, τα ευρωπαικα, οπως βγαινουν απο το εργοστασιο, ειναι καλυτερα.
    αυτο να λεγεται... εισαι δικαιος και σωστος και συμφωνω!

Τελος, δεν μπορω να ακουω για τα ιταλικα οτι ειναι πιο βαρια κλπ γιατι ολοι ξερουμε οτι τα στοιχεια που δινουν οι ιαπωνες για HP και βαρος πρεπει να εχουν μετρηθει στην σεληνη...
    και αυτο σωστο αλλα καπου στη μεση ειναι η διαφορα και ειναι μεγαλη.... τουλαχιστον στις ιπποδυναμεις

Sorry για το μεγαλο post, αλλα οι ιταλοφιλοι ειμαστε ως γνωστον πολυλογαδες και παθιασμενοι...
    γιαυτο γουσταρουμε και εμεις ducati

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από packo

3) Den to vlepeis se kathe dio gonies (opos p.x. Fazer, Z750 klp klp), pragma pou gia emena prosopika to kanei diaforopoiitai xoris na iponoo oti ta alla mixanakia einai tou laou kai auto einai tis high society....Apla, to gegonos oti den to vlepeis sixna sou ftiaxnei alli diathesi otan to deis...
    η κλασικη μου απαντηση....

ΠΑΡΕ BMW SCARVER !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από packo

My 2 cents...
    ΠΑΛΙΑ... δεν το εβλεπες σε καθε 2 στενα...

τωρα οχι μονο το βλεπεις αλλα και αυτοι που τα εχουν δεν βλεπονται.......

(χωρις να ξερω φυσικα κανεναν σας προσωπικα, μιλαω γενικα)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Τουλάχιστον για το θέμα της αξιοπιστίας και για τα Ducati αλλά και για όλα τα μοντέλα, έχει να κάνει με τα "κουλά" συνεργεία που έχουμε στην χώρα μας. Εκτός φυσικά από τις εξαιρέσεις αν υπάρχουν.

Για όλα τα άλλα, ευχρηστεία, κόστος κτήσης, κόστος συντήρησης, αξία μεταπώλησης, ιπποδυνάμεις και το λουρί της μάνας τους είναι πολύ υποκειμενικά. Για έναν και μόνον λόγο, διότι ο κάθε ιδιοκτήτης είναι αστάθμιτος παράγοντας από μόνος του.

Και στο κάτω κάτω, αν ο καθένας έβρισκε με την μία την γυναί........συγνώμη, τη μηχανή της ζωή του, τι νόημα θα είχε μετά η ζωή. Όπως έχει ειπωθεί και από άλλους, το ταξίδι είναι που μετράει κι όχι ο προορισμός.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατι αγοράζει ο κόσμος ducati;
    από nemethon στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 09:08
  2. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35