ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ BMW ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!
![]()
.-
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ BMW ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!
![]()
.-
www.caferacers.gr
Αγαπητέ AlexK επέτρεψέ μου πάλι να σου απαντήσω ειλικρινά και χωρίς ειρωνία.
Οι τιμές της BMW στην Ελλάδα είναι πανάκριβες.
Η αγορά στη Γερμανία μιας καινούργιας δε διαφέρει πάρα πολύ παρα μόνο τα ανταλλακτικά οπου είναι πολύ πολύ πιο φθηνά.(Αλλά και οι μισθοί καλύτεροι ε?)
Η ανακοίνωση οπου έκανε η BMW απο πέρσι ήταν οτι θα ρίξει τις τιμές στα ανταλακτικά και στα service για όλα τα νέα μοντέλα.
Δεν ήταν μια ανακοίνωση αλλά η πραγματικότητα.
Το 1o service του F650GS σήμερα κοστίζει 140 με 160 ευρώ(πανάκριβο)
Το 1ο service του Κ1200R σήμερα κοστίζει 100 ευρώ !!!!!
Οπότε βλέπεις ότι ένα μονοκυλινδρο κοστίζει περισσότερο απο ένα 1200cc
στη συντήρηση οπου κάνει ανα 20.000Km service.
Οι τιμές έπαισαν σε όλα τα νέα μοντέλα.
Μπορείς να πάρεις ένα τηλ. τον Παναγιωτόπουλο να διαπιστώσεις οτι δε σου λέω κοτσάνες.
![]()
Όσο για το αν κάποιος πετάει τα χρήματα του σε "παλιά μοντέλα" θεωρώ οτι όπως τα πετάει ο ψαράς στα δολώματα,ο κυνηγός στις σφαίρες και ο γκομενιάρης στα ποτά έτσι έχει δικαίωμα και αυτός όπως και ο καθένας μας να τα "πετάει" όπου θέλει.
Ρώτα κάποιον εαν θεωρεί οτι πετάει λεφτά όταν τα δίνει στο χόμπι του.
Εκτός εαν ψάχνεις το πόθεν έσχες των φίλων της κλασικής μοτοσυκλέτας.
Παρακάτω είναι τα μοντέλα οπου πήραν φέτος βραβείο στην Ελλάδα και ΠΡΟΣΕΞΕ οτι ένα μόνο ήταν BMW.
Οπότε πια παραμύθια μας ρίχνουν για ιστορία.????
O διαγωνισμός περιελάμβανε τις εξής κατηγορίες: Μεταπολεμικά,
Προπολεμικά, Στρατιωτικά και Restoring (Αναπαλαίωση). Οι
συμμετέχοντες με τις μοτοσικλέτες τους που διακρίθηκαν ήταν
οι:
ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ
1ος ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΓΙΕΤΖΗΣ
NSU-MAX
1952
2oς ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ
NSU-CONSUL
1952
3oς ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
BSA M33
1953
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ
1ος
ΜΑΝΟΣ ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ
HARLEY D.WLA
1943
2ος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ
BSA M20
1938
3ος
ΝΑΣΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
BSA M20
1943
ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ
1ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
NORTON 18
1927
2ος
3ος
RESTORING
1ος
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΓΙΕΤΖΗΣ
NSU-MAX
1952
2ος
ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
BMW R25
1953
3ος
ΞΕΝΗΣ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ
ARIEL NH
1954
Και επειδή αυτή τη συζήτηση λίγο τόσο δα λίγο την απομακρύναμε απο το κύριο θέμα της.......
ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!
http://www.theworldsmostpowerfulnakedbike.com/
Αλήθεια έχει μπει ποτέ κανείς με BMW στις κατηγορίες Ιαπωνικών να αρχίσει να λέει διάφορα?????????
Γιατί τέτοια έλξη?????????????
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΟ-BMW-ΔΑΚΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣ
Υ.Γ Αστειεύομαι idi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειάζετε να κολλάτε σε λεπτομέριες και στερεότυπα.
Το βασικότερο όλων είναι αν ο κάθε κατασκευαστής σέβεται τον καταναλωτή στον οποίο απευθύνεται.
Αν το κάνει αυτό η BMW με τα μοντέλα της και την συνεχή της προσπάθεια να δόσει στο "κοινό της", όπως έχει κάθε εταιρεία το κοινό της, το καλύτερο δυνατό, τότε είναι ΟΚ.
Και στο κάτω κάτω μην κοιτάτε τι συμβαίνει στην Ελλάδα διότι ως αγορά είμαστε μεταξύ σοβαρού κι αστείου.
Το σοβαρό είναι ότι αγοράζουμε προϊόντα με τον ιδρώτα μας και το αστείο είναι η όλη νοοτροπία με τα συνεργεία το επίπεδο δουλειάς και συμπεριφοράς τους και ότι δεν υπάρχει από τους καταναλωτές ώριμη συνείδηση σε τέτοιες αγορές.
Θα ήθελα να ξέρω πάντως τι χρόνους κάνουν στις Σέρρες τα BMW 4τρα & Boxer.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Balafourte Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Εννοείται όμως ότι όποιος αγοραστής boxer θεωρεί ότι θα κάνει χρόνο στις Σερρες δεν είναι σοβαρός αγοραστής.
Εννοείται ότι πρέπει να γνωρίζει γιατί αγοράζει boxer.
Εννοείται όμως ότι ένας κινητήρας boxer θα γυρίσει τον κόσμο(άμα θέλει)πολύ πιο απαλά ρυθμικά και ακούραστα απο όλους τους άλλους.
Οι περισσότερες BMW είναι στηριγμένες στην θεωρία της ταξιδιωτικής ανταπόκρισης.
Τα τελευταία μοντέλα λίγο ξεφεύγουν απο αυτό το χαρακτήρα.
Εαν ο κάτοχος boxer αγόρασε ένα κινητήρα χαμηλόροπο και με μικρή ιπποδύναμη για να τα στείνει τότε κακώς τον αγόρασε.
Υ.Γ
Όσο για τα 4/τροχα δεν έχω ιδέα απο επιδόσεις και ανταγωνισμό οπότε σιωπώ.
Balafourte +1000!!!!
τι να πρωτοδιαχωρίσει κανείς εδώ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πω πω τι αλλο θα δουν τα ματια μου
- οτι η διαταξη Boxer ειναι ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ BMW ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
να σκισουμε τα πτυχεια μας ...
- οτι εχουν καλυτερη αποδοση απο τους V
ΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟ 1200 CC Μοτερ για να βγαλουν 100 αλογα????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δε ξερω τι αλλο να πω...
-εχουν "μικροτερες τριβες και ειναι πιο αξιοπιστοι"
ναι στο φαρ ουεστ με τους gay cawboy εχουν ακουστει πολλες ιστοριες για φαντασματα. αλλα και για αξιοπιστους Boxer εχουμε πολλα παραμυθια ακουσει
αντε συνεχιστε... να γελασουμε
φιλε μου η απαντηση μου ηταν ακριβος στο ιδιο υφος με το τιτλο του site ..
ΤΗΕ wORLDS MOST POWERFULL NAKED ΣΣΩΩΩΩΠΠΠΠΑΑΑΑ .... ΤΗ ΜΠΑΧΑΤΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ![]()
Εδώ βγάλτε τα μάτια σας...
![]()
ΥΓ. Το πρώτο ποστ( + 1 ακομα τεχνικο) παρέμειναν στη ΒΜW/
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν αμφισβητήθηκαν οι οδηγηκες ικανότητες του αγαπητου συμφορουμιτη. Την μοτοσικλέτα σχολιάσαμε (μεχρι και τωρα νομιζω).Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Διαβάζω αυτές τις μέρες και ενώ έλεγα να κρατήσω χαρακτήρα, τελικά ο δαίμων του πληκτρολογίου με νίκησε....
Λοιπόν κύριοι Idi, dukeandthecity, After και λοιποί εύκολα κρίνοντες...Στο πληκτρολόγιο όλα εύκολα φαίνονται, αλλά θα σας πρότεινα αν βρείτε στον δρόμο σας τον εν λόγω Μπεμβεδάκια, καλά θα κάνετε να προσποιηθείτε ότι θαυμάζετε την θέα....Ακούστε με που σας λέω....Χάρη σας κάνω που σας προειδοποιώ μην τυχόν και την πάθετε μπροστά σε κόσμο.... :a13:![]()
Τυχάνει να έχω κάνει αρκετές βόλτες μαζί του και σας διαβεβαιώ ότι έχει την κακιά συνήθεια να κουβαλάει μαζί του μερικά κιλά τσάι Λίπτον για κάθε ενδιαφερόμενο...![]()
Κατα τα αλλα ......φυσικα και σας έχω.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
duolever το λενε το καινουργιο μπροστινο στα Κ.....telelever αυτο που φορανε τα GS και τα RT , ST....
Ωραία idi μια χαρά τα λες αλλά ήρθε και η ώρα αφού κάτι λες να το υποστηρίζεις.
Ότι είπες ήταν ότι είπα με ερωτηματικό.
Δεν υποστήριξες γιατί διαφωνείς.
Μάλλον θεωρείς ότι η απόδοση είναι ισοδύναμη με την ιπποδύναμη.
Ωραία η "Αυστραλιανή" θεωρία σου αλλά μάλλον πρέπει να κάνω μετάφραση το κείμενο γιατί δε λέει κάτι τέτοιο.
Μάλλον δε ξέρω ποιανού πατέντα είναι ο boxer.Αλλά δεν μας είπες το πτυχίο σου ποιανού πατέντα λέει ότι είναι.
Όσο για τις μικρότερες τριβές των boxer μου κάνει εντύπωση που το Πτυχίο σου λέει κάτι αντίθετο γιατί όσες μελέτες έχω
δει κάτι τέτοιο αναφέρουν.
Αλλά απο ότι κατάλαβα εσύ πρώτα αγοράζεις άλογα και μετά μηχανή.
ε?"Αυστραλιανέ" φίλε μου???
Υ.Γ
Αφού το έχεις οδηγήσει αμέτρητες,άπειρες,εκατομύρια φορές τα τελευταία 80 χρόνια οπου κυκλοφορεί και το κουμαντάρεις.Πες μας και μας σε ποιον επαρχιακό δρόμο σε απογοήτευσε.
Πες μας και σε ποια Εθνική το πήγες γιατί θα σκάσω.
![]()
![]()
![]()
απο Νεα Ζηλανδία ειμαι ! τους Αυστραλιανούς δε τους παω μια!
πως να στιψει επαρχιακό Καναδεζε φιλε μου, που ειναι παπόρι 3 μετρα με αμπάρια Box type 100 ΤΕU χωράει σε 10m Brackish water :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ δεν εχει αλογα ο BOXER. δεκτο.
τι εχει ομως για να ξερουμε?![]()
Οσον αφορα την ''πατεντα'' της BMW για τον Boxer, η URAL τι εκανε ? Εκλεψε την πατεντα ?
4 in line RULES !!!!!
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Επειτέλους Idi κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
Όντως το μεταξόνιο είναι τεράστιο αλλά πρέπει να κοιτάξεις πιο δεξιά οπου ο κινητήρας έχει γωνία κλίσης 55 μοιρών(Αυτός και άλλος ένας μου φένεται υπάρχει στις 45 μοίρες γωνία).
Οπότε καταλαβαίνεις πως εξισοροπείται το κέντρο βάρους στις γωνίες κλίσης.
ΒΜW:
"In an effort to optimize the motorcycle's overall center of mass and fore/aft weight distribution, the cylinder bank is leaned forward 55 degrees from vertical."
Όσο για τα θετικά ενός boxer κινητήρα τα
προανέφερα και θεωρώ ότι απευθείνονται σε "ειδικό αγοραστικό κοινό".
Το οποίο δίνει προτεραιότητα όχι στα άλογα αλλά στην αντοχή,την μακροβιότητα και την ελάχιστη καταπόνισή του.