Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ο παπάς τελικά ήταν πάνω??![]()
![]()
από πάνω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ο παπάς τελικά ήταν πάνω??![]()
![]()
από πάνω
τώρα μάλιστα, μπορώ να γελάσωΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
από πάνω
(γαμω το ξανθό μου)
:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ποση μυξα ηπιες μωρη χαμουρα;;;;
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Τώρα εγώ γιατί νιώθω άσχημα; Άλλο πράγμα είπα αλλού καταλήξαμε![]()
Άντε παμε για μια ανακύκλωση![]()
Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
- "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;"
Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
- "Καλά ρε δε με ακούς;"
- "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."
Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά:
- "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;"
Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς:
- "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."
Έχω απαίσιο χιούμορ ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
61 απαντησεις και ενα recycle δεν ειχε...
![]()
![]()
![]()
Άκυρο μέχρι αηδίας, αυτό που λες, το ανέκδοτο δεν προσέβαλε κανέναν με βρίσιμο ούτε τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το συγκεκριμενο ηταν ΑΚΡΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ για το 90% τουλαχιστον των Χρηστων!![]()
Σε ποσους π.χ. θα αρεσε εδω μεσα, να βγω εγω και να βριζω Χριστους, Παναγιες και Θεους, απλα και μονο επειδη εγω ειμαι Αθεος και ΔΕΝ με πειραζει?![]()
Ει........ εσεις οι απο πανωοι αγωνιστες.
Αγωνιστηκατε για να εχουμε αυτην την ελευθερια στο λογο και οχι για να την κατακρινετε.
Ε ρε παντου αυτοι οι ΜεγαλοΙ οταν μεγαλωσουν για της μεγαλες εποχες που ζησανε λενε.![]()
Κανεις κατι...........ρε επρεπε να σε μπαγλαρωσουν.
Δεν κανεις τπτ ..........ωραιος εισαι ρε απο τον καναπε.
Και καναπε δεν εχω.
:a41: φρομ δε μπικινινγκ.
Ειναι σαν τους ψηφους,αν δεν εμπαινε κανεις εδω μεσα θα χανοτανε το ποστ στα απατα,τωρα ομως κανατε την σωστη επιλογη και να που εφθασε το ποστ.
Στην υγεια σας νεοι/ες και παλιοι/ες![]()
Δε χρειάζεται να γίνει διάλογος για κάτι που απλά κάνεις λάθος και δεν το παραδέχεσαι. Ακόμα, αν δε θες να κάνεις διάολογο μαζί μου, να μη γράφεις σε thread που εγώ ξεκίνησα... Τί περίμενες να γίνει δηλαδή; Να λες ό,τι θες και γω να μην απαντήσω;
Και στο Τ προτεραιότητα έχει αυτός που είναι από δεξιά.
Να σου θυμίσω τι είχες γράψει;
Και είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
Φιλαλήθη (ή Tsiros ή tsiros_temp)
Εχεις μια καταπληκτική ιδιότητα.... καταφέρνεις και εκνευρίζεις τους πάντες...
ρε φιλαράκι, κοιταξέ το αυτό... δεν μπορεί όλοι να πηγαίνουν ανάποδα στον μονόδρομο....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να πας να κοιτάξεις εσύ τι έγραψε ο crsk και τί λέει ο κοκ και τότε θα καταλάβεις ποιός είναι πιθανότερο να πάει ανάποδα στο μονόδρομο. (αυτό, σχετικά με το 'Τ'). Ύστερα, δεν καταλαβαίνω τι μου λες για το εδώ thread. Δηλαδή αυτός θα λέει ό,τι να'ναι και εγώ να μην απαντήσω στη χαζομάρα που είπε; Ε όχι!
Όλο το φόρουμ είναι ανάποδα. Ακόμα να το πάρεις χαμπάρι;
Αυτά είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Να πας να κοιτάξεις εσύ τι έγραψε ο crsk και τί λέει ο κοκ και τότε θα καταλάβεις ποιός είναι πιθανότερο να πάει ανάποδα στο μονόδρομο.
Όλο το φόρουμ είναι ανάποδα. Ακόμα να το πάρεις χαμπάρι;
κι αφου είναι ανάποδο τι κάθεσε και γράφεις; Χάρη μας κάνεις δηλαδή;
Χρειαζόμαστε τα φώτα σου;
Δεν σε καταλαβαίνω..... Εγώ αν πήγαινα κάπου και γελάγαν μαζί μου ή με βρίζαν ή με πέταγαν έξω από το παράθυρο δεν θα ξαναπήγαινα....
Τέσπα... πάρτο αλλιώς γιατί θα βρείς...
(o μονόδρομος ήταν μεταφορά)
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ωρα ηταν να παει στις διαμαχες!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Δε χρειάζεται να γίνει διάλογος για κάτι που απλά κάνεις λάθος και δεν το παραδέχεσαι. Ακόμα, αν δε θες να κάνεις διάολογο μαζί μου, να μη γράφεις σε thread που εγώ ξεκίνησα... Τί περίμενες να γίνει δηλαδή; Να λες ό,τι θες και γω να μην απαντήσω;
Και στο Τ προτεραιότητα έχει αυτός που είναι από δεξιά.
Να σου θυμίσω τι είχες γράψει;
Και είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
Ακου να δεις παληκαρι μου, για αααλλη μια τελευταια φορα ...
Επειδη εσυ, σε αντιθεση με 'μενα, εισαι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ανθρωπος.
Εγω λοιπον δεσμευομαι οτι θα κανω ολοκληρο sticky με το γιατι ΔΕΝ εχεις δικιο στο θεμα του "Τ", μολις εσυ "εξαφανιστεις" απο το Φορουμ !!!
Και σου ειχα ξαναπει οτι ημουν ετοιμος να βαλω τις ερμηνευτικες εγκυκλιους, τοοοτε, αλλα προλαβες κι αρχισες τις εκ του "ασφαλους" (πισω απ' την οθονη) και γνωστες πια σε ολους εδω μεσα π@π@ριες σου, και σταματησα επειδη "χαλαστηκα".
Επιπλεον και στην ηλικια που ειμαι, πιστευω οτι εχω το μυαλο, να ΜΗΝ εχω αναγκη να "αποδειξω" τιποτα σε κανεναν, ποσο μαλλον σε ανεγκεφαλους κολλημενους.
Το thread που ανοιξες, ΔΕΝ σου ανηκει και ειδικα οταν αναφερεσαι στο Moderation team, αισθανθηκα την υποχρεωση να απαντησω!
Και παλι ημουν προσεκτικος ωστε να απαντησω στον Βασιλη και να ΜΗΝ ασχοληθω μαζι σου!
Τωρα λοιπον εσυ με το μυαλο 5χρονου που δειχνεις οτι διαθετεις, συνεχιζε ελευθερα, οσο θα σε ανεχεται ακομα η "κοινη γνωμη" του φορουμ και οι moderators, να παιζεις την κασετα "ο crs-k ειναι χαζος", μιας και νομιζεις οτι με την αναφορα σε μενα, ειτε παιρνεις το "μπόι" που ΔΕΝ εχεις, ειτε οτι με προσβαλεις.
Αλοιμονο μου αν μπορουσε καποιος με το δικο σου πολιτισμικο επιπεδο να με προσβαλει !!!
Ειναι σαν να μπορει να με φαει η μυγα!
Να με ενοχλησει μονο μπορει κι αυτο για λιγο!
Καθολου φιλικα
Χρηστος
edit: Υ.Γ.
Over and Out !!!
Παιζεις μπαλα μονος σου απο δω και περα.
Για πες, λοιπόν, γιατί στο Τ δεν έχεις προτεραιότητα, όταν πλησιάζεις απο το | ;
Αυτό αν πεις, στήνω κώλο.
Ο κώδικας λέει ότι η προτεραιότητα απο δεξιά ισχύει πάντα εκτος απο τις εξής 5 περιπτώσεις:
1) αν ο απο δεξιά σταμάτησε
2) απο αριστερά έρχεται τρένο
3) ξεπαρκάρεις
4) εισέρχεσαι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας
5) εξέρχεσαι από πάροδο ιδιοκτησία.
Οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι ασχολούνται με περιπτώσεις που τα πράματα δεν είναι ξεκάθαρα.
Στις περιπτώσεις που εσύ σκέφτεσαι προφανώς συνέβη κάτι [i]διαφορετικό[i] αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράματα, στις καταστάσεις που περιγράφω πάνω, δεν είναι έτσι.
Όπως και να'χει, το απόλυτο συμπέρασμα "επουδενή δεν έχεις προτεραιότητα" ήταν απλά ένα λάθος. Ειδικά το ειρωνικό "άντρα μου" δε θα έπρεπε να το πει σαραντάρης σε εικοσάχρονο. Αυτό είναι το δικό σου "πολιτισμικό επίπεδο"; Εγώ, πάντως, τότε που εξιστορούσα τι μου συνέβη στο δρόμο, γλύτωσα από βέβαιο θάνατο 2 ανθρώπους.
Ό,τι πεις για "πολιτισμικό επίπεδο" (?!), όσο και να κράζεις... το προσπερνώ. Το ερώτημα παραμένει.
Που στηρίζεσαι και λες ότι επ'ουδενί έχεις προτεραιότητα; Αν δεν απαντήσεις σε αυτό, οποιαδήποτε κριτική εναντίων μου είναι κενή.