Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Να απαγορευτούν αυτές οι δραστηριότητες δηλαδή;

δηλαδή πρέπει Η να απαγορευτούν οι δραστηριότητες Η να μη φοράμε προστασία (κράνος, μπουφάν, μπότες) ?

αλλά είμαστε γρόθοι,

δε κοιτάμε πως εμείς θα είμαστε πιο ασφαλείς αλλά ότι το κράτος θέλει να μαζεψει χρήματα

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    "Ρε παιδιά νομίζω ότι το θέμα είναι αν αυτά τα μέτρα θα έχουν κανένα αποτέλεσμα εκτός από εισπρακτικό." Από karamoto

Ολη ουσία εκεί είναι.Δεν προφυλάσσεις τον πολίτη βάζοντάς του μεγάλα πρόστιμα.
    Είμαστε τουλάχιστον αφελείς αν πιστεύουμε ότι οι χρηματικές ποινές θα αποτρέψουν τα τροχαία.Γιατί αυτή είναι η επίσημη θέση τής μαμάς κυβέρνησης.
    "Σε εξοντώνω οικονομικά για να σε προστατέψω"!

Αν θέλουν το καλό μας, ,ας βάλουν μαθήμα οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς γενικώτερα,από τα δημοτικά σχολεία.
    Εχει γράψει ο Καραχάλιος στο "μοτό"ένα-δυο άρθρα όπου σύμφωνα με ειδικές μελέτες και στατιστικές,κανένα πρόστιμο δεν μπορεί να σε αποτρέψει από την παράβαση.Αυτά βέβαια γίνονται σε σοβαρά κράτη και όχι στο μπουρδέλο που ζούμε.
    Στην Αγγλία ,για παράδειγμα,αν οι μπάτσοι δούνε μοτοσυκλετιστή που τρέχει υπερβολικά και δεν φοράει κράνος,δεν τον καταδιώκουν!Και αυτό γιατί μπορεί,στην προσπάθεια που θα κάνει για να ξεφύγει,να σκοτωθεί.Ε, αυτό είναι σεβασμός για την ανθρώπινη ζωή.
    Τώρα βέβαια αν αυτό ίσχυε εδώ,οι ληστείες με μηχανή θα γίνονταν κάθε πέντε λεπτά.
    Οδηγική παιδεία χρειαζόμαστε παιδιά.Οχι πρόστιμα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    δηλαδή πρέπει Η να απαγορευτούν οι δραστηριότητες Η να μη φοράμε προστασία (κράνος, μπουφάν, μπότες) ?

αλλά είμαστε γρόθοι,

δε κοιτάμε πως εμείς θα είμαστε πιο ασφαλείς αλλά ότι το κράτος θέλει να μαζεψει χρήματα
    Όταν εξετάζεις τις συνέπειες της μη χρήσης κράνους και εξοπλισμού, τις συγκεντρώνεις και τις προβάλλεις ως αποτέλεσμα, η λογική μου μου λέει ότι πρέπει να το κάνεις και με λοιπές δραστηριότητες που θα οδηγήσουν στις ΙΔΙΕΣ συνέπειες-αποτελέσματα.

PS Το κράτος θέλει ΜΟΝΟ να εισπράξει χρήματα. Αν την ενδιέφερε πραγματικά, θα ξεκινούσε από απλά πράγματα. Στο πως θα ξεριζώσει τα κυκλώματα που δίνουν διπλώματα όλων των κατηγοριών με παράδοση στο σπίτι σας πχ

Ακομα και αν ηταν επιστημονικα τεκμηριωμενο το οτι το κρανος συντελει στη μειωση των ατυχηματων, που δεν ειναι, το κρατος εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα να κανει για να μας προστατεψει πριν καταληξει σ'αυτο.

α) Αλκοτεστ στα παρκινγκ των καταστηματων πριν ο οδηγος βαλει καν μπρος. Δεν χρειαζεται να του ριξουν προστιμο, απλα να μην τον αφησουν να βγει απο το παρκινγκ.
    β) Τεστ ικανοτητας οπως Αμερικη (περπατημα σε ευθεια γραμμη, κλπ. ) οταν παρατηρειται προβληματικη οδηγηση. Η κουραση, η αυπνια και μερικα νομιμα φαρμακα ευθυνονται για πολυ περισσοτερα ατυχηματα απο οτι νομιζετε. Και εκει μπορει να ισχυσει μια προειδοποιηση και ακινητοποιηση και τσουχτεροτατο προστιμο στους υποτροπους.
    γ) Γερανος και σκισιμο κανονικο σε διπλοπαρκαρισμενα, παρκαρισμενα σε γωνιες, διασταυρωσεις, πινακιδες Κ.Ο.Κ. φαναρια και οπουδηποτε προκαλειται κινδυνος για την κυκλοφορια. Οταν λεμε σκισιμο εννοουμε ΣΚΙΣΙΜΟ. Ιδιωτικοι γερανοι μπορουναι να τα μαζευου οπου τα βρουνε και να μην παιρνεις το αμαξι αν δεν πληρωσεις, οπως γινεται δηλαδη ετσι κι αλλιως αν μετα απο ατυχημα το οχημα σου εμποδιζει.
    δ) Επισκευη και αντικατασταση φθαρμενων πινακιδων και οδοστρωματων.
    ε) Λογικα και εφαρμοζομενα ορια ταχυτητας, τουλαχιστον μεσα στην πολη.
    στ) ΚΤΕΟ για ολους
    ζ) Σκισιμο κανονικο για φθαρμενα φρενα, ελαστικα, αρρυθμιστα φωτα, διαρροες υγρων, αντικανονικη φορτωση, ξεσκεπαστα φορτηγα με χωματα, απλυτα ελαστικα σε φορτηγα απο εροταξια κλπ.
    η) Υποχρεωτικα σχολεια ασφαλους οδηγησης για ολα τα οχηματα.

ΜΕΤΑ, μιλαμε για το τι θα βαλω στο κεφαλι μου και το πως αυτο θα με σωσει, οσο θελετε.
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Παλαιό μέλος
    Ρε σεις όλοι μας παρανομούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πχ μέσα στις πόλεις το όριο είναι 50 έχω βρεθεί να οδηγώ με 100+ (μεσογείων, κιφισίας κτλ) προσπερνάμε απο δεξιά κάνουμε διηθήσεις πάταμε την διπλή διαχωριστική γραμμή βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Παραβιάζουμε διαβάσεις πεζών όταν περιμένει κάποιος πεζός να περάσει. Μάλιστα μερικές διαβάσεις στην κιφισίας , κατεχάκη, μεσογείων είναι τέλείως σε λάθος μέρος που αν σταματήσεις για να περάσει πεζός πολύ πιθανό είναι να βρεθεί κάποιος πάνω σου.

Αυτές τις παρανομίες τις κάνουμε κάθε μέρα όλοι μας πιστεύω. Μπορεί να είναι εύκολο να φοράμε πάντα κράνος και εύκολο να σταματάμε στα κόκκινα. Αλλά μην μου πείτε οτι στα στόπ έρχεστε σε πλήρη στάση με τα πόδια να ακουμπήσουν στο έδαφος πριν την διασταύρωση γιατι οποιος δίποτε άλλος τρόπος να περάσεις στοπ είναι παράνομος.

Κάποια στιγμή θα την πάθουμε επειδή βρήκαν ευκαιρία οι τροχονόμοι να γράφουν για όλα τα παραπάνω πρόστιμα για να ταίσουν τις οικογένειες τους κάτι τις παραπάνω. Για να σας δώ πόσο ωραία θα είναι τότε τα πρόστιμα τα καινούρια

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

καταντησε μαλακια να γραφουμε οι μισοι οτι καλα κανουνε και ανεβαζουνε τα προστημα και οι αλλοι μισοι να διαφωνουνε!!!!!!!!!!

καθε λιγο και λιγακι τα ιδια μπαντελακη μου τα ιδια κωνσταντη μου....

θελετε να ειναι εισπρακτικο μετρο???
    ειναι!!!!!!

θελετε να μας πεισετε οτι κακως εφαρμοζονται τετοιου ειδους μετρα??????
    αποψη σας!!!!!!!

ΑΛΛΑ

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ, ΑΝ ΔΕ ΠΛΗΡΕΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!

Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ...ΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ!!!!!!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ, ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ 1 ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΛΩΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

συγγνωμη για το ενδεχομενος εριστικο υφος μου αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω οτι ειναι σωστη και δεν εχω σκοπο να την αλλαξω!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ, ΑΝ ΔΕ ΠΛΗΡΕΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!

Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ...ΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ!!!!!!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ, ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ 1 ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΛΩΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

συγγνωμη για το ενδεχομενος εριστικο υφος μου αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω οτι ειναι σωστη και δεν εχω σκοπο να την αλλαξω!!!!!

στο μόνο που διαφωνώ με τον trooper είναι ότι εγώ δε ζητάω συγνώμη για το εριστικό μου ύφος...

+100000000000000000000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    στο μόνο που διαφωνώ με τον trooper είναι ότι εγώ δε ζητάω συγνώμη για το εριστικό μου ύφος...

+100000000000000000000

συγγνωμη ζητησα απο ολους οσους θα το διαβασουνε και ενδεχομενως με βρουνε σκληρο.

ειμαι σκληρος αλλα και ειλικρινης!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

καταντησε μαλακια να γραφουμε οι μισοι οτι καλα κανουνε και ανεβαζουνε τα προστημα και οι αλλοι μισοι να διαφωνουνε!!!!!!!!!!

καθε λιγο και λιγακι τα ιδια μπαντελακη μου τα ιδια κωνσταντη μου....

θελετε να ειναι εισπρακτικο μετρο???
    ειναι!!!!!!

θελετε να μας πεισετε οτι κακως εφαρμοζονται τετοιου ειδους μετρα??????
    αποψη σας!!!!!!!

ΑΛΛΑ

Eγώ σαν ΜΑΕΘΡΑΤ συμφωνώ με τον TROOPER και στα @@ μου αν ειμαι εριστικός, σκληρός, αποτομος κλπ.....

Ο καθένας που καβαλάει απο ποδήλατο μέχρι μαχητικό είναι υπεύθυνος πρώτος αυτός για την ακεραιότητά του.....

Συμπάθεια υπάρχει αλλά όχι κατανόηση

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Eγώ σαν ΜΑΕΘΡΑΤ συμφωνώ με τον TROOPER και στα @@ μου αν ειμαι εριστικός, σκληρός, αποτομος κλπ.....

Ο καθένας που καβαλάει απο ποδήλατο μέχρι μαχητικό είναι υπεύθυνος πρώτος αυτός για την ακαιρεότητά του.....

Συμπάθεια υπάρχει αλλά όχι κατανόηση

πιστευω ότι όση ευθύνη έχουμε για την δικιά μας ακαιρεότητα άλλη τόση και περισσότερη πρεπει να έχουμε και για τους γύρω μας ανεξαρτήτως του τι όχημα οδηγάμε.

Δεν συμφωνώ με τα πρόστιμα σε καμία περίπτωση γιατί εχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και μόνο. Θα μπορούσαν να σου αφαιρούν τις πινακίδες πχ για 20 μερες ή να σου περνουν το δίπλωμα για 30 μερες. Κ αν βρεθεις να οδηγας χωρίς δίπλωμα να υπάρχει αυτόφορο και ποινική δίωξη. Τέτοια μετρα θα ήταν πιο δίκαια ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Επίσης δεν συμφωνώ με το ποσοστό της αστυνομίας γιατί ο καθε μπατσος θα γράφει ότι γουστάρει μόνο και μόνο για να βγάλει το χαρτζιλίκι του. (εμενα πχ με ειχανε γραψει πως περασα με κόκκινο ένω πραγματικα ηταν πρασινο το φαναρι) και πολλά αλλα. Επίσης τα όρια ταχύτητας ειναι τετοια που και να θες πολλες φορες να κινηθεις μεσα σε αυτα ειναι αδυνατο. Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια εκμπομπη του Αρη Σταθάκη στην οποία είχαν ξεκινήσει απο Αθήνα για Μέτσοβο προσπαθώντας να μην υπερβούν πουθενά τα όρια ταχύτητας και είχαν κάνει 16 ώρες. Υπάρχουν όρια μέσα στην Αθήνα σε σημεία που γίνονται έργα των 20 χλ\ωρα που δεν υπάρχει πινακίδα πιο κάτω να τα ακυρώνει οπότε μέχρι να βρεις την επόμενη πινακίδα πρέπει να κινήσε με 20 και που αν κινήσε με μεγαλύτερη ταχύτητα μπορώ άνετα ο μπάτσος να σε γράψω.

Άλλο η ασφάλεια του καθενός και το κράνος και η ζώνη και άλλο το δεν βγαίνει ο προυπολογισμός παρα το 19% ΦΠΑ και χρειαζόμαστε και άλλους τρόπους είσπραξης.

Δεν άκουσα πουθενά για τα πρόστιμα στους εργολάβους και τους κατασκευαστές για δημόσια έργα και δρόμους που δεν πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές αλλά μόνο για την κακή προειδοποιητική σήμανση κατά την διάρκεια των έργων (αν ειναι δυνατον)

Αλλά μια ζωη Ελλάδα θα είμαστε και θα πληρώνουμε τα διπλά για την κατασκευή έργων και η ποιότητα θα είναι πάντα η χειρότερη.

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Υπάρχουν πολλοί που είπαν ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε νομοταγείς και ο ΚΟΚ είναι παπαριά. Άλλοι πάλι ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο ΚΟΚ για να στρώσει η κατάσταση. Άσχετα από το ποιά είναι η άποψη σας όμως νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι τα μέτρα έχουν κυρίως εισπρακτικό χαρακτήρα και δεν θα έχουν το αποτελεσμα που και καλά επιδιώκουν.

Μάλιστα ισχυρίζομαι ότι θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα έχουμε αυστηρότατους νόμους σε πάρα πολλά ζητήματα. Τόσο που κανένα όργανο δεν εφαρμόζει τους κανόνες γιατί προκαλεί την καταστροφή στον τιμωρημένο αλλά και το μίσος απέναντι στο όργανο και αυτόν που κάνει την καταγγελία.

Μάλιστα αφού τα ταμία θα γεμίζουν με λιγότερες κλήσεις θα γράφουν πολύ λιγότερους και έτσι δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Στο εξωτερικό αν παρκάρεις παράνομα δεν υπάρχει απλά μια πιθανότητα να σε γράψουν. ΘΑ σε γράψουν κατα 99.9%. Με πρόστιμο μικρότερο από Ελλάδα συνήθως. Εδώ όλοι το ρίχνουν στον τζόγο.

Πρόστιμα για τροχαία παράβαση μεγαλύτερα από τον βασικό μισθό δεν γνωρίζω να υπάρχουν σε καμία χώρα στον κόσμο.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Ναι καπως πρεπει να γινουμε ανθρωποι και σωστοι οδηγοι.Αλλα λεω τωρα εγω αν,ΑΝ κανω μια μαλακ....α και ξεχαστω ρε παιδι.Οτιδηποτε.Θα πληρωσω ΟΛΟ το μηνιατικο μου σε μια κληση?Και πως θα ζησω τον υπολοιπο μηνα?Και αντε να με πανε φυλακη(εχει τουλαχιστον τζαμπα φαι και υπνο)αμα πεθανω απο την πεινα σε κανα σοκακι ποιος θα νοιαστει?
    Αν θελουν τοσο αυστηρα προστιμα τοτε ας αφαιρουν το διπλωμα οδηγησης.
    Να εχουμε λιγο και στο νου μας το βασικο μισθο.600 ευρω ειναι παιδια οχι 6000.
    Χιλιες φορες να αφαιρουν το διπλωμα παρα τοσα λεφτα.Αν ειναι δυνατον.
    Αν προσοπικα εμενα μου παρουν το διπλωμα μπορω να γυρναω με λεωφορειο μεχρι να βαλω μυαλο.Αλλα αν πληρωσω 800 ευρω σε μια κληση αντε μετα να ζησω με 200 ευρω ενα μηνα και να πληρωσω και λογαριασμους.
    Αλλα ναι οταν τα μετρα αυτα τα εφαρμοζουν ατομα που παιρνουν 6000 το μηνα,συνταξιοδοτουνται στα 4 χρονια και σαφως ειναι ατομα που ΔΕΝ τα πιανει ο νομος.

ναι να γινουμε σωστοι αλλα ο νομος πιανει τους μπατσους που τουλαχιστον στη μυτιληνη δε φοραει ΚΑΝΕΝΑΣ κρανος?Τους δημαρχους?ολους τους εναρετους?
    Η μονο εμενα το μαλα....κα που δουλευω σαν τον σκυλο για να ζησω?
    Σαφως και αξιζει τον κοπο ακομα και για να σωθει ΜΙΑ ζωη.Αλλα θα μπορουσαν να παρουν το διπλωμα και αν τυχον και μετα οδηγησεις χωρις διπλωμα να σου βαλουν και προστιμο και οτι θελετε.Αλλα οχι 800 ευρω προστιμο.Αν ειναι δυνατον.Βρηκαμε τροπο τωρα να μαζεψουμε λεφτα στο ονομα της οδιγικης συμπεριφορας αυτη τη φορα.

Και σαφως αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.Και απλως την εκφραζω.Δεν την λεω για να κανουμε καβγα.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ρε γαμω το μπελα μου!!!!!!!!!!

τοσο δυσκολο ειναι??????????

δεν παρανομεις, δεν πληρωνεις, δεν σε ενδιαφερει που εφτασαν τα προστημα!!!!!!!!!

σε ενδιαφερει που εφτασαν τα προστημα?????
    συμβαινει επειδη δεν θες να πληρωνεις, αρα παρανομεις!!!!!!!!!!!!!!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Πρωτον ειπα την ΓΝΩΜΗ μου.Γιατι νευριαζεις?
    Μηπως απαγορευεται?
    Δευτερον.το ποστ μου ξεκινησε γραφοντας: ''αν,ΑΝ''.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    ρε γαμω το μπελα μου!!!!!!!!!!

τοσο δυσκολο ειναι??????????

δεν παρανομεις, δεν πληρωνεις, δεν σε ενδιαφερει που εφτασαν τα προστημα!!!!!!!!!

σε ενδιαφερει που εφτασαν τα προστημα?????
    συμβαινει επειδη δεν θες να πληρωνεις, αρα παρανομεις!!!!!!!!!!!!!!

Κλέφτης δεν είμαι αλλά αν επανέλθει η θανατική ποινή για όποιον κλέβει γαριδάκια θα διαμαρτηρηθώ.

Αυτό κάνω και τώρα γιατί πιστεύω ότι τα καινούργια προτεινόμενα πρόστιμα όχι απλά είναι παράλογα αλλά θα έχουν και το αντίθετο αποτέλεσμα.

Παρεπιπτόντως εγώ προσωπικά παρανομώ τακτικά.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7