Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τσιμπάει? τσιμπάει?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
Στο λαιμό να σου κάτσουν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνω αγάπη μου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάντως εγώ Μήτσο μου θα άφηνα τα πάντα για να βρίσκομαι κοντά σου...:a13:
:rotflmao:
![]()
Έτσι βγαίνει το όνομα!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ρε Δημήτρη...
Αυτό το παπόρι που οδηγάς τελευταία με τους έλικες.......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΕΛΑ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΧΕΙ ΡΕ Κ@ΦΡΕ ΚΙ ΕΣΥ!!!![]()
ΤΕΚΝό ΒΡΟΥΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ....
ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΝΩ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφελ(παχύ λ)ές αγόρι χωρίς Love Story...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΧΕΙ ΡΕ Κ@ΦΡΕ ΚΙ ΕΣΥ!!!![]()
ΤΕΚΝό ΒΡΟΥΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ....
ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΝΩ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η συνταγή είναι απλή:
Ψήνεις ένα αγαπητό μέλος αυτού του κατακαημένου φλόρουμ το οποίο αρέσκεται (το μέλος οχι το φλόρουμ) να αλλάζει μοτόρια σαν τα πουκάμισα (ονόματα δεν λέμε- ουδεμία σχέση έχει το μέλος με αθλητικά στοιχήματα ,τζόκερ, κουλοχέρηδες κτλ) καθώς επίσης και να κάνει περίεργες μετατροπές (κοινώς "μοντίφες") σε όποιο άμοιρο μηχανάκι βρεθεί στα νύχια του...
Τον ψήνεις λοιπόν αυτόν τον κακούργο οτι στην Κρήτη υπάρχει ένα σπάνιο υπερτούμπανο άγνωστης μάρκας με χίλιες -δυό βελτιώσεις πάνω του απο διάφορους βελτιωτές...
Φυσικά θα πέσει στην φάκα και θα πρέπει να πάτε ενα ταξιδάκι να το δείτε ...
![]()
(and the plot thickens που λένε και στα Φραγκολεβαντίνικα...)
Αφού φτάσετε στην Κρήτη φυσικά είναι υποχρεώση σας να δώσετε χαιρετισμούς σε άλλο μέλος του φλόρουμ που κατοικοεδρεύει στο νησί (επίσης ονόματα δεν λέμε - καμία σχέση με μοντέλο γαλλικής εταιρειας καθως και με γνωστό έλληνα τραγουδιστή)...
Είναι γνωστή η Κρητική φιλοξενία και τα τρικούβερτα γλέντια που στήνονται για τους φιλοξενούμενους....καθώς επίσης η ομορφιά των κορασίδων της Κρήτης...
Καθώς και τα προξενιά στο "γόνατο" που λέμε...(η την παίρνεις η...![]()
)
Αφού λοιπόν το Αθηναϊκό μέλος βρεθεί μετά συζύγου και με μόνιμη κατοικία στην Κρήτη έχεις μόνιμη κατοικία για να πηγαινοέρχεσαι...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Αφελ(παχύ λ)ές αγόρι χωρίς Love Story...
Η συνταγή είναι απλή:
Ψήνεις ένα αγαπητό μέλος αυτού του κατακαημένου φλόρουμ το οποίο αρέσκεται (το μέλος οχι το φλόρουμ) να αλλάζει μοτόρια σαν τα πουκάμισα (ονόματα δεν λέμε- ουδεμία σχέση έχει το μέλος με αθλητικά στοιχήματα ,τζόκερ, κουλοχέρηδες κτλ) καθώς επίσης και να κάνει περίεργες μετατροπές (κοινώς "μοντίφες") σε όποιο άμοιρο μηχανάκι βρεθεί στα νύχια του...
Τον ψήνεις λοιπόν αυτόν τον κακούργο οτι στην Κρήτη υπάρχει ένα σπάνιο υπερτούμπανο άγνωστης μάρκας με χίλιες -δυό βελτιώσεις πάνω του απο διάφορους βελτιωτές...
Φυσικά θα πέσει στην φάκα και θα πρέπει να πάτε ενα ταξιδάκι να το δείτε ...
![]()
(and the plot thickens που λένε και στα Φραγκολεβαντίνικα...)
Αφού φτάσετε στην Κρήτη φυσικά είναι υποχρεώση σας να δώσετε χαιρετισμούς σε άλλο μέλος του φλόρουμ που κατοικοεδρεύει στο νησί (επίσης ονόματα δεν λέμε - καμία σχέση με μοντέλο γαλλικής εταιρειας καθως και με γνωστό έλληνα τραγουδιστή)...
Είναι γνωστή η Κρητική φιλοξενία και τα τρικούβερτα γλέντια που στήνονται για τους φιλοξενούμενους....καθώς επίσης η ομορφιά των κορασίδων της Κρήτης...
Καθώς και τα προξενιά στο "γόνατο" που λέμε...(η την παίρνεις η...![]()
)
Αφού λοιπόν το Αθηναϊκό μέλος βρεθεί μετά συζύγου και με μόνιμη κατοικία στην Κρήτη έχεις μόνιμη κατοικία για να πηγαινοέρχεσαι...
![]()
![]()
Βρε εσένα το μυαλό σου κόβει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε αι στο διαλο...........Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Αφελ(παχύ λ)ές αγόρι χωρίς Love Story.............................................
σπαμαρει και ο ακης !!!!!!!!!!!!!
ε παει χαλασε το συμπαν !!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ναι όντως ...τώρα το πήρα χαμπάρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε αι στο διαλο...........
σπαμαρει και ο ακης !!!!!!!!!!!!!
ε παει χαλασε το συμπαν !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Να πω την αμαρτία μου, μ'αυτό τον τραγουδιστή είχαμε κάποια συνεργασία παλιότερα, λόγω ομοιότητας χρυσοπληρωνόμουν για να κάνω τον κασκαντέρ στα βιντεοκλίπ τουΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
Μετά το "Σ'έχω ερωτευτεί" όμως κόψαμε κάθε επαφή γιατί με ζήλευε και μού'ριχνε αλάτι στον καφέ..:rotflmao:
Όσο για το μοντέλο της Γαλλικής εταιρίας, ακόμα παλεύω ο έρμος ν'ανάψω τις σχέσεις μου με τη Λετίσια Κάστα αλλά δεν ξέρω πως λέγεται τοστα Γαλλικά !
Δεν καταλαβαίνει με τα νοήματα των δαχτύλων..:a24:
![]()
![]()
![]()