Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Heidenau ή Shinko για On Off, ομαδική παραγγελία για Κρήτη

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Heidenau ή Shinko για On Off, ομαδική παραγγελία για Κρήτη

Οι διαμένοντες στο νησί & παράλληλα έχοντες On Off & παράλληλα θέλοντες να αλλάξουν λάστιχα, ας διαβάσουν παρακάτω.

Μαζί με ένα φίλο, θα αλλάξουμε λάστιχα σύντομα, θα πάμε είτε για τα Heidenau K60 Scout είτε για τα Shinko E705. & οι δύο επιλογές θα έρθουν απευθείας από Γερμανία με κόστος κάτω από 200 euros το ζευγάρι. Ανάλογα τώρα το πόσα ελαστικά θα φέρουμε θα πάει και η ακριβής τιμή.

Σκέφτηκα λοιπόν, αν ενδιαφέρεται και κανείς άλλος, να παραγγείλουμε όλοι μαζί & να τοποθετήσουμε όλοι μαζί, ώστε να έχουμε και καλύτερη τιμή στη τοποθέτηση. Όσον αφορά το κόστος τοποθέτησης θα κάνω εγώ έρευνα αγοράς & θα πάμε ανάλογα με τι θα ακούσουμε.

Λοιπόν; ΚΤΜαδες από τον Άγιο; Κανείς άλλος;

Info για τα ελαστικά παίζουν πάρα πολλές στο διαδίκτυο ιδιαίτερα στο advrider. Επίσης μη σνομπάρετε τα Shinko.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Επίσης μη σνομπάρετε τα Shinko.

τα Shinko ειναι πλεον δοκιμασμενα και στα Αμερικανικα forum δινουν και παιρνουν ...εμεις στην Ελλαδα λαλακηδες , Diablo Rosso , Dainese και Lavazza
    Accipere quam facere praestat injuriam

Εξ οσων γνωριζω... Κανεις απο Αγιο δεν ειναι για λαστιχα τωρα

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Γιαννη και εγω στο ψαξιμο για λαστιχα ειμαι :-) καλη ιδεα για μαζικη παραγγελια
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    [Info για τα ελαστικά παίζουν πάρα πολλές στο διαδίκτυο ιδιαίτερα στο advrider. Επίσης μη σνομπάρετε τα Shinko.

[/QUOTE]

Μαλλον ξεχασες τα γελια που καναμε οταν ειχα κατεβει και με τους αλλους κι εγω φοραγα Shinko...κι επισης 8α ξεχασες και τα παραπονα που εκανα οτι ειναι μαλακια ελαστικα και δεν κρατανε κα8ολου ...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Μικε , Ta Hidenau έχει αρχίσει να τα φέρνει η μοτορειντ στα 200 Ευρώ .http://www.motoraid.eu/accessories/tyres

Σιγά σιγά έχω την εντυπωση πως θα φέρει και άλλες διαστάσεις γιατί όπως λένε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον .

...Δεδομένου του γεγονότος ότι πάνω από 350 ευρώ παραγγελία σου τα στέλνει με δωρεάν μεταφορικά , τότε στα δύο ζευγάρια δίνει ο καθένας 200 και τα έχει στην πόρτα του (σχεδόν).

...Εγώ είχα αποκλησει τέτοιου είδους ελαστικά γιατί έχω το μτ90 στο θεό ...... Αν όμως πάμε το χειμώνα πουθενά παραόξω ...Δεν ξέρω μήπως κολήσω

.........ΣκέΦτομαι ....

Έχω νεότερα να σας πω.

Τα Shinko τα αποκλείσαμε γιατί τελικά τα μεταφορικά πάνε πολλά, 90 euros το ζευγάρι. Άρα έχουμε τα Heidenau.
    Στις διαστάσεις μου 150/70-17 & 90/90-21 έρχονται απευθείας από Γερμανία με Courier χωρίς να το χρεώνομαι στα 190 euros.

Όμως ψάχνοντας, βάζω άλλη μια επιλογή στο τραπέζι : Mitas E07 ή Mitas E10. Τιμή ακόμα περιμένω αλλά είναι και αυτά χαμηλά.
    Όποιος έχει όρεξη, διαβάζει εδώ : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=706242

Προσωπικά θα βάλω μικτό λάστιχο.

....Θα πάμε πουθενά το χειμώνα ;;; Για ξομωνή λέω ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    ....Θα πάμε πουθενά το χειμώνα ;;; Για ξομωνή λέω ....

Να πάμε. Ιδιαίτερα καθημερινή είναι εύκολο για μένα. Αλλά μη χαλάμε το thread εδώ. Καθαρό, Σελάκανο, να βρούμε κανά καταφύγιο.

Μια χαρά το κρατάμε το θρέντ.... Για Κρήτη λέει ...Οπότε Χωμάτινα ή μιξ ελαστικά και καταφύγεια ...είμαστε μέσα !!!

Τα οικονομικά είναι περιορισμένα και τα μτ90 τα θέλω .Αυτό που με απασχολέι είναι αν θα την βγάλω καθαρή σε τέτοιες διαδρομές ή θα καρφώσω ποθές ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτό που με απασχολέι είναι αν θα την βγάλω καθαρή σε τέτοιες διαδρομές ή θα καρφώσω ποθές ...
    Το ΜΤ90 δε το θεωρώ καλό λάστιχο. Παρ'ολα αυτά αν μιλάμε για σχετικά απλούς χωματόδρομους, δε θα έχεις κανένα θέμα, αρκεί να μην έχει λάσπη.
    Αλλιώς αν λέμε πχ για ανάβαση από Μάρθα οροπέδιο μικρού Ομαλού, τότε τσίτα τα γκάζα & βουρρρ

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Έχω νεότερα να σας πω.
    ....
    Όμως ψάχνοντας, βάζω άλλη μια επιλογή στο τραπέζι : Mitas E07 ή Mitas E10. Τιμή ακόμα περιμένω αλλά είναι και αυτά χαμηλά.
    Όποιος έχει όρεξη, διαβάζει εδώ : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=706242
    Που τα βρήκες πάλι αυτά ;;;; Δε παίζεσαι

Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το thread που σήκωσαν τα αμερικ(λ)ανάκια, αλλά ας ακούσουμε κ μία τιμή (έχει κ 2 dealers στο Ελλάντα αλλά μάλλον φέρνουν λάστιχα μόνο για τρακτέρ ). (τα Ε10 δεν παίζουν για το δικό μου)
    Τελευταία τροποποίηση από foogr01; 25/10/2012 στις 19:20.
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Που τα βρήκες πάλι αυτά ;;;; Δε παίζεσαι

Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το thread που σήκωσαν τα αμερικ(λ)ανάκια, αλλά ας ακούσουμε κ μία τιμή (έχει κ 2 dealers στο Ελλάντα αλλά μάλλον φέρνουν λάστιχα μόνο για τρακτέρ ). Πάντως μου κάνουν περισσότερο χωμάτινα (τα Ε07 γιατί τα Ε10 δεν παίζουν για το δικό μου) απ' ότι τα πιο μικτά Heidenau.

Πέφτει πολύ διάβασμα στο advrider. Τα E07 με τa K60 Scout ίδιο στυλ τα βάζουν οι αμερικλάνοι & δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα Mitas. Αυστραλία είναι No1 τα Mitas. Θα μάθουμε σύντομα τιμή, μάλλον πιο φτηνά από Heidenau.

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Πέφτει πολύ διάβασμα στο advrider. Τα E07 με τa K60 Scout ίδιο στυλ τα βάζουν οι αμερικλάνοι & δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα Mitas. Αυστραλία είναι No1 τα Mitas. Θα μάθουμε σύντομα τιμή, μάλλον πιο φτηνά από Heidenau.
    Πολυ καλα τα heidenaou k60 τουλαχιστον για ασφαλτο και 350χλμ που τα εχω.Στο χωμα πανε γαμι**ντας! Καλο κρατημα, φοβερη αισθηση! Και 180 γιουρια με τοποθετηση! Απο "ελαστικα τασος" στο αιγαλεω (google it) με ημερομηνια παραγωγης 2ο δεκαπενθημερο του ιουνιου 2012. Επιφυλασσομαι να ενημερωσω για "βροχινο περιβαλλον"...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από avlihos Προβολή μηνύματος
    Πολυ καλα τα heidenaou k60 τουλαχιστον για ασφαλτο και 350χλμ που τα εχω.Στο χωμα πανε γαμι**ντας! Καλο κρατημα, φοβερη αισθηση! Και 180 γιουρια με τοποθετηση! Απο "ελαστικα τασος" στο αιγαλεω (google it) με ημερομηνια παραγωγης 2ο δεκαπενθημερο του ιουνιου 2012. Επιφυλασσομαι να ενημερωσω για "βροχινο περιβαλλον"...
    Έχεις τα Κ60 σκέτα ή τα scout ; Τον "τάσο" τον είχα βρει στο νετ αλλά δεν έχει τη διάσταση για το πίσω το δικό μου (εκτός κ αν το site του δεν είναι ενημερωμένο). Πάντως για το μπροστά (το δικό μου) η τιμή δεν είναι καθόλου κακή κ δε θα βλάψει ένα τηλ. όταν κ αν έρθει η ώρα για τα συγκεκριμένα.
    Αν τα οδηγήσεις σε βροχή γράψε καμιά εντύπωση, αν κ έχεις πολύ λίγα χλμ επάνω. Κάθε πληροφορία δεκτή κ χρήσιμη !

Ναι, τελικά εγώ μαλλον άλλο Ε0? κοίταζα κ το νόμιζα για Ε07. Έκανα κ τη διόρθωση στο αρχικό ποστ αλλά με πρόλαβες στην απάντηση

Κανα νέο από τιμές έχουμε ;
    Φύγαμε...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. on-off ή soupermoto για ταξιδια?
    από tigionapas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 21:44
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 13:25
  3. Βοηθηστε οι εχοντες γνωση για on-off μποτα.
    από astaroth2 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 07:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF