Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
απο την λαικη την ψωνισες;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει μαλλον να παμε στα ανεκδοτα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
απο την λαικη την ψωνισες;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει μαλλον να παμε στα ανεκδοτα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ....Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
από κει κι ύστερα το ότι πέρναγε μεγάλες μηχανές και αμάξια δε λέει τίποτα, πέρναγε όσους πήγαιναν πιο χαλαρά και σχεδόν έκαναν στην άκρη.
στην πρώτη φάση που ήταν κι ρίτσαρντ μέσα τα σχόλια που έκανε για τη μηχανή ήταν αντίστοιχα με ό,τι είπε για όταν περνούσε αμάξια και ήταν χάριν εντυπωσιασμού και εφέ, κι έπειτα δεν είπε και κάτι κακό
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ....
ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ
ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΊΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΗ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ή μπήκε το βαν στη στροφή κ έκλεισε τη μηχανή...
μετα την στροφή αδύνατον αν σκεφτούμε την επιτάχυνση της μηχανής κ πως μπορεί να βγει απο τη στροφη
πριν τη στροφή πάλι αδύνατον...πως θα την περάσει??στα φρένα?? ή στα ίσια σε μια ευθέια???
άρα καταλήγουμε ότι οι τύποι πηγαίνανε χαλαρά κ την άφησαν να περάσει....
με ενα αμάξι 500 ίππων σίγουρα μπορει να περάσει μηχανές ανάλογα τους αναβάτες...αλλά όχι κ με βαν ρε παιδιά...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Draveli κατσε καλα και την αλλη φορα θα ψωνισω απο τον παγκο σου.
Ειδα το video και παει χαλαρα, μπραβο στη Ford. Δε θα αγορασω ποτε Ford.
ΜΛΚ..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FZR600R;;;;
Και μη μου απαντησει κανεις "ο αρχοντας του συμπαντος", εννοω ποιος συνφορουμιτης ειναι που μας δουλευει..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Δυστυχώς δεν μας δουλεύει... Ότι λέει τα εννοεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
ΜΛΚ..
Και μη μου απαντησει κανεις "ο αρχοντας του συμπαντος", εννοω ποιος συνφορουμιτης ειναι που μας δουλευει..![]()
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
He is an internet leggend and he speaks the truth.Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
ΜΛΚ..
Και μη μου απαντησει κανεις "ο αρχοντας του συμπαντος", εννοω ποιος συνφορουμιτης ειναι που μας δουλευει..
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Να και το κρανος μου σε moto edition.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Να και το κρανος μου σε moto edition.
ωραιο κρανος!!!
προς ολους τους υπολοιπους.... βαλτε στο google - εικονες - ''aeromax helmets'' και δειτε τι βγαζει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα αν το σεταρεις με το μπουφανακι που ειδα οτι φορας στο βιντεο , εισαι κομπλε μιλαμε...μια σαγιοναρα σου λειπει μονο , αυτες οι καφετιες του ΕΣ που πιανουν χαλικακια απο κατω και κανουν εφε οταν περπατας ! χχχρρριτσ - χχχχρρριτσ ....
ελεος με τον καθε βλαμμενο...ελεος...
:a41:
the malakia in your brain is endless....Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
You will be mercilessly hit by the Universal Laws.
:a12: :a019:
τελος.
πω δικε μου κ αλλη γαματη ατακαΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Draveli κατσε καλα και την αλλη φορα θα ψωνισω απο τον παγκο σου.
παω στοιχημα οτι μετα απο καθε ποστ σου,πας στον καθρεφτη,κοιταζεσαι,και λες "πω τι σαρωτικες απαντησεις γραφω,πως την λεω σε ολους,ειμαι ιδιοφυια" κ αλλα τετοια
ή κανω λαθος;
ΥΓ ξεχασα να αναφερω οτι μετα τον καθρεφτη κοιτας τη μηχανη και γεμιζεις απο χαρα γιατι ξερεις οτι εισαι ο διαγαλαξιακος καβαλαρης aka saber rider
...appetite for destruction...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Daveli, είσαι άπαιχτος!!!!!
Ατσάτσα