Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 256

Θέμα: η εποχη μας ειναι μια ξευτιλα.....

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Ρε συ EVI σορρυ ρε κοπελα μου αλλα επειδη σε εχω κοψει για περπατημενη και σιγουρα οχι χαζογκομενα

ολα αυτα τα ανακαλυψες ξαφνικα δηλαδη και λες δεν το συζηταμε το πραμα μηπως κανω λαθος?

Τι περιμενεις να ακουσεις εδω μεσα? Οι περισσοτεροι θα σου πουν το "πολιτικως ορθο" ανεξαρτητα με το τι κανουν πραγματικα

τεσπα

δικαιωμα ειναι του καθενος να κανει με τον ευατο του οτι θελει, υστερα αν ολα αυτα που χαρακτηριζεις ανηθικα κλπ ηταν πραγματικα κατακριτεα η κοινωνια θα τα ειχε απωθησει στο περιθωριο αλλα επειδη αλλα λεμε και αλλα κανουμε.....

τελος αν ησουν αγορακι θα γουσταρες και εσυ ξεκωλα κοριτσακια για να τα παιρνεις ματι και οτι αλλο προκυψει ,αλλα με αλλα κοριτσακια θα τα εφτιαχνες

φιλε nr οχι και ολοι...
    δεν πιστευω να το ανακαλυψε τωρα,αλλα ξερεις συζητηση να γινεται...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    αχ evi μου, ο κοσμος που ζουμε ειναι σαπιος για τον εξης και απλουστατο
    λογο......
    γιατι χαθηκε ενα πολυ σημαντικο πραγμα....
    η ''μπεσα'' και η ηθικη.....

και ας με πει οποιος θελει συντηρητικουρα..............
    Και 'μενα όποιος θέλει ας με πει VatosE.

Well said man..

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    φιλε nr οχι και ολοι...
    δεν πιστευω να το ανακαλυψε τωρα,αλλα ξερεις συζητηση να γινεται...
    Μην μου πεις δηλαδη οτι οταν βγαινεις εξω δεν παιρνεις ματι τα ξεκωλα?

Ελα ελεος

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    τελος αν ησουν αγορακι θα γουσταρες και εσυ ξεκωλα κοριτσακια για να τα παιρνεις ματι και οτι αλλο προκυψει ,αλλα με αλλα κοριτσακια θα τα εφτιαχνες
    To πιο σωστο που διαβασα.....
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Μην μου πεις δηλαδη οτι οταν βγαινεις εξω δεν παιρνεις ματι τα ξεκωλα?

Ελα ελεος
    τρελλος εισαι,μα γιαυτο βγαινω!!!!λαθος καταλαβες...και ξερεις κατι ,μου αρεσει και ας με πουν οτι θελουν!!!

τρελλος εισαι,μα γιαυτο βγαινω!!!!λαθος καταλαβες...και ξερεις κατι ,μου αρεσει και ας με πουν οτι θελουν!!!
    Ετσι στα @@ρια σου τι θα πουν οι δηθεν

Υγ Πιτσιρικο πραγματικα θα θελα να σε γνωρισω

Ετσι στα @@ρια σου τι θα πουν οι δηθεν

Υγ Πιτσιρικο πραγματικα θα θελα να σε γνωρισω
    πλακα-πλακα οταν παω σαμο,λεω να περασω απ το νησι σου

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    xnr 750 δε τα καταλαβα τωρα εχεις απολυτο δικιο.............ας πουμε οτι γερναω δε ξερω ρε παιδια ποτε δε τα γουσταρα αυτα αλλα τωρα μου την σπανε.........αλλα οχι και οτι αν καποιοι δεν κανουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι δηθεν.................απλως ειναι διαφορετικοι..........δηθεν ειναι αυτοι που λενε <<ελα μωρε ενα μ...ι ειναι θα ριξω εναν και θα φυγω(στους φιλους τους)>> και απο πισω τρεχουν και πεφτουν στα γονατα και παρακαλανε........(οχι δεν ειναι κακο αυτο ,,κακο ειναι να εισαι ΄΄δηθεν΄΄ ανετος...)

τες πα το θεμα μου δεν ειναι μονο το προστυχο αλλα μια γενικη νοοτροπια σταρχιδισμου για τα παντα

και ξερετε? γουσταρω που στην Ελλαδα εχουμε ακομα την οικογενεια...........σε οποιο ποσοστο την εχουμε.............υποθετω οτι οταν θα φευγουμε απο τα σπιτια μας στα 16 τοτε θα εχουμε χασει το παιχνιδι τελειως..................
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πλακα-πλακα οταν παω σαμο,λεω να περασω απ το νησι σου
    Να ρθεις και να μου στειλεις Pm

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    xnr 750 δε τα καταλαβα τωρα εχεις απολυτο δικιο.............ας πουμε οτι γερναω δε ξερω ρε παιδια ποτε δε τα γουσταρα αυτα αλλα τωρα μου την σπανε.........αλλα οχι και οτι αν καποιοι δεν κανουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι δηθεν.................απλως ειναι διαφορετικοι..........δηθεν ειναι αυτοι που λενε <<ελα μωρε ενα μ...ι ειναι θα ριξω εναν και θα φυγω(στους φιλους τους)>> και απο πισω τρεχουν και πεφτουν στα γονατα και παρακαλανε........(οχι δεν ειναι κακο αυτο ,,κακο ειναι να εισαι ΄΄δηθεν΄΄ ανετος...)

τες πα το θεμα μου δεν ειναι μονο το προστυχο αλλα μια γενικη νοοτροπια σταρχιδισμου για τα παντα

και ξερετε? γουσταρω που στην Ελλαδα εχουμε ακομα την οικογενεια...........σε οποιο ποσοστο την εχουμε.............υποθετω οτι οταν θα φευγουμε απο τα σπιτια μας στα 16 τοτε θα εχουμε χασει το παιχνιδι τελειως..................
    ναι ολοι οι σωστοι στο μοτο μεζευτηκαν να γραψουν
    κοιτα evi αυτη ειναι η γνωμη μου και την ειπα,τι ηθελες να γραψω ''εχεις δικιο''και αν καποτε με γνωρισεις να πεις τι μ..... ψευταρος ειναι αυτος!!!

δεν ειναι κακο να παρακαλας!!

αααα και δεν ειναι νοοτροπια,ειναι τροπος ζωης!!

Κοιτα να δεις με οτι εχει ο καθενας την παλευει

αλλος με την ρουφιανια, αλλος με την εξυπναδα, αλλος με την ομορφια ,αλλος με την δουλεια του.

ΟΜΩΣ αυτο που πραγματικα ερωτευεσαι σε εναν ανθρωπο δεν ειναι ουτε τα βυζακια ουτε τα μπρατσα ουτε οι κοιλιακοι του

ειναι αυτο που εκπεμπει, ειναι Η ΨΥΧΗ του αν καταφερεις βεβαια να τον νοιωσεις , να τον καταλαβεις

Νομιζω πως απλα μεγαλωνεις

κοιτα evi αυτη ειναι η γνωμη μου και την ειπα,τι ηθελες να γραψω ''εχεις δικιο''και αν καποτε με γνωρισεις να πεις τι μ..... ψευταρος ειναι αυτος!!!

αααα και δεν ειναι νοοτροπια,ειναι τροπος ζωης!!

Για το πηδημα δεν παρακαλαμε νεος

ΝΟΜΟΣ

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟς
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ?ΦΛΩΡΟΣ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ?
    ΞΕΝΕΡΩΤΗ
    ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ

Πιστευετε οτι δεν υπαρχουν τραγουδιστριες με ΦΩΝΑΡΕΣ και ταλεντο και επιπεδο που ειναι γεματουλες? και βεβαια αλλα τι να την κανεις την φωνη αν δεν εχεις μ.........ι

νομιζετε οτι δεν υπαρχουν αντρες που σεβοντε τις γυναικες ? που ειναι σωστοι οικογενειαρχες σε ολα τους?

ναι ισως να μην εχουν μεγαλη μηχανη καμπριο εξοχικο πολλα λεφτα κοιλιακους φετες και γραβιερες αλλα

ειναι καλοι ανθρωποι σωστοι εχουν να δωσουν πολλα

οι κοινωνια μας ειναι ΣΑΠΙΑ!

και το πιο λυπητερο ειναι οτι ο κωλος και το στηθος καποτε θα πεσει............τοτε τι?.
    +1000000000000000000000

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΟΛΟ ΕΦΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!

(α ναι: και 'μενα η γυναίκα μου ηταν πολύ γεματούλα και ολοι οσοι το ξέραν με κορόιδευαν γι' αυτό + 'γω απλά τους έγραφα στ' @@ μου γιατί ήξερα πως ποτέ δε θα νιώσουν ΓΕΜΑΤΟΙ οπως εγώ με τη γεματούλα μου)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

το ειπα οτι δεν ειναι κακο νομιζω......και εγω εχω συρθει σαν το σκουλικι...........

οχι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες θα ζουσα σε αλλον πλανητη αν δεν το καταλαβενα αυτο που λες

να σου πω στη ζωη μου εχω γνωρισει τους 3πλασιους αντρες απο οτι γυναικες (φιλοι λεμε και παρεες) λογο ενδοιαφεροντων (οχι καμμια φιλη μου εκτος απο μια δε μπορει να μιλισει μαζι μου για μηχανες πχ)

και ολοι μα ολοι λενε τα ιδια.

και ολοι μα ολοι καποτε αγαπανε -ερωτευοντε και ξαφνικα τα ξεχνανε ολα...............τα ξεχνανε...........και οταν βρισκοντε με φιλους γινοντε καφροι για να μην ''παρεξηγηθουν''

ετσι ειναι και ο αντρας μου και ο αδελφος μου και ο κολλητος μου και ολοι

εγω συνηθως οταν φευγουν ολοι χαμογελω μαζι τους.........δεν ειναι ρε παιδια τοσο μαγκια αντρικη να εχετε στο δυναμικο σας 100 και βαλε γκομενες
    (δε λέω οτι ειπες κατι τετοιο γενικα μιλαω)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ρε παιδια λες και ανακαλυψατε τι κανετε...ξερεις τι λενε(αν οντως σας πειραζει πολυ)''αν δεν μπορεις να το αποφυγεις,χαλαρωνεις και το απολαμβανεις!!!
    [για το συγκεκριμενο θεμα μηλαμε παντα]

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. η δικιά μας είναι καλύτερη
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:42
  2. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11
  5. Μήπως η ζωή μας είναι ανάποδα!?...
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα