Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: νεο Cbr 1000 Rr 2008

Επειδή είναι ακριβώς θέμα γούστου άλλοι θα το βρούνε πανέμορφο,όσον αφορά για τα χρήματα εννοώ δικά σου χρήματα φιλαράκο όχι δάνειο,αλλά ετσι έχετε μάθει με τα δάνεια γι αυτό μετά κλαίτε και τρίτον το υφάκι με το οτι αμφισβητείς οτι είναι το καλύτερο σε σχέση με τα άλλα δες τα τρία videos
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

φευγάτο μέλος
    Περι γουστου κολοκυθοπιτα...

'Οσον αφορά τα χρήματα, το αποτέλεσμα είναι το ζήτημα. Όσον αφορά τα δικά μου χρήματα εσένα δε σε αφορά, ψάξε στην τσέπη σου... από μένα είναι όλα κεί.

Και τώρα στο θέμα μας, και μόνο του ότι είσαι τόσο απόλυτος σε θέτει υπό αμφισβήτηση... και για του λόγου το αληθές, πάρε να χεις!
    http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi.../?&R=EPI-98470

"The new Kawasaki ZX-10R scores an easy five out of five; it surely must be the fastest production 1000cc bike of the current crop"

Το συγκεκριμένο συγκριτικο τεστ έχει αμφισβητηθεί απο πολλούς. Και λογικό είναι αν ασχοληθείς λίγο με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά...

(το υφάκι είναι εντάξει για σένα?)

το λοιπόν...

φάση 1η)... στο περασμένο αγώνα (1ο της σεζόν 2008) το μαμίσιο CBR1000 του τσουκαλά διέλησε τον ιαπωνικό ανταγωνισμό... μόνο τα 1098 του Μπούστα (νταξ, απο άλλο πλανήτη) και του Χριστοδούλου ήταν μπροστα του... και ξαναλέω, το CBR ήταν μαμά... ούτε εξάτμιση είχε αλλάξει... το πως πήγαινε το μηχανάκι... όσοι ήταν εκεί το είδαν ...

φάση 2η)... απο κοντά είναι πιο ωραίο... δεν λέω οτι είναι κούκλα... σίγουρα τα πχ Ρ1 είναι πολύ πιο όμορφο... αλλά ρε παιδιά... το μηχανάκι χάνει πολύ στις φωτό...

απο κοντά : http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=9

έκατσα πάνω του... δείτε στη φωτό πόσο μικρό δείχνει για 1000αρι, και δεν ειμαι κανα ντερέκι, 1,75 είμαι ο άνθρωπας, και 70 κιλά...

και τέλος,
    χωρίς να έχω διαβάσει άρθρο σε περιοδικό ακόμα...παρά μόνο το εξώφυλο του μοτο:
    θα σταθώ σε 2-3 σημεία... (ε, δεν έχει και παραπάνω, εξώφυλλο είναι )

α) 167 ρόδα... τι είπες?? πόσα παραπάνω απο Ρ1 και τζίξερ? ε?
    β) τo σχόλιο τελειώνει ως εξής "...και δεν είναι μόνο το γκάζι του κορυφαίο.."
    γ) αν μπείτε στη ιστοσελίδα του περιοδικού και κλικάρετε στο εξώφυλλο, θα σας πάει σε σελίδα με τα περιεχόμενα... εκεί το σχόλιο είναι :

"Θυμάστε το 1992, που όλοι οι άλλοι είχαν FZR 1000, ZX9-R, GSX-R1100 των 250 κιλών, και η Honda παρουσίασε το Fireblade των 185 κιλών; Ακριβώς το ίδιο είναι η νέα CBR1000RR, σε σχέση με τον ανταγωνισμό!"

ΤΕΛΟΣ !!

Δηλαδή τα καινούρια Ρ1 και gsxr βγάζουν 150 άλογα τρόχο; ΕΛΕΟΣ δλδ.
    άκου 18 άλογα πάνω απο ρ1 και 14 απο τζιξερ!!!
    όταν δυναμομέτρησα το δικό μου και έβγαλα 148 άλογα όλοι απογοητεύτηκαν γιατί ήταν απο τα πιο αδύναμα ρ1. Συνήθως έβγαζαν 152-156 τροχό και είναι το 05. Τα 08 βγάζουν λιγότερο;

για δείτε κι εδώ:
    http://sportriding.gr/forum/attachme...3&d=1206608443
    http://sportriding.gr/forum/attachme...4&d=1206608443
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    το εξώφυλο
    να ανεβασω κι εγω το εξωφυλλο του ΜΟΤΟ που λεει για τα 165 ροδισια αλογα του κ5?
    τωρα αν 165+14,5=167 τοτε παω πασο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κατι δε μ'αρεσει σ'αυτο το περιοδικο ρε παιδια.γιατι ουτε το Κ5 ειχε 11 με 18 αλογα διαφορα απο τα αλλα οπως ελεγε τοτε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
    να ανεβασω κι εγω το εξωφυλλο του ΜΟΤΟ που λεει για τα 165 ροδισια αλογα του κ5?
    τωρα αν 165+14,5=167 τοτε παω πασο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κατι δε μ'αρεσει σ'αυτο το περιοδικο ρε παιδια.....
    α ναι ?? δε το θυμάμαι αυτό ρε σ...

νταξ, παω πάσο

τι μλκες που είναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    το λοιπόν...

φάση 1η)... στο περασμένο αγώνα (1ο της σεζόν 2008) το μαμίσιο CBR1000 του τσουκαλά διέλησε τον ιαπωνικό ανταγωνισμό... μόνο τα 1098 του Μπούστα (νταξ, απο άλλο πλανήτη) και του Χριστοδούλου ήταν μπροστα του... και ξαναλέω, το CBR ήταν μαμά... ούτε εξάτμιση είχε αλλάξει... το πως πήγαινε το μηχανάκι... όσοι ήταν εκεί το είδαν ...

φάση 2η)... απο κοντά είναι πιο ωραίο... δεν λέω οτι είναι κούκλα... σίγουρα τα πχ Ρ1 είναι πολύ πιο όμορφο... αλλά ρε παιδιά... το μηχανάκι χάνει πολύ στις φωτό...

απο κοντά : http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=9

έκατσα πάνω του... δείτε στη φωτό πόσο μικρό δείχνει για 1000αρι, και δεν ειμαι κανα ντερέκι, 1,75 είμαι ο άνθρωπας, και 70 κιλά...

και τέλος,
    χωρίς να έχω διαβάσει άρθρο σε περιοδικό ακόμα...παρά μόνο το εξώφυλο του μοτο:
    θα σταθώ σε 2-3 σημεία... (ε, δεν έχει και παραπάνω, εξώφυλλο είναι )

α) 167 ρόδα... τι είπες?? πόσα παραπάνω απο Ρ1 και τζίξερ? ε?
    β) τo σχόλιο τελειώνει ως εξής "...και δεν είναι μόνο το γκάζι του κορυφαίο.."
    γ) αν μπείτε στη ιστοσελίδα του περιοδικού και κλικάρετε στο εξώφυλλο, θα σας πάει σε σελίδα με τα περιεχόμενα... εκεί το σχόλιο είναι :

"Θυμάστε το 1992, που όλοι οι άλλοι είχαν FZR 1000, ZX9-R, GSX-R1100 των 250 κιλών, και η Honda παρουσίασε το Fireblade των 185 κιλών; Ακριβώς το ίδιο είναι η νέα CBR1000RR, σε σχέση με τον ανταγωνισμό!"

ΤΕΛΟΣ !!

οντως πολυ μικροσκοπικο,αλλα για την δυναμομετρηση επετρψε μου να εχω λιγες αμφιβολιες-γενικα το μοτο τα τελευταια χρονια δεν μας τα λεει καλα

στο motorcycle usa εχουν μεγα τεστ ss οπου το honda βγαζει 153 ιππους.
    τωρα πως γινεται και το μοτο το εβγαλε στους 168............

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Δεν είναι τόσο άσχημο απο κοντά αλλά , 168hp τροχό???
    Κάπου την χάσαν την μπάλα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Δεν είναι τόσο άσχημο απο κοντά αλλά , 168hp τροχό???
    Κάπου την χάσαν την μπάλα

η αληθεια ειναι οτι στις μεσαιες εχει την διαφορα απο τα αλλα που ισχυριζεται και το μοτο.

Τι κρυφοχοντάκηδες Θεέ μου....αυτοί στο μοτό...

για κανένα άλλο υπερτούμπανο δεν έχουν εκφραστεί με τόσο πομπώδη τρόπο.....με τόσο στόμφο....λένε και ψέματα.....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

υγ. Είμαι και αντιχοντάκιας, αλλά από κάτι τέτοια, χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι αντιχοντάκιας όλα αυτά τα χρόνια.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Νέο μέλος
    παντως επειδη το εψαξα λιγο το θεμα, και στο site της akrapovic που εχουν δυναμομετρησει την συγκεκριμενη μοτο 170 αλογα δινουν. και σε γενικες γραμμες οι δυναμομετρησεις τους ειναι αξιοπιστες. οποτε το μοτο δεν νομιζω να λεει ψεμματα.
    το μονο που τους προσαπτω αφορα τα φρενα οπου αν δειτε τις μετρησεις ειναι πολυ χειροτερες και απο το bking που εχουν στο ιδιο τευχος μα παρολα αυτα λενε πως ειναι τα καλυτερα φρενα για χρηση δρομου. αν ομως λαβουμε υποψην τον χρονο που εκανε ο τσουκαλας στον τελευταιο αγωνα στα μεγαρα (59΄΄) με νορμαλ μοτο τοτε μαλλον πρεπει να ειναι πολυ γρηγορη.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    το ''νέο΄΄ cbr νομίζω έχουν πάρει το μήνυμα ότι δεν πολυ αρέσει σάν εμφάνιση και προσπαθούν να το πουλήσουν με την ιπποδύναμη μέσω των περιοδικών.

Πάντως την αλήθεια θα την μάθουμε στήν άσφαλτο

γιατι δεν φαινεται πουθενα η δυναμομετρηση του zx10r?????????????????

τυχαιως δεν το δυναμομετρησαν??????????????

μια ερωτηξη κανω απλως.......
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα Cbr 1000 rr 2008+
    από mechanictp στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 11:45
  2. cbr 1000 rr 2008 giati exoun diaforetiko xroma to moter ??
    από kon/nos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2010, 04:19
  3. Κλάπηκε Cbr 1000 Rr ‘04
    από Fratzeskos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 02:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας