Ο ΓΚΟΤΖΙΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΓΚΟΤΖΙΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
pera apo tin plaka, 7 xronia o kosmos-pleopsifia tin papia ekane.den prepei telika na ton xalase kai poli..
oles tis epoxes i maza kanei tin papia, i exoume dimokratia i exoume xounta i vasileia,
Συμφωνω απολυτα.Αλλα μην ξεχνας οτι και πριν την οριτζιναλ χουντα ειχαμε μια χουντα της δεξιας.Εξοριες,βασανισμους,διωξεις κτλ.
Λογικο ο πολυς ο κοσμος να ειναι φοβισμενος.
Σημερα ομως θα μπορουσε να υπαρχει στρατιωτικη δικτατορια?Δεν νομιζω.....
Εχουμε ενα ειδος χουντας παντως σημερα....Αλλα δεν γινεται να πεις οτι ειναι <<αυτο>>....Να το προσδιορισεις....
Τεσπα....Ισως η φωτο απο πανω να δινει το στιγμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Να το προσδιορισεις....
afto einai kai to kolpo, o <<aoratos>> exthros
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ολοι ξερουμε κανενας δεν μπορει να πει συγκεκριμενα.Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα ολοι ξερουμε για την διαφθορα των εξουσιων.Ολοι ξερουμε οτι δεν λειτουργει το συστημα για εμας αλλα για τους απο πανω.
Και ο ντορος/προπαγανδα που γινεται γυρω απο Μακη vs Θεμο ειναι επειδη μπορει καποιος να δειξει εναν υπευθυνο.
Ενω για διεφθαρμενους δικαστες αν ανακαλυψουν καποιον,βλ παραδικαστικο,θα πουνε ειναι ενα περιστατικο που δεν καταδικαζει αυτοματα εναν κλαδο που μπλα μπλα μπλα.
Για τους διεφθαρμενους μπατσους το ιδιο.Για τους πολιτικους και λοιπους παρατρεχαμενους το ιδιο.Για τους δικηγορους/δημοσιογραφους/στρατιωτικους/εργολαβους/επιχειρηματιες/καρτελ/μιζες/αυθαιρετα/υποκλοπες/σχολες οδηγων και εξεταστες/κτλ κτλ κτλ το ιδιο.
Εγω πιστευω οτι η πλειοψηφια ειναι διεφθαρμενη σε ολους τους τομεις.Δυστυχως αυτο εχω δει εγω στα 27 μου.Αν οχι η απολυτη πλειοψηφια τοτε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ωστε να δικαιολογησει την αυτοματη αναιρεση ευθυνων για τους υπολοιπους που ουτε ξερουν ουτε ακουσαν.
Αυτο ειναι συλλογικη ευθυνη θα μου πεις....Ναι ειναι εν μερη....Οταν εισαι ομως δημοσιος λειτουργος ή και οι πραξεις σου αφορουν δημοσιο χρημα/ζωες αλλων κτλ πρεπει να λειτουργεις ευσυνειδητα και να αυτοελεγχεις τον κλαδο σου.
Που στο κατω κατω εχεις και τα αναλογα οργανα απο μονος σου.Για παραδειγμα δικηγορικους συλλογους/ενωσεις τυπου ΣΕΒ/συνδικαλιστικα οργανα και παει λεγοντας.Δεν ειναι εκει για να διοργανωνουν κοπη πιτας μια φορα τον χρονο.Εχουν εξουσιες και οι εξουσιες εχουν ευθυνες.
Οπως φυσικα εχουν ευθυνες και πρεπει να δινουν λογο οι εκαστοτε κυβερνησεις οι οποιες με 2 βουλευτες πλειοψηφια και μαλιστα μπονους οι 40 εχουν το δικαιωμα να αλλαζουν το πολιτικο συστημα κατα το δοκουν και ανευ ελεγχου.
<<Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος υπεραμύνθηκαν της ρύθμισης, σημειώνοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντισυνταγματικότητας.
«Η σχετική ρύθμιση αποτρέπει την ευκαιριακή προεκλογική λογική συνασπισμού κομμάτων, που είναι στοιχείο νόθευσης της λαϊκής ετυμηγορίας, και ταυτόχρονα επιτρέπει την κυβερνητική και πολιτική σταθερότητα, όρος που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος » .>>
![]()
![]()
![]()
![]()
Και κατι τελευταιο που ειδα και χαρηκα![]()
πηγη http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244
Παντα τετοια στα 2 <<μεγαλα>> κομματα
![]()