Με το track number της παραγγελίας σου πήγαινε εδώ:
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm
Με το track number της παραγγελίας σου πήγαινε εδώ:
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm
TO TRUCK NUMDER ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΜΕ E-MAIL ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΘ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟRIDERSDIRECT?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.
Φαντάζομαι ότι ναι.
Για να μπορείς να τσεκάρεις ανα πάσα στιγμή που είναι η παραγγελία σου...
Δεν είμαι 100% σιγουρος για το λινκ (προχωρημένη ώρα βλέπεις) και όσες φορές συνεργάστηκα με courier ήταν Fedex..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
ποτε το αγορασες?Αρχικά δημιουργήθηκε από DIUK13
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
οταν θα στο στείλει θα σου στείλει και ενα μειλ με το τρακινγ ναμπερ, οποτε μην αγχωνεσαι.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ PAY PAL.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
μην ανησηχεις.απο τον ιδιο πηρα και εγω.οταν στο ταχυδρομησει(αργει 3-μερες)θα σου στειλει mail με τον number το οποιο θα σου ανοιγει κατευθειαν ενα link και θα το βλεπεις.εμενα εκανε 6 εργασιμες να ερθει στο νησι![]()
V POWER
ησθχασα,τωρα.τελωνειο,πληρωσες?στο στειλε σαν δωρο?
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?ΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ?
και το δικο μου απ'το ιδιο μαγαζι εκανε 6 μερες να φτασει.απλα το εστειλε 6 μερες αφοτου τον πληρωσα.οταν το στειλει θα λαβεις e-mail με tracking number μην ανησυχεις.
αυτο το thread δε θα πεθαινει ποτε...!
Euxaristo polu gia tis plirofories paidia!
τελωνειο τιποτα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DIUK13
Euxaristo polu gia tis plirofories paidia!
δεν το εστειλε σαν δωρο,αλλα με τιμη $50+20$
ενα ευχαριστω σε ολους που με βοηθησαν.σημερα κατεφθασε απο αμερικα.πηρα το κρανακι απο τα ελτα χωρις τελωνεια κ αλλες χρεωσεις.arai rx 7
Με γεια φιλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DIUK13
ενα ευχαριστω σε ολους που με βοηθησαν.σημερα κατεφθασε απο αμερικα.πηρα το κρανακι απο τα ελτα χωρις τελωνεια κ αλλες χρεωσεις.arai rx 7
Καλοριζικο και αγρατσουνιστο.
Βαλε και καμια φωτο οταν μπορεσεις.
Παντα ορθιος!![]()
καλοριζικο !!Αρχικά δημιουργήθηκε από DIUK13
και μια ερωτηση προς εσενα και ολους οσους εχουν παρει απο αμερικα αραι:
στο λουρακι του, αυτο που εχει το D-ring εχει καμια ετικετα με κωδικους???