Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: Telika Me Grapsane...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Δεν σταματας σε μπλοκο επειδη δεν εχεις πινακιδα θεωρεισαι "εγκληματιας"...

Αγοραζεις σπιτι στα καμμενα...εισαι νομιμος...

:ZZZ:

οι παραβατες με τις πινακιδες ψηλα βαπτιστικαν "εγκληματιες" κ "τσαντακηδες", μονο και μονο επειδη επιφερουν χρηματα

και εγκληματιες επιφερουν χρηματα γιατι το κρατος κτιζει Ιονιες οδους με δαυτους...

Καντε οτι σας φωτισει ο Θεος μαγκες
    Οπως βλεπεται το λαθος με το σωστο ειναι πολυ κοντα...
    ...αρκει να αναλαβετε την ευθυνη μετα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    ναι ρε συ να κάνει εξακρίβωση!

αλλα στο ξαναείπα!επειδή εμένα δεν μου αρέσει η πινακίδα στο μηχανάκι μου πάει να πει ότι είμαι κλεφτρόνι?

εγώ δεν λέω ότι είμαι σωστός σε αυτό λάθος είμαι αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε κλεφτρόνι ούτε τσαντάκια!

Τι σε κάνει ρε φίλε καλό παιδί με αισθητική?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δλδ καπετανιο αγορι μου με 650 καικατι ψηλα που ειναι ο βασικος...ΔΕΝ μπορεις να πληρωσεις 300 για ενα προστιμο.

ουτε καν τα 150 (μεσα στις πρωτες μερες)

Και δε μΕ λες...

Όσοι δεν παίρνουν τον βασικό αλλά πολυ παραπάνω (και είναι αρκετοί που πληρώνονται πολύ παραπάνω απο τον βασικό), τι θα γίνεται;

Ρωτάω επειδή πετάτε μια ρουκέτα "σύνδεση με το βασικό μισθό", ουσιαστικά έχετε το σύνδρομο Γιάννη Μαρίνου*

Εμένα δε με πειράζει, παίρνω πολύ πάνω απο το βασικό οπότε αν το πρόστιμο πρέπει να ειναι ένα μικρό κλασμα του βασικού, είμαι ευνοημένος.

Μετά βέβαια αρχίζουμε τα άλλου είδους παράπονα για εύνοιες κλπ κλπ

*Γιαννης Μαρίνος, παλιός αρθρογράφος και ευρωβουλευτής που αρθρογραφούσε επι παντός επιστητού και για όλα έλεγε "οι λύσεις ειναι απλές"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ξερεις οτι κανεις λαλακια? ετοιμασου να πληρωσεις. τοσο απλο ειναι ρε σταυρο, δεν καταλαβαινω γιατι σκαλωνεις.
    και οχι, δεν θα κλαφτω ουτε θα τρεξω να βυσματωσω οταν απο εμενα (και σενα και τους διπλανους μας) ξεκιναει η διορθωση!
    κατσε ρε συ Γιωργακη...

ο υπουργος με το κινητο που οδηγαει ΔΕΝ κανει μ@λακια??

ο ταδε επιχειρηματιας που δεν φοραει ζωνη??

ο Χ,Ψ τραγουδιστης-ηθοποιος-ποδοσφαιριστης-δημοσιο προσωπο που περναει κοκκινο??

ΑΥΤΟΙ γιατι την γλιτωνουν?? επειδη τ

Απορώ με ποιά λογική τα μικρότερα ζωάκια της ζούγκλας (οι μηχανόβιοι δηλαδή) εμφανίζονται υπέρ του νόμου της ζούγκλας, του οποίου είμαστε ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    Γιατί παλικάρια μου με τον ίδιο τρόπο που ΔΕΝ εφαρμόζουν αρκετά καλά οι μπάτσοι τον νόμο με εμάς που έχουμε ΓΟΥΣΤΟ και ΔΕΝ βάζουμε πινακίδα έτσι κάνουν και με τουτου και με τα τζιπ και τις νταλίκες.
    Αντί λοιπόν να είμαστε στο Συνταγμα και να απαιτούμε ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ αστυνόμευση καθόμαστε και λέμε αηδίες.
    Και τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κατσε ρε συ Γιωργακη...

ο υπουργος με το κινητο που οδηγαει ΔΕΝ κανει μ@λακια??

ο ταδε επιχειρηματιας που δεν φοραει ζωνη??

ο Χ,Ψ τραγουδιστης-ηθοποιος-ποδοσφαιριστης-δημοσιο προσωπο που περναει κοκκινο??

ΑΥΤΟΙ γιατι την γλιτωνουν?? επειδη τ
    ΔΕΝ ειπα να την γλιτωσουν. αυτο που αποκομιζω ειναι οτι "προβαλεις" προτυπα αντι να κανεις αυτο που θεωρεις σωστο ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τα κακως κειμενα και ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ με τη σταση σου το σωστο...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ αστυνόμευση καθόμαστε και λέμε αηδίες.

+10000000000000000000000000000
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    να απαιτούμε ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ αστυνόμευση καθόμαστε και λέμε αηδίες.
    den xreiazete re si poio skliri astinomefsi.
    diafono me afto, kai se sxesi me to eksoteriko nomizo exoume idi arketa poio skliri astinomefsi.

afto pou xreiazete einai na allaksei kati mesa stin kefala mas.

gia to deftero mazi sou.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος, σκέτο
    Δεν χρειαζόμαστε πιο σκληρή αστυνόμευση, και η σκέτη καλή θα ήταν γιατί η αστυνομία είναι ανύπαρκτη!
    Στο θέμα μας: η πινακίδα δεν είναι προαιρετική, τελεία. Σας μαγκώνουν (σπάνια, είπαμε η ασυνομία είναι ανύπαρκτη), πληρώνετε το πρόστιμο, τέλος. Ούτε μεγάλο είναι, ούτε μικρό, ξέρετε από πριν ότι άμα σας γράψουν θα πληρώσετε τόσα - κάντε το κουμάντο σας. Εγώ έχω την πινακίδα πάνω από πριν πάρω ακόμα παραλάβω την μηχανή, πελώρια είναι και άσχημη αλλά μαζεύει καλύτερα τις λάσπες...
    Τέλος, βλέποντας ένα δίκυκλο χωρίς πινακίδα, μπορούμε να υποθέσουμε οτιδήποτε - το «κλεφτρόνι» και το «τσαντάκιας» είναι προφανώς μέσα στις πιθανότητες, τι να κάνουμε, να του πιάσουμε την κουβέντα να δούμε τι σόι μοτοσυκλετιστής είναι; Μάλιστα, έχει ειπωθεί και παλιότερα πως, όταν κάποιος δεν έχει πινακίδα και π.χ. προκαλέσει ατύχημα και την κάνει, θα πρέπει κάποιος άλλος να τον κυνηγήσει - διαδικασία μάλλον επικίνδυνη. Οπότε, προσθέστε και το «αλήτης» στα «κλεφτρόνι» και «τσαντάκιας». Σκεφτείτε τα λίγο αυτά και πάρτε τις αποφάσεις σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Δεν χρειαζόμαστε πιο σκληρή αστυνόμευση, και η σκέτη καλή θα ήταν γιατί η αστυνομία είναι ανύπαρκτη!
    Στο θέμα μας: η πινακίδα δεν είναι προαιρετική, τελεία. Σας μαγκώνουν (σπάνια, είπαμε η ασυνομία
    genika simfono me afta pou les, alla re file den mporoume na xoume o kathenas kai ena mpatso pano apo to kefali tou.idi exoume poli astinomefsi, (toulaxiston stin athina)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    genika simfono me afta pou les, alla re file den mporoume na xoume o kathenas kai ena mpatso pano apo to kefali tou.idi exoume poli astinomefsi, (toulaxiston stin athina)
    Το θέμα δεν είναι αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να έχω κι από έναν μπάτσο ο καθένας, το θέμα είναι αν χρειάζεται ο καθένας μας από ένα μπάτσο! Κρίνοντας από το πόσα δίκυκλα κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες πιστεύω πως δεν υπάρχει αρκετή αστυνόμευση. Κι ας μην αρχίσουμε συζήτηση για πραγματικά σοβαρές παραβάσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    [B] Κρίνοντας από το πόσα δίκυκλα κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες πιστεύω πως δεν υπάρχει αρκετή αστυνόμευση./B]
    ekei einai telika i diafonia mas, esi enooeis astinomefsi gia to sigekrimeno pragma.
    afto einai alitheia, kai genikos oloi exoume katalavei pos oi mpatsoi iparxoun mono gia na anoigoun tin kikloforia otan pernaei kapoios VIP( MI XESO) , na kinigane tromokrates ( an ipirxan kiolas) , na dernoun stis poreies kai alla tetoia simantika pragmata..

ola ta alla sta paparia tous..

epimeno omos pos an valoume osous mpatsous les esi(kai etsi einai) na kanoun aftin tin sigekrimeni kai alles sxetikes douleies oti xreiazomaste, tha xoume 5.000.000 mpatsous na kinigoun 5.000.000 polites, opote kati allo prepei na ginei.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εντάξει η πινακίδα πρέπει να υπάρχει πάνω στο μηχανάκι. Αυτό νομίζω ότι εννοείται...
    Τώρα που θα είναι, είναι άλλο θέμα...

Κοιτάχτε που την έχω στο ZX (κολλήμενη πάνω στην εξάτμιση). Για να την δείς πρέπει να σκύψεις. Στο cbr μια από τα ίδια...

Με έχουν σταματήσει 2-3 φορές με το Zx και άλλες τόσες με το cbr, η δικαιολογία που πιάνει πάντα είναι ότι έσπασε η βάση και την έχω αναγκαστικά εκεί μεχρί να έρθει το ανταλλακτικό...(ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ)...

Ίσως φταίει ότι ζώ σε νησί...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zx.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	94,9 KB 
ID:	108347
    vrooommmmm!!!

Δηλαδή στη Γερμανία υπάρχουν ας πούμε περισσότεροι μπάτσοι?
    Περισσότεροι ανα χιλιόμετρο δρόμου η ανα κάτοικο?
    Δεν νομίζω απλά έκεί υπάρχει βούληση να επιβληθεί ο νόμος.
    Γιατί και εδώ πρίν τα χριστούγεννα θα δείς πίσω απο κάθε κολώνα θα είναι κρυμένος και ένας για να βγούν τα δώρα του Δημοσίου, αλλά μέχρι εκεί.
    Και πέρα απο αυτό η πλήρης αναρχία οχι μόνο σε πινακίδα και κράνος, μέτρα κοτσαδόρους που απλά απαγορεύεται να είναι επάνω στο αμάξι πλέον ακόμα και με άδεια, μέτρα πρόσθετους προβολείς και σιδεριές στα τζιπ μέτρα διαστάσεις ελαστικών, αδήλωτους κινητήρες μετατροπές σε αμαξώματα.
    Οτι του κατέβει του καθεμιανού κάνουμε.
    Και στο τέλος βέβαια εμάς τραβάνε στα νεκροτομία.
    Να μην πώ οτι πλέον κανένας δεν θυμάται την σημασία των πινακίδων.
    Και πώς άλλωστε αφού δεν έχουν καμιά σημασία.
    Και αυτό το πληρώνουμε κάθε μέρα εμείς κυρίως.
    Δεν πρέπει να το συντηρούμε.

οσον αφορα το θεμα του προστιμου ας το κανουν οπως στην Σουηδια που παει αναλογικα με την οικονομικη σου κατασταση,
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. telika me to K8????
    από ak2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 21:34
  2. me grapsane gia pinakida.balte tis magkes
    από snow στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 01:30
  3. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  4. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας