Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 156

Θέμα: Να δώσω μια εξήγηση !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ρε μιλαμε οτι εχετε πολυ γελιο :rotflmao: :rotflmao:
    Εκτος του οτι τον βγαλατε στην "σεντρα" τον εχετε φερει και σε σημειο να απολογειται γιατι οτι λεει το λεει οπως θελει και δεν κανει στα δικα σας "δημοκρατικα"/κνιτικα μετρα και σταθμα..
    Ρε Κυριακο εδω μεσα ενοοειται οτι υπαρχει κλικα που στην ουσια προσπαθει να φερει ενα φορουμ που ΔΕΝ ειναι δικο της,στα μετρα της.
    Φτανει να δει κανεις ποσα μελη υπαρχουν τα οποια εχουν μ.ο μηνυματων 0/1 Ειναι οι "Ευαγγελατοι" του φορουμ.....αυτοκλητοι κριτες και δικαστες.
    Δεν ξερω τι τους εκανες και σε εβγαλαν στην σεντρα και ουτε και με νοιαζει....

infine sei proprio un terrone......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε μιλαμε οτι εχετε πολυ γελιο :rotflmao: :rotflmao:
    Εκτος του οτι τον βγαλατε στην "σεντρα" τον εχετε φερει και σε σημειο να απολογειται γιατι οτι λεει το λεει οπως θελει και δεν κανει στα δικα σας "δημοκρατικα"/κνιτικα μετρα και σταθμα..
    Ρε Κυριακο εδω μεσα ενοοειται οτι υπαρχει κλικα που στην ουσια προσπαθει να φερει ενα φορουμ που ΔΕΝ ειναι δικο της,στα μετρα της.
    Φτανει να δει κανεις ποσα μελη υπαρχουν τα οποια εχουν μ.ο μηνυματων 0/1 Ειναι οι "Ευαγγελατοι" του φορουμ.....αυτοκλητοι κριτες και δικαστες.
    Δεν ξερω τι τους εκανες και σε εβγαλαν στην σεντρα και ουτε και με νοιαζει....

Ορίστε, αυτά τα αγόρια μ' αρέσουν!!! Που χρησιμοποιούν την οθόνη του υπολογιστή για μαγική γιάλα!!!! και για πες μας καρδιά μου, αν ήξερες τι έχει γράψει ο Κυριάκος και προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει 5 πράγματα, παίζει να συμφωνούσες μαζί μας? ή λόγω του ότι είμαστε "κλίκα", "ζωολογικός κήπος" κλπ. θα διαφωνούσες μόνο και μόνο από αντίδραση στο καθεστός που θέλει να λογοκρίνει τους φορουμίτες γιατί αυτό έφτιαξε το φόρουμ, αυτό έδωσε σε 5 άτομα ρόλο ελεγκτή και κάνει ό,τι θεωρεί πιο σωστό????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ΒΑΝ orestis kai defiant διοτι εχετε εξαντλησει την υπομονη μου
    ορεστη αγορι η θα πρεπει να μαζεψουμε λεφτα να σε παμε σε κανα μαγαζι με φως εξω απο την πορτα η και αποφασιζω το δευτερο να σε στειλω ειναι δουλεια αλλωνων να το κανουν αυτο

Defiant εισαι ντροπη για εμας τους vfrακηδες επιτιθεσαι στους παντες και τα παντα κρυβομενος πισω απο τα πληκτρα και την αποσταση

kyriakost εχεις μια κιτρινη κανονισε την πορεια σου,ξινισμενες γλωσσες βρισκουμε παντου ,φωνη με λογικη και κατανοηση δεν υπαρχει και στο φιναλε θελω και να σε προστατευσω

Οπως καταλαβαινετε ξεκιναει μια καινουρια μερα
    --------------------------------------------------------------------------------

1ον: Δεν μου απαντησες ακομα γιατι χθες ενω εμπαινα κανονικα μεχρι το ξημερωμα ξαφνικα απο σημερα δεν μπορω να μπω, πες δημοσια τι ειπα; και εαν ειχες προβλημα με με ΕΜΕΝΑ θα μπορουσες να εκανες μια προειδοποιηση οπως κανουν σε ολα τα μεγαλα forums" φιλε ξεκολλα γιατι θα τιμωρηθεις" , με την 3η προειδοποιηση στα μεγαλα forums τρως το banned.
    Ετσι γινεται, πρωτα προειδοποιεις τον χρηστη για αυτα που εκανε, ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ, και μετα αποφασιζεις να τον τιμωρησεις, αλλα μαλλον εδω απο οτι ειδε και ο κοσμος φασιστικα πετας οποιον δεν γουσταρεις εξω.
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο GCROOK ΚΑΙ Ο SNIPER ΚΑΙ Ο DIMCHIOS ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΟΡΡΥ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΧΘΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ FORUM ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ;
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ BANNED,ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΟΙ 20 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΨΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ"
    ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ KAWASAKIBIKERS ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ.
    ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ SITE,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
    2ον: ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΚΛΙΚΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔ##ΛΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΜΑΛΑΚΙΑ (ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ)
    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ Η ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ;
    ΤΑ ΛΕΜΕ "ΑΡΧΟΝΤΑ"!

Αν θες να συνομιλήσεις με κάποιον μπορείς να το κάνεις με πμ. Δεν χρειάζεται να γράφεις σε thread.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ορίστε, αυτά τα αγόρια μ' αρέσουν!!! Που χρησιμοποιούν την οθόνη του υπολογιστή για μαγική γιάλα!!!! και για πες μας καρδιά μου, αν ήξερες τι έχει γράψει ο Κυριάκος και προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει 5 πράγματα, παίζει να συμφωνούσες μαζί μας? ή λόγω του ότι είμαστε "κλίκα", "ζωολογικός κήπος" κλπ. θα διαφωνούσες μόνο και μόνο από αντίδραση στο καθεστός που θέλει να λογοκρίνει τους φορουμίτες γιατί αυτό έφτιαξε το φόρουμ, αυτό έδωσε σε 5 άτομα ρόλο ελεγκτή και κάνει ό,τι θεωρεί πιο σωστό????

Πιστευεις οτι ο Κυριακος και ο καθε Κυριακος περιμενε αυτο το φορουμ για να καταλαβει 5 πραγματα??
    Εδω δεν ειναι σχολειο και ουτε κανενας οργανισμος εκπειδευτικος...ποσο μαλλον το πως να συμπεριφερεται και τι να λεει...υποτιθεται οτι εδω λεει ο καθενας οτι θελει και απανταει οποιος ενδιαφερεται....αλλα εδω ο καθενας λεει το δικο του μεχρι εκει που τον παιρνει...δλδ η κανει πλατες σε καποιους προκειμενου να μην βγει στην σεντρα η λεει αυτο που θελει και στα π@π@ του και αν οι 5/10 τον βγαλουν στην σεντρα.
    Οσο αναφωρα τους μοντερατορες....θες να μου πεις οτι δεν ειναι τισ κλικας??:rotflmao:
    Το μεγα λαθος κατα την γνωμη μου ειναι οτι εσεις οι 5/10/15 νομιζετε οτι επειδη βρισκοσαστε κλπ εισαστε ενα κλικ πιο πανω απο αλλους.Εγω σου λεω οτι εδω μεσα ειναι καποια ατομα που γνωρηζομαστε και βολτες εχουμε παει με της μηχανες αλλα εδω μεσα κραταμε ισες αποστασεις απο τους αλλους και δεν κανουμε "κομμα"για να την πουμε σε κανεναν....ας εχει πει και μλκια καποιος σε εναν απο εμας.
    Εγω αντιδρω με τους "δηθεν" απο εδω μεσα...γιαυτο δεν με ενδιαφερει και για ποιον λογω βγηκε στην σεντρα ο Κυριακος...απο την στιγμη που βγηκε στην σεντρα ,δεν ειναι της κλιακας.

Ρε blackbusa δεν ειμαι νοτιας...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ολοι οι κατατρεγμενοι και οι αδικημενοι ενωθειτε!
    Αλλωστε μεσα στο μπουγιο που γινεται πονταρετε οτι οι περισσοτεροι εχουμε ξεχασει το τι κουμασια εισαστε.
    Ουστ λεμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Πιστευεις οτι ο Κυριακος και ο καθε Κυριακος περιμενε αυτο το φορουμ για να καταλαβει 5 πραγματα??
    Εδω δεν ειναι σχολειο και ουτε κανενας οργανισμος εκπειδευτικος...ποσο μαλλον το πως να συμπεριφερεται και τι να λεει...υποτιθεται οτι εδω λεει ο καθενας οτι θελει και απανταει οποιος ενδιαφερεται....αλλα εδω ο καθενας λεει το δικο του μεχρι εκει που τον παιρνει...δλδ η κανει πλατες σε καποιους προκειμενου να μην βγει στην σεντρα η λεει αυτο που θελει και στα π@π@ του και αν οι 5/10 τον βγαλουν στην σεντρα.
    Οσο αναφωρα τους μοντερατορες....θες να μου πεις οτι δεν ειναι τισ κλικας??:rotflmao:
    Το μεγα λαθος κατα την γνωμη μου ειναι οτι εσεις οι 5/10/15 νομιζετε οτι επειδη βρισκοσαστε κλπ εισαστε ενα κλικ πιο πανω απο αλλους.Εγω σου λεω οτι εδω μεσα ειναι καποια ατομα που γνωρηζομαστε και βολτες εχουμε παει με της μηχανες αλλα εδω μεσα κραταμε ισες αποστασεις απο τους αλλους και δεν κανουμε "κομμα"για να την πουμε σε κανεναν....ας εχει πει και μλκια καποιος σε εναν απο εμας.
    Εγω αντιδρω με τους "δηθεν" απο εδω μεσα...γιαυτο δεν με ενδιαφερει και για ποιον λογω βγηκε στην σεντρα ο Κυριακος...απο την στιγμη που βγηκε στην σεντρα ,δεν ειναι της κλιακας.

Ρε blackbusa δεν ειμαι νοτιας...

να σου πω τι πιστεύω εγώ? Ότι σε ένα φόρουμ που οι περισσότεροι αν όχι όλοι οδηγούν μηχανές δεν μπορείς να λες σε κάποιον που το κλέψαν τη μηχανή ή τράκαρε "καλά να πάθεις!". Εκεί αντιδρούν όλοι και δεν είναι θέμα κλίκας.Είναι θέμα αλλυλεγγίης! Αν πραγματικά θες να υπερασπιστείς τον Κυριάκο και τον κάθε Κυριάκο πήγαινε λίγο πίσω και διάβασε τι έχουν γράψει σε παλιότερα thread και από που ξεκίνησε το κακό!

Για όλα υπάρχουν λόγοι και είναι πολύ απλό να λέμε ότι είναι θέμα κλίκας όταν στην παργματικότητα υπάρχουν άλλες αιτίες! Αναφέρεις κάπου για δήθεν! Πώς μπορείς να το λες αυτό όταν δεν ξέρεις τι παργματικά έχει συμβεί? Ακι δεν είναι 5/10/15 άτομα! Απλά μερικά άτομα ακόμα πιστεύουν ότι μπορούν να ηρεμήσουν τις καταστάσεις και να βάλουν κάποιους να σκεφτούν, ότι δεν μπορείς να γράφεις ό,τι να'ναι μόνο και μόνο γιατί είσαι αυτοδίδακτος και αναγνωρισμένος! Εδώ είναι μια μικρή κοινωνία και θα πρέπει όλο να σέβονται όλους!!!

Και στην τελική

"Η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου!" Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!

Ρε παιδια , μα την παναγία !! τόσο καιρό δεν διάβαζα τίποτα από όσα έγραφε , γιατι ήξερα οτι θα νευριάσω ..

Σημερα , λέω άντε να δω τι λέει !!

Και πεταγεται η δικιά σου σε στυλ Μις ΛΟΥΚΑ ... να φωνάζει για τους Ρουβαδες και τους Ψινάκιδες ..

Ουυυ ουυυ στην φωτιάααααα ... το κακό μας πλάκωσε ... ουυυ ουυυ .... δεν μπορεί να λέει αυτός έτσι ... ουυυ ρουβάδες .... εξω οι ψινάκιδεςςς ....

Και το κερασακι !!! " Η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει .... !!!

Να μην αλλάξεις ποτέ !!!
    Χρειαζόμαστε τέτοια ταλέντα σαν και εσένα ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ρε παιδια , μα την παναγία !! τόσο καιρό δεν διάβαζα τίποτα από όσα έγραφε , γιατι ήξερα οτι θα νευριάσω ..

Σημερα , λέω άντε να δω τι λέει !!

Και πεταγεται η δικιά σου σε στυλ Μις ΛΟΥΚΑ ... να φωνάζει για τους Ρουβαδες και τους Ψινάκιδες ..

Ουυυ ουυυ στην φωτιάααααα ... το κακό μας πλάκωσε ... ουυυ ουυυ .... δεν μπορεί να λέει αυτός έτσι ... ουυυ ρουβάδες .... εξω οι ψινάκιδεςςς ....

Και το κερασακι !!! " Η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει .... !!!

Να μην αλλάξεις ποτέ !!!
    Χρειαζόμαστε τέτοια ταλέντα σαν και εσένα ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Πραγματικά αν δεν πιστεύεις αυτό που λέει πως "Η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" τότε πραγματικά λυπάμαι

Κι ακόμα περιμένω μια σοβαρή απάντηση με επιχειρήματα για όσα έχω γράψει, αν βέβαια υπάρχει αντίρηση! Δε θα αλλάξω! Δεν ήρθα εδώ για να αλλάξω ούτε εγώ ούτε το φόρουμ. Με δέχτικαν όλοι τους για αυτό που είμαι, με κάποους ίσως έχουμε και τις διαφωνιες μας σε κάποια θέματα, και τηρώ όσο μπορώ τους κανόνες αυτού του φόρουμ που μου προσφέρει ενημέρωση, καλή παρέα, και όμορφες βόλτες με τη μηχανή!!!

Βασικα στα παπαρια μας αν υπαρχει κλικα ρε μαγκες.Εσυ γιατι ψαχνεστε ?περα απο τους 5 -10 μαλακες που κυκλοφορουν εδω μεσα και λενε οτι τους ερθει πισω απο ενα keyboard πιστευω οτι μπορεις να βρεις καποια ενδιαφεροντα threads.Η κλικα γουσταρει που ειναι κλικα και φαινεται.Ενοχλουμαι απο τα ποστς τους σε thread που παρακολουθω τα οποια επανηλλειμενα μολυνουν βαφτιζοντας τα spam.Συμπερασμα:
    1.Μαγγες στα παπαρια μας αν κανετε παρεουλα και περνατε καλα.ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!
    2.Μαγγες που θελετε να γινεται κλικα μην γλυφετε εδω μεσα στειλτε πμ!!
    3.Μην γαματε τα threads και οι μεν και οι δε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Βασικα στα παπαρια μας αν υπαρχει κλικα ρε μαγκες.Εσυ γιατι ψαχνεστε ?περα απο τους 5 -10 μαλακες που κυκλοφορουν εδω μεσα και λενε οτι τους ερθει πισω απο ενα keyboard πιστευω οτι μπορεις να βρεις καποια ενδιαφεροντα threads.Η κλικα γουσταρει που ειναι κλικα και φαινεται.Ενοχλουμαι απο τα ποστς τους σε thread που παρακολουθω τα οποια επανηλλειμενα μολυνουν βαφτιζοντας τα spam.Συμπερασμα:
    1.Μαγγες στα παπαρια μας αν κανετε παρεουλα και περνατε καλα.ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!
    2.Μαγγες που θελετε να γινεται κλικα μην γλυφετε εδω μεσα στειλτε πμ!!

Καλά τα λες κι εσύ! Έξω οι κλίκες! Δώστε το φορουμ στο λαό!!! Βασικά νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς το φόρουμ έχει καλά threads αρκεί να μην γίνονται κάποιοι προκλιτικοί, ερειστικοί και είρωνες όπως επίσεις να μην βρίζουν με χυδαιολογίες!

Άρα λοιπόν δεν είναι τι διαβάζεις αλλά τι γράφεις!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Είσαι εκτός θέματος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είσαι εκτός θέματος.
    θες να σου αναφερω παραδειγματα γνωστων σπαμερ για να δεις τι ειναι ασχετο???

θες να σου αναφερω παραδειγματα γνωστων σπαμερ για να δεις τι ειναι ασχετο???

θες να σου αναφέρω γνωστές φράσεις ατόμων για τροχαία και κλοπές????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Καλά τα λες κι εσύ! Έξω οι κλίκες! Δώστε το φορουμ στο λαό!!! Βασικά νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς το φόρουμ έχει καλά threads αρκεί να μην γίνονται κάποιοι προκλιτικοί, ερειστικοί και είρωνες όπως επίσεις να μην βρίζουν με χυδαιολογίες!

Άρα λοιπόν δεν είναι τι διαβάζεις αλλά τι γράφεις!!!!

Η δικη μου χυδαιολογια σε πειραξε?πολυ political corect παιζει τελικα..
    Δεν εχω βρισει αλλου απλα καποια στιγμη αγανακτεις ξερεις..

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2010, 08:34
  2. Τι Λετε Να Παμε Μια Βολτα Στεμνιτσα.....
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2007, 11:13
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία