επειδη ο idi πηγε να φαει και δεν εχω υποστηριξη μονο το fazer το 1000 μπορει να το συναγωνιστει.
τα υπολοιπα sport touring κατω απο 1000 κυβικα ειναι απλα μεγαλοι πελατες και στα χαρτια και στον δρομο.
δινουμε και εγγυηση τσαγορεσματος λεμε
επειδη ο idi πηγε να φαει και δεν εχω υποστηριξη μονο το fazer το 1000 μπορει να το συναγωνιστει.
τα υπολοιπα sport touring κατω απο 1000 κυβικα ειναι απλα μεγαλοι πελατες και στα χαρτια και στον δρομο.
δινουμε και εγγυηση τσαγορεσματος λεμε
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
καλα σοβαρα πιστευεις οτι ειναι η παπαριτσα σου καλυτερη σε κατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ναι το vstrom και μάλιστα το 650!
όποτε θες πάμε να σε δω !!
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
....(που δεν σε παίρνει να πεις και πολλά όσο έχεις τον Τίγρη)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(και πάλι δεν το θεωρώ τουρινγκ αλλά αυτό σηκώνει άλλη κουβέντα )![]()
Ημίγυμνε !
![]()
![]()
Νέα δεδομένα κύριοι....
Τουρινγκ ένα μηχανάκι με 17αρι ντεπόζιτο....
Εγώ που έχω 18άρι είμαι πιο τουρινγκ μάλλον..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετε πλάκα οι Ζαδες....:rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
costas81 το μηχανακι μου στριβει λεμε δεν πλεει σαν το βαπορι σου
http://rapidshare.com/files/60887383..._07_10_07b.avi
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αυτό δεν εισάγεται στην Ελλάδα. Είναι το S χωρίς ABSΑρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Τι λες για αυτο;![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
και δεν με λες ρε σειρα το touring το μετρας με τα λιτρα εσυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νέα δεδομένα κύριοι....
Τουρινγκ ένα μηχανάκι με 17αρι ντεπόζιτο....
Εγώ που έχω 18άρι είμαι πιο τουρινγκ μάλλον..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετε πλάκα οι Ζαδες....:rotflmao:
τοτε τα gp που εχουν 21 λιτρα ειναι τουρινγκ
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
καλα σοβαρα πιστευεις οτι ειναι η παπαριτσα σου καλυτερη σε κατι?
ναι στο χώμα πάει πιο γρήγορα από το δικό σου!!
:a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36:
και δεν με λες ρε σειρα το touring το μετρας με τα λιτρα εσυ.
τοτε τα gp που εχουν 21 λιτρα ειναι τουρινγκ
Όχι αλλά τουρινγκ μοτοσακό με 17άρι ντεπόζιτο κάνει τουρισμό σε νησί των κυκλάδων.... για πιο μακρυά δεν κάνεις τουρισμό.... αλλά μαζοχισμό...
Θα σε περνάνε σε μέσες ωριαίες κάτι μαούνες με 21, 22, 23αρια ντεπόζιτα κι όταν αυτοί θ αέχουν φτάσει.... θα έχουν φάει... και θα κάνουν τσιγάρο, εσύ θα θες μασάζ(και ο/η συνεπιβάτης σου που θα κάθετε τόση ώρα στην ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ
![]()
![]()
σελα του Ζ)
ΕΛΕΟΣ!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
costas81 το μηχανακι μου στριβει λεμε δεν πλεει σαν το βαπορι σου
http://rapidshare.com/files/60887383..._07_10_07b.avi
επίσης ότι με το στρώμα στην διαδρομή για επίδαυρο θα σε πάω σπρώχνοντας και ας πλέει και χειρότερα από βαπόρι!
![]()
σωστος αλλα και εκει παλι ετοιμο να σκορπισει ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ναι στο χώμα πάει πιο γρήγορα από το δικό σου!!
:a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
λεω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα μηχανακια που κυκλοφορουμ, αλλα δεν ειναι φθηνο, οπως ψαχνω αυτη τη στιγμη....Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Τι λες για αυτο;
οκ σου υποσχομαι να το πηγαινω μεχρι τριτη ταχυτητα για να δεις και εσυ λιγο χαρα στα σκελια σου:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
επίσης ότι με το στρώμα στην διαδρομή για επίδαυρο θα σε πάω σπρώχνοντας και ας πλέει και χειρότερα από βαπόρι!
![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Ρε να βάψω ασπροκόκκινο το CBF που μοιάζει ;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λεω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα μηχανακια που κυκλοφορουμ, αλλα δεν ειναι φθηνο, οπως ψαχνω αυτη τη στιγμη....
:rotflmao:
![]()