Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 108

Θέμα: Οι Χλιδάνεργοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    επειδη ορισμενοι τα λετε ωραια ειπα να αραδιασω την δικια μου φρεσκια,ωρων θα ελεγα εμπειρια...

γεννημενος το 1977 στα 17,5 χρονια μολις με βιβλιαριο εργασιας ανηλικου κανω τα πρωτα μεροκαματα με ενσημα στα wendys fast food Πατησιων και Πανεπιστημιου γωνια,εκει που ειναι σημερα ο Karouzos....
    ξεφορτωμα φορτηγο με φορτωμα και τα εβαζα στην σειρα,φρεσκια πισω παλια εμπρος,απο αναψυκτικα εως τροφιμα στο ψυγειο στους -10 αλλα με κλειστη την παροχη...
    εκει που οι αλλοι με εβλεπαν με λυπηση εγω χαιρομουνα γιατι επειζα ογκο εκεινη την περιοδο και οι μυες μου ειχαν κυριολεκτικα υπερδιεγερθει...

να σημειωσω εδω οτι πηγαινα πολυ γυμναστηριο χωρις χαπακια-σε σημειο που οταν τελειωνα προπονηση δεν μπορουσα να μιλησω-στην ηλικια 17-23 σηκωνα ανθρωπο 80+ κιλων απο τον λαιμο με τα χερια μου για πλακα...σημερα ουτε χαρτοπετσετα δεν σκιζω σημειωστε αυτο για μετα..

σημερα στα 30 εχω ενσημα απο τα 17,5....εκτος απο 20 μηνες θητεια δεν εχω σταματησει να δουλευω...και στο ΤΕΙ ΠΕιραια που ημουν δουλευα για 31/2 χρονια στο ΝΕΟΝ Συνταγμτος ως Μαγειρας για το μεροκαματο..
    11 γαμημενα χρονια δουλειας,καλοκαιρι στην ψησταρια απο επανω,Πασχα δουλεια,Σαββατα,κυριακες

εχω πολλες χαρες και πολυ εμπειρια..κοβω τον αλλο σε σημειο που αν ειχα δικια μου εταιρεια θα την ειχα στην πενα...το σκεφτομαι..
    τα τελευταια 5 χρονια δουλευω σε αυτο που σπουδασα..κανω 2 δουλειες για να βγαλω 1500? τον μηνα,και δεν ντρεπομαι να το πω..και ομως θελω να κανω οικογενεια και παιδια...2 και 3 γιατι πιστευω οτι θα ειμαι ευτυχισμενος με αυτα πιο πολυ...
    στην πρωινη παιρνω 1050? καθαρα Χ14,75 μισθους .οι λογιστες θα ξερουν για επιδομα ισολογισμου,γιατι και εγω λογιστης ειμαι..
    παω για συνεντευξη σε μεγαλη ασφαλιστικη στην Λ.Συγγρου..μου λεει δινω τα ιδια,και το λεω ζηταω 1200? καθαρα για να φυγω απο εκει που ειμαι...μου λεει στην πιατσα δεν παιζουν αυτα που ζηταω..δηλ.5 χρονια προυπηρεσια και ΤΕΙ στο αντικειμενο της λογιστικης δεν πιανουν 1200? καθαρα οταν στην Ευρωπη θα επαιρνα κοντα 2000?....θελει να με βαλει στο συστημα...

ειπα κατι για το σωμα πριν..εχω κουραστει πλεον..καποτε με κοιταζε καποιος λοξα στον δρομο και ημουν ετοιμος να τον δαγκωσω,τωρα τον προσπερναω..καποτε εβλεπα τα πραγματα με οραμα,θα τελειωσω την σχολη και θα ζω ομορφα...τωρα απλα επιβιωνω....ζω στο συστημα που σε θελει ομηρο του...

για αυτο σας λεω ΜΑΡΙΑ και ΣΙΑ....ζηστε την ζωη,νιωστε εμπειριες,μυριστε,πονεστε,κλαψτε,ερωτευθειτε,ταπεινω ειτε,ξεκινηστε απο τον πατο,δημιουργηστε,φταστε στα ορια σας,κρατειστε δυναμεις,καντε πραγματα...τα νιατα ειναι δυναμη,μην τα αφηνετε χωρις εργο.

το σωμα και το μυαλο θελουν ενεργεια παντα..αν την αφησεις θα σε αφησουν..μην γινεστε χλιδανεργοι!!!
    καθε μερα που περναει χωρις εργο,ειναι μειον για την ζωη σας...

κατι με επιασε τωρα και τα εγραψα
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    .................................
    σημερα στα 30 εχω ενσημα απο τα 17,5....εκτος απο 20 μηνες θητεια δεν εχω σταματησει να δουλευω...και στο ΤΕΙ ΠΕιραια που ημουν δουλευα για 31/2 χρονια στο ΝΕΟΝ Συνταγμτος ως Μαγειρας για το μεροκαματο..
    11 γαμημενα χρονια δουλειας,καλοκαιρι στην ψησταρια απο επανω,Πασχα δουλεια,Σαββατα,κυριακες

εχω πολλες χαρες και πολυ εμπειρια..κοβω τον αλλο σε σημειο που αν ειχα δικια μου εταιρεια θα την ειχα στην πενα...το σκεφτομαι..
    τα τελευταια 5 χρονια δουλευω σε αυτο που σπουδασα...
    ...................................
    17,5+1,7(20 μήνες)+31,5+11+5=

Γιατί τα κρύβεις; Τα γκομενάκια πήραν την κλίκα highway.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...πρωτον εχω μαθει σαν ανθρωπος να ανοιγομαι μεχρι εκει που φτανουν τα χερια μου...αν θελω κατι παραπανω...μακραινω τα χερια ΜΟΥ και οχι τα χερια των αλλων...κολλητος μου...δουλευει σα κατωτατο προσωπικο σε εταιρια αυτοκινητων...ετων 27...μισθος...640 καθαρα...ωραριο...αποκλειστικα οχταωρο...πορισμα...δε μου φτανουν τα λεφτα...ΣΗΚΩ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...οκ συμφωνω ισως το συστημα να ειναι κωλος...δεν μπορεις ομως να κατηγορεις το ενω ξυνεις τα αρχιδι@ σου δεκαεξι ωρες την ημερα....τα παραδειγματα στα παιδια τα δινουν οι γονεις...αλλα ειναι η μεγαλομανια-υπεροψια-κομπλεξ του ελληνα που ενω θα μπορουσε να παραδειγματισει το παιδι του σωστα ,το αφηνει να γινει ενας ΜΑΛ2κας και μισος...οι γονεις των περισσοτερων απο μας μαμιοντουσαν στη δουλεια να μας μεγαλωσουν...αλλα αντι να μας αφησουν να παραδειγματιστουμε σωστα μας λενε...’’δε θελω να γινεις σα και μενα...θελω να ζησεις τη ζωη σου παιδι μου’’ (παιδι μου μαλακα...τη ζωη σου εις βαρος των αλλων μαλακα πατερα θα ζησω με αυτα που μου λες...)...το κερατο μου δηλαδη...απορω πως ενω ολοι παιρνουν 600 ευρω ...το μαμημενο το καλουα ειναι γεματο καθε βραδυ...το σιςα εκανε οπενινγ ΤΙΓΚΑ... το hall καθε ΠΣ ειναι γεματο...10-20 ευρω εισοδο και ενα γραμμαριακι κοκκο στα δυο με τον κολλητο αλλα 35-50 ευρω και 6 ευρω τα τσιγαρα Χ4 ...χουχου...200 ΕΥΡΑ το μηνα ΜΟΝΟ για κλαμπινγ...και οι δοσεις του αυτοκινητου...και οι καφεδες ...ΕΕΕΕΕΕΤΣΙ...για αυτο μου λενε οι φιλοι...μαλακα χρωσταω 20.000 ευρω στη τραπεζα λες και μου λενε μαλακα χρωστα 1 ευρω στη μαιρη...με την ιδια απαθεια...αλλα και παλι σκεφτεσαι...αν υποθεσουμε οτι παιρνουν 640 ευρω μισθο μας κανει 640 Χ14=8960 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ...πως λοιπον και εφοσων η τραπεχες δινουν δανειο κοντα στο 75% του εκκαθαριστικου δηλ γυρω στα 7000 εσεις χρωστατε 20.000???χαχα ο μπαμπας εγγυητης...ξεπουληθηκαμε κυριοι και για αυτο δεν φταινε τα 600 ευρω...το κομπλεξ μας φταει...
    PROzacRIDER

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας προσθέσω μερικές ακόμα λέξεις στη συζήτηση.
    Η ζωή δεν είναι Μόνο δουλείά. Οι περισσότεροι εδώ μέσα λένε, αν δε σε φτάνουν τα λεφτά βρες και 2η δουλειά. Ρε παιδιά, όχι απλά έχουμε γίνει σκλάβοι, αλλά το έχουμε δεχτεί κιόλας. Αντί να προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες δουλειάς, αλλά και οι μισθοί, όλοι προτείνεται να βρεις και μια 2η δουλειά. Το ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που λέγεται ζωή...? Έχετε υπόψη σας τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη..? & μη μου πείτε τώρα για τα κλάμπια και όλες αυτές τις παπαριές.
    Με αυτή πάντως τη λογική είμαστε χαμένοι από χέρι. Δε θέλω να ξυπνάω για να δουλεύω & το βράδυ να πηγαίνω σπίτι για να κοιμάμαι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ας προσθέσω μερικές ακόμα λέξεις στη συζήτηση.
    Η ζωή δεν είναι Μόνο δουλείά. Οι περισσότεροι εδώ μέσα λένε, αν δε σε φτάνουν τα λεφτά βρες και 2η δουλειά. Ρε παιδιά, όχι απλά έχουμε γίνει σκλάβοι, αλλά το έχουμε δεχτεί κιόλας. Αντί να προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες δουλειάς, αλλά και οι μισθοί, όλοι προτείνεται να βρεις και μια 2η δουλειά. Το ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που λέγεται ζωή...? Έχετε υπόψη σας τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη..? & μη μου πείτε τώρα για τα κλάμπια και όλες αυτές τις παπαριές.
    Με αυτή πάντως τη λογική είμαστε χαμένοι από χέρι. Δε θέλω να ξυπνάω για να δουλεύω & το βράδυ να πηγαίνω σπίτι για να κοιμάμαι..

+400 (τόσα έχω τι θες τώρα???)
    τα διαβάζω κι εγώ και έχω τρελαθεί...τι βρες και 2η δουλειά
    πάει μας γ@#!σε το σύστημα...να απαιτήσουμε πρέπει...οι μαλάκες απο πάνω πως τόλμησαν και ζήτησαν 50% στους μισθούς τους προ διμήνου?
    βρήκαν 2η δουλειά?
    ας φέρουμε την αναρχία και το χάος,στα @@ μου...2 φορές τον μαλάκα δεν τον κάνω...

δανειζόμενος απο τον ΑΣΤΡΑΚΙΤ
    "ζηστε την ζωη,νιωστε εμπειριες,μυριστε,πονεστε,κλαψτε,ερωτευθειτε,ταπει
    νωθειτε,ξεκινηστε απο τον πατο,δημιουργηστε,φταστε στα ορια σας,κρατειστε δυναμεις,καντε πραγματα...τα νιατα ειναι δυναμη,μην τα αφηνετε χωρις εργο."
    αλλά με 16 ώρες δουλέιά πάνε τα νιάτα χαμένα...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ξερω κοπελες στα 25 που παιρνουν 750 ευρω μισθο και πληρωνουν καθαριστρια στο σπιτι τους .....

τι αλλο να πω....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ξερω κοπελες στα 25 που παιρνουν 750 ευρω μισθο και πληρωνουν καθαριστρια στο σπιτι τους .....

τι αλλο να πω....
    Χλιδοφτωχοί! Χλιδο-μη προνομιούχοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    +400 (τόσα έχω τι θες τώρα???)
    τα διαβάζω κι εγώ και έχω τρελαθεί...τι βρες και 2η δουλειά
    πάει μας γ@#!σε το σύστημα...να απαιτήσουμε πρέπει...οι μαλάκες απο πάνω πως τόλμησαν και ζήτησαν 50% στους μισθούς τους προ διμήνου?
    βρήκαν 2η δουλειά?
    ας φέρουμε την αναρχία και το χάος,στα @@ μου...2 φορές τον μαλάκα δεν τον κάνω...

δανειζόμενος απο τον ΑΣΤΡΑΚΙΤ
    "ζηστε την ζωη,νιωστε εμπειριες,μυριστε,πονεστε,κλαψτε,ερωτευθειτε,ταπει
    νωθειτε,ξεκινηστε απο τον πατο,δημιουργηστε,φταστε στα ορια σας,κρατειστε δυναμεις,καντε πραγματα...τα νιατα ειναι δυναμη,μην τα αφηνετε χωρις εργο."
    αλλά με 16 ώρες δουλέιά πάνε τα νιάτα χαμένα...
    paw paso se osous zoun ti zwi tous...den ennow omws zwi ton kanape ,ton kafe kai to clubbing...
    PROzacRIDER

σαφώς ...όπως το εννοείς θέλω και εγώ....
    αλλά όχι και σκλάβος για τα γ@#$α τα λεφτά.

τώρα θα μου πεις με τα 750? δεν κάνεις πάλι καμια ζωή (τουλάχιστον αθήνα) γιατι η ψυχαγωγία είναι πανάκριβη...στην επαρχία αν έχεις νοικί πάλι δεν κάνεις γιατι είναι όλα τα άλλα πανακριβα.
    και με 16 ώρες δουλειά πάλι δεν κάνει τπτ...

οπότε σκατα

υ.γ πάντως απο τα δύο προτιμώ το 1ο.δεν γα#%αι θα κάτσω σπίτι καφεδάκι θα καλέσω και φίλους...μουσικούλα..ταινία...και θα περιμενουμε το ΣΚ για καμια βόλτα
    clubbing κομμένο εδώ και 2~3 χρόνια...δεν το πάω μια...προτιμώ κανα rock bar

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    σαφώς ...όπως το εννοείς θέλω και εγώ....
    αλλά όχι και σκλάβος για τα γ@#$α τα λεφτά.

τώρα θα μου πεις με τα 750? δεν κάνεις πάλι καμια ζωή (τουλάχιστον αθήνα) γιατι η ψυχαγωγία είναι πανάκριβη...στην επαρχία αν έχεις νοικί πάλι δεν κάνεις γιατι είναι όλα τα άλλα πανακριβα.
    και με 16 ώρες δουλειά πάλι δεν κάνει τπτ...

οπότε σκατα

υ.γ πάντως απο τα δύο προτιμώ το 1ο.δεν γα#%αι θα κάτσω σπίτι καφεδάκι θα καλέσω και φίλους...μουσικούλα..ταινία...και θα περιμενουμε το ΣΚ για καμια βόλτα
    clubbing κομμένο εδώ και 2~3 χρόνια...δεν το πάω μια...προτιμώ κανα rock bar
    Όλα σχετικά είναι. Το να πας έναν περίπατο στο δάσος είναι ψυχαγωγία. Το να πας στην πιο "βαράτε βιολιτζήδες" μπουζουκλερί.. No thanks. Ακόμη και οι fun του είδους "διασκέδαση" το βαφτίζουν. Τώρα πως γίνεται να διασκεδάζεις ενώ σε κλέβουν στην κυριολεξία, ακούς τη χειρότερη ηχορύπανση στον πλανήτη και περνάς ένα σωρό άλλα βασανιστήρια, είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει την επιστήμη.
    Και υπόψιν ε! Οι περισσότεροι θαμμώνες τέτοιων μαγαζιών, είναι οι χλιδοφτωχοί των 600 ευρώ και οι υπέυθυνοι για τη διαιώνιση της σκατοκατάστασης που θέλει τον κάθε πεταμένο με φωνή κοντά στο μέτριο να το παίζει τραγουδιστής, τον κάθε καραμαλάκα, εξυπνόβλακα που έφεραν οι συνθήκες να του ανήκει το μαγαζί (επειδή ίσως ο παππούς του ήταν βρωμοκλέφταρος <--το μήλο κάτω απ'τη μηλιά θα πέσει), τον κάθε βρωμοαπατεώνα, την κάθε παλιοπουτάνα και την κάθε πουστοψωνάρα (προσπαθώ να μη βρίζω, αλλά sometimes I can't help it), να παρουσιάζονται απ'το πρωί μέχρι το βράδυ, ως τα πρότυπα της κοινωνίας μας στο χαζοκούτι και γενικά, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. "Ε, μια φορά το μήνα δηλαδή που πηγαίνω, είναι πολύ;": Έχω βαρεθεί να το ακούω! Εγώ πως επιβίωσα μέχρι τώρα χωρίς να πάω ποτέ; Αφού μπόρεσα εγώ, μπορείς κι εσύ. Αλλά αν πας μια φορά το μήνα στο κάθε γυφτομάγαζο, μη βγαίνεις μετά να μου πρήζεις τον πούτσο πως σε εκμεταλεύονται και γι' αυτό το λόγο ανήκεις στους φτωχούς! Villa καμμιά σχέση με σένα όλα αυτά, ε; Αν και εσύ έβρισες πρώτος! (Αν κατέχεις από κυπριακούς ιδιωματισμούς.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει την επιστήμη.
    Και υπόψιν ε! Οι περισσότεροι θαμμώνες τέτοιων μαγαζιών, είναι οι χλιδοφτωχοί των 600 ευρώ και οι υπέυθυνοι για τη διαιώνιση της σκατοκατάστασης που θέλει τον κάθε πεταμένο με φωνή κοντά στο μέτριο να το παίζει τραγουδιστής, τον κάθε καραμαλάκα, εξυπνόβλακα που έφεραν οι συνθήκες να του ανήκει το μαγαζί (επειδή ίσως ο παππούς του ήταν βρωμοκλέφταρος <--το μήλο κάτω απ'τη μηλιά θα πέσει), τον κάθε βρωμοαπατεώνα, την κάθε παλιοπουτάνα και την κάθε πουστοψωνάρα (προσπαθώ να μη βρίζω, αλλά sometimes I can't help it), να παρουσιάζονται απ'το πρωί μέχρι το βράδυ, ως τα πρότυπα της κοινωνίας μας στο χαζοκούτι και γενικά, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. "Ε, μια φορά το μήνα δηλαδή που πηγαίνω, είναι πολύ;": Έχω βαρεθεί να το ακούω! Εγώ πως επιβίωσα μέχρι τώρα χωρίς να πάω ποτέ; Αφού μπόρεσα εγώ, μπορείς κι εσύ. Αλλά αν πας μια φορά το μήνα στο κάθε γυφτομάγαζο, μη βγαίνεις μετά να μου πρήζεις τον πούτσο πως σε εκμεταλεύονται και γι' αυτό το λόγο ανήκεις στους φτωχούς! Villa καμμιά σχέση με σένα όλα αυτά, ε; Αν και εσύ έβρισες πρώτος! (Αν κατέχεις από κυπριακούς ιδιωματισμούς.)
    αν γουστάρους να πηγαίνουν ας πηγαίνουν??εμ΄να στα @@ μου
    αν γουστάρουν να βλέπουν της τηλεκατίνες πάλι στα @@ μου
    εσύ που χαλιέσαι?αυτοί είναι η ελλάδα του 2007 ,8/10 σκυλομάγαζα.εσυ κάνεις την επιλογή σου.
    γιατι τους βρίζεις?(για κάνε ενα γκάλοπ να δεις πόσοι βλέπουν πάνια και τα λέμε)
    δεν παρουσιαζονται ως πρότυπα της κοινωνίας μας...ΕΙΝΑΙ τα πρότυπα της κοινωνίας μας,δυστυχώς
    αυτή είναι η σημερινή κοινώνια...το δήθεν κ καλά (ακόμα κ αναμεσα στους μηχανόβιους)

(κατεχω απο κυπριακούς ιδιωματισμούς...είχα συμφοιτητες κύπριους)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    ...
    στην πρωινη παιρνω 1050? καθαρα Χ14,75 μισθους .οι λογιστες θα ξερουν για επιδομα ισολογισμου,γιατι και εγω λογιστης ειμαι..
    παω για συνεντευξη σε μεγαλη ασφαλιστικη στην Λ.Συγγρου..μου λεει δινω τα ιδια,και το λεω ζηταω 1200? καθαρα για να φυγω απο εκει που ειμαι...μου λεει στην πιατσα δεν παιζουν αυτα που ζηταω..δηλ.5 χρονια προυπηρεσια και ΤΕΙ στο αντικειμενο της λογιστικης δεν πιανουν 1200? καθαρα οταν στην Ευρωπη θα επαιρνα κοντα 2000?....θελει να με βαλει στο συστημα...

...
    +1000 και...

επειδη ειμαι συναδελφος θα σε συμβουλευα να κανεις κατι μονος σου, εγω αυτο εκανα και ΣΩΘΗΚΑ...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Τα μπουζούκια έχουνε και φανατικό κοινό πάντως.Ακούστε παράδειγμα να βγάλετε αφρούς.Είμαι στην ψησταριά ενός φίλου πριν 1 μήνα περίπου και καθόμαστε έξω στο τραπεζάκι και πίνουμε καφεδάκι (είχαν τελειώσει τα ψητά).Δίπλα ακριβώς είναι μία από τις πιο κυριλλέ καφετέριες-μπαρ της Λάρισας και έξω έχει αράξει ένας Ελληνάρας με την γυναίκα του και το 3-4 χρονών παιδί του (δεν μπορούσε να το πάει μία βόλτα στην παιδική χαρά,στην καφετέρια έπρεπε να το πάει).Απέναντι μας ακριβώς έχει παρκάρει ένα BMW K1200R και όπως είναι φυσικό όλοι το χαλβαδιάζουμε.Το χαλβαδιάζει επίσης και ένας γνωστός του εν λόγω κυρίου ο οποίος γυρίζει και του λέει:"Πώπω ρε τάδε,φοβερό εργαλείο",του λέει ο Ελληνάρας με πολλά βαρύ ύφος:"Πόσο πάει το μαλλί;" απαντάει ο άλλος:"Ξέρω γω;15.000-16.000 ευρώ περίπου" και απαντάει ο Ελληνάρας:"Άντε ρε μαλάκα,δεν πάω να τα φάω στα μπουζούκια καλύτερα,να σπάσω κανένα πιάτο,να πετάξω κανένα λουλούδι;":a31: Δεν τον κατακρίνω επειδή ήταν μηχανή και αυτοκίνητο να ήταν και οτιδήποτε να ήταν αν έλεγε αυτό που είπε πάλι θα τον κατέκρινα αλλά μου κάνει εντύπωση,έχουμε φτάσει σε σημείο να την έχει μεγαλύτερη όποιος σπάει περισσότερα πιάτα και πετάει περισσότερα λουλούδια στα μπουζούκια.Τα χάλια μας δηλαδη...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    17,5+1,7(20 μήνες)+31,5+11+5=

Γιατί τα κρύβεις; Τα γκομενάκια πήραν την κλίκα highway.

εδω τι εννοεις γιατι σε χανω....

απο τα 17,5 εως τα 23 δουλευα και σπουδαζα.

23 με 24,5 φανταρος και απο εκει και μετα μεχρι τα 30 που ειμαι σημερα δουλεια..
    συνολο 11 χρονια κοντα 2500 ενσημα γιατι ημουν και part time...

παρα ταυτα εχω πολυ ελευθερο χρονο,παρα τις δυο δουλειες..απλα οταν θελεις νομιζω ολα μπορεις καπου να τα συνδυασεις
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα αυτο για την δευτερη δουλεια ειναι ανεκδοτο...

εγω λεω να μπουκωσουμε τιποτα ''χημειες'' και να καταργησουμε τον υπνο ωστε να πιασουμε και τριτη δουλεια.

Δυσκολα ηταν τα πραγματα και παλιοτερα, αλλα τοτε ο κοσμος αρκουνταν σε λιγα και περναγε μια χαρα.

Αυτο λειπει απο την εποχη μας...δεν ειμαστε με τιποτα ικανοποιημενοι και σπαταλαμε ενα καρο λεφτα σε πλασματικες ''αναγκες'' - σκουπιδια.

προσοχη, δεν ισχυριζομαι οτι οι μισθοι ειναι ενταξει στην Ελλαδα, σκατα ειναι, και σιγουρα οικογενεια δεν φτιαχνεις ακομα και με 1000€ μισθο. Εκει παιζει οντως ζορι και θα χρειαστει δευτερη δουλεια!

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:59
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????