Maki. στο είπε κι ο Βαρώνος, ο αλλος μιλησε για το νησι, όχι εγω
Maki. στο είπε κι ο Βαρώνος, ο αλλος μιλησε για το νησι, όχι εγω
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μακη...ξαναδιαβασε το ρε συ.νομιζω οτι παρεξηγεις τον καπ10 στην προκειμενηΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'συ Βύρωνα, μόνο εγώ είδα ότι ο Ηλίας μίλησε για όλο το νησί;
....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο Ηλίας δεν μίλησε για όλους τους Κρητικούς και κακώς το διάβασες έτσι. Μίλησε για τα φυντάνια που βγάζει η Κρήτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'συ Βύρωνα, μόνο εγώ είδα ότι ο Ηλίας μίλησε για όλο το νησί;
Μωρέ ξέρεις κάτι; Ειλικρινά τώρα γάμα το. Αλλού πάμε..![]()
Το ότι η Κρήτη έχει ΠΟΠ στους καραγκιόζ μπερτνέ μάγκες κουμπουροφόρους που έχουν τον πλανήτη στα @@ τους και νόμος είναι αυτό που θεωρούν οι ίδιοι, δεν νομίζω να το αρνείται κανείς Κρητικός.
Απλά, κάποιοι το ονομάζουν λαική παράδοση και κρητική κουλτούρα (μη χέσω)....
ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
![]()
Ωραία, ας αφήσουμε τα φυντάνια στην άκρη λοιπόν (που ούτως ή άλλως υπάρχουν παντού).
Αυτό:..πιάνει και τα αφύνταναΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν είμαστε όλοι απο Κρήτη (ευτυχώς δλδ και δε βλέπω να πηγαίνουμε....ή όχι;
ΥΓ: Πραγματικά παιδιά, έρχομαι σε δύσκολη θέση και δεν θέλω να το συνεχίσω, κακές καρδιές δεν κρατώ για κανέναν, ειλικρινά. Και τον Ηλία τον ξέρω χρόνια εδώ μέσα, δεν θα χαλάσω ούτε θα χαλαστώ για κάτι, αν το έλαβα στραβά ζητώ συγνώμη. Γραπτός λόγος και παρεξηγείται εύκολα, όλοι το ξέρουμε. Ας κλείσει εδώ η παρέμβασή μου, προτιμώ να γράφω χαβαλετζίδικα στο moto.![]()
μακη,καπ10 get a room!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τα ΠΣΚ είμαι κλεισμένοςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μακη,καπ10 get a room!
![]()
![]()
Για να μη μείνει λαθος εντύπωση, ισχύει οτι εγραψε ο Βυρων.
Μακι, δες και το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θρεντ, 4 χρονια πριν:
Δεν τα βάζω με το νησι, ουτε με τη λεβεντια, αλλα με το τί κατάντησε να βγαζει στη θεση της λεβεντιας. Και αυτο δεν το λέω ουτε με χαρα, ουτε με κακία, ουτε με χαιρεκακια, ουτε με τοπικισμο (ειδικα το τελευταίο δε μου λέει κατι).Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
να χαρώ εγώ κατι λεβέντες που βγάζει το νησί...![]()
Το λέω με θλιψη για την κατάντια μιας παραδοσης. Ενας απο τους καλυτερους μου φίλους (ετσι τον θεωρω δλδ![]()
) είναι κρητικος και του έχω πει την αποψή μου.
Ασε που καποτε είχα φτάσει πολύ κοντα στο να παντρευτω κρητικια![]()
(τουλαχιστον ήταν απο το Ρεθυμνο![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
θα ειχαν λυθει πολλα προβληματαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ας με πεισει καποιος οτι δεν πρεπει να επαναφερουμε τη θανατικη ποινη !!!![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
η αλλιως ωχαδερφισμος ή καλυτερα σταρχιδισμος....Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Το τσουβάλιασμα το κάνει ο ίδιος Μάκη,
"και ευτυχως που κατι τετιοι σαν εσενα ειναι μονο αθηνα και δεν τους εχουμε εδω κατω κολημενος στο μυαλο εισαι "
Δηλαδή οι ευτυχώς εκεί κάτω, τι θεωρούν δηλαδή? Οτι έπρεπε να δώσουν τόπο στην οργή, αφού έγινε το κακό?
Δε γαμείς ...αφού τον χτύπησα που τον χτύπησα τι να σταματήσω? Θα τον φροντίσουν αυτοί που ακολουθούν όπως είπε ο yannissss.
Ξεφτίλα ....
Δεν νομίζω....Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
η αλλιως ωχαδερφισμος ή καλυτερα σταρχιδισμος....
Σταρχιδισμός, ωχαδελφισμός, αδιαφορία πες το όπως θέλεις είναι να παρκάρεις όπου γουστάρεις, να έχεις δυνατά τη μουσική μεσα στη νύχτα, να πετάς σκουπίδια και ότι άλλο ενοχλεί τους γύρω σου.
Το
δεν θέλω να το ονομάσω γιατί θα πάω για banΑρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
ασε που λες την μ@λκια την εκανα αλλα αφου ειναι οι μπατσοι εκει θα δωσουν σημα για ασθενοφορο οποτε ειτε σταματησω ειτε οχι δεν θα αλλαξω τιποτα
λεω τωρα εγω
Σταρχιδισμός, ωχαδελφισμός, αδιαφορία πες το όπως θέλεις είναι να παρκάρεις όπου γουστάρεις, να έχεις δυνατά τη μουσική μεσα στη νύχτα, να πετάς σκουπίδια και ότι άλλο ενοχλεί τους γύρω σου.
μαζι σου.ειναι τα πρωτα σταδια....το τελικο σταδιο ειναι αυτο που εγινε....γι αυτο αν δεν τα γ@μ..οσο ειναι μικρα εκει καταληγουν
Τετοιο ban αξιζει να το φας πιστευωΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
[...]δεν θέλω να το ονομάσω γιατί θα πάω για ban
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ωραίο θρεντ...
Έτσι για να μας λύνονται οι απορίες πως μπορεί να σκέφτεται κάποιος που εγκαταλείπει έναν άνθρωπο στον δρόμο...γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο παραπάνω θα σταματήσει αν τύχει και χτυπήσει κανέναν απο εμάς η το παιδί μας η κάποιον δικό μας άνθρωπο τέλος πάντων...
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
...
δεν θέλω να το ονομάσω γιατί θα πάω για ban
Εχεις απαλλαγή για το συγκεκριμένο θέμα.
Όσοι πιστεύετε ότι η ανθρώπινοι ζωή δεν έχει αξία ή ότι ένας 26χρονος δολοφόνος δεν πρέπει να πάει ΠΟΛΛΑ χρόνια φυλακή επειδή σκότωσε κάποιον στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους μπάτσους, είστε τουλάχιστον μαλάκες ή ίδιοι με τον δράστη.
Αν σας παρεξηγήσαμε, παρακαλώ να μας το πείτε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.