Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 88

Θέμα: ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ποιοί είναι μεταφραστές ;
    Μεταφραστες ειναι αυτοι που δεχονται να δουλεψουν σε ενα τετοιο αστειο περιοδικο.Οσο συμπαθω 4τροχους και 0-300 που προσπαθησαν και προσπαθουν μονοι τους να στησουν κατι αυτονομο ασχετα με το τελικο αποτελεσμα αλλο τοσο καραγκιοζιλικι μου φαινεται ολη αυτη η ιστορια με το μεγαλυτερο μερος της υλης να ειναι η μεταφραση του μητρικου περιοδικου.
    Διαφωνεις;

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    τωρα εμενα που μου φάνηκε μια χαρα το τεστ (ή το ''τεστ'' ή το κειμενο) και καθολου υποτιμητικο για το vstrom εχω προβλημα?

δεν διαβασα πουθενα να χλεβαζει ή να μειωνει την αξια του dl αυτο καθ'αυτο.
    σε σχέση με το ta αναφερει ποια πραγματα (κατα την αποψη παντα*) του γραφοντος/συντακτη κανει χειροτερα το dl.

ρε μπας και να το ξαναδιαβασω? μη μου ξεφυγε τπτ κιολας.....

*= η οποιο μπορει να μην ειναι αντικειμενικη ή αμερολυπτη ή σωστη αλλα δεν παυει να απλα μια ΑΠΟΨΗ ενος ΑΝΑΒΑΤΗ ο οποιος τυγχανει να εχει δημοσιο βημα και προβολη.
    Πάντως αυτή ακριβώς τη γνώμη σχημάτισα και εγώ... (που διάβασα το τεστ): Παρουσίαζε το καινούριο ΤΑ σαν ένα "βελτιωμένο στα σημεία" παλιό, που διατηρεί το χαρακτήρα του σχεδόν ακέραιο (μηχανάκι για όλες τις δουλειές: πόλη, ταξιδάκια, φόρτωμα, κανένας χωματόδρομος που και που...). Συγκριτικά με το βεστρομ ανέφερε ότι το ΤΑ είναι περισσότερο πολυχρηστικό, περισσότερο "εργαλείο" για κάποιον που δεν θέλει και πολλά-πολλά, αλλά λιγότερο ικανό σε μεγάλα ταξίδια καθώς έχει λιγότερο δυνατό μοτέρ και όχι τόσο ασφάλτινο προσανατολισμό.

Εκτός και αν δε θυμάμαι καλά τι διάβασα...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    με το μεγαλυτερο μερος της υλης να ειναι η μεταφραση του μητρικου περιοδικου.
    Ποιο είναι το "μητρικό" περιοδικό του "μοτο"?

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    Μεταφραστες ειναι αυτοι που δεχονται να δουλεψουν σε ενα τετοιο αστειο περιοδικο.Οσο συμπαθω 4τροχους και 0-300 που προσπαθησαν και προσπαθουν μονοι τους να στησουν κατι αυτονομο ασχετα με το τελικο αποτελεσμα αλλο τοσο καραγκιοζιλικι μου φαινεται ολη αυτη η ιστορια με το μεγαλυτερο μερος της υλης να ειναι η μεταφραση του μητρικου περιοδικου.
    Διαφωνεις;
    πολλα περιοδικα του ειδικου τυπου σε πανευρωπαικο (και παγκοσμιο) επιπεδο εχουν σχηματισει ας πουμε συμμαχιες (ή συνασπισμό ή χαλαρο ομιλο τεσπα) και προσπαθουν να επικρατησουν των αλλων συνασπισμων.. παραδειγμα οι θεσμοι του master bike of the year και international bike of the year

στα πλαισια αυτης της συναργασιας τα περιοδικα παρουσιαζουν και αναδημοσιευσεις των αλλων περιοδικων στην υλη τους. (και ειναι αληθεια οτι ελληνικο αρθρο ΔΕΝ εχω πετυχει ας πουμε σε αγγλικο ή γερμανικο περιοδικο ακομα).

αυτο καθ'αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..δεν ειναι κακο αν το θεμα ειναι πχ μια παρουσιαση στην οποια δεν εχουν κληθει τα ελληνικα περιοδικα, δεν ειναι κακο αν προκειτε για δοκιμη μοτο που δεν υπαρχει ακομα στην ελληνικη αγορα ή δεν την δινει η εδω αντιπροσωπια...
    δεν ειναι κακο που δεν χρειαζεται να πληρωσεις 10? για να παρεις το ταδε αγγλικο περιοδικο για διαβασεις το αρθρο/δοκιμη που σε ενδιαφερει (ασχετα αν εγω το κανω ετσι και αλλιως.. )

ειναι βεβαια κακο οταν η ''ελληνικη'' υλη αναλωνεται σε δευτερυοντα θεματολογια και η ''ξενοφερτη'' ειναι το κυριο μερος και εχουν υπαρξει μεμονομενα τευχη στο παρελθον οπου αυτο γινόταν!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοια αντιπαθεια για τα ξενα αρθρα σε ελληνικα περιοδικα, περισσοτερο δε οταν υπερθεματιζουμε τα ξενα εναντι των ελληνικων, κατηγοροντας τα τελευταια για μεροληψια και υποκειμενικοτητα....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ε οχι και μεταφραση των κειμενων στο ΜΟΤΟ...

προφανως αναφερεστε στα συγκριτικα ss/ enduro που οντως ειναι μεταφρασμενα απο περιοδικα ξενου τυπου...

μονο που τα ''εκει'' περιοδικα εχουν ενα αστρονομικο για τα Ελληνικα δεδομενα τιραζ, οι αντιπροσωπειες δινουν μηχανακια με ενα τηλεφωνο και παιζουν πιστες σε καθε κομωπολη...

για καντε μια συγκριση με τα εδω δεδομενα....μια πιστα (ο θεος να την κανει) κοντα στην Αθηνα και η αλλη στην ...πινεζα.

Οι αντιπροσωπειες ακομα θεωρουν υποχρεωση ενος περιοδικου να υποστηριζει τα μηχανακια της απαξ και βαζουν διαφημιση...

με αυτα τα δεδομενα ΜΟΤΟ, 0-300 και τα λοιπα περιοδικα ειδικο τυπου πορευτηκαν και πορευονται...

και τουλαχιστον σε οτι αφορα στο ΜΟΤΟ, εγω εχω να το λεω πως με αυτο μεγαλωσα και αυτο με γαλουχησε στις μοτοσικλετες.

Ξερετε πολλα περιοδικα να αγοραζουν NR για να την κανουν τεστ;

Ισως πλεον να εχει χαθει λιγο ο ''θρασυς'' ρομαντισμος των πρωτων ετων, αλλα πιστευω οτι στο συνολο του ο περιοδικος τυπος μοτοσικλετας στην Ελλαδα (και το 0-300) ειναι εξαιρετικα καλος, αν αναλογιστουμε και τα δεδομενα που παιζουν στην χωρα μας.

τωρα το τι αντλει ο καθενας απο τα γραφομενα των συντακτων ειναι δικο του θεμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το πιο απλό πράγμα είναι να συγκρίνεις 2 μηχανάκια που δεν κάνουν τίποτα καλά και να βγάζεις κάποιο καλύτερο απο το άλλο.
    Και το να εκπαιδεύεις κόσμο να αντιλαμβάνεται το "καλό" με αυτό τον τρόπο.
    Δημιουργείς τον πελάτη που πάντα θα διαβάζει το περιοδικό για να δεί το καινούργιο καλύτερο μηχανάκι.
    Και πώς είναι δυνατόν το καλύτερο να είναι στο προηγούμενο τεύχος που το έχεις ήδη αγοράσει?Θα νιώσει τουλάχιστον χαζός αν το καινούργιο δεν είναι καλύτερο και έδωσε τσάμπα τα λεφτά του για το νέο τεύχος.
    Ενας κανόνας λοιπόν είναι οτι το καινούργιο θα είναι πάντα το καλύτερο, γι αυτό και το καινούργιο ΤΑ θα είναι σίγουρα καλύτερο απο το ΤΑ650 και ακόμα καλύτερο απο το ΤΑ600.
    Πως μπορεί να εξηγήσει κάποιος λοιπόν οτι τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα και οτι το καλύτερο ΤΑ ήταν το 600?
    Δεν χρειάζεται καμιά εξήγηση.
    Απλά κάποιοι θα πάρουν το ΤΑ 650 τσάμπα και θα κάνουν πολλά χαρούμενα χιλιόμετρα με το "κακό" μηχανάκι τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Το πιο απλό πράγμα είναι να συγκρίνεις 2 μηχανάκια που δεν κάνουν τίποτα καλά και να βγάζεις κάποιο καλύτερο απο το άλλο.
    Και το να εκπαιδεύεις κόσμο να αντιλαμβάνεται το "καλό" με αυτό τον τρόπο.
    Δημιουργείς τον πελάτη που πάντα θα διαβάζει το περιοδικό για να δεί το καινούργιο καλύτερο μηχανάκι.
    Και πώς είναι δυνατόν το καλύτερο να είναι στο προηγούμενο τεύχος που το έχεις ήδη αγοράσει?Θα νιώσει τουλάχιστον χαζός αν το καινούργιο δεν είναι καλύτερο και έδωσε τσάμπα τα λεφτά του για το νέο τεύχος.
    Ενας κανόνας λοιπόν είναι οτι το καινούργιο θα είναι πάντα το καλύτερο, γι αυτό και το καινούργιο ΤΑ θα είναι σίγουρα καλύτερο απο το ΤΑ650 και ακόμα καλύτερο απο το ΤΑ600.
    Πως μπορεί να εξηγήσει κάποιος λοιπόν οτι τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα και οτι το καλύτερο ΤΑ ήταν το 600?
    Δεν χρειάζεται καμιά εξήγηση.
    Απλά κάποιοι θα πάρουν το ΤΑ 650 τσάμπα και θα κάνουν πολλά χαρούμενα χιλιόμετρα με το "κακό" μηχανάκι τους.

να ασε ρωτησω κατι;

εχεις οδηγησει το ΤΑ 700;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    να ασε ρωτησω κατι;

εχεις οδηγησει το ΤΑ 700;
    Το θεωρείς απαραίτητο για να έχεις άποψη?
    Σίγουρα είναι πιο αργό απο busa που έχω οδηγήσει,
    χειρότερο στο χώμα απο το XRμου
    χειρότερο στην πόλη απο παπί
    και χειρότερο στην πίστα απο gsxr (υποθέτω).
    Αρα οποιοσδήποτε ενδειαφέρεται για το ΤΑ 700 ΔΕΝ το κάνει επειδή είναι καλύτερο απο το α,β,γ,δ μηχανάκι αλλά γιατι ταιριάζει στο προφίλ της μοτό που θέλει να πάρει.
    Τίποτα άλλο.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    σε οτι αφορα στο ΜΟΤΟ, εγω εχω να το λεω πως με αυτο μεγαλωσα και αυτο με γαλουχησε στις μοτοσικλετες.
    Μπορεί φίλε χυμαδορ να μεγάλωσες με το ΜΟΤΟ αλλά δυστυχώς γράφουν ανάλογα το pay roll.

Σκεψου λογικά: έχεις ένα περιοδικό και σε πληρώνω για να προβάλλεις 14 καταχωρήσεις από μοτο που εισάγω.
    Και σου δίνω μιά για να την κάνεις ''τεστ''.

Ειμαι σίγουρος οτι με πιάνεις.

Δεν εχω διαβασει ακομα το περιοδικο αν και το εχω τωρα διπλα μου. Αν ισχυουν αυτα που ειπωθηκαν, θα κλαψουνε μανουλες!!!:a29: :a37: :a29:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Το θεωρείς απαραίτητο για να έχεις άποψη?
    Σίγουρα είναι πιο αργό απο busa που έχω οδηγήσει,
    χειρότερο στο χώμα απο το XRμου
    χειρότερο στην πόλη απο παπί
    και χειρότερο στην πίστα απο gsxr (υποθέτω).
    Αρα οποιοσδήποτε ενδειαφέρεται για το ΤΑ 700 ΔΕΝ το κάνει επειδή είναι καλύτερο απο το α,β,γ,δ μηχανάκι αλλά γιατι ταιριάζει στο προφίλ της μοτό που θέλει να πάρει.
    Τίποτα άλλο.

μα δεν συγκρινε κανεις το ΤΑ με το Hayabusa, αντιπαλος του TA θεωρω οτι δεν ειναι καν το v-strom, αλλα τα προηγουμενα ΤΑ 650 και 600...

για αυτο λεω οτι αν δεν το εχεις οδηγησει, δεν μπορεις να ξερεις κατα ποσο ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το 600 πχ που αναφερεις..

για να το θεσω καλυτερα, το θεμα ειναι αν βελτιωσε τα χαρακτηριστικα που ανεδειξαν την σειρα των ΤΑ σε κλασσικη η αν εχασε αυτον τον χαρακτηρα προσπαθωντας να επιτυχει κατι αλλο.

Για τον δικηγορο που πηγαινει καθε πρωϊ στο γραφειο με το sebago παπουτσακι και τηνκουστουμια το νεο ειναι σαφως καλυτερο...επειδη ακριβως ειναι νεο.

Για μενα (και ισως για σενα) ενα 600ρι ΤΑ ειναι μια σταθερη αξια και δεν πα να βγαλουν δεκαπεντε μεταγενεστερα μοντελα...

Αλλα το περιοδικο θα το παρει και ο δικηγορος και εσυ και εγω και επισης θα το διαβασει και ο ...αντιπροσωπος...

οποτε θα πρεπει ο ερμος ο συντακτης να συγκερασει ολα τα επιεπδα πληροφοριων που απαιτει αυτο το ετεροκλητο συναφι αναγνωστων και παραλληλα να μην στεναχωρησει και τον αντιπροσωπο...

δηλαδη τι να εγραφε;

''Παιδια μαλακια το νεο Tranasalp, καλυτερα παρτε ενα μτχ 600ρι;''

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μπορεί φίλε χυμαδορ να μεγάλωσες με το ΜΟΤΟ αλλά δυστυχώς γράφουν ανάλογα το pay roll.

Σκεψου λογικά: έχεις ένα περιοδικό και σε πληρώνω για να προβάλλεις 14 καταχωρήσεις από μοτο που εισάγω.
    Και σου δίνω μιά για να την κάνεις ''τεστ''.

Ειμαι σίγουρος οτι με πιάνεις.
    αν και απαντησα εμεμσως με το προηγουμενο Post, σου λεω οτι εκει ειναι η μαγκια!!

να εχεις ικανοποιημενο τον αντιπροσωπο και παραλληλα χωρις να γινεσαι γραφικος η εμπαθης να δινεις στον αλλο να καταλάβει τις διαφορες που χει μια μοτο, ενα αυτοκινητο η ενα χορτοκοπτικο σε σχεση με ενα αλλο...

απο την μια ειναι δυσκολο, αλλα απο την αλλη οπως ειπα και πιο πανω...κακες μοτοσικλετες δεν βγαινουν πλεον!

μα δεν συγκρινε κανεις το ΤΑ με το Hayabusa, αντιπαλος του TA θεωρω οτι δεν ειναι καν το v-strom, αλλα τα προηγουμενα ΤΑ 650 και 600...

για αυτο λεω οτι αν δεν το εχεις οδηγησει, δεν μπορεις να ξερεις κατα ποσο ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το 600 πχ που αναφερεις..

για να το θεσω καλυτερα, το θεμα ειναι αν βελτιωσε τα χαρακτηριστικα που ανεδειξαν την σειρα των ΤΑ σε κλασσικη η αν εχασε αυτον τον χαρακτηρα προσπαθωντας να επιτυχει κατι αλλο.

Για τον δικηγορο που πηγαινει καθε πρωϊ στο γραφειο με το sebago παπουτσακι και τηνκουστουμια το νεο ειναι σαφως καλυτερο...επειδη ακριβως ειναι νεο.

Για μενα (και ισως για σενα) ενα 600ρι ΤΑ ειναι μια σταθερη αξια και δεν πα να βγαλουν δεκαπεντε μεταγενεστερα μοντελα...

Αλλα το περιοδικο θα το παρει και ο δικηγορος και εσυ και εγω και επισης θα το διαβασει και ο ...αντιπροσωπος...

οποτε θα πρεπει ο ερμος ο συντακτης να συγκερασει ολα τα επιεπδα πληροφοριων που απαιτει αυτο το ετεροκλητο συναφι αναγνωστων και παραλληλα να μην στεναχωρησει και τον αντιπροσωπο...

δηλαδη τι να εγραφε;

''Παιδια μαλακια το νεο Tranasalp, καλυτερα παρτε ενα μτχ 600ρι;''
    Να σου πώ την αλήθεια για τον συντάκτη δεν μου καίγεται καρφάκι.
    Απλά πιστεύω οτι λέει την αλήθεια που τον βολεύει και οχι όλη την αλήθεια.
    Γιατί αν θέλεις είναι δύσκολο κάτι βαρύτερο ογκοδέστερο ακριβότερο και ιταλικότερο να είναι καλύτερο απο ένα ελαφρύτερο φτηνότερο και γιαπωνέζικο.
    Επείσης αν θες δεν μου καίγεται καρφί αν το 700 είναι καλύτερο, εφόσον βρίσκεις 650 με τριβάλιστο bagster καγκελα προσεγμένο 03 και μετά με λίγα χιλ. 2800€.
    Το πιο τίμιο που θα μπορούσε να κάνει ο συντάκτης είναι να παρουσιάσει αντικειμενικά τα μηχανάκια χωρίς να προχωράει σε συγκρίσεις,
    ΚΤΜ LC4 Vs YAMAHA XT 600 (ναι παλιότερο τέστ).
    Αυτά γίνονται για να μπερδεύονται οι αναγνώστες και να τα σκάνε σαν κορόιδα.

Moderator
    Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον el_hymador: κακά μηχανάκια δεν βγαίνουν πια, αλλά και παλιότερα πολύ σπάνια έβγαιναν. Και αυτό διότι, όπως και να το κάνουμε, μια μοτοσυκλέτα είναι ένα τεχνολογικό προϊόν, σχεδιασμένο με σαφείς παραμέτρους λειτουργίας και ακόμη σαφέστερους συμβιβασμούς (όλες: από το ταπεινότερο παπί, μέχρι την μεγαλύτερη ντίβα ρέπλικα των motoGP).

Οι συμβιβασμοί αυτοί είναι που δίνουν τον χαρακτήρα σε κάθε μοτοσυκλέτα. Ακόμα και η---κατά τα λεγόμενα---"απούσια χαρακτήρα" είναι και αυτή, με τον τρόπο της, χαρακτήρας. Αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να ταιριάζει με την ψυχοσύνθεση, τις συνήθειες, τον τρόπο ζωής, και εν' τέλη τη χρήση την οποία επιφυλάσσει ο κάθε αναβάτης για την μοτοσυκλέτα. Άλλα πράγματα για κάποιον είναι σημαντικά και άλλα ασήμαντα:

Τι να τα κάνω τα 200 άλογα όταν αυτό που θέλω είναι να πάω στη δουλειά κάθε πρωί, για ψώνια το Σάββατο, Κυριακή για μπάνιο και κανένα ταξιδάκι το καλοκαίρι?

Τι να την κάνω την σούπερ αξιοπιστία και την χρηστικότητα όταν πηγαίνω για τρακ-ντευ μια φορά το μήνα (εντός η εκτός πίστας) και την κρατάω κλειδωμένη στο γκαράζ τις υπόλοιπες?

Τι να τις κάνω τις τουριστικές δυνατότητες όταν αυτό που θέλω είναι να κάνω το κομμάτι μου έξω από την καφετέρια, και μια μουράτη βόλτα στο κέντρο ή στην παραλιακή τα βράδια?

Βέβαια αυτά είναι ακραία παραδείγματα, ορίζουν τα όρια του χώρου μέσα στον οποίο καλείται να κινηθεί μια μοτοσυκλέτα. Εκεί μέσα υπάρχουν άπειρα σημεία προσωπικής προτίμησης και ταιριάσματος αναβάτη και δικύκλου. Άρα λοιπόν: το να πεις ότι μια μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη από μια άλλη προϋποθέτει ότι έχεις βρει μια μονοδιάστατη κλίμακα μοτοσυκλετιστικής αξίας, έναν άξονα ας πούμε, πάνω στον οποίο τοποθετείς όλα τα μοντέλα, το καθένα στη θέση του. Έλα όμως που αυτό δε γίνεται: σε ένα τόσο πολυδιάστατο πρόβλημα ο ορισμός μίας και μόνο μετρικής που θα ικανοποιεί όλους είναι τουλάχιστον αυταπάτη. Μπορείς βέβαια να ορίσεις κατηγορίες, αλλά και αυτές, θα δεις, είναι πολυδιάστατοι χώροι, όπου ακόμη και εκεί η επιλογή μίας και μόνο μετρικής είναι δύσκολη.

Τι μένει λοιπόν στον ευσυνείδητο κριτή μιας μοτοσυκλέτας? Να μας περιγράψει τα τεχνικά της χαρακτηριστικά και τις λειτουργικές της παραμέτρους, να τα αντιπαραθέσει με αυτά άλλων μοτοσυκλετών, να προσπαθήσει να σκιαγραφήσει τον "τύπο" του αναβάτη στον οποίο πιστεύει ότι αυτή η μοτοσυκλέτα θα ταίριαζε (η καλύτερα να μας δώσει αρκετά στοιχεία ώστε να το κάνουμε μόνοι μας), να προσπαθήσει να μπει να στο μυαλό των σχεδιαστών της και να ανακαλύψει τι τελικά "θέλει να πει το ποιητή?", να προσπαθήσει να εντοπίσει σημεία "εκφαστικής δυστοκίας" (τι λέω ο μπούστης!) όπου ο διαφαινόμενος χαρακτήρας δεν συνάδει με τα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Αν τα κάνει αυτά τότε συμπεράσματα του στυλ "το νεο ΤΑ νικάει κατά κράτος το Βεστρομ" ανάγονται πλέον σε θέμα είτε προσωπικής προτίμησης---στην καλύτερη---είτε κατευθυνόμενης δημαγωγίας---στην χειρότερη---αλλά τελικά ελάχιστα ενδιαφέρουν τον αναγνώστη που πλέον μπορεί να βγάλει δικά του συμπεράσματα. Το παιχνίδι αυτό, βέβαια, δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε ασφαλές (με την έννοια ότι δεν οδηγεί πάντα σε σωστά συμπεράσματα) και τελικά μόνο ο χρόνος είναι αυτός που μπορεί να δώσει κάποια αντικειμενικότητα στην κρίση ενός αντικειμένου τόσο πολυδιάστατου και μερικές φορές συναισθηματικά φορτισμένου όσο μια μοτοσυκλέτα...

(μου φαίνεται ότι πρέπει να πάω για ύπνο... επειγόντως!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Να τα ξεκαθαρισουμε τα πραγματα

Ειναι διαφορετικο(και θεμιτο για μενα) να υπαρχουν αρθα ξενων περιοδικων στον ελληνικο ειδικο τυπο και διαφορετικο να υπαρχουν περιοδικα μεταφραση αντιστοιχων ξενων με προσθηκη λιγων αρθρων απο ντοπιους συντακτες. Οι 4τροχοι απο πολυ παλια ειχαν αρθρα πχ του top gear σαν εξτρα στην δικη τους πλουσια υλη.

Οσον αναφορα τις πιστες και τις αντιπροσωπιες οσο καλυτερος εισαι τοσο "πιο σουζα" καθονται και οι αντιπροσωπιες.Οι 4τροχοι(το ξερω ξεφευγω λιγο) χρονια τωρα ειναι "μεσα" στις περισσοτερες δοκιμες-παρουσιασεις-συγκριτικα που γινονται.

Η διαφορα moto 0-300 νομιζω ειναι προφανης(ασχετα αν καποιο απτα δυο εχει σαφως ανωτερη υλη-το moto σπανια το διαβαζω-).

Για τα συγκριτικα τωρα προφανεστατα λογω διαφημισεων υπαρχει προβλημα.Ομως οι συντακτες διανυοντας καμποσα χλμ καθε χρονο, με διαφορετικα μηχανακια και σε διαφορετικες συνθηκες για μενα εχουν να πουν δυο λογια παραπανω.
    ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηπωσ Δεν Με Γουσταρετε???
    από Λουκάς στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 06:09
  2. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF