Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: Υπερβάλον ζήλος!

Παιδες

4 σελιδες ποστ για να καταλαβαιτε οτι τον οργανο γλυκοκοιταξε την αδελφη του Μήτσου και ηθελε να το παιξει μάτσο!

Εαν εκανε σοβαρο ελεγχο θα σταματουσε τους πακιστανους χωρις διπλωμα και ασφαλεια και φρενα που κατεβαινουν τον κηφισο...τα παπια χωρις κρανη-διπλωμα, τα λοιπα οχηματα χωρις πινακιδες, τα υπερβαρα αγροτικα των αθιγγάνων κλπ.

Οκ εσφαλε η συνεπιβατιδα τυπικα...ουσιαστικα ομως όλοι αυτοι που ανεφερα πιο πανω ειναι πιο επικυνδυνοι ή η κοπελια που πέρα του κεφαλιου της δεν βλαπτει κανεναν αλλο....

Υ.Γ.

Παντα κρανος και οι 2!

Kααααιιιιι δε μου λες ρε αδερφε Μητσο: ελευθερη η αδερφουλα σου;;;;;

(πισω καναγιες! εγω την ειδα πρωτος!!!!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Παιδες

4 σελιδες ποστ για να καταλαβαιτε οτι τον οργανο γλυκοκοιταξε την αδελφη του Μήτσου και ηθελε να το παιξει μάτσο!

Εαν εκανε σοβαρο ελεγχο θα σταματουσε τους πακιστανους χωρις διπλωμα και ασφαλεια και φρενα που κατεβαινουν τον κηφισο...τα παπια χωρις κρανη-διπλωμα, τα λοιπα οχηματα χωρις πινακιδες, τα υπερβαρα αγροτικα των αθιγγάνων κλπ.

Οκ εσφαλε η συνεπιβατιδα τυπικα...ουσιαστικα ομως όλοι αυτοι που ανεφερα πιο πανω ειναι πιο επικυνδυνοι ή η κοπελια που πέρα του κεφαλιου της δεν βλαπτει κανεναν αλλο....

Υ.Γ.

Παντα κρανος και οι 2!

Kαι γιατι οι φιλοι μας οι Ζηταδες δεν γραφουνε ολες αυτες που τριγυρνανε καπως ετσι στην πολη και μας εχουν βγαλει τα ματια;;;
    Δηλαδη τι; Δεν ειναι αυτο αιτια ατυχηματος;;;;
    Μιλαμε για ΤΟ target fixation!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bikini-motorcycle.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	25,3 KB 
ID:	136847
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Kαι γιατι οι φιλοι μας οι Ζηταδες δεν γραφουνε ολες αυτες που τριγυρνανε καπως ετσι στην πολη και μας εχουν βγαλει τα ματια;;;
    Δηλαδη τι; Δεν ειναι αυτο αιτια ατυχηματος;;;;
    Μιλαμε για ΤΟ target fixation!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω δεν θα την εγραφα για κράνος αλλα για υπερβολικο εξοπλισμό.....το οποίο θα αφαιρουσα σε 1η ευκαιρια για να προαγω τις ανθρώπινες σχεσεις και τον κοινωνικό μισθό!!!

:a31: :a31: :a07:

μήτσε, έπρεπε να στο δώσει το αυτόγραφο με φαίνεται ....

ένας καλός βρέθηκε, και συ τον προκαλούσες να γίνει μαλάκας σώνει και καλά ....

τώρα άμα θέλετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας, δικό σας πρόβλημα ....

α, και που 'σαι μη μου απαντήσεις και μένα προσωπικά....μας έχεις γαμήσει στα quote αδερφε

δεν είναι ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, μια κουβέντα κάνουμε ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    α, και που 'σαι μη μου απαντήσεις και μένα προσωπικά....μας έχεις γαμήσει στα quote αδερφε

δεν είναι ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, μια κουβέντα κάνουμε ...

+ όλα τα τούμπανα ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι, ναι.....
    κάτσε να κάνουμε το προσχέδιο....

μήτσε, έπρεπε να στο δώσει το αυτόγραφο με φαίνεται ....

ένας καλός βρέθηκε, και συ τον προκαλούσες να γίνει μαλάκας σώνει και καλά ...

τώρα άμα θέλετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας, δικό σας πρόβλημα ....

είναι ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, μια κουβέντα κάνουμε ...

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    ναι, ναι.....
    κάτσε να κάνουμε το προσχέδιο....
    Ε όχι το "μήτσε" και το "έπρεπε να στο δώσει το αυτόγραφο με φαίνεται ...." στο ίδιο κουότ !

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Απ' οσο γνωριζω στον υποχρεωτικο εξοπλισμο της ΕΛ.ΑΣ για τους ζηταδες και μοτοσυκλετιστες δεν περιλαμβανεται προστατευτικος εξοπλισμος. Μονο μια φορα εχω δει καποιον να φοραει ολοσωμη δερματινη αλλα μου φανηκε για δικη του.
    Kαι γω άλλη μία...Αρχές των '90s ,Αγρίνιο ήταν ένας ζητάς ο οποίος είχε ξεσκίσει(και πολύ καλά έκανε) στο πρόστιμο κάθε ξεκράνωτο πιτσιρικά.Ο ίδιος όμως φορούσε δερμάτινα χειμώνα καλοκαίρι.Σίγουρα κάποια παιδιά σωθήκανε απ'το κράνος έστω και μέσω του φόβου για το γράψιμο.
    Αποτέλεσμα:για κάποιους μήνες πολλοί δεν τολμούσαν να βολτάρουν χωρίς κράνος!Ο τύπος είχε κερδίσει το σεβασμό γιατί σε κουβέντες που συμμετείχαν παιδιά που είχαν φάει καμπάνα δε τον σιχτιρίζανε,ο τύπος γούσταρε τη δουλειά του και έδινε το παράδειγμα.
    Μέχρι που πήρε μετάθεση και τα κράνη πεταχτήκανε!!

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Kαι γω άλλη μία...Αρχές των '90s ,Αγρίνιο ήταν ένας ζητάς ο οποίος είχε ξεσκίσει(και πολύ καλά έκανε) στο πρόστιμο κάθε ξεκράνωτο πιτσιρικά.Ο ίδιος όμως φορούσε δερμάτινα χειμώνα καλοκαίρι.Σίγουρα κάποια παιδιά σωθήκανε απ'το κράνος έστω και μέσω του φόβου για το γράψιμο.
    Αποτέλεσμα:για κάποιους μήνες πολλοί δεν τολμούσαν να βολτάρουν χωρίς κράνος!Ο τύπος είχε κερδίσει το σεβασμό γιατί σε κουβέντες που συμμετείχαν παιδιά που είχαν φάει καμπάνα δε τον σιχτιρίζανε,ο τύπος γούσταρε τη δουλειά του και έδινε το παράδειγμα.
    Μέχρι που πήρε μετάθεση και τα κράνη πεταχτήκανε!!
    Έχω ακούσει για έναν ζητά στο Αγρίνιο που όντως κυνηγούσε τα ξεκράνωτα παπάκια, αλλά όταν δεν σταματούσαν τους έκλεινε με αποτέλεσμα κάποιοι να πέφτουν...νομίζω ότι αυτός ήταν και ο λόγος της μετάθεσης. Το στόρυ το άκουσα από Αγρινιώτη....
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Έχω ακούσει για έναν ζητά στο Αγρίνιο που όντως κυνηγούσε τα ξεκράνωτα παπάκια, αλλά όταν δεν σταματούσαν τους έκλεινε με αποτέλεσμα κάποιοι να πέφτουν...νομίζω ότι αυτός ήταν και ο λόγος της μετάθεσης. Το στόρυ το άκουσα από Αγρινιώτη....
    Καλά το "δε σταματούσαν" καταλαβαίνεις στην πράξη τί κάνανε...εκεί αναγκαστικά αν ο άλλος στο παίζει κουφός-τρελλός-ιστορία μου αμαρτία και αρχίσει τις μ@λακίες μεσ'την κίνηση πρέπει να τον κυνηγήσεις.Μακάρι να'χαν όλοι οι ζητάδες την όρεξή του,πολλά παιδιά θα ζούσανε.Άσε που ο τύπος είχε αποκτήσει RESPECT...

Πάντως παιδιά οι ζητάδες είναι οι πιο ελαστικοί και με τη μεγαλύτερη κατανόηση.Εδώ που τα λέμε... γίνανε ζητάδες για να τρέχουν νόμιμα!!!

Re: Υπερβάλον ζήλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Quiz: Ποιόν συμφορουμίτη είδα 10 λεπτα πριν από το συμβαν στην Κηφισιας ο οποιος μου εκανε την παρατηρηση για το οτι δεν φοραει κρανος η συνεπιβατιδα? [/B]
    αχά....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    :a24: :a24: :a24:

Να τους την λέμε τότε όταν ΔΕΝ εφαρμόζουν τον νόμο, ΟΧΙ όταν τον εφαρμόζουν...
    Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά από την ανάποδη

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...αν και το νοημα το επιασες στο γιατι δεν σας εγραψε (βλεπε ματακια πεδιλακια κλπ)
    ..στην περιπτωση σου κ μια κ ησουν με φουλ εξοπλισμο,τουλαχιστων το κρανος θα το εδινα στην κοπελα(για την στραβη στιγμη) κ ας ηταν πιο πιθανο να με γραψουν (μονο εμενα αυτη τη φορα)...

...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Υπερβάλον ζήλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    Φίλε μου όχι μόνο υποχρεούται, αλλά έχει 100 ευρώ πρόστιμο στο συνεπιβάτη και αφαίρεση διπλώματος του οδηγού για 1 μήνα.

αμ δε...

διαβασε λιγο, εχουν γραφτει παραπανω τα προστιμα!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ