ενώ εσύ φαίνεσαι τι φιλόσοφος του κώλου είσαι παλιομαλάκαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω απ οτι βλεπω και κατω απο το αβαταρ σου δηλωνεις 'καλος μαλακας''....σιγα την προσωπικοτητα λοιπον.
2004 R1 red-black
καλα ενταξει ρε φιλε...το καταλαβαμε.σε δερνανε μικρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
.................
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλε...ξερεις εσυ με την προσωπικοτητα...ο παλιος μαλακας ειναι εμπειρος μαλακας ενω ο καλος μαλακας ειναι απλα καλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
ενώ εσύ φαίνεσαι τι φιλόσοφος του κώλου είσαι παλιομαλάκα
![]()
δεν μου λες ρε εσύ....έχεις κάτι γενικά προσωπικό με μερικούς εδώ μέσα; Η έτσι σου αρέσει να την παίζεις ο μάγκας;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα ενταξει ρε φιλε...το καταλαβαμε.σε δερνανε μικρο.
Όχι να ξέρουμε δηλαδή προς τι όλες αυτές οι προσβολές.....
2004 R1 red-black
ναι καλά ..... πέτα την παπαρία σου και άντε ξαναχώσου από κει που βγήκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλε...ξερεις εσυ με την προσωπικοτητα...ο παλιος μαλακας ειναι εμπειρος μαλακας ενω ο καλος μαλακας ειναι απλα καλος.
![]()
Τίποτε ουσιαστικό δεν έχεις να πεις...μια μαλακία και έξω.
2004 R1 red-black
ποιες προσβολες ρε παρολα.μας δουλευετε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
δεν μου λες ρε εσύ....έχεις κάτι γενικά προσωπικό με μερικούς εδώ μέσα; Η έτσι σου αρέσει να την παίζεις ο μάγκας;
Όχι να ξέρουμε δηλαδή προς τι όλες αυτές οι προσβολές.....
σηκωσε οπλο μπατσος και εφαγε εναν 16χρονο στο κεντρο της αθηνας και θα του δωσουμε και ελαφρυντικα???
πατε καλα???
αλλα τα τσογλανακια που μας το παιζουνε και ''ειδικοι'' μη χεσω φρουροι τοιχο-τοιχο πηγαινανε οταν αλλωνιζε ο πασσαρης.
τωρα αν εχεις αποριες για μενα...να σε ενημερωσω οτι ειμαι δεσμευμενος οποτε μπορεις να ενδιαφερθεις για καποιον αλλο.
![]()
απανταω απλα στις μαλακιες που λετε φιλε.και τις νομιζετε και ουσιαστικεςΑρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
ναι καλά ..... πέτα την παπαρία σου και άντε ξαναχώσου από κει που βγήκες.
Τίποτε ουσιαστικό δεν έχεις να πεις...μια μαλακία και έξω.
τις προσώπικες προσβολές σε μένα και σε άλλα μέλη αυτού το φόρουμ ρε φιλαράκι να πουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποιες προσβολες ρε παρολα.μας δουλευετε ???
σηκωσε οπλο μπατσος και εφαγε εναν 16χρονο στο κεντρο της αθηνας και θα του δωσουμε και ελαφρυντικα???
πατε καλα???
αλλα τα τσογλανακια που μας το παιζουνε και ''ειδικοι'' μη χεσω φρουροι τοιχο-τοιχο πηγαινανε οταν αλλωνιζε ο πασσαρης.
τωρα αν εχεις αποριες για μενα...να σε ενημερωσω οτι ειμαι δεσμευμενος οποτε μπορεις να ενδιαφερθεις για καποιον αλλο.
![]()
Που μας το παίζεις και είρων από πανω, και πουλάς και μούρη. Αυτά λέω. Στα παπάρια μου γιά το ποία είναι η γνώμη σου γι' αυτό που εγινε σήμερα και το ποιός είσαι.
Αν δε γουστάρεις αυτά που λέγονται εδώ μέσα η μίλα όπως όλοι ή σήκω φύγε και όχι να βρίζεις άτομα που ούτε τα ξέρεις και ούτε σου έχουν μιλήσει ποτέ.
2004 R1 red-black
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απανταω απλα στις μαλακιες που λετε φιλε.και τις νομιζετε και ουσιαστικες
ναι γιατί εσύ μάλλον πρέπει να έχεις δει την θεία επφώτιση και βρίσκεσαι υπεράνω όλων. Άσε μας ρε....
2004 R1 red-black
απλη ερωτηση!
για να καταλαβουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας
υπαρχει καποιος που δικαιολογοι τις πραξεις του νεαρου ? Ή καποιος του αστυνομικου?
γιατι αν υποψιαστο οτι εχουμε και τετοιους.......... θα πεθανω......... (Λαζοπουλος)
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
ρε μαστορα δε σε εβρισα.μια παρατηρηση εκανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
τις προσώπικες προσβολές σε μένα και σε άλλα μέλη αυτού το φόρουμ ρε φιλαράκι να πουμε.
Που μας το παίζεις και είρων από πανω, και πουλάς και μούρη. Αυτά λέω. Στα παπάρια μου γιά το ποία είναι η γνώμη σου γι' αυτό που εγινε σήμερα και το ποιός είσαι.
Αν δε γουστάρεις αυτά που λέγονται εδώ μέσα η μίλα όπως όλοι ή σήκω φύγε και όχι να βρίζεις άτομα που ούτε τα ξέρεις και ούτε σου έχουν μιλήσει ποτέ.
τωρα οσο για το ατομα που δεν μου εχουν μιλησει ποτε...δεν το καταλαβαινω...γιατι πρεπει παντα να μου μιλησει καποιος αλλος πρωτος για να του μιλησω και εγω?ας ειμαι εγω ο πρωτος.
δεν το παιζω μουρη επισης και σαφεστατα δεν πουλαω τπτ πλεον καθοτι το φαζερακι το εδωσα.τωρα για να σας το παιζω πρεπει να το 'χετε και αυτο ειναι κατι που ξερετε εσεις και οχι εγω.αρα ειναι προφανες οτι δεν σας παιζω τπτ.
αλλα ??
καλα??
στην αγγλια πυροβολανε οι ζαρτινιερες ???
ποιές πράξεις ακριβώς; μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι έγινε κατόπιν εορτής διαβάζοντας ένα άρθρο ή ακούγοντας τις αξιόπιστες ειδήσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
απλη ερωτηση!
για να καταλαβουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας
υπαρχει καποιος που δικαιολογοι τις πραξεις του νεαρου ? Ή καποιος του αστυνομικου?
γιατι αν υποψιαστο οτι εχουμε και τετοιους.......... θα πεθανω......... (Λαζοπουλος)
ότι και να πούμε θα είναι υπόθεση τις υπόθεσης. Άστα να πάνε δηλαδή
2004 R1 red-black
εγω μονο τη σεξυ θεια λολα εγω δει ψηλε πριν πολλα χρονια και ΝΑΙ! ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
ναι γιατί εσύ μάλλον πρέπει να έχεις δει την θεία επφώτιση και βρίσκεσαι υπεράνω όλων. Άσε μας ρε....