Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 120

Θέμα: Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    και εγω απο βολο ειμαι . μονο τα καλυτερα μπορω να πω.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    και εγω απο βολο ειμαι . μονο τα καλυτερα μπορω να πω.
    :o θα εξυπηρετουμε και Βολο .... (κι ανταλλαγη με τσιπουρο παιζει)
    Accipere quam facere praestat injuriam

KAI PIZZA HUT 8A STELNEIS?

Νέο μέλος
    φίλε τελικά τι έκανες??

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_SF
    φίλε τελικά τι έκανες??

ψαχνω μαγαζι ρε μαγκες και δεν μπορω να αποφασισω αν θα ειναι κεντρο (Φουλ κινηση ) ή αν θα ειναι εξω επι ΟΔ.αξονα ΘΕσ/νικης-Λαρισας-Βολου.... το τελευταιο το σκεφτομαι γιατι θα ειναι ολα τα λεφτα....θα το κανω κατι σαν CHECK POINT πριν τις Συναντησεις - Βολτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    θα το κανω κατι σαν CHECK POINT πριν τις Συναντησεις - Βολτες
    Φίλε SVX,Θα σου έλεγα να το κάνεις κέντρο,περατζάδα και έτσι,αλλά η τελευταία σου ιδέα μου άρεσε πολύ οπότε δεν ξέρω...Γούσταρα τώρα checkpoint,τι να πώ...

Μερικές συμβουλές και από εμένα από όσα έχω γνωρίσει.
    Είσαι επαρχία και αυτό είναι κακό για ένα μαγαζί σαν αυτό που ονειρεύεσαι.Οι επαχιώτες δεν έχουμε μάθει να φοράμε εξοπλισμό και να ψωνίζουμε όπως πρέπει,κακά τα ψέματα.Πελάτες που θα έρθουν και πάρουν ότι χρειάζονται για την ασφάλεια και την ανεσή τους θα είναι λίγοι.Κυρίως θα έχεις να κάνεις με δύο κατηγορίες ανθρώπων:
    1.Τους νεότερους που θα πάρουν τουλάχιστον ένα καλό κράνος για αρχή και ίσως και που και που κάποιους με μεγαλύτερες μοτο που θα ντυθούν ολόκληροι σε σένα.Εκείνοι,έχουν μεγαλώσει με το φόβο ενός ατυχήματος και έχουν πάρει κατα κύριο λόγο σωστά μηνύματα ώστε να γνωρίζουν πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η αγάπη τους για την καλή τους
    2.Τους παλαιότερους που δεν μάθανε ούτε κράνος να φοράν και που αν έρθουν,θα πάρουν κάτι με ένα 50Ε ίσα ίσα για τους μπάτσους.(κάποιοι πιτσιρικάδες με πάπιες δεν θα πάρουν ούτε αυτό).

Παρ'όλα αυτά,το εγχειρημά σου είναι πολύ ωραίο σαν σκέψη και μου δίνεις την εντύπωση πως το κάνεις πρώτα γιατί το αγαπάς οπότε τίποτα δεν πρέπει να σε πτοεί.
    Το internet θα σου δώσει την αναγνώριση που ψάχνεις για το μαγαζί σου και το extra κάτι που δεν θα σου δώσει η αγορά της πόλης σου.Μην αμελήσεις λοιπόν τη δημιουργία ενός καλού,οργανωμένου site και τη σωστή χωρίς υπερβολές διαφημισή του.
    Στην αρχή όλοι θα είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσουνε,οι γνωστοί σου από τη Λάρισα,εμείς από το forum,το θέμα είναι να κρατήσεις το κόσμο δίπλα σου για καιρό.Μην πας για τα εφήμερα κέρδη και θα χαιρεσαι την επένδυση σου για πολλά χρόνια.Δώσε στον κόσμο αυτό που δεν βρίσκει.Ευγένεια κάτω από όλες τις περιστάσεις και σωστή συμπεριφορά.Μπορεί να ζητάς περισσότερα λεφτά από κάποιον στο διπλανό τετράγωνο και πάλι θα έρθουν όμως σε σένα αν νιώθουν πως θα πάρουν από εσένα μια καλημέρα από την καρδιά σου,έναν καφέ όταν θα ψάχνουν για κάτι που τους ενδιαφέρει,ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον αν όλα π.χ. πήγαν καλά με την αγορά τους μετά από μερικές μέρες.
    Μπορείς να μην κάνεις συχνές εκπτώσεις,δεν είναι ανάγκη...δώσε όμως κάτι από μια αγορά τους free ειδικά αν πρόκειται για κάποιον καλό πελάτη.Για παράδειγμα,αν κάποιος έχει έρθει και έχει αφήσει κάποιο σοβαρό ποσό έχει ανάγκη την επόμενη φορά που θα περνάει από έξω και θα μπεί να πάρει τελευταία στιγμή ένα χταπόδι ή κάποιο μικροαξεσουάρ που είχε ξεχάσει να τον αφήσεις χωρίς να πληρώσει...Θα ξανάρθει γιατί θα νιώθει "υποχρεωμένος"(συναισθηματικά σε κάποιον που έκανε μια ωραία κίνηση που μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση και ίσως τη μέρα) και γεμάτος.
    Αυτά από εμένα,ελπίζω να σε βοηθάω λίγο αν και δεν σου είπα και κάτι που ήδη δεν ήξερες,μάλλον.Αν θυμηθώ κάτι ακόμα θα postάρω...και αν θες οτιδίποτε παραπέρα σε ιδέα για την επιχείρηση σου στείλε και ένα πμ.
    Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις και όλοι εδώ πιστεύω είμαστε μαζί σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Και εγώ για κέντρο θα έλεγα.

Υπάρχουν απογεύματα στη Λάρισα όπου στο κέντρο γίνεται πραγματικά της πουτ@ν@ς όπως και να έχει κάποιοι θα προτιμήσουν το κέντρο, από το να τρέχουν πιο έξω. Επιπλέον θεωρώ κ εγώ σημαντικό το site του μαγαζιού και τη διαφήμιση του...
    If you gonna die...

... die with your boots on

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    sorry αλλα δε πρεπει να γινει μαγαζι στο κεντρο.

1. πολυ μεγαλυτερο ενοικιο

2. θεση σταθμευσης. καποιος που θελει κατι για τη μηχανη προτιμαει να παρκαρει εξω απο το μαγαζι για τυχον τοποθεηση η προβα του εξαρτηματος η απλα για να τη βλεπει.

3. το αγορστικο σου κοινο δε ειναι αυτο που βολταρει στα μαγαζια για shoping. οποτε δε θα κανεις περισοτερες πωλησεις λογο πιατσας.

4. εξω οπως ειπες και εσυ μπορει να γινει σημειο συναντησης για καφε και κουβεντα. μεσα απο τη επαφη αυτη ολο και καποιο αγνωστο φιλο φιλου θα πασεις πελατη.

5. ακομη και στη αθηνα ποσα μαγαζια τετοιου ειδους ειναι στο κεντρο; 1-2 ξερω εγω στο μοναστηρακι. ολα τα αλλα ειναι περιφεριακα. τα δε φθηνοτερα πολυ μακρυα απο το κεντρο.

6. αν εχεις γνωσεις και μπορεις θα μπορεις ακομη και συνεργειο να κανεις για τα καθημερινα εξοδα η για τοποθετηση των εξαρτηματων.

τελος οτι κι αν λεμε η αποφαση ειναι δικη σου και εσυ θα υποστεις τις οποιες συνεπειες.

να ξερεις οτι ο μαστορας 3 φορες μετρει και ξαναμετραει και μετα κοβει......

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    όχι κέντρο, το μαγαζί σου δεν είναι Benetton να περάσει η κυρία απ'εξω να δει κάτι και να μπει να το πάρει. Βγες απο το κέντρο, ρίξε το κόστος πέρνα το κέρδος στον πελάτη. Το μαγαζί που λές είναι specialized, ο πελάτης σου θα έρθει γιατί έχει αποφασίσει τι θέλει να πάρει και δεν θα δεί κατι στην βιτρίνα και θα του αρέσει και θα μπει να το πάρει!

Καλό είναι να είσαι κοντά με τα άλλα μαγαζιά του είδους γιατί δημιουργείτε "πιάτσα" όσα καλά και όσα κακά κρύβει αυτό.

Αν θέλεις την ησυχία σου, τον μισθό σου και το κεφάλι σου ήσυχο μην μπλέξεις. Αν το "έχεις" και θέλεις να παλέψεις τότε κάντο με όλη σου την καρδία και όλο σου το μυαλό και δεν θα χάσεις.

Αν θέλεις έλα Βόλο ένα απόγευμα να σου τα πω και απο κοντά γιατί είναι πολλά που πρέπει να λάβείς υπ'οψην σου. Μην κάνεις βιαστική κίνηση γιατί θα φάς τα μούτρα σου.

Argy

ΥΓ Δεν είμαι στον χώρο της μοτοσυκλέτας

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    προσεξε μην κανεις το λαθος που κανουν πολλες αποθηκες.να εχεις κανονικα εκθεση μεσα,οχι απλα ραφια...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Αν θέλεις έλα Βόλο ένα απόγευμα να σου τα πω και απο κοντά γιατί είναι πολλά που πρέπει να λάβείς υπ'οψην σου. Μην κάνεις βιαστική κίνηση γιατί θα φάς τα μούτρα σου.

Argy

ΥΓ Δεν είμαι στον χώρο της μοτοσυκλέτας

Argy στειλε πμ το κινητο σου ....

Racefit Growler...τελος!!
    svx για κανε μια ενημερωση...που βρισκονται τα σχεδια σου?ξεκινησες ή ακομη?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Σχετικα με την επαρχια και τις συνηθειες της ηθελα να παρατηρησω κατι λιγα...μενω και εγω σε επαρχια και αυτο που βλεπω τουλαχιστον τα 6-7 τελευταια χρονια ειναι σαφως μια μεγαλη στροφη του κοσμου της μοτοσυκλετας προς καλο και ακριβο πολλες φορες εξοπλισμο. Μετα απο ανελεητο κινηγητο της ΕΛ.ΑΣ. το 90% πλεον φορεσε κρανος...στην αρχη οτι ειχε στο παταρι και σιγα σιγα κατι καλυτερο, πλεον κυκλοφορουν πολλοι με επωνυμα κρανοι που τα φορανε κανονικα χειμωνα καλοκαιρι, επισης ολο και περισσοτεροι φορανε και μπουφαν, γαντια και σιγα σιγα βλεπω πολυ κοσμο που οργανωνεται για ταξιδια... Πραγματικα η αλλαγη αυτη εγινε σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα και γνωστος που διατηρει καταστημα με μηχανες μου ελεγε οτι υπηρχε χρονια που δεν προλαβαιναν να φαιρνουν κρανοι...
    Μενω στην Συρο και πιστευω οτι σε ολες τις επαρχιες θα συμβει τι ιδιο συντομα, αν δεν εχει ηδη συμβει...νομιζω οτι υπαρχει μελλον σε αυτο που σκεφτεσαι αρκει να το οργανωσεις και να το δουλεψεις οπως πρεπει και να μην κανεις λαθος κινησεις... εισαι μοτοσυκλετυστης και αυτο ειναι το πλεονεκτημα σου...μην κανεις ποτε στους πελατες σου οσα εσενα σε εκνευριζαν και σε "εδιωχναν" απο αντιστοιχα μαγαζια
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    svx για κανε μια ενημερωση...που βρισκονται τα σχεδια σου?ξεκινησες ή ακομη?

μαγκες τωρα βαζω σιγα - σιγα μπροστα .... το θεμα ειναι πως προσπαθω να συγχρονισω το ολο θεμα "ανοιγμα/εκκινηση στην εφορια" ( θελουν βλεπεις να δουν το μαγαζι)

"παραγγελια συνεννοηση με τις εταιρειες" - (θελουν και αυτοι να δουν μαγαζι ετοιμο να δουλεψει για να στειλουν εμπορευμα /παραλογο?)

και απο εκει και περα ψιλοξενερωνω με το γεγονος πως με το που πιασω το μαγαζι θα περιμενω τα προ'ι'οντα ( να τα παραγγειλω τωρα και να στοκαρω χωρις ΑΦΜ δεν γινεται )

KALH ARXH FILE MOU.
    KAI EMEIS EIMASTE EDW NA SE YPOSTHRIZOUME.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 17:36
  2. Να κανω το xr supermotard
    από Vasilis_250r στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 13:11
  3. Ηλεκτρικά Dt-200 πώς να κάνω το τρικ?
    από johnpan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 05:52
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2008, 23:16
  5. Παιδια τι να κανω με το κρανος;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε