Όταν μού'λεγες προχθές για την εντατική,δεν περίμενα να πάει έτσι το πράγμα.Τέλος πάντων...δεν ξέρω τι να πω και μαλακίες θα γράψω.
Καλή δύναμη σε σένα και τη μητέρα σου.
Όταν μού'λεγες προχθές για την εντατική,δεν περίμενα να πάει έτσι το πράγμα.Τέλος πάντων...δεν ξέρω τι να πω και μαλακίες θα γράψω.
Καλή δύναμη σε σένα και τη μητέρα σου.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλη δυναμη Πανουλη...να σαι παντα καλα να τον θυμασαι
το original α-μηχανο™ μελος
Πάνο τα συλληπητηρια μου ρε φίλε....
Να ξέρεις ρε.... θα σε προσεχει από εκει πανω... γιατι εισαι κομματι του...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Τον τιμας με τα λογια σου!Ειμαστε μαζι σου!
mustili
Ζωή σε σάς, Παναγιώτη...
Καλή δύναμη.
Νά' στε καλά να τον θυμάστε.
Κι εκείνο το πραματάκι πού' χεις στα κλειδιά σου... άστο εκεί για να τον θυμάσαι και να σε προσέχει...
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Δυστυχως το κενο δεν αναπληρωνεται με λεξεις.Εχω περασει απο κει κι ακομα ποναει κι ας περασαν 10 χρονια.
Πανο ηρθε η ωρα να βαλεις "χρωμα" στη ζωη σου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν σε ξερω αλλά σε νιώθω. Τι να πω;;;.......... Τα έχω περάσει και με τους δυο (πατερας-18 χρονια, μητερα-11 μηνες).....
Πρόσεχε τη μάνα σου και φάνου δυνατός.....![]()
Κουραγιο.
CAGIVA ELEFANT 750
Ειπες πως δε θες να ακουσεις συλληπητηρια και πως δεν πιστευεις σε Θεους κτλ..
Τοτε το μονο που μπορει να σου πει κανεις ειναι να μη σου πει τιποτα.
Η σιωπη που αναζητας πιστευω οτι ειναι η καλυτερη απαντηση που μπορω να σου δωσω εγω προσωπικα..
Να'σαι καλα φιλε,με συγκινησε η ιστορια σου..
Η σιωπη μου προς απαντηση σου πολυ φιλικα και με κατανοηση για την βαρυτητα μιας απωλειας.
![]()
Ξερεις οτι ειμαστε εδω για να σε στηριξουμε οταν παει να σε παρει απο κατω. Ολοι μας με μια σκεψη για σενα.
Καλό ταξίδι στον πατερα σου και κουραγιο σε οσους αφησε πισω. Φροντισε μονο οταν θα κανει μια σταση και θα σας κοιταζει, να χαιρεται. Οπως σε καμαρωνε παντα να νιωθει παλι σιγουρος με σενα μπροστα και να συνεχιζει τη βολτα του χαμογελώντας.
Κουραγιο ρε Πανο.
Είχα αρκετά χρόνια να θυμηθώ τον πατέρα μου και να κλάψω.
Τα λόγια σου μου τον έφεραν στη μνήμη μου και ξαναέζησα για λίγα δευτερόλεπτα τις στιγμές εκείνες που ο κάθε ένας μας κρατάει για πάντα μαζί του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παρε το μπουσα ,κανε μια χαλαρη βολτα το βραδακι οπου γουσταρεις ,σταματα και κανε ενα τσιγαρο για παρτη του...και συνεχισε να προσεχεις οπως παντοτε σου ελεγε...
Αγνωστε γνωστέ φίλε τί νά πώ η ιστορία σου μέ άγγιξε βαθιά διάβαζα κ βούρκοσα νά σαι καλά νά τον θυμάσαι!!!!!![]()
![]()
george
Kαι παλι σας ευχαριστω ολους...καποιος με ρωτησε...1ο νεκροταφειο Αθηνων...στις 14.00...και παλι μια σκεψη εκεινη την ωρα ειναι αρκετο...να ειστε παντα καλα...
...δεν θα εισαι ποτε ξανα χωρις συνεπιβατη...και ας μην φαινεται !
...μου αρεσει να σκεφτομαι ετσι...
καλο ταξιδι...
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
den tha pw tipota. silipitiria kai tha koitazei apo psila![]()
![]()
otan ematha oti skotwthike o 3aderfos mou pira to moto, mia volta, ena tsigaro kai girisa pezos.
mas vlepoun apo psila....