Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 116

Θέμα: Παραλίγο σύγκρουση μεταξύ μηχανών...Ήμαρτον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αχ γινήκαμε πάνελ μεσημεριανής κουτσομπολίστικης εκπομπής

Ξέρετε,είναι αυτοί που μαζεύονται και μιλάν για ένα θέμα,κάποιοι έχουν μια άποψη,
    κάποιοι την αντίθετη,μερικοί είναι στο ενδιάμεσο,όλοι συνεχίζουν να στηρίζουν
    τις απόψεις τους και η κουβέντα δεν βγάζει νόημα.... :rotflmao: :rotflmao:

διακοπή για διαφημίσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το κλεισμενο ματακι δεν το προσεξες μαλλον...και δεν αποσυρω ποτε οτι γραφω...εκτος αν θιγει καποιον χωρις να το ξερω και μου το ζητησει...τελικα το θεμα ειναι αν οδηγαμε βασει του ΚΟΚ η βασει της ασφαλειας μας???γιατι το θρεντακι εχει ξεφυγει προ πολλου...

Μου την είπες ε?
    Δεν χαλιέμαι αλλά ο ΚΟΚ και η ασφάλεια είναι ταυτόσημα και το ίδιο πράγμα.
    Μπορείς να κοιτάς στους καθρέφτες σου συνέχεια αρκεί να μην ξεχαστείς και πέσεις στον μπροστά η σε καμιά λακούβα.
    Επείσης εάν δείς στον καθρέφτη σου καμιά δεκαριά κάγκουρες να έρχονται με 250
    μην κάνεις τίποτα.
    Εντάξει μια προσευχή κάνε, μην τυχόν κοιτάνε στους καθρέφτες τους και αυτοί, αλλά πιθανότατα να οδηγάνε και να έχουν χαράξει την γραμμή τους.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1000 σε βυρωνα και φιλλιπο για να μην επεκταθω και γω!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    +1000 σε βυρωνα και φιλλιπο για να μην επεκταθω και γω!
    Γιατί να μην επεκταθείς?
    Εδώ έχουμε περίπτωση που ο προπορευόμενος φταίει στην περίπτωση που ο πίσω πέσει πάνω του.
    Είναι κάτι πρωτοποριακό παγκοσμίως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Γιατί να μην επεκταθείς?
    Εδώ έχουμε περίπτωση που ο προπορευόμενος φταίει στην περίπτωση που ο πίσω πέσει πάνω του.
    Είναι κάτι πρωτοποριακό παγκοσμίως.
    τι λες μωρε και συ ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τι λες μωρε και συ ???
    Τι διάβασες μωρέ εσύ?

Μισό ψάχνω κάτι izh που έβαλε ο sapilas στα μοντέλα και έρχομαι

Τι διάβασες μωρέ εσύ?

Μισό ψάχνω κάτι izh που έβαλε ο sapilas στα μοντέλα και έρχομαι
    ασε με ρε ανθρωπα να κανω μπανιο και να παω για καφε.μη με ταλαιπωρειτε!!!!

Μου την είπες ε?
    Δεν χαλιέμαι αλλά ο ΚΟΚ και η ασφάλεια είναι ταυτόσημα και το ίδιο πράγμα.
    Μπορείς να κοιτάς στους καθρέφτες σου συνέχεια αρκεί να μην ξεχαστείς και πέσεις στον μπροστά η σε καμιά λακούβα.
    Επείσης εάν δείς στον καθρέφτη σου καμιά δεκαριά κάγκουρες να έρχονται με 250
    μην κάνεις τίποτα.
    Εντάξει μια προσευχή κάνε, μην τυχόν κοιτάνε στους καθρέφτες τους και αυτοί, αλλά πιθανότατα να οδηγάνε και να έχουν χαράξει την γραμμή τους.
    βασικα ναι...σου την ειπα...γιατι εγραψες κατι και το απεσυρες...σωστα η λαθος???και επειδη αναφερεσε στον ΚΟΚ...οταν διαβασεις/μαθεις που πρεπει να κινησε στην λωριδα ελα και να μου την ''πεις'' και εσυ...
    ΚΟΚ και ασφαλεια δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ταυτοσημα...πχ οταν αναψει πρασινο πρεπει να ξεκινησεις αμεσως (δεν λεω σφαιρα αλλα αμεσως)....εγω προσωπικα αφηνω 1-2 sec για τον μαλακα που θα περασει με το ''βαθυ''κοκκινο...η οπως οταν παω να περασω απο δρομο που εχει stop ο αλλος...παντα φρεναρω λιγο για τον αλλο μαλακα που νομιζει οτι το stop ειναι μαρκα προφυλακτικων και θα με γαμισει...
    βασικα αν ξεχαστω κοιτοντας τους καθρεφτες δεν χρειαζετε να βρεθει λακκουβα....θα ειμαι εκτος πορειας ετσι και αλλιως...α ναι...παρολο την γκαβομαρα μου προσπαθω να κοιταω οσο πιο μακρυα μπορω...να δεις ποσα πραγματα εχω αποφυγει ετσι...
    επειδη ειμαι κουλος και δεν παω το busa πανω απο 158χλμ μου συμβαινει συχνα αυτο που λες...οταν λοιπον βλεπω εστω και εναν καγκουρα που ερχεται γαμιοντας πισω μου (και τον εχω καταλαβει βεβαια) και βεβαια δεν κανω τιποτα...αυτος εχει χαραξει την πορεια του βασει τις δικιας μου...μια αλλαγη πορειας να κανω θα κανουμε παρεα στον Αγ.Πετρο...αν και πιστευω οτι δεν θα ειμαι τοσο τυχερος και θα καω στην κολαση...φανταζομαι αυτοι δεν χρειαζετε να κοιτανε καθρεφτες γιατι η Ελλαδα δεν εχει και πολλες Veyron...για την προσευχη το αφηνω ασχολιαστο...

υ.γ. μια φορα επιασα και εγω τα 260κατι αλλα ηταν λογαριασμος απο φαγητο...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    οταν παω να περασω απο δρομο που εχει stop ο αλλος...παντα φρεναρω λιγο
    +1100
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

βασικα ναι...σου την ειπα...γιατι εγραψες κατι και το απεσυρες...σωστα η λαθος???και επειδη αναφερεσε στον ΚΟΚ...οταν διαβασεις/μαθεις που πρεπει να κινησε στην λωριδα ελα και να μου την ''πεις'' και εσυ...
    ΚΟΚ και ασφαλεια δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ταυτοσημα...πχ οταν αναψει πρασινο πρεπει να ξεκινησεις αμεσως (δεν λεω σφαιρα αλλα αμεσως)....εγω προσωπικα αφηνω 1-2 sec για τον μαλακα που θα περασει με το ''βαθυ''κοκκινο...η οπως οταν παω να περασω απο δρομο που εχει stop ο αλλος...παντα φρεναρω λιγο για τον αλλο μαλακα που νομιζει οτι το stop ειναι μαρκα προφυλακτικων και θα με γαμισει...
    βασικα αν ξεχαστω κοιτοντας τους καθρεφτες δεν χρειαζετε να βρεθει λακκουβα....θα ειμαι εκτος πορειας ετσι και αλλιως...α ναι...παρολο την γκαβομαρα μου προσπαθω να κοιταω οσο πιο μακρυα μπορω...να δεις ποσα πραγματα εχω αποφυγει ετσι...
    επειδη ειμαι κουλος και δεν παω το busa πανω απο 158χλμ μου συμβαινει συχνα αυτο που λες...οταν λοιπον βλεπω εστω και εναν καγκουρα που ερχεται γαμιοντας πισω μου (και τον εχω καταλαβει βεβαια) και βεβαια δεν κανω τιποτα...αυτος εχει χαραξει την πορεια του βασει τις δικιας μου...μια αλλαγη πορειας να κανω θα κανουμε παρεα στον Αγ.Πετρο...αν και πιστευω οτι δεν θα ειμαι τοσο τυχερος και θα καω στην κολαση...φανταζομαι αυτοι δεν χρειαζετε να κοιτανε καθρεφτες γιατι η Ελλαδα δεν εχει και πολλες Veyron...για την προσευχη το αφηνω ασχολιαστο...

υ.γ. μια φορα επιασα και εγω τα 260κατι αλλα ηταν λογαριασμος απο φαγητο...
    Το που κινείσαι στην λωρίδα το έχω ποστάρει είδη.
    Το τι κάνεις οταν δείς κάγκουρες να έρχονται τώρα μας το διευκρίνησες.
    Μέχρι τώρα όμως διάβαζα για έλεγχο στους καθρέφτες ΜΟΝΟ και ότι πρέπει να προσέχουμε τους πίσω ΜΟΝΟ και οτι πρέπει να προσέχουμε να μην μας πάρει ο αέρας ΜΟΝΟ.
    Αυτά δεν οδηγούνε στο σωστό συμπέρασμα "δεν κάνεις τίποτα" έτσι?
    Και επέσυρα αυτό που έγραψα μόνο από ευγένεια, όχι γιατί άλλαξα γνώμη, και δεν με πειράζει να μου την λένε.

και ο ΚΟΚ επιβάλει οχι μόνο να ελέγχεις στο πράσινα αλλά να παραχωρείς και προτεραιότητα
    σε αυτούς που έχουν μείνει στην διασταύρωση.

Το που κινείσαι στην λωρίδα το έχω ποστάρει είδη.
    [
    Το τι κάνεις οταν δείς κάγκουρες να έρχονται τώρα μας το διευκρίνησες.
    Μέχρι τώρα όμως διάβαζα για έλεγχο στους καθρέφτες ΜΟΝΟ και ότι πρέπει να προσέχουμε τους πίσω ΜΟΝΟ και οτι πρέπει να προσέχουμε να μην μας πάρει ο αέρας ΜΟΝΟ.
    Αυτά δεν οδηγούνε στο σωστό συμπέρασμα "δεν κάνεις τίποτα" έτσι?
    Και επέσυρα αυτό που έγραψα μόνο από ευγένεια, όχι γιατί άλλαξα γνώμη, και δεν με πειράζει να μου την λένε.

και ο ΚΟΚ επιβάλει οχι μόνο να ελέγχεις στο πράσινα αλλά να παραχωρείς και προτεραιότητα
    σε αυτούς που έχουν μείνει στην διασταύρωση.
    Σιγά μην κοιτάμε καθρέφτες για να μην μας περάσει ο κάθε μαλάκας και δεν κάνουμε στην άκρη.
    Στην ίδια λωρίδα απαγορεύεται να σε προσπεράσει.
    Έχεις μια λωρίδα για την πάρτη σου.
    Κινησαι στην ΜΕΣΗ της και αγνοείς τους υπόλοιπους.
    Κοιτάς μπροστά για να μην σκοτωθείς και αφήνεις τους από πίσω σου να κανονίσουν την πορεία τους.

Α ο αέρας έχει την ίδια επίδραση και στα ss.
    δηλαδή πρέπει να πηγαίνουμε στην άκρη της λωρίδας?
    Μήπως πάνω στην διαγράμμιση για καλύτερα?
    Μήπως να ορίσουμε την έννοια του τι είναι λωρίδα για να καταλήξουμε κάπου?
    η τριτη παραθεση ειναι που το αλλαξες με το διπλωμα...λοιπον ΝΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΣΟΥ...

την διευκρινηση την εκανα γιατι εσυ με ρωτησες...φανταζομουνα οτι οσοι οδηγουνε μηχανη αυτο η τους το εχουν μαθει/πει αλλοι πιο εμπειροι η με τον καιρο το εχουν καταλαβει/μαθει...αυτο περι ''κοιταω τους καθρεφτες'' κλπ δεν οδηγουνε σιγουρα (κατα εμενα) στην προταση/προτροπη της δευτερη σου παραθεσης...οσο αφορα τον αερα σιγουρα δεν ξερεις πως θα σου κατσει αλλα το ξερεις οτι ανα πασα στιγμη μπορει να φας ''σφαλιαρα''και εχεις το νου σου και εισαι στην τσιτα...το δεν κανουμε τιποτα αφορα την κινηση της μηχανης μας που αυτοματα μπορει να επηρεασει και υπολοιπους...μπορουμε ανετα ενω κοιταμε τους καθρεφτες να σιγοτραγουδαμε να ρευομαστε αντε και να κλανουμε...καλο ειναι που απεσυρες αυτο που εγραψες απο ευγενια αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο πριν το γραψεις να το σκεφτεις 2 φορες...και με ρωτησες αν στην ειπα και σου απαντησα ''βασικα ναι''...μπορεις και εσυ ευχαριστως να το κανεις...

τι επιβαλει ο ΚΟΚ??? βασικα ο ΚΟΚ επιβαλλει οτι και πρασινο να εχεις να σταματησεις το οχημα σου σε σημειο που δεν διακοπτει την κινηση τις καθετου οδου...δηλαδη συνηθως μπροστα στο φαναρι και οχι πανω στην διαβαση πεζων για να βλεπεις αν εχεις πρασινο η κοκκινο...παλια στην Αθηνα ειχαν βαψει ολες τις διασταυρωσεις στο κεντρο με κιτρινη μπογια...το λεγανε και ''αραχνη'' (νομιζω) παναθεμα τους...αν σε πετυχαινε εκει ο μπατσος σταματημενο στο εχωνε το ραβασακι...βεβαια ως γνωστων εγκαταλειφτηκε και αυτο συντομα...

υ.γ. μην τα παιρνεις προσωπικα...μου ηρθε περιοδος...

Νέο μέλος
    Εθνική Οδός έξω από τη Θήβα. Απόγευμα. Αέρας.
    Το μοιραίο έχει ήδη συμβεί και ο Ατρίδης με τον Ντάνη (ινδιάνος) σιγά σιγά εγκαταλείπουν τα σώματά τους.

Διάλογος Ντάνη με Ατρίδη καθώς πετάνε προς τον παράδεισο:

(Νεκρική σιγή)

AΤΡΙΔΗΣ:-Τι έγινε ρε γαμώτο?
    NTΑΝΗΣ:- Όοοχι ρε γαμώτο.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Ααχχ! (Πιάνει το σβέρκο του). Μ΄ έφαγες ρε μ@λ@κα. Πώς προσπερνάς έτσι ρε μ@λ@κα?
    NTΑΝΗΣ:- Τι θες να πεις ρε μ@λ@κα, ότι δεν ξέρω να προσπερνάω?
    Ωχχ! (Πιάνει τα πλευρά του). Εγώ, είμαι μανούλα στις προσπεράσεις.
    AΤΡΙΔΗΣ:-ΉΣΟΥΝΑ, δικέ μου. Να ξέρουμε και τι λέμε.
    NTΑΝΗΣ:-Στη γιορτή της μητέρας με έπαιρναν τηλ. και μου 'λεγαν Χρόνια Πολλά.
    Εσύ πώς στρίβεις έτσι ρε μ@λ@κα?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Δε φταίω εγώ ρε μ@λ@κα. Με πήρε ο αέρας. Εσύ ήταν ανάγκη να τρέχεις τόσο?
    NTΑΝΗΣ:- Κατουριόμουνα και ήθελα να φτάσω γρήγορα στο Σείριο...

AΤΡΙΔΗΣ:-Αχχ, ο σβέρκος μου.
    NTΑΝΗΣ:-Μην ανησυχείς η ασφάλειά μου θα σε καλύψει.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Α, τώρα ησύχασα! Όσο σκέφτομαι ότι η πεθερά μου θα εισπράξει την αποζημίωση...

Οι ώρες περνάνε και η νύχτα πέφτει.
    Οι φίλοι μας συνεχίζουν το ανηφορικό τους ταξίδι μέχρι που τεράστιες μαύρες μπάρες εμφανίζονται από το πουθενά μπροστά τους και τους κλείνουν το δρόμο.

NTΑΝΗΣ:-Ρε συ τι είναι αυτό? Κι εδώ διόδια?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Α, να. Μια ταμπέλα με υποχρεωτική πορεία δεξιά. Για πάμε.

Μέσα από πυκνή ομίχλη ξεπροβάλλει ένα πολυόροφο κόκκινο κτήριο και στην είσοδο μια μεγάλη φωτεινή ένδειξη γράφει: ΚΟΛΑΣΗ.
    Ως γνωστόν η Κόλαση βρίσκεται ανάμεσα στη Γη και στον Παράδεισο. Η πρώτη κρίση γίνεται εκεί, και όσοι είναι κακοί παραμένουν. Οι καλοί συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τα πάνω μέχρι τον τελικό προορισμό.

AΤΡΙΔΗΣ:-Ας μπούμε μέσα. Τι έχουμε να χάσουμε?
    NTΑΝΗΣ:-Δε μπορώ. Φοβάμαι.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Να τρέχεις δε φοβόσουνα όμως. Άντε, θα βρούμε και τουαλέτα για να κατουρήσεις.
    NTΑΝΗΣ:-Έχεις δίκιο. Σχεδόν το΄χα ξεχάσει.

Στον γκισέ τους υποδέχεται η Βούλα, ένα γρουσούζικο ξέκwλο διαβολάκι.

AΤΡΙΔΗΣ:-Καλησπέρα.
    ΒελζεΒΟΥΛΑ:-Κακή να είναι.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Είμαστε...
    ΒελζεΒΟΥΛΑ: -Ξέρω, ξέρω. Περάστε στον Διάβολο Υπηρεσίας, τρίτη πόρτα δεξιά.
    Eκείνη τη νύχτα εκτελούσε χρέη Διαβόλου ο Λόρδος Behemoth.
    Μπαίνουν στο γραφείο.

...

η τριτη παραθεση ειναι που το αλλαξες με το διπλωμα...λοιπον ΝΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΣΟΥ...

την διευκρινηση την εκανα γιατι εσυ με ρωτησες...φανταζομουνα οτι οσοι οδηγουνε μηχανη αυτο η τους το εχουν μαθει/πει αλλοι πιο εμπειροι η με τον καιρο το εχουν καταλαβει/μαθει...αυτο περι ''κοιταω τους καθρεφτες'' κλπ δεν οδηγουνε σιγουρα (κατα εμενα) στην προταση/προτροπη της δευτερη σου παραθεσης...οσο αφορα τον αερα σιγουρα δεν ξερεις πως θα σου κατσει αλλα το ξερεις οτι ανα πασα στιγμη μπορει να φας ''σφαλιαρα''και εχεις το νου σου και εισαι στην τσιτα...το δεν κανουμε τιποτα αφορα την κινηση της μηχανης μας που αυτοματα μπορει να επηρεασει και υπολοιπους...μπορουμε ανετα ενω κοιταμε τους καθρεφτες να σιγοτραγουδαμε να ρευομαστε αντε και να κλανουμε...καλο ειναι που απεσυρες αυτο που εγραψες απο ευγενια αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο πριν το γραψεις να το σκεφτεις 2 φορες...και με ρωτησες αν στην ειπα και σου απαντησα ''βασικα ναι''...μπορεις και εσυ ευχαριστως να το κανεις...

τι επιβαλει ο ΚΟΚ??? βασικα ο ΚΟΚ επιβαλλει οτι και πρασινο να εχεις να σταματησεις το οχημα σου σε σημειο που δεν διακοπτει την κινηση τις καθετου οδου...δηλαδη συνηθως μπροστα στο φαναρι και οχι πανω στην διαβαση πεζων για να βλεπεις αν εχεις πρασινο η κοκκινο...παλια στην Αθηνα ειχαν βαψει ολες τις διασταυρωσεις στο κεντρο με κιτρινη μπογια...το λεγανε και ''αραχνη'' (νομιζω) παναθεμα τους...αν σε πετυχαινε εκει ο μπατσος σταματημενο στο εχωνε το ραβασακι...βεβαια ως γνωστων εγκαταλειφτηκε και αυτο συντομα...

υ.γ. μην τα παιρνεις προσωπικα...μου ηρθε περιοδος...
    Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά κάνεις λάθος.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
    Εθνική Οδός έξω από τη Θήβα. Απόγευμα. Αέρας.
    Το μοιραίο έχει ήδη συμβεί και ο Ατρίδης με τον Ντάνη (ινδιάνος) σιγά σιγά εγκαταλείπουν τα σώματά τους.

Διάλογος Ντάνη με Ατρίδη καθώς πετάνε προς τον παράδεισο:

(Νεκρική σιγή)

AΤΡΙΔΗΣ:-Τι έγινε ρε γαμώτο?
    NTΑΝΗΣ:- Όοοχι ρε γαμώτο.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Ααχχ! (Πιάνει το σβέρκο του). Μ΄ έφαγες ρε μ@λ@κα. Πώς προσπερνάς έτσι ρε μ@λ@κα?
    NTΑΝΗΣ:- Τι θες να πεις ρε μ@λ@κα, ότι δεν ξέρω να προσπερνάω?
    Ωχχ! (Πιάνει τα πλευρά του). Εγώ, είμαι μανούλα στις προσπεράσεις.
    AΤΡΙΔΗΣ:-ΉΣΟΥΝΑ, δικέ μου. Να ξέρουμε και τι λέμε.
    NTΑΝΗΣ:-Στη γιορτή της μητέρας με έπαιρναν τηλ. και μου 'λεγαν Χρόνια Πολλά.
    Εσύ πώς στρίβεις έτσι ρε μ@λ@κα?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Δε φταίω εγώ ρε μ@λ@κα. Με πήρε ο αέρας. Εσύ ήταν ανάγκη να τρέχεις τόσο?
    NTΑΝΗΣ:- Κατουριόμουνα και ήθελα να φτάσω γρήγορα στο Σείριο...

AΤΡΙΔΗΣ:-Αχχ, ο σβέρκος μου.
    NTΑΝΗΣ:-Μην ανησυχείς η ασφάλειά μου θα σε καλύψει.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Α, τώρα ησύχασα! Όσο σκέφτομαι ότι η πεθερά μου θα εισπράξει την αποζημίωση...

Οι ώρες περνάνε και η νύχτα πέφτει.
    Οι φίλοι μας συνεχίζουν το ανηφορικό τους ταξίδι μέχρι που τεράστιες μαύρες μπάρες εμφανίζονται από το πουθενά μπροστά τους και τους κλείνουν το δρόμο.

NTΑΝΗΣ:-Ρε συ τι είναι αυτό? Κι εδώ διόδια?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Α, να. Μια ταμπέλα με υποχρεωτική πορεία δεξιά. Για πάμε.

Μέσα από πυκνή ομίχλη ξεπροβάλλει ένα πολυόροφο κόκκινο κτήριο και στην είσοδο μια μεγάλη φωτεινή ένδειξη γράφει: ΚΟΛΑΣΗ.
    Ως γνωστόν η Κόλαση βρίσκεται ανάμεσα στη Γη και στον Παράδεισο. Η πρώτη κρίση γίνεται εκεί, και όσοι είναι κακοί παραμένουν. Οι καλοί συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τα πάνω μέχρι τον τελικό προορισμό.

AΤΡΙΔΗΣ:-Ας μπούμε μέσα. Τι έχουμε να χάσουμε?
    NTΑΝΗΣ:-Δε μπορώ. Φοβάμαι.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Να τρέχεις δε φοβόσουνα όμως. Άντε, θα βρούμε και τουαλέτα για να κατουρήσεις.
    NTΑΝΗΣ:-Έχεις δίκιο. Σχεδόν το΄χα ξεχάσει.

Στον γκισέ τους υποδέχεται η Βούλα, ένα γρουσούζικο ξέκwλο διαβολάκι.

AΤΡΙΔΗΣ:-Καλησπέρα.
    ΒελζεΒΟΥΛΑ:-Κακή να είναι.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Είμαστε...
    ΒελζεΒΟΥΛΑ: -Ξέρω, ξέρω. Περάστε στον Διάβολο Υπηρεσίας, τρίτη πόρτα δεξιά.
    Eκείνη τη νύχτα εκτελούσε χρέη Διαβόλου ο Λόρδος Behemoth.
    Μπαίνουν στο γραφείο.

...
    Ωραίος. Μας δείχνεις με αρκετά καυστικό τρόπο οτι πειράχτηκες απ' τα σχόλια κι οτι ηθοπλαστικά έχεις δίκιο. Ναι μεν, αλλά.... Σημασία έχει η πρόληψη. Και στην περίπτωση σου έχει να κάνει τόσο με την επίγνωση των αποτελεσμάτων την επίδρασης του αέρα, όσο και με την αντιμετώπιση, καθώς και με το γεγονός οτι δε σε απασχολεί αν οι παραβάτες πήγαιναν με 300 χλμ αλλά τι κάνεις εσύ γνωρίζοντας τα όρια σου και της μοτό σου για να αποφύγεις μια άσχημη εξέλιξη.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φιλία; Ποιά φιλία μεταξύ μοτοσυκλετιστών;
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2004, 09:27
  2. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 13:22
  3. Ρε ήμαρτον ρε!!!......Georgiou Speaking ...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:25
  4. παραλίγο
    από cityfly στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 20:43
  5. Ημαρτον
    από stefanos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων