οι φωτο τα σπανε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο την στιγμη που επεσαν οι απειλες και οι παρεξηγησεις....μιλαμε οντως για epic thread!!
![]()
![]()
![]()
![]()
οι φωτο τα σπανε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο την στιγμη που επεσαν οι απειλες και οι παρεξηγησεις....μιλαμε οντως για epic thread!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νο worries....
Εχει το μοναδικό ιαπωνικό ss που ζηλεύει τα ευρωπαϊκα. Καίει πηνία και λάδια από μαμά![]()
:rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Ψιτ εσύ με το Τζιεσεξάρ! Κόψε κάνα δάκρυ...!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Καθαριζα κρΟμμυδια ρε Μακη και διαβασα το μυν του Βυρωνα και μου φυγε ενα γελακι και ενα δακρυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ψιτ εσύ με το Τζιεσεξάρ! Κόψε κάνα δάκρυ...!:rotflmao:
![]()
![]()
ΕξεκΩλιαστην με λιγα λογια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νο worries....
Εχει το μοναδικό ιαπωνικό ss που ζηλεύει τα ευρωπαϊκα. Καίει πηνία και λάδια από μαμά![]()
μου λειπει!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ψιτ εσύ με το Τζιεσεξάρ! Κόψε κάνα δάκρυ...!:rotflmao:
![]()
Υπονοείς κάτι με το τονισμένο ΚΟΨΕ κύριος??Πρόμπλεμ με τα τζι-ες-εξ-αρ?Ανοίγεις νέο μέτωπο τώρα...!!Αν είναι κανας Πειραιώτης με τζι-ες-εξ-αρ την έβαψες...!!![]()
Να σού'λεγα το tip που κάνω κι εγώ και τα καθαρίζω με ανοιχτό το στόμα αλλά δεν στο λέω γιατί άντε σώσ'το μετάΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Καθαριζα κρΟμμυδια ρε Μακη και διαβασα το μυν του Βυρωνα και μου φυγε ενα γελακι και ενα δακρυ...![]()
ΕξεκΩλιαστην με λιγα λογια....
![]()
πλαισιιααα,πηνιααααα,ανορθωτεεεες....και σαλεπι...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
θα του βάλει emoticon :sidirostokos: :sidirostokos::sidirostokos: και θα καθαρίσει :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Ανοίγεις νέο μέτωπο τώρα...!!Αν είναι κανας Πειραιώτης με τζι-ες-εξ-αρ την έβαψες...!!![]()
αμα καθαριζεις κρεμμυδια μ'ανοιχτο το στομα δεν δακρυζειςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να σού'λεγα το tip που κάνω κι εγώ και τα καθαρίζω με ανοιχτό το στόμα αλλά δεν στο λέω γιατί άντε σώσ'το μετά![]()
![]()
φιλε ,εχεις προβλημα στα ηλεκτρικα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να σού'λεγα το tip που κάνω κι εγώ και τα καθαρίζω με ανοιχτό το στόμα αλλά δεν στο λέω γιατί άντε σώσ'το μετά![]()
![]()
το στομα ανοιχτο και γεμάτο??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Υπονοείς κάτι με το τονισμένο ΚΟΨΕ κύριος??Πρόμπλεμ με τα τζι-ες-εξ-αρ?Ανοίγεις νέο μέτωπο τώρα...!!Αν είναι κανας Πειραιώτης με τζι-ες-εξ-αρ την έβαψες...!!![]()
ποιος
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όχι βε Νικόλα, ποιος εγώ; Αααα για το "κόψε" ε; Επειδή έκοβε κρεμμύδια..!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
![]()
![]()
![]()
Δεν το είπα, το είπα;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αμα καθαριζεις κρεμμυδια μ'ανοιχτο το στομα δεν δακρυζεις![]()
φιλε ,εχεις προβλημα στα ηλεκτρικα...![]()
σε μένα πιάνει το κόλπο ρε, σε πιτσαρία μου το μάθανε![]()
![]()
του αδελφου μου μετραει????Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
και ο μπαμπης ο ανεμιστηρας εχει ενα τζιξερ μην σου πω να καταιβεις μικρολιμανο μερια.....![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone