Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 105

Θέμα: Τελικα εχουμε πολυ πλακα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι εφοριακοί,οι τελωνειακοί και γενικότερα οι Δ.Υ .Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με την μείωση των μισθών των Δ.Υ.Το μόνο πρόβλημα όσο αφορά την οικονομία (κατά την γνώμη μου) είναι η φοροδιαφυγή και μόνο η φοροδιαφυγή και από το εργατικό δυναμικό της χώρας,είναι σίγουρο ότι οι μόνοι που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν είναι οι υπάλληλοι και δη οι Δ.Υ.Όσο για αυτό που λες ότι χαλάνε το πρόγραμμά τους σκέψου κάτι απλό.Έχω έναν γνωστό μου που είναι εφοριακός,παίρνει 2400 ? το μήνα.Η γυναίκα του δεν δουλεύει,έχει πάρει λοιπόν το σπίτι του με δάνει που είναι 700? τον μήνα και σπουδάζει 2 κόρες,μία Αθήνα και μία Θεσσαλονίκη.Αυτός ο άνθρωπος που είχε σαν δεδομένο τα 2400? είδε ότι τα φέρνει τσίμα τσίμα με αυτά που παίρνει χωρίς φυσικά να υπολογίζει αύξηση και ξαφνικά του λένε θα σου κόψουμε όχι 100,όχι 200 αλλά 700 ευρώ...Δεν θα πρέπει να διαμαρτυρηθεί δηλαδή;Άλλο να λες σε κάποιον ότι δεν θα πάρει αύξηση και άλλο να λες ότι δεν θα πάρεις αύξηση αλλά στα κεκτημένα σου θα φας και μία μείωση 25%.Μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα...
    Και γω εχω γνωστους που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα με 700?x2 με 3 παιδια αλλα απεργια δεν εχουν κανει ακομη, οπως ειπε και ο TheFace...:
    "Δυστυχως αυτη η χωρα εχει αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια, να διαμαρτυρονται/απεργουν οι... βολεμενοι/προνομιουχοι..."

Και για να μη φαινεται πως λοιδορω δεξια και αριστερα το προβλημα για μενα δεν ειναι τα χρηματα που περνουν αλλα η δουλεια που βγαζουν.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Γιατί την κατηγορείς όταν επί 7 χρόνια και εσύ προσπαθούσες.
    Τα κίνητρα είναι ίδια.
    Να ζήσουμε και να περνάμε και όσο καλά μπορούμε.
    Εάν έβρισκες μια αξιοπρεπή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα δεν θα σου πέρναγε ποτέ από το μυαλό να πάς να δουλέψεις στο δημόσιο με ψίχουλα.
    Το ότι νέοι άνθρωποι με προσόντα πάνε πρός το δημόσιο θυσιάζοντας προσωπικές φυλοδοξίες και όνειρα είναι ακριβώς επειδή υπάρχει ΑΔΙΕΞΟΔΟ και όντος ο μόνος δρόμος είναι το Δημόσιο.
    Συμβιβασμός.
    Και σε αυτό επαναλαμβάνω δεν φταίνε οι υπάλληλοι.
    Κατηγορώ όχι την τάξη, τους ανθρώπους-εργαζόμενους, αλλά τον τρόπο που κατασκευάστηκε αυτό. Κατά την γνώμη μου, ότι τραγούδι παίζει το κασετόφωνο, τέτοιο χορό θα χορέψει ο χορευτής, στην περίπτωσή μας ο υπαλληλος. Εγώ προσπαθούσα εκεί και για τα παραπάνω που είπες (ωράριο κλπ) αλλά κ γιατί δεν υπάρχει ειδικότητά μου στον ιδ. τομέα.
    Είπα την άποψή μου όσο αναφορά την νοοτροπία και ότι πρέπει να αλλάξει αυτή, για να μην <<κουράζετε>> ο πολίτης.
    Θα πω ένα παράδειγμα. Αν αύριο πει (να πούμε παράδειγμα το Ι.Κ.Α) πει: όλοι 3 εβδομάδες σεμινάρια, να μάθετε ενα καινούργιο πρόγραμμα ηλ. υπ. που θα χρησιμοποιήτε στην δουλειά, για το καλύτερο αποτέλεσμα και την αναβάθμιση των υπηρεσιών, ξέρεις τι θα γίνει? Πόλεμος. Και οι δικαιολογίες? Φτήνές (τις ονομάζω εγώ). Δεν προλαβαίνω, ο άντρας-γυναίκα-γιαγια-παιδιά-μπάρμπας μου είναι άρωστος κλπ. Είναι σωστό? Γιατί? Έτσι έμαθαν και έτσι βολεύτηκαν.
    Έχει σίγουρα το μεγαλύτερο φταίξιμο το σύστημα που επικρατούσε-τεί, αλλά έχει να κάνει (πάντα κατά εμένα) και με την νοοτροπία και βόλεμα των υπαλλήλων. Αλλά όταν πάμε στο συνεργείο και δεν υπάρχει ειδικευμένο προσωπικό, φωνάζουμε, γιατί θέλουμε (και με το δίκιο μας) καλύτερες υπηρεσίες.
    Όλα είναι καλά με άλλα λόγια, αρκεί να μην αγγίζουν εμάς. Διαφωνώ με αυτό φίλε μου.

Γιατί την κατηγορείς όταν επί 7 χρόνια και εσύ προσπαθούσες.
    Τα κίνητρα είναι ίδια.
    Να ζήσουμε και να περνάμε και όσο καλά μπορούμε.
    Εάν έβρισκες μια αξιοπρεπή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα δεν θα σου πέρναγε ποτέ από το μυαλό να πάς να δουλέψεις στο δημόσιο με ψίχουλα.
    Το ότι νέοι άνθρωποι με προσόντα πάνε πρός το δημόσιο θυσιάζοντας προσωπικές φυλοδοξίες και όνειρα είναι ακριβώς επειδή υπάρχει ΑΔΙΕΞΟΔΟ και όντος ο μόνος δρόμος είναι το Δημόσιο.
    Συμβιβασμός.
    Και σε αυτό επαναλαμβάνω δεν φταίνε οι υπάλληλοι.
    Κατηγορώ όχι την τάξη εργαζομένων, τους ανθρώπους-εργαζόμενους, αλλά τον τρόπο που κατασκευάστηκε αυτό. Κατά την γνώμη μου, ότι τραγούδι παίζει το κασετόφωνο, τέτοιο χορό θα χορέψει ο χορευτής, στην περίπτωσή μας ο υπαλληλος. Εγώ προσπαθούσα εκεί και για τα παραπάνω που είπες (ωράριο κλπ) αλλά κ γιατί δεν υπάρχει ειδικότητά μου στον ιδ. τομέα.
    Είπα την άποψή μου όσο αναφορά την νοοτροπία και ότι πρέπει να αλλάξει αυτή, για να μην <<κουράζετε>> ο πολίτης.
    Θα πω ένα παράδειγμα. Αν αύριο πει (να πούμε παράδειγμα το Ι.Κ.Α) πει: όλοι 3 εβδομάδες σεμινάρια, να μάθετε ενα καινούργιο πρόγραμμα ηλ. υπ. που θα χρησιμοποιήτε στην δουλειά, για το καλύτερο αποτέλεσμα και την αναβάθμιση των υπηρεσιών, ξέρεις τι θα γίνει? Πόλεμος. Και οι δικαιολογίες? Φτήνές (τις ονομάζω εγώ). Δεν προλαβαίνω, ο άντρας-γυναίκα-γιαγια-παιδιά-μπάρμπας μου είναι άρωστος κλπ. Είναι σωστό? Γιατί? Έτσι έμαθαν και έτσι βολεύτηκαν.
    Έχει σίγουρα το μεγαλύτερο φταίξιμο το σύστημα που επικρατούσε-τεί, αλλά έχει να κάνει (πάντα κατά εμένα) και με την νοοτροπία και βόλεμα των υπαλλήλων. Αλλά όταν πάμε στο συνεργείο και δεν υπάρχει ειδικευμένο προσωπικό, φωνάζουμε, γιατί θέλουμε (και με το δίκιο μας) καλύτερες υπηρεσίες.
    Όλα είναι καλά με άλλα λόγια, αρκεί να μην αγγίζουν εμάς. Διαφωνώ με αυτό φίλε μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_tgr
    Και γω εχω γνωστους που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα με 700?x2 με 3 παιδια αλλα απεργια δεν εχουν κανει
    +900 απειρο

ΥΓ. Και ουτε προκειται!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι εφοριακοί,οι τελωνειακοί και γενικότερα οι Δ.Υ .Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με την μείωση των μισθών των Δ.Υ.
    Τι λες ρε φιλαρακι... δεν βαρενουν οι μισθοι τον Δ.Υ. τον κρατικο ποροϋπολογισμο???
    Ειναι δυνατον να ο μισος πλυθισμος της χωρας να ειναι στο δημοσιο???

Και γιατι ο υπολοιπος μισος πλυθησμος που γ@μιετ@ι στον ιδιωτικο τομεα, στην ανεργεια και την αβεβαιωτητα, να ειναι υποχρεωμενος κι απο πανω να φορολογηται και να πληρωνει ΙΣΟΒΙΩΣ τις χιλιαδες ρουσφετο-προσληψεις... ε?

Κανεις δεν αμφισβητει οτι οπως καθε οργανισμος, ετσι και το δημοσιο για να δουλεψει χρειαζεται προσωπικο και οχι... "σφραγιδες"
    money cant buy me love !!!

Επειδή ο διευθυντής τα παίρνει φταίει ο κλητήρας?
    Η μπάς και λαδώνεις και τον κλητήρα?
    Γενικεύεται επικίνδυνα.
    Μην τρώτε ότι σας σερβίρουν.

O Κλητήρας που λες, που βγάζει και τις φωτοτυπίες σε ΔΟΥ, απόφοιτος ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ παίρνει 2.500+ το μήνα...

Αυτός απεργεί φίλε, άσε τις μίζες κλπ.

Η ΔΟΥ και τα τελωνεία είναι υπηρεσίες παραγωγικές, γιατί θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα απο έναν δικαστικό, έναν εκπαιδευτικό, έναν γιατρό, έναν μπάτσο????
    Δεν σου κάνει αυτό? Γιατί ο ταμίας της ΔΟΥ να παίρνει πιο πολλά απο τον ταμία του ΙΚΑ ή τον ταμία του ΤΕΒΕ?

Και στην τελική ρε φίλε, γιατί θα πρέπει η παραγωγικότητα μιας υπηρεσίας, όχι των ανθρώπων μεμονωμένα, αλλά συνολικά όλης της υπηρεσίας να αμείβεται με τόση διαφορά?

Τι στο διάλο αξιολόγηση είναι αυτή? αρκεί να είσαι στυ Υπ.Οικ και ας ξύνεις όλη μέρα για να ανταμείβεσαι για το σύνολο των υπαλλήλων συνολικά?

Και για να μιλήσουμε επι της ουσίας. @@ παραγωγικότητα, εισπρακτικοί μηχανισμοί είναι και τίποτα παραπάνω, χώρια που την πιο πολύ δουλειά την κάνουν οι τράπεζες και οι λογιστές όσων αφορά την είσπραξη των χρημάτων. Ελάχιστοι έλεγχοι, μηχανισμοί όπως ο ΣΔΟΕ-ΥΠΕΔΑΑ είναι για τον φαλλό. Ανεξέλεγκτες υποθέσεις τραβάνε χρόνια πίσω, διασταύρωση στοιχείων πχ πελατών προμηθ είναι ανύπαρκτη. Μηχανισμοί ηλεκτρονικοί όπως το ΤΑΧΙΣ υπολειτουργούν, βρήκαν 700 εταιρείες που έπαψαν να υποβάλλουν ΦΠΑ ενώ πουλούσαν κανονικά και το βρήκαν μέσω συγκεντρωτικών καταστάσεων πελ-προμ και το έκαναν θέμα.. ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 2007 τα προηγούμενα ή τα επόμενα μηδέν έλεγχος, ενδεικτικά πήραν στοιχεία και βρήκαν τόσες παραβάσεις όταν θα έπρεπε να βγαίνουν αυτές οι λίστες αυτόματα κάθε Γενάρη με το πάτημα ενός κουμπιού....

Και μπορώ να συνεχίσω με δεκάδες παραδείγματα για να καταλάβετε ότι η εφορίες είναι απλά ένας εισπρακτικός μηχανισμός και όσο αφορά τους ελέγχους δεν κάνουν ούτε το 20% από όσο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και αντί να έχουν ποινές για μειωμένη παραγωγικότητα, δικαιολογούν τις μεγάλες τους αμοιβές με πρόσχημα ότι εισπράττουν? ΕΛΕΟΣ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    TheFace... συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο σχόλιο σου. Παραθέτω κάτι που είχα γράψει και παλιότερα.

Το υπεράριθμο , μη παραγωγικό μέρος του δημοσίου τομέα ,φτάνει τους 400-500.000 ανθρώπους που έχουν θέσεις δημιουργημένες για εκλογική εξυπηρέτηση. Κάτι που έχει γιγαντώσει και την γραφειοκρατία. Σκεφτείτε όταν πάτε να κάνετε μια δουλειά στο ΙΚΑ ας πούμε... αίτηση-γραφείο-πρωτόκολλο-γραμματεία-διευθυντής-ταμείο-και πάλι γραφείο αίτησης για θεώρηση. Δηλαδή 5-6 άτομα να κάνουν την δουλειά που κάνουν κάλλιστα 2-3 άτομα με ενα PC. (υπάλληλος - Διευθυντής).

Αν τώρα τα 500.000 άτομα τα πολλαπλασιάσουμε επί 1000 ευρώ τον μήνα (δεν βάζω επιδόματα έτσι; ) Χ 14 μήνες = περίπου 7 δίς ευρώ. Είπατε τίποτα;... και μιλάμε για ανθρώπους που ουσιαστικά αν το δημόσιο ήταν οργανωμένο ώς έπρεπε, δεν θα έλειπαν καθόλου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...

Ποιός δεν επιβαρρύνει τον προυπολογισμό;... Γιατί άραγε οι περισσότεροι θέλουν να μπούν δημόσιο;... μήπως για να αράξουν και είτε δουλεύουν είτε όχι να παίρνουν ενα καλό μισθό (για τα Ελληνικά δεδομένα και συγκριτικά με άλλες δουλειές εδώ λέμε πάντα) και να μην μπορεί και κανείς να τους διώξει λόγω μονιμότητας;

Πέρα απο την σημερινή κρίση , πάντα το δημόσιο όπως έχει γιγαντωθεί σήμερα, είναι ενα καρκίνωμα που μαστίζει τον τόπο. Θέλει χοντρο ξεκαθάρισμα εκεί μέσα και επιτέλους να παραχθεί και έργο εκεί μέσα... είτε λέγεται υπηρεσία προς το κοινό , είτε και υλική παραγωγή εφόσον μιλάμε για ΔΕΚΟ.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    O Κλητήρας που λες, που βγάζει και τις φωτοτυπίες σε ΔΟΥ, απόφοιτος ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ παίρνει 2.500+ το μήνα...

Αυτός απεργεί φίλε, άσε τις μίζες κλπ.

Η ΔΟΥ και τα τελωνεία είναι υπηρεσίες παραγωγικές, γιατί θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα απο έναν δικαστικό, έναν εκπαιδευτικό, έναν γιατρό, έναν μπάτσο????
    Δεν σου κάνει αυτό? Γιατί ο ταμίας της ΔΟΥ να παίρνει πιο πολλά απο τον ταμία του ΙΚΑ ή τον ταμία του ΤΕΒΕ?

Και στην τελική ρε φίλε, γιατί θα πρέπει η παραγωγικότητα μιας υπηρεσίας, όχι των ανθρώπων μεμονωμένα, αλλά συνολικά όλης της υπηρεσίας να αμείβεται με τόση διαφορά?

Τι στο διάλο αξιολόγηση είναι αυτή? αρκεί να είσαι στυ Υπ.Οικ και ας ξύνεις όλη μέρα για να ανταμείβεσαι για το σύνολο των υπαλλήλων συνολικά?

Και για να μιλήσουμε επι της ουσίας. @@ παραγωγικότητα, εισπρακτικοί μηχανισμοί είναι και τίποτα παραπάνω, χώρια που την πιο πολύ δουλειά την κάνουν οι τράπεζες και οι λογιστές όσων αφορά την είσπραξη των χρημάτων. Ελάχιστοι έλεγχοι, μηχανισμοί όπως ο ΣΔΟΕ-ΥΠΕΔΑΑ είναι για τον φαλλό. Ανεξέλεγκτες υποθέσεις τραβάνε χρόνια πίσω, διασταύρωση στοιχείων πχ πελατών προμηθ είναι ανύπαρκτη. Μηχανισμοί ηλεκτρονικοί όπως το ΤΑΧΙΣ υπολειτουργούν, βρήκαν 700 εταιρείες που έπαψαν να υποβάλλουν ΦΠΑ ενώ πουλούσαν κανονικά και το βρήκαν μέσω συγκεντρωτικών καταστάσεων πελ-προμ και το έκαναν θέμα.. ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 2007 τα προηγούμενα ή τα επόμενα μηδέν έλεγχος, ενδεικτικά πήραν στοιχεία και βρήκαν τόσες παραβάσεις όταν θα έπρεπε να βγαίνουν αυτές οι λίστες αυτόματα κάθε Γενάρη με το πάτημα ενός κουμπιού....

Και μπορώ να συνεχίσω με δεκάδες παραδείγματα για να καταλάβετε ότι η εφορίες είναι απλά ένας εισπρακτικός μηχανισμός και όσο αφορά τους ελέγχους δεν κάνουν ούτε το 20% από όσο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και αντί να έχουν ποινές για μειωμένη παραγωγικότητα, δικαιολογούν τις μεγάλες τους αμοιβές με πρόσχημα ότι εισπράττουν? ΕΛΕΟΣ...

ΟΚ και επειδή ο Αλογοσκούφης και ο Σιμήτης και ο Παπακωσταντίνου και οι προηγούμενοι από αυτούς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ αποφασίσαν να πάρουν ψήφους δίνοντας προνόμια,
    θα πρέπει τώρα να την πληρώσει ο κλητήρας?
    Και όχι οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που τους ψήφισαν και τώρα φωνάζουν?
    Και εφόσον γκρεμιστεί και ακυρωθεί η συλλογική σύμβαση των Δημοσίων υπαλλήλων, τί θα έχει μείνει από το τα δικαιώματα των εργαζομένων?
    Τίποτα έτσι?
    Γιατί όλα αυτά που συζητάμε μόνο με Νόμο μπορεί να γίνουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αν τώρα τα 500.000 άτομα τα πολλαπλασιάσουμε επί 1000 ευρώ τον μήνα (δεν βάζω επιδόματα έτσι; ) Χ 14 μήνες = περίπου 7 δίς ευρώ. Είπατε τίποτα;...
    Να δω πότε θα μάθεις να υπολογίζεις κόστος μισθοδοσίας.... Μην τολμήσεις να κάνεις επιχείρηση ποτέ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    βρε μπαγάσα... τα καθαρά βάζω που πάνε στις τσέπες των υπαλλήλων. Υποτίθεται οτι φόροι και ασφάλιση είναι του ίδιου του κράτους που πληρώνει τον εαυτό του. Κανονικά ο μέσος όρος των μικτών (μαζί με εισφορές εργοδότη είναι κοντά στα 1600)...

Αμέσως... μην αφήσετε να πέσει κάτω ούτε ψίχουλο... αλήτες μαλιάδες μηχανόβιοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΟΚ και επειδή ο Αλογοσκούφης και ο Σιμήτης και ο Παπακωσταντίνου και οι προηγούμενοι από αυτούς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ αποφασίσαν να πάρουν ψήφους δίνοντας προνόμια,
    θα πρέπει τώρα να την πληρώσει ο κλητήρας?
    Δεν θα πάθει και τίποτα τρομερό. Ούτε την δουλειά του θα χάσει, ούτε θα πεινάσει. Αντί για 2,6 χιλιάρικα θα παίρνει 2,2...
    Πάλι είναι 2,5 φορές πάνω από ότι θα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα (ΑΝ κατάφερνε να βρει δουλειά...)
    Να μην συνυπολογίσουμε ότι όλα τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει τσεπώσει τόσα όσο δεν θα έβγαζε σε όλο τον ωφέλιμο εργασιακό του βίο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δεν θα πάθει και τίποτα τρομερό. Ούτε την δουλειά του θα χάσει, ούτε θα πεινάσει. Αντί για 2,6 χιλιάρικα θα παίρνει 2,2...
    Πάλι είναι 2,5 φορές πάνω από ότι θα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα (ΑΝ κατάφερνε να βρει δουλειά...)
    Να μην συνυπολογίσουμε ότι όλα τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει τσεπώσει τόσα όσο δεν θα έβγαζε σε όλο τον ωφέλιμο εργασιακό του βίο...
    Φαντάσου όμως τί ορίζοντες θα ανοίξει ένας τέτοιος Νόμος στις συμβάσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων

Φαντάσου όμως τί ορίζοντες θα ανοίξει ένας τέτοιος Νόμος στις συμβάσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων
    Αααα καλά...Βρήκαμε δικαιολογία τώρα...

Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο...

Ανεκδοτο...: Οι ΔΥ θεματοφυλακες στον ιδιωτικο τομεα...:rotflmao:

Αν ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας τεθει σε ισχυ το 90% των ΔΥ θα επρεπε το λιγοτερο να πανε σπιτια τους..., την ιδια δουλεια θα βγαζουν...:ZZZ:

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχουμε πλάκα τελικά....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2009, 10:08
  2. Πολύ πλάκα!!!
    από dimmeneidis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2006, 22:36
  3. Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 02:24
  4. Απόσυρση μοτοσυκλετών ....πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 12:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF