Ξέρω οτι σας έχω συνηθίσει με πολλές περισσότερες λεπτομερέστερες φωτό ανα στάδιο αλλά κάποιες φορές τα χέρια σου είναι πολύ φορτωμένα ή λερωμένα για να βγάζεις φωτο και απο την άλλη ο χρόνος πίεζε , η κούραση έχει φτάσει στο έβερεστ, και η υπομονή παίζει σε σποτάκια SILVER ALERT!
Αυτα ειναι εχεις επιστρατευσεις τα μεγαλα μεσα(αντιδημαρχος),ωραια δουλεια συνεχισε δυνατα.
πολυ ωραια. θα συμφωνησω για τις φωτο. κυριως βασικα μου φταιει η υπομονη που δεν εχω κι η αφηρημαδα και δνε βγαζω φωτο.
Είναι πραγματικά δύσκολο την ώρα που είσαι συγκεντρωμένος σε κάτι και προχωράς με λερωμένα χέρια να σταματήσεις και να τραβήξεις φωτό!
Και μετά να τις ανεβάσεις τρεις τρεις και να σχολιάσεις... δεν είναι καθόλου εύκολο εγχείρημα, ειδικά αν το παρακανεις με τη λεπτομέρεια όπως εγώ!
Αλλά η αλήθεια είναι οτι κάποιες φωτό τις τράβηξα για μένα για να θυμάμαι πως έλυσα κάποια πράγματα... τις υπόλοιπες για εσάς κυρίως, γιατί όταν διάβαζα ανακατασκευές άλλων γούσταρα τόσο πολύ και ακόμα περισσότερο με τις φωτό που όσο να έιναι μία εικόνα χίλιες λέξεις!
Έχω ανεβάσει μέχρι στιγμής πάνω απο 700 φωτογραφίες σε αυτό το θρεντ, και νομίζω ως το τέλος θα φτάσουμε τις 1000!![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Θα πέσει ο σέρβερ λέμε Byron! πως πας απο Heavy lifting... ??? Έρχεται και καλοκαιράκι θα σε κάνω κορμάρα!
Νικ, μη σκιάζεσαι! Έχω κάνει πρόγραμα Unlimited 1500 Φωτογραφίες το μήνα προς moto.gr + Σταθερά και 250 ΠΜ προς όλους!
(Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης - Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται το ΦΠΑ +R25%)![]()
Όντως έχω φιλαράκια που μ'αγαπάνε τα λαμόγια...
Χωρίς κάποια απο τους φίλους που με βοήθησαν ίσως αυτό το πρότζεκτ να μην είχε φτάσει εδώ (τόσο σύντομα τουλάχιστον και με τέτοιο αποτέλεσμα)!
Δεν διαβάζετε... αλλα Φχαριστώ μάγκες!
καθώς και όλους όσους παρακολουθούν, μιλάνε δε μιλάνε!![]()