Σελίδα 52 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο fb
    Το δέχομαι, αν και νομίζω ότι πάντα υπογράφει και είμαι σίγουρος ότι δε βρίσκεται ο ίδιος πίσω από την "επίσημη" σελίδα. Παρ'ολ'αυτά, το δέχομαι, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει σελίδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Στην επίσημη σελίδα του είναι αναρτημένο και παραπομπή στο άλμπουμ λέτε ψέμματα στα τεστ στο οποίο δεν υπάρχει πουθενά υπογραφή.
    Διάβασα την πρόταση τουλάχιστον 6 φορές, για να πειστώ ότι δεν είναι από google translate και βγάζει κάποιο νόημα. Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε κόμματα και λοιπά σημεία στίξης. Ευχαριστώ.

@Ζεύκας: το παίρνω σαν κοπλιμέντο.
    Life begins at 45°.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Χριστέ μου, τι συγκρίνεις;

Δεν συγκρίνω την διάσωση με το σολφέζ... αυτό που λέω πολύ απλά, είναι ότι 5 χρόνια είναι πολύς χρόνος για να αποδειχθεί η αξιοπιστία και η λειτουργία ενός προγράμματος. Αν εσύ και κάποιοι άλλοι πιστεύετε ότι δουλεύει και θα αποδώσει, λυπάμαι πάρα πολύ αν δεν μπορώ να συνταχθώ σε αυτή την άποψη, ούτε άλλη υπομονή έχω, ούτε είμαι διατεθειμένος να εκχωρήσω μεγαλύτερο ποσοστό της ζωής μου στους μαλάκες (ντόπιους και ξένους).

Αν το πρόγραμμα δεν εφαρμόστηκε σωστά, οι ευθύνες βαραίνουν άλλους που κυβερνούσαν επί 5 έτη αλλά βαραίνουν επίσης και την τροίκα γιατί συμφωνούσε και ενέκρινε σε κάτι το οποίο ήξερε ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Δεν θέλω τέτοια διάσωση ρε παιδί μου!

Μη σώσει να με σώσει κανείς!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν συγκρίνω την διάσωση με το σολφέζ... αυτό που λέω πολύ απλά, είναι ότι 5 χρόνια είναι πολύς χρόνος για να αποδειχθεί η αξιοπιστία και η λειτουργία ενός προγράμματος. Αν εσύ και κάποιοι άλλοι πιστεύετε ότι δουλεύει και θα αποδώσει, λυπάμαι πάρα πολύ αν δεν μπορώ να συνταχθώ σε αυτή την άποψη, ούτε άλλη υπομονή έχω, ούτε είμαι διατεθειμένος να εκχωρήσω μεγαλύτερο ποσοστό της ζωής μου στους μαλάκες (ντόπιους και ξένους).

Αν το πρόγραμμα δεν εφαρμόστηκε σωστά, οι ευθύνες βαραίνουν άλλους που κυβερνούσαν επί 5 έτη αλλά βαραίνουν επίσης και την τροίκα γιατί συμφωνούσε και ενέκρινε σε κάτι το οποίο ήξερε ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Δεν θέλω τέτοια διάσωση ρε παιδί μου!

Μη σώσει να με σώσει κανείς!
    μια χαρά δουλεψε. υπάρχουν και τα μακρο-οικονομικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. έχουν δώσει τόσα επιχειρήματα σε τόσους πολλούς.

απλά δε δούλεψαν για σένα και για όλους όσους ξέρεις γύρω σου

για να δούμε και σε πόσους άλλους δε δούλεψαν λέω εγώ.

αυτό που πραγματικά θέλω είναι να περάσει το ΝΑΙ, να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να βγεί νεα κυβέρνηση. να συνεχίσουμε το πρόγραμμα (όποιο θα ναι αυτό) και να τα ξαναπούμε του χρόνου στην αξιολόγηση

εκεί όμως θα γίνει πόλεμος να ξέρετε. mark my word που λεει και ένας άλλος αλοδαπός φίλος μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    μια χαρά δουλεψε. υπάρχουν και τα μακρο-οικονομικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. έχουν δώσει τόσα επιχειρήματα σε τόσους πολλούς.

απλά δε δούλεψαν για σένα και για όλους όσους ξέρεις γύρω σου

για να δούμε και σε πόσους άλλους δε δούλεψαν λέω εγώ.

αυτό που πραγματικά θέλω είναι να περάσει το ΝΑΙ, να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να βγεί νεα κυβέρνηση. να συνεχίσουμε το πρόγραμμα (όποιο θα ναι αυτό) και να τα ξαναπούμε του χρόνου στην αξιολόγηση

εκεί όμως θα γίνει πόλεμος να ξέρετε. mark my word που λεει και ένας άλλος αλοδαπός φίλος μου

Μα και βέβαια δούλεψε! Σώθηκαν οι τράπεζες!

...και μετά σου έρχεται ο άλλος και σου λέει ότι χωρίς τράπεζες δεν γίνεται να ζήσεις... και λέω εγώ λοιπόν άντε και γαμίδια που θα ζω σαν το φυτό για να ευημερεί η τράπεζα...

τελικά το όχι είναι το τέλος της λιτότητας?

η αρχή της ανάπτυξης?

με ποιο σχεδιασμό?

γιατί δε βάλανε τις δικές τους προτάσεις στο δημοψήφισμα? να μας πούνε "αυτά θα κάνουμε συγκρίνετέ τα με αυτά που μας προτείνουν οι ξένοι κι αποφάσισε εσύ κυρίαρχε λαέ"

να μου πεις τι να βάλουν "θα σκίσουμε τα μνημόνια???"
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    τελικά το όχι είναι το τέλος της λιτότητας?

η αρχή της ανάπτυξης?

με ποιο σχεδιασμό?

γιατί δε βάλανε τις δικές τους προτάσεις στο δημοψήφισμα? να μας πούνε "αυτά θα κάνουμε συγκρίνετέ τα με αυτά που μας προτείνουν οι ξένοι κι αποφάσισε εσύ κυρίαρχε λαέ"

να μου πεις τι να βάλουν "θα σκίσουμε τα μνημόνια???"
    Έτοιμα είναι όλα.

Any Aid for Greece Will Be Helpful, Lafazanis Says on Russian TV
    By Elena Mazneva
    (Bloomberg) -- Greece hasn’t sought aid from Russia, support wouldn’t hurt, Energy Minister Panagiotis Lafazanis tells in intw with Russia’s state TV channel Rossiya 24.
    • Lack of money from EU isn’t end of world
    • Greece expects EU to be reasonable, sees too much pressure from Brussels now
    • Lafazanis reiterates that accord with Russia on gas link isn’t aimed at Europe
    • Greece might get “hundreds of millions of euros” from Russian gas transit after link starts in 2019
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χρεωκόπησε και το Πουέρτο Ρίκο...μόνο μην διαβάσει η Ραχήλ τις δηλώσεις της S&P...

*S&P: MORE HARM FROM POTENTIAL PUERTO RICO DEFAULT THAN GREECE
    2015-06-30 13:39:40.223 GMT
    BN 06/30 13:17 *S&P: PR HAS ADEQUATE MONEY TO PAY ITS DEBT TODAY AND ON JULY 1
    BN 06/30 13:19 *S&P: PUERTO RICO FACES SEVERE LIQUIDITY PROBLEM BY THIS FALL
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

[FONT=helvetica]''Καταιγιστικές εξελίξεις! Η Ελλάδα προτείνει διετή συμφωνία με τον ESM για να καλύψει χρηματοδοτικές ανάγκες.''[/FONT]
    [FONT=helvetica]Να δείτε που ο Τσίπρας θα προτείνει το ΝΑΙ για το δημοψήφισμα.[/FONT]
    [FONT=helvetica]χαχαχαχαχαχαχα μιλάμε για το ΓΕΛΙΟ!!!!!!

[/FONT]
    http://www.protothema.gr/
    Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 30/06/2015 στις 16:02.

http://www.bloomberg.com/news/articl...-vote-ibjaov8p

α, δηλαδή δεν θα πάμε δραχμή ε;

Ένα είναι σίγουρο.
    Αυτή την εβδομάδα θα μας σπάσουν τα @@...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    [FONT=helvetica]''Καταιγιστικές εξελίξεις! Η Ελλάδα προτείνει διετή συμφωνία με τον ESM για να καλύψει χρηματοδοτικές ανάγκες.''[/FONT]
    [FONT=helvetica]Να δείτε που ο Τσίπρας θα προτείνει το ΝΑΙ για το δημοψήφισμα.[/FONT]

[/FONT]
    Προπέτασμα καπνού για να φανεί πως "ψάχνει" λύσεις, και οι Ευρωπαίοι δεν το θέλουν, αντίστοιχο της πρόσκλησης που έστειλε προχθές στους 18 για να ακυρώσουν τις αποφάσεις του Eurogroup των 18...

Ο ESM (European stability mechanism) χρειάζεται έγκριση των θεσμών για να προσφέρει βοήθεια...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος

[/FONT]
    το συγκεκριμένο το πόσταρε ενας φίλος στο fb πριν απο 5 ωρες περιπου...

http://olympia.gr/2015/06/30/%CE%BF%...%CE%BF-%CE%B4/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

OXI, γιατί βλέπω τις φάτσες πίσω από το ναι και τρομάζω, Άδωνης, Βορίδης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τρέμη, Πρετεντέρης, Γιωργάκης.

ΟΧΙ, γιατί το πρόγραμμα αυτό δεν είχε ποτέ σκοπό να μας σώσει. Σχεδιάστηκε από καλοπληρωμένους τεχνοκράτες, που χαίρουν τιμές αρχηγών κρατών, για λογαριασμό των αφεντικών τους. Για όλους αυτούς, όλοι όσοι νοιάζομαι και αγαπώ είναι μικρή υποδιαίρεση στον υπολογισμό των παράπλευρων απωλειών.

ΟΧΙ, γιατί αν κάνουμε πίσω τώρα το μύνημα που θα περάσει θα είναι. "Μην σκεφτείτε ποτέ ξανά ότι υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν που ορίζουμε εμείς. Θα είστε για πάντα τα πουτανάκια μας, και με δική σας υπογραφή" "Και να το ξέρουν αυτό και άλλοι λαοί ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει." abandon all hope ye who enter here

ΟΧΙ, γιατί θέλω να αποφασίζουμε μόνοι μας ποιος θα μας κυβερνήσει, έστω και αν είναι ο τρελός του χωριού. Όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε κάθε αμόρφωτο (με την βαθιά έννοια) Νταισεμπλούμ

ΟΧΙ, γιατί στον βωμό του υπογράφω τα πάντα, πέρασα την αγωνία να χρωστάω στο δημόσιο 5000 ευρώ +1, και να κινδυνεύω με προσωποκράτηση. Το ξαναγράφω για να το καταλάβουμε, 5000+1, και προσωποκράτηση!

και τέλος ΟΧΙ, γιατί μετά από 3 χρόνια ανεργίας, και αφού έχασα αρκετά από όλα αυτά που νόμιζα πως είχα διαπίστωσα ότι τελικά δεν έχασα τίποτα. Γιατί το μόνο που έχω να χάσω είναι η αξιοπρέπειά μου.

Ναι λοιπόν σε ένα αβαίβαιο μέλλον από μια ντροπιαστική υποταγή.... Πουτάνα όλα.
    Travel, Grow, Share

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Να ξαναφέρουμε πίσω αυτούς;

https://www.youtube.com/watch?v=fcKvpNiY7ao

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...